5 produkter jeg anbefaler igen og igen…

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Makeup | Reklame

Der er nogle produkter, som jeg gerne anbefaler igen og igen – ganske enkelt fordi de virker! 🙂 Derfor vil jeg i dag sætte fokus på 5 fantastiske produkter fra Helena Rubinstein.  Det er både makeup og hudpleje, som alle er totalt effektive og produkter jeg er vendt tilbage til i flere omgange.Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye pads

Min første oplevelse

Helena Rubinstein var et af de første mærker jeg sådan rigtigt brugte penge på, da jeg var i starten af 20’erne. Dengang var der nemlig en creme, der hed Force C som I måske også kan huske? 🙂 Den findes vidst ikke mere den dag i dag, men den creme var nok med til at give mig fornemmelsen af kvalitet og noget, der virker. Siden er det blevet til adskillige køb, især synes jeg at Helena Rubinsteins mascaraer hører til de bedste overhovedet.

Verdensklasse mascara

Jeg foretrækker at få lange, fyldige øjenvipper, når jeg bruger mascara. Men den må heller ikke klumpe og den skal være nem at arbejde med. Og der anbefaler jeg min all time favorit mascara fra Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Backs. Den har et forholdsvis slankt børstehoved, som gør det nemt at komme ned til vipperoden og lægge mascaraen jævnt på. Du behøver ikke mange lag mascara før du får de smukkeste, lange bambivipper. Jeg kan se, at den også får vildt gode anmeldelser rundt omkring, så jeg er ikke den eneste fan. Og så er den jo også bare så smuk i sig selv med den flotte, sorte blonde rundt om hylsteret. 280 kr. Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye pads

Perfekt concealer til moden hud

Magic Concealer er også en storfavorit til de mørke rande under øjnene. For mig er det nemlig vigtigt, at min concealer ikke er for tør og sætter sig i linjerne og rynkerne ved øjnene. Det får en jo bare til at se dobbelt så gammel ud. 😀 Magic Concealer er dejligt cremet og du kommer meget langt med en lillebitte dråbe, så den er også drøj i brug. Den dækker rigtig godt og smelter bare ind i huden, så man ser friskere ud. Jeg har lige lavet nogle stories på min Instagram, hvor jeg demonstrerer hvor godt den virker. (Jeg lægger disse stories under mine højdepunkter derinde, så du også kan finde dem senere hen.) Jeg har i øvrigt farven Dark på, men den er ikke så mørk som den lyder. 270 kr.

Tip til din concealer!

Vælg en farve der matcher din hudtone. Det er en skrøne, at den skal være lysere. En for lys farve kan nemlig blive grå og for mørk er selvfølgelig heller ikke hensigtsmæssig, da den så ses. Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye pads

Natcremen jeg aldrig har glemt

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve denne natcreme Re-Plasty Age Recovery Night én gang før – og jeg har aldrig glemt fornemmelsen! Cremen er meget rig, nærmest som en lækker, blød balm, der forkæler huden. Jeg plejer at sige, at ingen cremer kan fjerne rynker, men denne kan klart og tydeligt gøre en forskel! Jeg kan se, at min hud ser udglattet, friskere og udhvilet ud næste morgen. Det er som om hele ansigtet får et lille miniløft, som får mig til at se mere frisk ud. 🙂 Den indeholder blandt andet Vitamin C og E, som styrker, beskytter og giver en mere  klar hudtone. Cremen er også noget af en dyr fætter, men vil virkelig du investere i noget godt til din hud, så anbefaler jeg at prøve denne. 2.240 kr. Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye pads

Øjeblikkelig effekt

Når jeg tester produkter, skal jeg helst kunne se en forskel ret hurtigt. Medmindre vi taler om kosttilskud eller specielle peelinger, som man skal bruger over længere tid. Hvis ikke jeg kan mærke eller se en forskel, når jeg tester produkter efter max en uge, så tror jeg ikke på effekten kommer senere. Og det er lige præcis hvad dette nye koncentrat Prodigy Cellglow fra Helena Rubinstein gør. Det virker med det samme og det kan ses! Prodigy Cellglow er faktisk en ny serie, som netop er udviklet til at få huden til at give huden mere glød. En serie, som jeg anbefaler til den trætte, triste hud uden glød. Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye padsDet bruges ligesom et serum inden din dagcreme. Konsistensen er dejlig let og trænger med det samme ind i huden. Stjerneingrediensen er det eksklusive edelweiss-ekstrakt, som ved hjælp af stamceller holder huden glat og modvirker pigmentpletter. Jeg har faktisk allerede en gang tidligere anbefalet koncentratet her. Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye padsProdigy Cellglow koncentratet er let rosa i det, men gør ikke huden rosa. Til gengæld får huden den fineste, naturlig glød med det samme du bruger koncentratet. Næsten som om huden får lys indefra, hvis det giver mening. 🙂 30 ml, 1.445 kr.

SOS til trætte øjne

Mit sidste favoritprodukt fra Helena Rubinstein er Powercell Eye Urgency, som er plejende øjenpads du lægger under øjnene. De gør vitterligt underværker og kan nærmest hviske små tørhedslinjer væk. De giver masser af fugt, køler og er ikke på nogen måde ubehagelige at have på, fordi de er så bløde. De kan sammen med Magic Concealer kan redde selv de meste trætte dage hos mig. Jeg anbefaler at bruge dem om morgenen før makeuppen og concealer, som en opfriskende quick-fix maske til øjnene. Der er 6 eye patches i en æske, 799 kr.

Helena Rubinstein, serum, favoritter, natcreme, mascara, concealer, eye pads

 • Ditte
  oktober 25, 2019

  Hej Silke, de der eye pads, kan de bruges mere end een gang, eller er det bare direkte i skraldespanden efter første gang ?
  Knus og dejlig weekend til dig

  • Silke
   Ditte
   oktober 26, 2019

   Hej Ditte, jeg har kun brugt dem én gang og så midt dem ud. Tror ikke det er meningen, at man skal bruge dem flere gange. 🙂 Kh, Silke

 • Helle WinThEr
  december 4, 2019

  🌺 Ønsker inderligt at vinde disse lækre produkter. Deler gerne med mine kære. Kh 🌺

 • Gitte Kudahl
  december 4, 2019

  Jeg er så vild med deres produkter🙏🥰 så håber det bliver mig 🤞🥰

 • Helene
  februar 20, 2020

  Har du testat Mary Kay Eye patches? De är suveräna! marykay.se

 • Elsebeth Laukat
  november 22, 2020

  Hej Silke,

  prøver lige at stille dig et spørgsmål her på din blog.-) Er godt nok irrelevant i forhold til det med dine 5 “must have produkter”, men ville så gerne høre din mening om den meget promoverede “cremen” med a-vitamin i den blå tube??? Den fremstilles jo nærmest som “det nye sort”, men samtidig lyder det som om, der er noget meget omdiskuteret o. a-vitamin”??? Mange hilsner Elsebeth ……..

  • Silke
   Elsebeth Laukat
   november 22, 2020

   Hej Elsebeth, jeg har allerede selv prøvet “Ansigtscremen” fra Beautyspace, hvis det er den du mener. 🙂 Den er supergod, hvis du gerne vil holde huden opstrammet grundet Vitamin A og så har den også en masse beroligende egenskaber. Så det er en super kombi. 🙂 Jeg er startet forsigtigt op med den hver anden aften, da jeg har lidt sart hud.Men det er en rigtig god creme, du skal bare starte forsigtigt op fordi den er så aktiv. Kh, Silke

   • Elsebeth Laukat
    Silke
    november 24, 2020

    Hej kære Silke, jo nu har jeg set dit svar, beklager at jeg åbenbart havde haft “lukkede øjne” 🙂

    Det var rigtig dejligt at høre din mening og erfaring med cremen, synes jeg blev lidt forvirret over al den snak om a-vitamin…..
    Endnu engang tak og kh. Elsebeth

Add Comment

Hormoner og 5 kilo mere på vægten
Er dyre hårbørster bedre end de billige?