En dag som “model” for Kræftens Bekæmpelse

Posted In: Guide

For nogle uger siden blev jeg ringet op af en gammel kollega, som skulle lave en kampagne for Kræftens Bekæmpelse. Han stod og manglede en “model” til kampagnen og havde tænkt på mig. Det ville tage cirka en dag og det var ulønnet – og lige i dette tilfælde gav det bare SÅ meget mening at arbejde gratis i en god sags tjeneste, så selvfølgelig takkede jeg ja. 🙂 Det endte med at blive en ret sjov, men også lang og kold dag og jeg tænkte, at jeg ville fortælle lidt om selve kampagnen og vise nogle behind the scenes billeder her på bloggen, for de rigtige billeder må jeg ikke vise før de er blevet brugt i kampagnen.  Og så er jeg faktisk også mega stolt over at have bidraget med noget til denne kampagne!

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

Her på billedet ser du fotografen Mads Eneqvist, som også agerede grøntsagsstylist. 😀 Den røde frakke er venligst udlånt af Costummade og hører til deres nye kollektion, som er butikkerne nu.

Det er en helt nye kræftforebyggende kampagne, som hedder 10 kampen. Hos Kræftens Bekæmpelse ved man fra deres forskning, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan undgås igennem en sundere livsstil. Så for at motivere så mange mennesker som muligt og på den måde nedsætte mængden af kræfttilfælde, så blev den meget simple online-kampagne 10 Kampen skudt i gang her d. 5.marts 2018.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

En helt “naturlig” stilling at binde snørebind i.

Det er gratis at deltage og helt uforpligtende. Kampagnen forløber over 10 uger med en ugentlig ”udfordring” i form af gode vaner og råd til at forebygge kræft. Der er et stærk forskerteam bag forskningen til kampagnen, inklusiv deres kok Jens Jepson, der har skrevet en kræftforebyggende opskriftsbog, som Kræftens Bekæmpelse løbende vil anvende i kampagnen. Målet med denne kampagne er at sætte fokus på, at vi mennesker selv kan gøre en forskel og nedsætte vores kræftrisiko.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

Når man lukker øjnene, ser man ikke alt legetøjet, som blev stuvet sammen i et hjørne i dagens anledning og vores fotoshoot.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

En af de første udfordringer i 10 kampen er at stå lidt mere op fremfor at sidde ved ved skrivebordet.

Når du melder dig til kampagnen på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, modtager du ugentligt de sjove og sunde udfordringer på mail. Her kan du selvfølgelig helt selv bestemme, hvor meget eller hvor lidt du vil deltage. Udover at du får gode råd, deltager du også automatisk i de ugentlige konkurrencer, samt om en rejse til Club LaSanta til en værdi á 30.000 kr. Jeg synes, at det er en totalt Win Win. 🙂

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en god sags tjeneste

Alle billeder til kampagnen er taget af fotograf Mads Eneqvist og billederne her på bloggen er taget med min mobil. Jeg håber, at du har lyst til også at følge 10 kampen (der er et lyserødt link længere oppe, som du kan klikke på, for at følge den) og så kan du også få de helt rigtige og officielle billeder at se hver eneste uge.  🙂 God fornøjelse!

 • Mads Eneqvist / Holt Media
  marts 20, 2018

  Du gjorde det bare så godt! Tak for den store hjælp, alle er super glade.

  • Silke
   Mads Eneqvist / Holt Media
   marts 23, 2018

   Tak søde Mads, det er din fortjeneste. 🙂

 • Trine Wollenberg
  marts 21, 2018

  Du ser fantastisk ud i det røde outfit? og jeg er tilmeldt 10 kampen??

  • Silke
   Trine Wollenberg
   marts 23, 2018

   Fedt Trine, jeg er så glad for, at folk vil deltage i 10 kampen. 🙂 God påske! Kh, Silke

 • Helle Etlar Andersen
  marts 21, 2018

  Kære Silke
  Du er da det helt perfekte valg, og tak for st skrive om kampagnen her, jeg skal selvfølgelig deltage.???

  • Silke
   Helle Etlar Andersen
   marts 23, 2018

   Tak Helle, det er jeg glad for du synes. Og dejligt du fik lyst til at deltage. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  marts 21, 2018

  God aften Silke,
  det synes jeg er meget smukt gjort af dig:-)
  Min datter og jeg har selv støttet op om deres ungdomsgruppe fordi min datter fik leukæmi og gav glæde via hendes kunst.
  Alt som kan hjælpe kræftramte er et godt formål med hjertet på rette plads.
  Tak fordi du er der:-)

  • Silke
   Tina
   marts 23, 2018

   Åh sikke en historie, Tina! Er hun blevet helt rask nu? Ja, den type formål skal bare støttes. Og tak for at dele din historie. God påske! Kh, Silke

Add Comment

To opstrammere til ansigt og krop
Derfor skal du prøve micro needling

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]