En dag som “model” for Kræftens Bekæmpelse

Posted In: Guide

For nogle uger siden blev jeg ringet op af en gammel kollega, som skulle lave en kampagne for Kræftens Bekæmpelse. Han stod og manglede en “model” til kampagnen og havde tænkt på mig. Det ville tage cirka en dag og det var ulønnet – og lige i dette tilfælde gav det bare SÅ meget mening at arbejde gratis i en god sags tjeneste, så selvfølgelig takkede jeg ja. 🙂 Det endte med at blive en ret sjov, men også lang og kold dag og jeg tænkte, at jeg ville fortælle lidt om selve kampagnen og vise nogle behind the scenes billeder her på bloggen, for de rigtige billeder må jeg ikke vise før de er blevet brugt i kampagnen.  Og så er jeg faktisk også mega stolt over at have bidraget med noget til denne kampagne!

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

Her på billedet ser du fotografen Mads Eneqvist, som også agerede grøntsagsstylist. 😀 Den røde frakke er venligst udlånt af Costummade og hører til deres nye kollektion, som er butikkerne nu.

Det er en helt nye kræftforebyggende kampagne, som hedder 10 kampen. Hos Kræftens Bekæmpelse ved man fra deres forskning, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan undgås igennem en sundere livsstil. Så for at motivere så mange mennesker som muligt og på den måde nedsætte mængden af kræfttilfælde, så blev den meget simple online-kampagne 10 Kampen skudt i gang her d. 5.marts 2018.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

En helt “naturlig” stilling at binde snørebind i.

Det er gratis at deltage og helt uforpligtende. Kampagnen forløber over 10 uger med en ugentlig ”udfordring” i form af gode vaner og råd til at forebygge kræft. Der er et stærk forskerteam bag forskningen til kampagnen, inklusiv deres kok Jens Jepson, der har skrevet en kræftforebyggende opskriftsbog, som Kræftens Bekæmpelse løbende vil anvende i kampagnen. Målet med denne kampagne er at sætte fokus på, at vi mennesker selv kan gøre en forskel og nedsætte vores kræftrisiko.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

Når man lukker øjnene, ser man ikke alt legetøjet, som blev stuvet sammen i et hjørne i dagens anledning og vores fotoshoot.

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en sags tjeneste

En af de første udfordringer i 10 kampen er at stå lidt mere op fremfor at sidde ved ved skrivebordet.

Når du melder dig til kampagnen på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, modtager du ugentligt de sjove og sunde udfordringer på mail. Her kan du selvfølgelig helt selv bestemme, hvor meget eller hvor lidt du vil deltage. Udover at du får gode råd, deltager du også automatisk i de ugentlige konkurrencer, samt om en rejse til Club LaSanta til en værdi á 30.000 kr. Jeg synes, at det er en totalt Win Win. 🙂

Kræftens Bekæmpelse, 10 kampen, model, frivilligt, ulønnet, en god sags tjeneste

Alle billeder til kampagnen er taget af fotograf Mads Eneqvist og billederne her på bloggen er taget med min mobil. Jeg håber, at du har lyst til også at følge 10 kampen (der er et lyserødt link længere oppe, som du kan klikke på, for at følge den) og så kan du også få de helt rigtige og officielle billeder at se hver eneste uge.  🙂 God fornøjelse!

 • Mads Eneqvist / Holt Media
  marts 20, 2018

  Du gjorde det bare så godt! Tak for den store hjælp, alle er super glade.

  • Silke
   Mads Eneqvist / Holt Media
   marts 23, 2018

   Tak søde Mads, det er din fortjeneste. 🙂

 • Trine Wollenberg
  marts 21, 2018

  Du ser fantastisk ud i det røde outfit? og jeg er tilmeldt 10 kampen??

  • Silke
   Trine Wollenberg
   marts 23, 2018

   Fedt Trine, jeg er så glad for, at folk vil deltage i 10 kampen. 🙂 God påske! Kh, Silke

 • Helle Etlar Andersen
  marts 21, 2018

  Kære Silke
  Du er da det helt perfekte valg, og tak for st skrive om kampagnen her, jeg skal selvfølgelig deltage.???

  • Silke
   Helle Etlar Andersen
   marts 23, 2018

   Tak Helle, det er jeg glad for du synes. Og dejligt du fik lyst til at deltage. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  marts 21, 2018

  God aften Silke,
  det synes jeg er meget smukt gjort af dig:-)
  Min datter og jeg har selv støttet op om deres ungdomsgruppe fordi min datter fik leukæmi og gav glæde via hendes kunst.
  Alt som kan hjælpe kræftramte er et godt formål med hjertet på rette plads.
  Tak fordi du er der:-)

  • Silke
   Tina
   marts 23, 2018

   Åh sikke en historie, Tina! Er hun blevet helt rask nu? Ja, den type formål skal bare støttes. Og tak for at dele din historie. God påske! Kh, Silke

Add Comment

To opstrammere til ansigt og krop
Derfor skal du prøve micro needling