Aloe Vera planten – lille men med stor effekt!

Posted In: Guide | HĂ„r | Hudpleje | Reklame | SkĂžnhed

Inspirationen til dette indlĂŠg om Aloe Vera planten kom sammen med det gode vejr, som vi kan nyde godt af i Danmark lige nu. 🙂 Jeg hĂžrer til de mange, som elsker solen og nĂŠsten ikke kan fĂ„ nok – men det kan huden godt!  Og da Aloe Vera har ogsĂ„ rigtig mange gode egenskaber, nĂ„r det gĂŠlder huden og kroppens generelle sundhed, sĂ„ vil jeg gerne fortĂŠlle mere om denne fantastiske plante her. 🙂

Aloe Vera planten, Forever, plante, skĂžnhed, sundhed, helende, fugtende, beroligendeFĂžrst om min egen oplevelse med aloe veras dejlige virkning, som jeg netop har haft i disse skĂžnne, solfyldte dage. Selv med en god solcreme og hĂžj faktor, kan min hud alligevel godt blive varm eller lidt rĂžd. Og sĂ„ kom jeg i tanke om, at jeg havde denne skĂžnne Aloe Vera Gelly fra Forever Living liggende til test – og helt seriĂžst, det er jo den bedste hudpleje til netop varm, tĂžr eller skoldet hud.

Aloe Vera planten, Forever, plante, skĂžnhed, sundhed, helende, fugtende, beroligende

Jeg har brugt Aloe Vera Gelly som beroligende aftersun de sidste dage og har nydt den kĂžlende fornemmelse pĂ„ huden, som i Ăžvrigt fĂ„r masser af fugt og bliver babyblĂžd. Har der vĂŠret en smule rĂždme, sĂ„ var den i hvert fald helt vĂŠk nĂŠste dag. Den trĂŠnger lynhurtigt ind og efterlader heller ingen klistret fornemmelse bagefter – og det er et stort plus! SĂ„ skal du ned i sydens sol og varme, sĂ„ vil jeg virkelig varmt anbefale dig at kĂžbe den med til ferien. (190 kr.)

HjĂŠlp til tĂžr hud og rynker

Aloe Vera planten har i flere Ă„rhundreder vĂŠret kendt for dens beroligende virkning og kan vĂŠre en effektiv hjĂŠlper mod solskoldning, irritationer, forbrĂŠndinger og endda fugte huden.

Aloe Vera planten kan klare sig uden vand i flere mÄneder, da de tykke blade er gode til at holde pÄ vandet. Aloe Vera saften er derfor ogsÄ en god tÞrstslukker til tÞr hud, da huden har nemt ved at optage aloe vera og pÄ den mÄde kan trÊnge dybt ned i huden. I det hele taget er Aloe Vera saften en god beauty-cocktail med masser af vitaminer, enzymer, aminosyrer og mineraler, som tilsammen kan stimulere cellefornyelsen og sÞrge for at pumpe huden op med fugt, sÄ den fÄr en finere, glattere overflade. Jeg har tidligere lavet et indlÊg om en hudplejeserie med aloe vera, som du kan lÊse ved at klikke her.

Aloe Vera planten, Forever, plante, skĂžnhed, sundhed, helende, fugtende, beroligende

SĂ„dan ser Aloe Vera planten ud. Jeg synes faktisk, at den er ret flot og dekorativ i al sin enkelhed.

Lige umiddelbart ligner Aloe Vera planten en blanding af en plante og en kaktus, men den hĂžrer til sukkulentfamilien som alle har disse ret tykke, kĂždfulde blade. Og netop indeni de tykke blade finder du Aloe Vera saften, der nok mest minder om en lidt slimet gele. Aloe Vera gele er smĂŠkfyldt med antioxindanter og vitaminer, blandt andet Vitamin A, C og E, forskellige B-vitaminer, folinsyre samt mineraler som kalcium, jern, zink og magnesium.

Derfor kan du med fordel ogsÄ drikke Aloe Vera i flydende form, f.eks. som en juice og som med alt andet, skal aloe vera selvfÞlgelig ogsÄ indtages med mÄde.

Det var lidt om den fascinerende Aloe Vera plante. Jeg er forresten netop startet med at drikke denne nye Aloe Vera juice som et lille shot til min morgenmad og glĂŠder mig til at mĂŠrke effekten bĂ„de indvendig og udvendig, men det mĂ„ jeg komme tilbage til i et andet indlĂŠg senere. 🙂

Aloe Vera planten, Forever, plante, skĂžnhed, sundhed, helende, fugtende, beroligende

 • Tina
  maj 22, 2018

  Åh ja det er en spéndende plante med god effekt:-)
  Godt indlĂŠg du har skrevet:-)
  Jeg har altid arbejdet med udad reagerende personer og nÄr disse var voldsomme og kom til skade, sÄ tog vi et blad og smurte saften pÄ det skadede sted.
  Utroligt som det healede og rifter svandt hurtigt:-)
  Selv min Grand Danois fÄr renset Þrer og tynd hud med Aloe Vera.
  Selv har jeg drukket det som juice i mange Ă„r, det holder min bindevĂŠvssygdom nede.
  Jeg glÊder mig til at bruge det pÄ mine rÞde solomrÄder pÄ kroppen.
  Ønsker dig en god aften:-)

  • Silke
   Tina
   juni 2, 2018

   Jeg har brugt aloe vera sĂ„ sent som i dag, da jeg havde vĂŠret en dum mor og glemt at smĂžre min datter ind bag pĂ„ benene. :/ SĂ„ den kĂžler og beroliger i det mindste huden. 🙂 Kh, Silke

 • Lili Fisker
  juni 7, 2018

  Hej Silke.
  Fin artikel, du har lavet, men du henviser til den svenske Forever Living Products side og til den svenske pris i dit indlÊg. Vil du ikke indsÊtte den danske hjemmesideadresse som link i stedet for? I Danmark er prisen nemlig lavere, sÄ det har dine lÊsere sikkert ikke noget imod.

Add Comment

Instagramfilter pÄ tube
Genialt selvbrunersystem fra Swiss Clinic