Hudpleje, Test

Pænere ben i et snuptag

Glatte, fine ben (eller alt på resten af kroppen for den sags skyld) uden karspærninger, blå mærker eller ujævnheder – det er hvad du kan opnå med den smarte Body Blur creme fra Vita Liberata. Mærket er ellers kendt for deres selvbrunere, men det er Body Blur ikke. Det er nok nærmere som makeup til kroppen og selvom det kan lyde lidt væmmeligt, så er det altså virkelig et genialt produkt og et godt alternativ til selvbruner.

Konsistensen minder om en bodylotion og cremen indeholder en gylden farve med lidt shine i, så lyset bliver reflekteret og optisk udvisker små farveforskelle eller ujævnheder på huden. Og så får huden bare den smukkeste glød og en meget naturlig farve. Gid ens hud bare så sådan ud altid! På benene ser det ud som en meget naturlig nylonstrømpe, men den kan også bruges foran på brystet ved udskæringen og armene – eller hvor du nu synes, den kunne gøre en forskel for dig.

Som du kan se har mit højre ben fået den fineste farve mod det andet blege aspargesben. Små mærker, rifter og lignende er bare visket ud og huden ser flotte opg ensartet ud. Farven kan holde op til 24 timer, men vaskes blot af med vand og sæbe. Den kan godt smitte (meget lidt) af, hvis du har hvidt tøj, men det er virkelig lidt og det kan også vaskes af på 30 grader.

Jeg prøvede den også på hånden, hvor jeg kunne se det lidt tættere på, det er rigtig flot og naturligt. Jeg er helt vild med Body Blur, for det er ikke altid, at man lige har nået at få lidt selvbruner på stængerne inden de skal luftes. Så den kommer til at stå i mit skab og vente på, at vi enten snart kan få lidt forår og bare ben eller der er en anden god anledning til at hoppe i en lettere kjole. 🙂 Har du lyst til at prøve den, kan du købe den online her.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Marlene marts 9, 2017 at 7:54 pm

  Hej Silke,
  Tak for skønne fif som jeg bare æder rådt! ? Har et spørgsmål som du måske kan hjælpe med. Har du prøvet den i ansigtet? Og hvis ja, hvordan virker/føles det?
  Venligst Marlene

  • Reply Silke marts 10, 2017 at 3:00 pm

   Hej Marianne, det er jeg så glad for at høre – tusind tak! 🙂 Nej det har jeg faktisk ikke prøvet. Men der står, at man godt kan bruge den i ansigtet, men personligt er jeg lidt forsigtig med at bruge andet end deciderede ansigtsprodukter i ansigtet. 🙂 Kh, Silke

  • Reply Silke april 11, 2017 at 11:47 am

   Hej Marlene, jeg blev lidt i tvivl om jeg fik svaret dig. Hvis ikke, så må du virkelig undskylde! 🙂 Jeg har ikke brugt den i ansigtet, der er jeg lidt mere forsigtig. Men de skriver faktisk selv, at den også fungerer som primer under din makeup, så det er i hvert fald meningen at den kan bruges der. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Jeanette marts 10, 2017 at 1:36 pm

  Se super godt ud, Silke!
  KH Jeanette

  • Reply Silke marts 10, 2017 at 2:57 pm

   Tak søde Jeanette, den må du prøve! 🙂 Kram og og weekend!

 • Reply Tove Brink Thomsen / GM Trading / Vita Liberata Dk marts 10, 2017 at 2:43 pm

  Hej Silke, tusind tak for den flotte omtale, det er vi meget glade for ????
  Du linker til Magasin webshoppen og de har desværre udsolgt pt kan jeg se, så hvis du linker til http://www.vitaliberata.dk – der har vi i hvert fald ikke udsolgt ???

  • Reply Silke marts 10, 2017 at 2:56 pm

   Hov, det havde jeg ikke set – men godt I har den, så skal jeg da bare linke til jer. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Theresa april 11, 2017 at 10:19 am

  Du nævner ikke, hvilken af de tre farver, du selv har brugt her? Bør man gå efter den medium, hvis man har “typiske danske stænger” eller vil du anbefale den lyse? 🙂

  • Reply Silke april 11, 2017 at 11:43 am

   Hej Theresa, nå ja -det kan jeg da godt se! 🙂 Jeg har bare brugt den lyseste, som giver ret meget farve til helt blege stænger. 😀 Så hvis du er nogenlunde som mig, tror jeg den lyse er fin for nu og så kunne man måske senere også købe en tand mørkere til sommeren. Kh, Silke

  Leave a Reply