Serum – her er 3 du bør kende!

Jeg er absolut ikke hellig med min hdupleje, men jeg kan ikke undvære serum og bruger det flittig HVER dag. Det er så fast en del af min skønhedsrutine, at jeg ikke engang tænker over det mere. Til gengæld tænker jeg over hvilke sera jeg bruger, for det kan godt variere lidt efter hvad min hud har behov for og hvilken årstid det er. Qua mine mange år som skønhedsredaktør har jeg haft mulighed for at prøve rigtig, rigtig mange sera. Så her kommer tre favoritter, som jeg er glad for lige nu. 🙂

Er du lidt tvivl om du skal købe et serum?

Måske kan jeg med dette indlæg få dig overbevist om at prøve et serum, hvis du ikke allerede gør. Eller måske har du bare ikke fundet det rette. Det gør bare en kæmpe forskel – hvis du vel at mærke får et der passer til dig. Personligt går jeg mega meget op i, at jeg skal kunne se og mærke en effekt rimelig hurtigt. 🙂 Serum er ofte et lidt dyrere produkt end en creme og det skyldes, at det indeholder et meget højt indhold af aktive ingredienser.  Og derfor synes jeg også, at det skal virke, når nu man investerer penge i det.

Pænere hud på kun 8 dage

Life Plankton Elixir fra Biotherm er jeg i gang med at bruge lige nu, faktisk er jeg i gang med nummer to flaske. Serummet er ret nyt og er til alle hudtyper og aldre. Det lover at kunne give en synligt forbedret og styrket hud efter blot 8 dages brug. Kan det nu virkelig passe?!

Serum, favorit, hudpleje, Biotherm, Vichy, Helena Rubinstein

Serummet fra Biotherm kommer med en hygiejnisk pipette. Jeg har brugt en fuld pipette morgen og aften.  30 ml koster 345 kr, som jeg synes er en rimelig pris.

Faktisk var jeg selv først lidt skeptisk, for det er noget af et claim. Men det virker altså – jeg kunne se det før der var gået 8 dage! Min hud har slubret det i sig og belønnet mig med at se sund og ensartet ud. Huden føles blød og smidig og er i det hele taget fuldstændig tilfreds uden nogen form for irritationer. Jeg synes virkelig, at det er et lille mirakel på flaske. Det indeholder 5% af Biotherms berømte Lift Plankton, som kun Biotherm har. Det er den, som er hemmeligheden bag denne effekt. Serummet dufter blidt og frisk på den “biothermske” måde. Konsistensen er som en meget let gele og trænger ind i huden med det samme.

Mere glød og udstråling

Som skrevet før forventer jeg, at jeg kan se og mærke når jeg bruger et serum. Og det bringer mig til min næste favorit på listen. Dette er  det nyeste serum fra Helena Rubinstein, som jo er et mere eksklusivt mærke. Faktisk er der mange gode produkter derfra, som jeg burde skrive om. Elsker det mærke, som har et lidt “støvet” image, men i den grad har teknologi og viden bag sig. Serummet jeg elsker derfra hedder Prodigy Cellglow Concentrate.

Serum, favorit, hudpleje, Biotherm, Vichy, Helena Rubinstein

Jeg kan lige så godt indrømme, at dette serum er pivdyrt. 1.945 kr. for 50 ml (dog lidt større en et normalt serum, som plejer at være 30 ml).

Det er noget af det bedste jeg har prøvet og jeg ville ønske, at jeg havde råd til at smøre hele kroppen ind i det. 😀   Serummet er til dig på 40 og opefter. Stjerneingrediensen er et koncentrat af ekstrakt af bl.a. Edelweiss. Det er en blomst, som evner at overleve i selv den koldeste, hårdeste natur.

Serummet virker opstrammende og modvirker pigmentpletter, som der jo også kommer flere af med alderen. Og så giver det bare den fineste glød til huden, som ser sund strålende og forfinet ud med det samme. Som om huden har fået et omgående boost!

Serum, favorit, hudpleje, Biotherm, Vichy, Helena Rubinstein

Lige efter påføringen af serummet Prodigy Cellglow Concentrate, som får huden til at stråle.

Det sart lyserøde serum er som en ultralet lotion og trænger ned i huden med det samme. Det dufter helt vidunderligt og giver også virkelig en følelse af luksus. Jeg ville ønske, at det ikke var så dyrt, så alle havde mulighed for at prøve denne drøm af et serum.

Enkelt og effektivt

Endelig er der det skønne serum fra Minéral 89 Elixir fra Vichy, som jeg vil vove at påstå de fleste kan bruge. Det indeholder kun 11 ingredienser, som gør det egnet til alle, også sensitive hudtyper.  Det indeholder hele 89 % termalske kildevand og hyaluronsyre, som er kendt for dens eminente evne til at binde fugten til huden. Konsistensen er som en vandet gele og trænger ned i huden med det samme.

Serum, favorit, hudpleje, Biotherm, Vichy, Helena Rubinstein

Serummet kommer med en smart og nem pumpeflaske.

Jeg synes især, at jeg kunne mærke hvordan min hud fik et ordentligt fugtboost og bare havde det godt efter brug. Det er uden parfume, hvilket gjorde at min kæreste Kasper også kunne bruge det. (Og så ser det heller ikke for feminint ud). Han blev vildt glad for det, så det er et serum som både fungerer til kvinder og mænd. 😉 Du får måske ikke så mange opstrammende ingredienser i den, men det er et serum som fugter EKSTREMT godt. Huden bliver i hvert fald mærkbart blød og fugtet af det og derfor får det også en anbefaling med på vejen. Sidste plus er den virkelig gode pris. Med sine 190 kr er de den billigste af disse tre og her kan alle være med.

Det var mine tre favoritter lige nu, MEN jeg har da også et par andre i ærmet som jeg virkelig har været super glad for. Blandt andet et fra Beauté Pacifique, som fungerer vildt godt som en makeupbase. Læs indlægget om det her. 

 • Kristina Tina Jensen
  juli 18, 2019

  Havde de ikke været så dyre, så ville jeg elske at købe disse. Findes der andre serumer, som er lidt mere budget venlig.

  • Silke
   Kristina Tina Jensen
   juli 18, 2019

   Kære Tina, altså det billigste koster 190 kr, som jeg synes er en meget rimelig pris ift hvilken kvalitet man får. Men alt er jo relativt, så det skal jeg selvfølgelig ikke vurdere på dine vegne. Lige nu er det nok det billigste (og bedst til prisen) serum, som jeg personligt kan anbefale. Men hvis andre læser med her, må de gerne byde ind med alternativer. 🙂 Ha’ en dejlig dag og stort knus, Silke

  • Selma
   Kristina Tina Jensen
   juli 18, 2019

   Jeg har været virkelig glad for The Ordinary. De har forskellige slags sera. Du kan købe dem på deres hjemmeside The Deciem. Og ellers vistnok også hos Magasin, der forhandler nogle stykker.

   • Silke
    Selma
    juli 18, 2019

    Tak for den anbefaling, Selma! 🙂 Ha’ en dejlig dag. Kh, Silke

Add Comment

Min hudpleje i sommerferien
Hudplejetips til 40+ år – og som har virket på mig!