Instagramfilter på tube

Posted In: Guide | Hudpleje | Krop | Makeup | Reklame | Skønhed

Her er produkterne, som kan få din hud til at blive så flot, at det ligner et instagramfilter du har fået på – men stadigvæk på den naturlige, smukke måde! 🙂

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Jeg er helt solgt og har allerede for et år siden lavet et indlæg om et af produkterne, hvor jeg viser mine ben med og uden Body Blur på og forskellen er ret så vild. Du kan se indlægget her.

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Body Blur fungerer som en slags “kropsmakeup”. Selvom det måske kan lyde lidt mærkeligt med makeup på kroppen, så har Body Blur simpelthen tryllet mine arme, ben og huden i udskæringen til at se seriøst langt flottere ud med en rigtig Hollywood-glow.

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Jeg har kun Body Blur på den ene arm på billedet, så du kan se hvor smuk en glød den giver, når den fanger lyset.

Eller med andre ord som et af de instagramfiltre, som kan viske små ujævnheder, små blå mærker, karsprængninger og farveforskelle ud, få mere glød til huden og endda en smule farve til skinnebenene, som hos mig aldrig bliver rigtig brune. Den er let i konsistensen, klistrer ikke og holder supergodt, men jeg vil anbefale at man lige tager et bad inden man hopper i sit hvide sengetøj, for den smitter lidt af. 349 kr.

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Men den giver også det det instagramfilter-look med en perfekt, ensartet hud, som jeg omtalte før. 🙂 Farven jeg har på hedder Latte.

Men der er også kommet et produkt til ansigtet, som hedder Beauty Blur som lidt er en pendant til Body Blur, dog synes jeg Beauty Blur er knap så dækkende. Og det er nok meget godt til ansigtet, hvis resultatet stadigvæk skal se let og naturligt ud. Men også her oplever jeg en lille instagramfilter-effekt, fordi den også (på en mere transparent måde) kan udviske de små farveforskelle i ansigtet.

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Den giver også en rigtig fin glød til huden og fungerer fint som primer under min foundation, men kan også bruges alene. Den fås i fire farver,  jeg har prøvet Latte Light og Latte, den sidste fungerer bedst nu hvor huden har fået en smule sol, hvorimod Latte Light ville være god om vinteren eller hvis du er meget lys. Et andet stort plus er, at den kommer i en smarte tube med praktisk pumpe. 290 kr.

Vita Liberata, Body Blur, instagramfilter, Beauty Blur, kropsmakeup, primer, selvbruner, invisi

Endelig er der den nye selvbruner Invisi til kroppen, som er helt farveløs når den kommer ud af flasken. Som med alle selvbrunere er det supervigtigt at få eksfolieret kroppen godt for et ensartet, smukt resultat – til gengæld behøver du ikke at bruge bodylotion bagefter, for Invisi fugter faktisk også huden i sig selv og er helt uden alkohol – det synes jeg er så dejligt og sparer virkelig tid. 🙂 Den er nem at bruge og tørrer lynhurtigt ind og fordi den netop er farveløs, smitter den heller ikke af på tøjet bagefter. Invisi fås kun i én farve, nemlig Medium -Dark, men det må du ikke lade dig skræmme af, for farven bliver fin og naturlig og den dufter nærmest ikke af selvbruner. Jeg prøvede at tage et før- og efterbillede, men det var svært at se resultatet ordentligt. 290 kr.

Vind Vita Liberata produkterne

Har du lyst til at prøve disse skønne produkter selv, så har du nu mulighed for at vinde et sæt med alle tre produkter. Jeg har fået lov til at udlodde tre sæt, så der er gode chancer. 🙂 For at deltage i konkurrencen skal du like billedet på instagram og skrive hvilken farve du vil have Beauty Blur i. Du må også gerne nævne nogle veninder, som du synes skal deltage. (Har du ikke instagram, så er det også helt fint at skrive på bloggen.) Jeg trækker de tre vindere mandag, d.21.maj. Held & lykke! 🙂

 • Camilla Kirstine
  maj 17, 2018

  Kære Silke!
  Husker tydeligt sidste gang du omtalte denne og jeg husker jeg var meget interesseret (men prisen afholdte mig lidt..).
  Jeg kan ikke finde billedet inde på instagram, så du får et skriv her. Fordi det ville da være helt igennem fantastisk at kunne få sig et instagram filter i “levende live”. Især nu hvor vejret er så helt igennem fantastisk og indbyder til bare ben og glød 🙂

  Ha’ en skøn aften!

  – Camilla Kirstine

  • Camilla Kirstine
   Camilla Kirstine
   maj 17, 2018

   Hov, glemte da helt at tilføje at jeg ville blive særdeles glad for latte light versionen ! 😉

 • Birgitte Jørgensen
  maj 17, 2018

  ???Tror bestemt at farven LATTE passer perfekt til mine ben ? Mine ben er desværre ikke længere fejlfri, så lidt hjælp vil være skønt ? God sommer til Jer alle ???

 • Jette Kristensen
  maj 17, 2018

  Den konkurrence vil jeg gerne deltage i. Er helt sikker på at Body Blur kan gøre underværker for mine blege blålige ben, som aldrig bliver ordentlig brune. ???

 • Ivana Rako
  maj 17, 2018

  Kan heller ikke finde billeder på insta, så du får et “like” og en kommentar her 😉 Latte ser så fin ud og godt navn til en selvbrunerfarve – man får helt lyst til en latte ?

 • Rie Viola
  maj 17, 2018

  Latte til mig. Kan ikke se hvor på instagram jeg skal skrive, så gør det her :O)

  • Silke
   Rie Viola
   maj 18, 2018

   Åh, sorry – du kan søge på mit navn eller beautybysilke og så under det billede af mig, men så fint at skrive her også. 🙂

 • Eva Sjælland
  maj 17, 2018

  Øj hvor er det bare smukt – på en smuk model selvfølgelig 🙂 sikke en glød!
  Min lyse skandinaviske hud trænger bestemt til lidt mere sommerglød, men beskytte den mod for tidlig ældring vil jeg jo også gerne = Body Blur må være det perfekte, så det ikke er helt hvide stænger, der stikker ud under nederdelen ?
  Jeg håber, jeg er den heldige, der vinder er sæt i farven Latte Medium ?

 • Lone
  maj 17, 2018

  Det ville jeg så gerne prøve – lækre produkter ???

 • Susanne Dall Jensen
  maj 17, 2018

  Lækre produkter! Ønsker mig den i Latte light 🙂

 • Marlene
  maj 17, 2018

  Mine ben vil jeg gerne vise frem ,hvis jeg vinder Body Blur ? Da jeg ikke er så glad i forvejen ,at vise dem frem.Så måske kan det hjælpe mig ????

 • Lone
  maj 17, 2018

  Jeg giver et like her….mine ben kunne godt trænge til en hjælpende hånd mht farve.Sikker på at farven Latte vil være perfekt ???

 • Jeanne Corinth
  maj 17, 2018

  Latte ønsker jeg mig, hvis jeg skulle være så heldig at vinde??

 • Nanna betak Nielsen
  maj 17, 2018

  Ønsker mig latte light hvis jeg bliver den heldige? kunne være dejligt med lidt glød og noget der måske oven i købet kan skjule lidt af karsprængningerne også?

 • Louise EP
  maj 17, 2018

  Min hud kunne godt trænge til en hjælpende hånd ift glød og farve. Jeg vil vildt gerne prøve Latte, synes det ser vildt fint ud på din arm ?. Jeg er vildt glad for Vita Liberatas selvbruner til ansigtet som giver naturlig farve og ikke lugter. Jeg er ikke på Insta så du får et kæmpe like her i stedet ?. Ha nogle dejlige pinsedage.

 • Kirsten V
  maj 17, 2018

  Kære Silke.
  Jeg ville blive utrolig glad og taknemmelig for at vinde det skønne produkt, som jeg vist hurtigt kunne blive stor fan af.
  Latte er vist farven til mig.
  Jeg krydser finger og mere til. ???❤

 • Maja
  maj 17, 2018

  Det lyder lige som et lettere alternativ til foundation, som jeg leder efter nu, hvor vejret er blevet varmere? Ønsker mig farven Latte?

 • Jannie Thomsen
  maj 18, 2018

  Jeg har længe haft lyst til at prøve disse fantastiske produkter ? Jeg har en tendens til at gemme min krop væk da jeg har så mange pletter og karspræninger som jeg ikke har lyst til at vise frem og med det vejr vi har i øjeblikket er det lidt varmt. ☀️☀️? Hvis jeg skulle være en af de heldige vindere, ønsker jeg mig farven latte ??❤️

 • Anette Ninon
  maj 18, 2018

  Det her er nyt for mig, det lyder meget spændende. Lige nu hvor vejret er så fint tror jeg Latte ville være perfekt.?

 • Anna A. Nielsen
  maj 18, 2018

  Har ikke instagram, så har jo seriøst brug for deres filter på tube 😉
  Vil virkelig krydse fingre, for den lange vinter og pludselige skiften til sommer har gjort at ben, ansigt ja hele kadaveret bliver ved med at ligne et spøgelse 😀
  Dejlig dag herfra,

 • Natascha Therkelsen
  maj 18, 2018

  Wauw. Lækre produkter og vildt flot resultat. Jeg ønsker mig farven latte ?

 • Eva
  maj 18, 2018

  Lyder lækkert. Håber jeg er den heldige ???

 • birgitte
  maj 18, 2018

  JA mig mig mig

 • Tini Tina
  maj 18, 2018

  Ville være fantastisk at vinde sådan et sæt. Min vinterblege hud trænger både til Blur, glød og farve. Tror latte vil gå godt til mig.

 • Marianne
  maj 18, 2018

  Lyder som et produkt der vil være perfekt til de ben der aldrig bliver helt brune, før en sommerferie til Sydeuropa, så jeg krydser finger??Og Farven latte til ansigtet, så jeg kan være brun når jeg ønsker det ? Ønsker god Pinse?

 • Rikke Langkow
  maj 18, 2018

  Mine ben er altid dem der sidst blive brune ? Så ville blive lykkelig hvis jeg vandt Latte.

 • Louise EP
  maj 26, 2018

  Fik du trukket vinderne? Ellers må jeg selv se at få bestilt inden sommerens fester og bryllupper ?

  • Silke
   Louise EP
   juni 2, 2018

   Ja, vinderne blev offentliggjort under konkurrencen på instagram og tagget med deres navne, men det jeg ikke kan gøre helt det samme her, så her får vinderne direkte besked. 🙂 Ja, du må have fat i den, for den er helt vidunderlig til at få huden til at stråle. 🙂 Kh, Silke

 • Sascha
  juni 6, 2018

  Hej Silke 🙂

  Tak for en rigtig god blog!!

  Jeg ville høre om du ved om Beauty Blur kan købes i nogen af de større Matas butikker, eller om man kun kan bestille den hjem over nettet.

  Pft.

  Knus fra Sascha

Add Comment

Smarte makeupkits fra Jane Iredale
Aloe Vera planten – lille men med stor effekt!