Låge 16 – Forkæl dig selv med Bioeffect

Bioeffekt er et af de mærker, som jeg endnu ikke har fået skrevet om, men som jeg virkelig er vild med. Bag dagens kalenderlåge gemmer der sig denne konge julegaveæske Bioeffect Discovery Skin Care Set til en værdi af 945 kr. 🙂
Det er en limited edition og en rigtig god måde at lære lidt flere produkter at kende på for prisen af hvad serummet alene koster normalt.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Mærket Bioeffect er oprindeligt fra Island og har allerede vundet adskillige priser for sin bioteknologiske tilgang til hudpleje.   Æsken indeholder alt det, du behøver for at få en strålende, gennemfugtet, ungdommelighed og beskyttet hud i vintermånederne.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

EGF serum er stjerneproduktet hos Bioeffect og selvom det er et serum, så kan den faktisk bruges alene. Jeg var helt overbevist om, da jeg bruget serummet første gang for nogle år tilbage, at jeg skulle bruge en creme over den, da min hud er ret så tør. Men det viste sig hurtigt at blive alt for meget, så lov mig at prøve det alene i første omgang. Konsistensen er rig og 2-4 dråber rækker til hele ansigtet og du kan også bruge den helt tæt på øjnene.

Og hvad er det så?

Et effektivt og koncentreret anti age-serum med det celleaktiverende EGF protein. Ved daglig brug forbedres hudens sundhed, og huden opnår en mere glat og jævn overflade. Serummet er helt frit for konserveringsmidler, farvestoffer og parfume. Med ekstrem renhed og effektivitet og kun syv ingredienser har Bioeffect EGF Serum opnået stor succes i hele verden.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Så er det EGF Day Serum, som er et effektivt anti age-serum med det nobelprisvindende EGF protein til brug i dagtimerne. Det forbedrer hudens elasticitet og reducerer fine linjer og rynker. EGF Day Serum har en blød, geléagtig konsistens, der er nem at fordele og absorberes hurtigt. Huden efterlades med en glat, perfekt primet overflade, der er klar til makeup. Vent herefter par minutter, før du bruger make-up og/eller solbeskyttelse. Kan bruges til alle hudtyper.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Og endelig er der Volcanic Exfoliator, som er en blid, eksfolierende ansigtsskrub med islandsk mikrokrystallinsk vulkanaske. Den blide skrub renser tilstoppede porer og fjerner nænsomt tørre hudceller fra hudens overflade og efterlader huden ren, frisk og blød. Kokosolie og eksfolierende abrikoskerner sikrer en dybderensende og blødgørende effekt og antioxiderende E-vitamin plejer huden og beskytter den mod ældning før tid. Regelmæssig eksfoliering hjælper de celleaktiverende ingredienser fra BIOEFFECTs andre produkter til bedre at trænge ind i huden og øge deres effektivitet.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne – det er i blandt kommentarerne fra følgerne her på bloggen, at jeg trækker en vinder. 🙂

Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker en vinder hver morgen og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. Held & lykke! 🙂

Den heldige vinder af den lækre parfume fra Aerin Lauder blev Charlotte Pedersen. 🙂 Stort tillykke Charlotte, jeg har sendt dig en mail. 🙂

 • Susanne Dall Jensen
  december 16, 2017

  De her produkter har jeg ønsket mig at prøve i rigtig lang tid! Jeg har kun hørt godt om dem – ja, de er jo på alles læber. Jeg er lige fyldt 40 år og skal passe rigtig godt på min hud, så prøver at give den lige præcis det, som den har brug for. Så krydser alt hvad jeg kan, for at jeg bliver den heldige! Rigtig god dag til jer 🙂

  • Charlotte Voetmann
   Susanne Dall Jensen
   december 16, 2017

   Ønsker ønsker ønsker mig ????❤❤har fået af vide at det er så fantastisk,,,Merry Christmas
   Ha en dejlig weekend???❤???

  • Mette Søgaard
   Susanne Dall Jensen
   december 16, 2017

   Jeg har brugt denne serum i 6 måneder nu og er det eneste produkt, jeg nogensinde har brugt, som har gjort en forskel for mig ? Jeg vil da også gerne prøve de to andre produkter i æsken ?

  • Birthe Dalgaard-Madsen
   Susanne Dall Jensen
   december 16, 2017

   Wow, det ville være super, duper fantastisk at vinde denne her kalender gave ??

  • Annelise Jørgensen
   Susanne Dall Jensen
   december 16, 2017

   Det lyder til at være et super produkt til sart hud ???

 • Birgitte linstow
  december 16, 2017

  Ih, vil rigtig gerne prøve. Er i begyndelsen af 60’erne og trænger til opgradering i hudpleje 🙂 ???

 • Stinna Guldmann
  december 16, 2017

  Sikke en præmie! Har ønsket mig dem så længe 🙂 Ellers ville jeg dele dem med min gode kammerat. Han købte en flaske Bioeffekt EGF, men kom til at hælde det hele ud i håndvasken ved første påføring. Så han ville nok blive glad for sådan et sæt. God dag!

 • Marianne P
  december 16, 2017

  Er vild med Bioeffect og min hud trænger virkelig:-)

 • Pia Trampedach
  december 16, 2017

  Wow… drømmer om at prøve de skønne sager fra EGF. Krydser fingre 🙂

 • Berit
  december 16, 2017

  De står på min ønskeliste, havde været helt top at vinde dem ??

 • Lisbeth brünings
  december 16, 2017

  Jamen denne præmie tager jeg da gerne imod.

 • Lotte
  december 16, 2017

  Lækre produkter. Uh hvor vil jeg gerne prøve det mærke

 • Peter rosborg
  december 16, 2017

  Jeg gad helt vildt godt at prøve den serie 🙂 har hørt rigtig godt om den, men desværre aldrig prøvet den.

 • Runa rusborg
  december 16, 2017

  Det er bare de bedste produkter, håber de bliver mine ????

 • Bente McLennan
  december 16, 2017

  Har læst en del om Bioeffect, men økonomien ??? prøver lykken her ????

 • Marlene
  december 16, 2017

  Min hud har ændret sig meget efter mine to fødsler, og er på vej mod de 40 år… Det ses også ? Kunne rigtig godt tænke mig at prøve produkterne, kunne jo være de skulle blive fast inventar hjemme hos mig.

 • Luna Isabella Lassen
  december 16, 2017

  Disse produkter ville jeg overraske min søde mor med ?

  Glædelig jul

 • Maria Garsing
  december 16, 2017

  Har hørt så meget godt om disse produkter så dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve ?

 • Amalie Caspersen
  december 16, 2017

  Hvor ville det være skønt at vinde sådan nogle fantastiske produkter. Hvis jeg vandt, så skulle de pakkes smukt ind og gives som en ekstra gave til min søde mor. Jeg ville elske at se hende stråle ind i det nye år!

 • Henriette Hvenegaard
  december 16, 2017

  Det er verdens bedste produkter og er guld værd for min eksem hud

 • caroline m
  december 16, 2017

  Fordi jeg rigtig gerne vil prøve dem

 • Malene Nielsen
  december 16, 2017

  Hold da op en luksuriøs gave ? den vil jeg jo godt vinde… Efter flere år med højt stofskifte er min hud blevet meget træt at se på og meget af spændstigheden er væk.. Ser pludselig meget ældre ud end mine 50 år, så jeg ville blive små lykkelig af at vinde denne pakke ??

 • Julie S. Sørensen
  december 16, 2017

  Ej hvor kunne det da bare lige peppe en lang, sej, kold og tarvelig eksamenstid op. Lidt selvforkælelse, som der ellers ikke er blevet prioriteret ret meget. Så ????

 • Gitte
  december 16, 2017

  Ejj det vil jeg rigtig gerne prøve – Er i midt fyrrene og trænger til noget lækkert hudpleje ? ???

 • Maria Ørum
  december 16, 2017

  Det er sådan nogle produkter man kun drømmer om, fik engang en lille prøve på deres serum og den var fantastisk..

 • Anikka
  december 16, 2017

  Ville være en fantastisk gave, hvis jeg skulle være den heldige?

 • Lise/walkinrunout
  december 16, 2017

  Så for den… en lækker gevinst – nøj hvor jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige… ?

 • Gitte M
  december 16, 2017

  Det er simpelthen de BEDSTE produkter. Prøvede serummet for et års tid siden, og har siden søgt efter noget der gjorde det ligeså godt for min hud, men uden held. Min hud er ret sensitiv og får jeg har ret uren og ujævn hud (trods de 41 år), men med serummet får min hud den fineste glød og udstråling og bliver ensartet og fin ? Ja så jeg håber virkelig at blive den heldige vinder, så der igen kan komme styr på hudstrukturen? Rigtig god jul og tak for den fine blog og Instagram

 • Christina ulrikka jensen
  december 16, 2017

  Hvem ønsker ikke sådan et lækkert sæt?? jeg gør. Min hud vil helt sikkert elske det, er på vej i overgangsalder, hvilket er træls i sig selv, min hud er blevet mere fedet og porerne er blevet synligere, nå ja og alderstegnene er startet? glædelig jul og håber Nissen kommer forbi mig???

 • Henriette
  december 16, 2017

  Woop woop ??? det står på mon ønskeseddel

 • Christine Heby
  december 16, 2017

  Jeg har aldrig været særlig godt til at passe på min hud, og somme tider får den også bare en omgang Nivea bodylotion i ansigtet efter aftenbadet….. jeg ved det er helt pinligt og No-Go…
  Jeg har længe ledt efter noget lækkert som kunne booste min hud og få den til at se mere levende ud, og disse hudprodukter tror jeg ville være perfekte til min hud❤️

 • Miriam Kruse
  december 16, 2017

  Nu har jeg læst så meget om disse produkter! Det må være tid til at prøve dem! ?

 • Johanne Würtz
  december 16, 2017

  Fordi det ikke altid er lige let at forkæle sig selv på SU 😉

 • Helle Bonderup
  december 16, 2017

  Jeg tænkte også, at det slet ikke kunne være nok med serum, da jeg prøvede Bioeffect på min tørre og sarte hud,- men det gik så fint, og jeg var som mange andre, virkelig begejstret over resultatet. Jeg håber at vinde – og vil så prøve at kombinere med den nyindkøbte nåle-rulle

 • Dorthe Wøldike
  december 16, 2017

  Uhhh, det ville jeg virkelig gerne vinde?Elsker Bioeffect, ?har kun prøvet aften serum, har længe overvejet Dayserum og har netop fornylig læst om at deres scrub og skulle være fantastisk.
  Glædelig jul og dejlig weekend?

 • Helle Rick
  december 16, 2017

  Det mest lækre produkt til dato. Et produkt jeg bruger og ikke vil undvære. God weekend

 • Majbritt Birkholm
  december 16, 2017

  Jeg kender ærlig talt ikke produkterne/mærket, men jeg vil blive rigtig glad for at blive introduceret for det. Sørger efter et nyt mærke, der kan reducere mine begyndende alderstegn. Jeg er 30, og der er begyndt at komme fine linjer hist og her ??‍♀️ Rigtig glædelig jul til dig og din familie ?

 • Ann-Marie Hansen
  december 16, 2017

  Lyder meget spændende. Jeg vil glæde mig til at prøve, hvis jeg er heldig ????

 • Metteline Lykke
  december 16, 2017

  Min hud trænger i den grad til noget forkælelse i denne vintertid og jeg har hørt om dette mærke i årevis uden at få det testet.. Krydser fingre ?⭐️

 • Marianne Arnfjord
  december 16, 2017

  Superskønne produkter som HAR effekt.
  Ville blive SÅ glad hvis jeg vandt dem ??❤️❤️❤️❤️

 • Line Lustrup
  december 16, 2017

  Det er nemlig et stjerne produkt. Jeg har kun prøvet en meget lille prøve engang. Det ligger desværre over mit budget. Så krydser fingre

 • CarinaF
  december 16, 2017

  Sikke du forkæler med alle dine fine gaver her i december <3
  Jeg krydser fingre for lidt held i min retning 🙂

 • Bonnie Nottelmann
  december 16, 2017

  Gad SÅ godt vinde den gave – krydser alt hvad der krydses kan ??????❤️

 • Camilla Spangsborg
  december 16, 2017

  Omg ! Tror jeg besvimer, hvis jeg vinder! Vil SÅ gerne prøve dette vidundermærke ?????

 • Helle M.
  december 16, 2017

  Det er produkter, som jeg meget gerne ville prøve. De burde kunne bruges på sart hud ???

 • Rie Viola Dyrnes
  december 16, 2017

  Så skal der virkelig krydses finger, for dette er virkelig nr 1 på min ønskeseddel. Jeg har prøvet en lille flaske, som fulgte med en box, og har ønsket det lige siden. Har prøvet at spare op, men det er ikke lykkedes endnu. Håber på mit juleheld :O)

 • JetteK
  december 16, 2017

  Yndlingsmærket over alle mærker. ❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??

 • Lykke Petersen
  december 16, 2017

  De vil gøre min 58-årige hud godt ??

 • Teresa
  december 16, 2017

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve en ny serum

 • Mette Holmgaard
  december 16, 2017

  For dælans, en megalækker gevinst. Jeg overvejer seriøst at købe den serum. Og jeg er altså nordjyde. Jeg vil sige TAK for en god og informativ blog og glædelig jul til dig. Og et stort tillykke til den der vinder denne præmie!

 • Dorte Mikkelsen
  december 16, 2017

  Det lyder som stjerne produkter til min vinter tørre hud ?

 • Eva Sjælland
  december 16, 2017

  Jeg ønsker mig brændende en tur til Island, men pt. er det hverken realistisk at få fri eller økonomi til sådan en tur – så jeg håber Islands mirakler kan komme til mig i stedet! ✨?

 • Miatilda Andersen
  december 16, 2017

  Jeg har prøvet serummet og det gav min hud en fantastisk fugt og glød. Virkelig lækker. Ville rigtig gerne vinde. ⭐️
  Glædelig 16. december fra Miatilda

 • Anette Answrswn
  december 16, 2017

  Det vil min tørre hus have godt af.

 • Stine Mogensen
  december 16, 2017

  Så lækker gave, det ville jeg gerne vinde…

 • Marlene lemberg
  december 16, 2017

  Det er noget af det skønneste til huden ??

 • Camilla m
  december 16, 2017

  Jeg ville elske at prøve så lækre produkter på min egen hud ? Det er produkter, som bliver rost alle steder desværre er mit budget ikke til egf, men ville elske det ?

 • Gitte Frigaard
  december 16, 2017

  Tror da lige at min næsten 55 årige hud ville have godt af de produkter <3 Glædelig jul

 • Salli
  december 16, 2017

  Har hørt og læst så meget godt om de produkter, kunne være spændende at prøve dem ?
  Fortsat god lørdag til dig ??

 • Susanne
  december 16, 2017

  Det ku’ jeg sørme godt bruge ????

 • Annelise K
  december 16, 2017

  Har læst så meget godt om Bio effekt og vil rigtig gerne prøve den❤️Krydser fingre ??

 • Katrine Sevelius
  december 16, 2017

  OMG et treat! Ønsker, ønsker, ønsker mig at prøve!

 • Cathrine Guldberg
  december 16, 2017

  Sikke en skøn gave til min allerede vinter tørre hud ???.??? .
  Jeg kender ikke mærket, men det lyder skønt med masser af fugt og forkælelse ?.

 • Tina KH
  december 16, 2017

  Kære Silke du ønskes en glædelig 16.december på denne smukke solskinsdag:-)
  Jeg har hørt meget godt om de naturlige sager fra Island, som bruges i deres forskellige produkter.
  Jeg har aldrig prøvet kongeæsken eller Bioeffect, men da jeg er midt 50 vil min hud med sikkerhed yndes heraf:-)
  Hilsner om du må nyde dagen og weekenden.

 • Helle Vesth
  december 16, 2017

  Du må da rigtig gerne forkæle mig med disse skønne produkter fra BioEffect ? God weekend ?

 • Lea Jørgensen
  december 16, 2017

  Jeg er (næsten) lige løbet tør for EGF serum, som jeg endte med at købe trods den liiidt høje pris. Jeg er VILD med den og bliver nød til at have den igen. Ville være perfekt at vinde dette sæt, og også prøve deres andre produkter! ? Jeg krydser fingre!

 • Marlene
  december 16, 2017

  Øj øj øj…. yndlings mærket! Ville elske at blive forkælet af de biotaniske dråber ??

 • Jytte V
  december 16, 2017

  De produkter ville være dejlige ar prøve. Krydser fingre ???

 • nina
  december 16, 2017

  Fordi min hud trænger!

 • Mia L. Hansen
  december 16, 2017

  Jeg har længe gerne ville prøve Bioeffect, så det ville være super at vinde 🙂

 • Helle Terp-Müller
  december 16, 2017

  Min hud laver virkelig ballade i øjeblikket. Jeg har før prøvet deres serum. Men som hverdags serum er det over mit budget selvom jeg ved at den gør underværker på min hormonelle urene hud som 34 årig.

 • Maria
  december 16, 2017

  Har hørt så meget godt om Bioeffect produkterne, og håber virkelig jeg er så heldig at vinde ♥️

 • Pia Rotbøl
  december 16, 2017

  Jeg har hørt så meget godt om Bioeffect, så vil elske at prøve det på egen hud

 • Helene L
  december 16, 2017

  Jeg vil gerne vinde for at min hud kunne virkelig bruge det enorme boost jeg ved Bioeffect giver. Glædelig advents weekend alle sammen! <3

 • Camilla milla
  december 16, 2017

  Lækker præmie, det ville jeg gerne forkæle mig selv med ??????.

  ??

 • Louise
  december 16, 2017

  Har hørt så meget godt om dette mærke, men har endnu til gode at prøve det! Sikke en skøn gave?

 • Kristine
  december 16, 2017

  Ååååh hvor lækkert! Det håber jeg at vinde ??

 • MieS
  december 16, 2017

  Uh alle taler om hvor fantastisk Bioeffect er, jeg har længe gerne ville prøve, men må indrømme at budgettet ikke er til det, derfor ville jeg elske at vinde den præmie 😀

 • Mona Stenstad
  december 16, 2017

  Min hud vil elske at vinde dagens præmie. Min mor-hud trænger til lidt luksus ?

 • Gitte kjær
  december 16, 2017

  Iiihhh dem har jeg læst en del om, da jeg har en ekstrem stresset og tør hud i denne tid. Det kunne være fantastisk, hvis jeg kunne forkæle mig selv med dem, når jeg kommer hjem fra Thailand efter tiltrængt pause fra hverdagen???
  Glædelig jul til dig og alle andre der følger med?

 • Gitte Dideriksen
  december 16, 2017

  Virkelig lækker luksus præmie, ville blive såå glad for at vinde denne præmie;-) Har hørt meget godt om produktet, og det kunne være skønt endelig selv at prøve det;-)

 • Gitte
  december 16, 2017

  Det har jeg drømt om længe at prøve ???❤️

 • Mia T. L.
  december 16, 2017

  De her produkter har jeg ønsket mig at prøve i rigtig lang tid! Jeg har kun hørt godt om dem – ja, de er jo på alles læber. Men har desværre ikke lige økonomi til den prisklasse så krydser så meget finger for jeg bliver den heldige ???

 • Berti Lyed
  december 16, 2017

  Jaaaaa – min hud trænger til forkælelse!!

 • Mette Klitgaard
  december 16, 2017

  Ih altså. Det da den skønneste gave, du udlodder i dag. Håber virkelig at kunne få lov at prøve de skønne produkter en dag ??

 • Louise Olsen
  december 16, 2017

  Elsker lækre hudplejeprodukter

 • Anette Ninon
  december 16, 2017

  EGF er mit Drømmeønske ???

 • Trine H
  december 16, 2017

  Elsker EGF serummet og har SÅ gode erfaringer med det. Ville gerne prøve de andre produkter også?? ????❤️

 • Eva Vangsgaard Andersen
  december 16, 2017

  Åh – elsker Bio Effects produkter.. Krydser fingre for, at jeg er den heldige ☺️???❤️??

 • Jeanne corinth
  december 16, 2017

  Åh…. Vil gerne prøve??

 • Lis
  december 16, 2017

  Krydser fingre og håber jeg er den meget heldige. Rigtig glædelig jul til dig.

 • Liv
  december 16, 2017

  Hvor fantastisk! Jeg har sensitiv hud, så et nærende boost kunne være fantastisk.

 • Vibeke Hvid
  december 16, 2017

  Jeg har prøvet EGF serum fra Bioeffect for længe siden og den er fantastisk , så jeg vil rigtig gerne prøve de andre produkter fra Bioeffect <3

 • SofieA
  december 16, 2017

  Wauw, hvor lækkert 🙂

 • Karen Kryger
  december 16, 2017

  Krydser fingre?

 • Lone Hansen
  december 16, 2017

  Sikke en præmie?? det ville jeg gerne prøve, er sikker på min 50år gamle hud ville elske det.
  ????

 • Astrid
  december 16, 2017

  Åh det ville være lækkert

 • Kristina Sonniksen
  december 16, 2017

  Fantastiske produkter, som jeg vil elske at forkæle min hud med. God weekend – et fantastisk dejligt vintervejr :-).

 • Anne-Mette O
  december 16, 2017

  Jeg har hørt så meget godt om serummet og tænker, at det kunne være en hjælp til at få min vintertrætte hud til at stråle mere.

 • Lone Hedemann
  december 16, 2017

  Har længe kastet lange blikke efter bioeffect men det er ligesom om at alt det de andre i familien skal have kommer først og jeg selv i sidste række. Sådan er det nok nogle gange at være mor man sætter de andre først? så det kunne være skønt at vinde lidt forkælelse bare til mig

 • Karina Jørgensen
  december 16, 2017

  Glædelig jul Silke ??
  Du er et dyrt bekendtskab, men hvor har jeg fået mange dejlige ting pga dine gode anbefalinger.
  Bio EGF vil jeg så gerne prøve ?????

 • Natja baun
  december 16, 2017

  Ej en fantastisk præmie! Det kunne min hud virkelig godt trænge til ??

 • Benita viberg
  december 16, 2017

  Virkelig et lækkert mærke, vil så gerne prøve disse produkter!

 • Pernille juul
  december 16, 2017

  Er meget nysgerrig på egf så vil meget gerne prøve bioeffect. Glædelig 3. Søndag i advent weekend. Kh Pernille

 • Helle Kanding Fluegel
  december 16, 2017

  ✨ Det lyder simpelthen SÅ fantastisk ✨ Tænker at det må være noget af det allerbedste, jeg kan gøre for min hud, så det vil jeg virkelig gerne prøve ✨ Glædelig 16. december søde Silke ✨???✨

 • Natascha Therkelsen
  december 16, 2017

  Har længe ønsket mig at prøve bioeffect, så krydser alt jeg har for lidt ekstra held!

 • Louise Andersen
  december 16, 2017

  Gad godt nok godt teste bioeffect, krydser fingre!

 • Maria
  december 16, 2017

  Ville elske at prøve disse produkter 🙂

 • Helle PD
  december 16, 2017

  ?? Jeg er vild med Bioeffect. Det vil derfor være super dejligt med en julegave til mig selv ???

 • Charlotte Ahrensberg
  december 16, 2017

  Virkelig skønne produkter ?????

 • Marie Louise Gadensgaard
  december 16, 2017

  Så er jeg tilmeldt. Jeg glæder mig til at følge dig her og ikke kun på insta 🙂 Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde Bioeffectprodukterne, fordi jeg har hørt enormt meget godt om dem og fordi de har en bevist effekt. Dét tror jeg, at min hud ville blive enormt glad for 🙂
  God jul til dig!

 • Signe Op.
  december 16, 2017

  Åh altså! Halvdelen af min pande er simpelthen så tør. Helt ekstremt. Og jeg har nærmest ikke tal på hvor mange forskellige ting, jeg har prøvet.
  Jeg har før prøvet Bioeffects serum med ret stor succes. Lige p.t. er jeg bare for fattig til at gøre den investering ? Så jeg krydser også lige fingre her! ?

 • Camilla Kirstine Vemmelund
  december 16, 2017

  Jeg har efterhånden hørt så mange lovprisninger af disse produkter – og hvor ville det være skønt at kunne mærke effekten på egen hud ! 🙂

 • Marie-Luise Hilbrecht
  december 16, 2017

  Ville elske at forkæle min hud med produkterne fra Bioeffects ????

 • Gitte Jensen
  december 16, 2017

  Jeg har aldrig prøvet disse produkter, men har hørt meget godt om dem. Så det ville være fedt at prøve, og jeg elsker at prøve nye serummer og cremer. Krydser alle mine fingre ?

 • Charlotte Mangin Petersen
  december 16, 2017

  Jeg vil virkelig gerne prøve Bioeffekt! Jeg har endnu ikke prøvet et produkt, som kan mindske de små fine linjer rundt omkring mærkbart, men jeg har hørt at det her kan! Så jeg krydser alt jeg har:) Min hud ville sikkert blive glad – og pæn 😀

 • Kristina Tina Jensen
  december 16, 2017

  Det er nogle fantastisk beauty produkter som du har i din julekalender ❤?

 • Anette Waaben
  december 16, 2017

  Det er da bare lige det, min hud mangler. 😉

 • Malene R
  december 16, 2017

  wow en lækker præmie, det vil jeg gerne prøve 🙂

 • Sofi Novalee
  december 16, 2017

  Skøn præmie! Vil jeg meget gerne prøve 🙂

 • Simone Michelle Andersen
  december 16, 2017

  Fordi jeg altid har ønsket at prøve nogle af disse produkter. Har kun hørt godt om brandet ?❤️

 • Anne schelde
  december 16, 2017

  Jeg ved ikkeh let hvordan jeg tilmelder mig bloggen?
  Men vil meget gerne vinde, min hud har brug for alt den pleje den kan få. Og det mærke er jo det bedste af det bedste!!

  • Silke
   Anne schelde
   december 16, 2017

   Hej Anne, du skal bare få ind på forsiden af bloggen og scrolle lidt ned. Så kan se et felt til højre, hvor du kan tilmelde dig med din e-mail adresse. ? Glædelig jul! ?? Kh, Silke

 • Nina Koefoed
  december 16, 2017

  Jeg har sådan brug for hudpleje som udfører mirakler???? Efter masse af søvnløse nætter med 2 små syge børn, har min hud brug for kærlighed og omsorg❤️?? Jeg krydser alt hvad jeg har for at det bliver mig denne gang???

 • Lotte Greve
  december 16, 2017

  ? skøn gave ??

 • Lilja
  december 16, 2017

  Uh, vil så så så gerne prøve det produkt. Det lyder jo ret så fantastisk 🙂 Krydser fingre. Tak for din skønne blog.

 • Anette Minor Bilsted
  december 16, 2017

  Endnu en fantastisk flot gave?. Har hørt så vældig meget godt om dette produkt, kunne være meget spændende at prøve.??

 • Pia Leth
  december 16, 2017

  Jeg er kæmpe fan af Lækre konkurrencer. Jeg håber jeg har masser af juleheld ??
  Min hud har brug for en masse kærlighed og fugt.
  Glædelig december ?

 • Susanne
  december 16, 2017

  ? de har længe stået på min ønskeliste ? Har hørt så meget godt om det mærke. Den bedste julegave ??✨? Rigtig god jul ?

 • Henriette Mosgaard
  december 16, 2017

  Drømme-præmien! Jeg krydser mine fingre 🙂

 • Anne Krarup
  december 16, 2017

  Det kunne da være vildt dejligt at vinde ? Glædelig jul og tak fordi du giver os mulighed for at få en skøn ekstra julegave ☺️

 • Helle Lillelund
  december 16, 2017

  Har læst om serien hos Elle UK. Kun godt, så jeg drømmer om serien får lov at forkæle til min hud <3 Tak for Danmarks bedste julekalender.

 • A / Anne
  december 16, 2017

  ❤ Der kan man virkelig tale om Less is more! Jeg forstår faktisk ikke helt hvordan det kan lade sig gøre og endda med så få ingredienser i den serum. Jeg har også prøvet en mini og kunne se forskel allerede efter et par døgn!
  Kh A

 • Lotte
  december 16, 2017

  Har en serum der snart er tom, så det vil være skønt at vinde en 🙂 meeen synes nu der skal mere til end et par dråber

 • Fru Kristensen
  december 16, 2017

  Jaarmeeen, en fantastisk julegave!? Er så vild med både serum til natten og dagen, det er virkelig nogle superprodukter. Krydser alle julebjælder og håber at julemanden ser min vej????

 • Kirsten Viuff Nielsen
  december 16, 2017

  All I want for Christmas!!!! ????
  Når jeg først har prøvet Efg er jeg vist fan ❤ Held, tilsmil mig nu, tak. ?
  Glædelig 3.søndag i advent kære Silke. ?

 • Tine Bjerre
  december 16, 2017

  Min hud trænger til ekstra opmærksomhed ovenpå al den frost ❄️

 • Mia Toft
  december 16, 2017

  Har hørt så meget godt om disse produkter så dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve ?

 • Berit
  december 16, 2017

  Ville være så lækkert med en god omgang fugt❄️?.
  Cykler 20 km om dagen så huden trænger max til en luksus forkælelse.

 • Anne Skauenborg
  december 16, 2017

  Det lyder så spændende! Rent, effektivt og på mange måder virkelig enkelt – det er for mig noget nær det perfekte produkt! Og jeg ville elske at prøve det på min vinterudfordrede hud <3 <3 <3

 • Betina Varsted
  december 16, 2017

  Woow fantastisk lækre produkter, som jeg vil ELSKE at forkæle mig selv med ❣️?❣️ Krydser fingrer❤️❤️

 • Emillia M
  december 16, 2017

  Krydser egentlig bare fingre <3

 • Camilla Nyegaard
  december 16, 2017

  Det gad jeg virkelig godt at vinde.
  Krydser fingre.
  Glædelig jul

 • Charlotte Ascanius
  december 16, 2017

  Først tusind tak for din superlækre julekalender som er fyldt med de mest fantastiske produkter! Disse produkter har jeg længe ønsket mig at prøve. Håber jeg bliver den heldige. God søndag, Silke?♥️?
  ,

 • Ditte Juul
  december 16, 2017

  Er produkterne lige så dejlige som øen Island, vil jeg vildt gerne være den heldige, der vinder dagens skønne gave ??? Hyggelig lørdagaften til dig.

 • Anita christensen
  december 16, 2017

  Alle vil gerne , disse dråber også jeg. ?? Så lykkermus land hos mig ???

 • Katja
  december 16, 2017

  Elsker bioeffect. Men det er bare dyrt, så det ville være fantastisk at vinde, nu hvor alle mine penge er gået til julegaver??

  • Marlene pagh degenkolw
   Katja
   december 18, 2019

   Til mine tørre æblekinder

 • Birna Lambaa
  december 16, 2017

  Jeg er sygemeldt med stress og belastningsreaktioner, og har været det i et par måneder, og TRO mig! Det har sat sine spor i min hud. Den er trist, livløs og mat og grå – den trænger, helt vanvittigt, til forkælelse, og dette skulle være den ultimative forkælelse? håber og krydser på mit held❤️

 • Anita Skafte
  december 16, 2017

  ❤❤ måske findes julemanden alligevel ?

 • sara rasmussen
  december 16, 2017

  Jeg har kun hørt godt om Bioeffect, så det ville være fantastisk at få lov til at prøve produkterne. Og så har jeg været en sød pige i år 🙂

 • Lena Kjær
  december 16, 2017

  Uhh… den præmie vil jeg gerne vinde ??????

 • Trine Isholm
  december 16, 2017

  Jeg har ikke så mange gode grunde, andet end jeg bare helt vildt gerne vil vinde og forkæle min hud Big Time. Glædelig jul allesammen ????

 • Birgitte Jørgensen
  december 16, 2017

  Jeg har læst meget om EGF serum, og jeg har sidste år haft Bioeffect daytime, en helt fantastisk dagcreme ? Er sikker på, at serum produktet er lige så fantastisk ❤️

 • Annette F.
  december 16, 2017

  Jeg har læst meget godt om disse produkter. De står højt på min ønskeliste. Jeg vil elske at vinde/prøve dem. Glædelig jul.

 • Carina Vierø Lewandowski
  december 16, 2017

  Jeg arbejder udenfor i alt slags vejr. Lige nu har huden brug for lidt extra i kulden. Kunne være så skønt og blive den heldige. Tror lige det er en serie for mig ❤️

 • Eva
  december 16, 2017

  Satser endnu engang ??

 • Sylvia Kurzawa
  december 16, 2017

  Det er vist lige noget for mig:) Har hørt såååå meget om mærket, og ville rigtig gerne prøve det af!
  Krydser alt hvad jeg har – håber jeg bliver den heldige vinder!!! Ville føle mig som den heldigste kvinde i verden:)

 • Anna A. Nielsen
  december 16, 2017

  Krydser fingre for denne til de er helt blå! Det originale serum har jeg prøvet som test, og det spreder så meget ro og næring af sig!

  Dejlig december aften herfra <3

 • Louise o
  december 16, 2017

  Fin præmie

 • Mai O. Petersen
  december 16, 2017

  Vil formentlig aldrig nogensinde selv få råd til at bruge så mange penge på hudpleje (måske når børnene flytter hjemmefra?), så jeg er faktisk fået lidt udenom disse dråber. Altså, jeg har ikke sat mig ind i det, men man KAN jo ikke undgå at bemærke, at mange er VILDE i varmen!

 • Charlotte Bille
  december 16, 2017

  Sikke en dejlig præmie, den vil jeg rigtig gerne vinde, da jeg har hørt så meget godt om bio-effect men endnu ikke haft mulighed for at prøve den ?????❤️

 • Birte Helmer
  december 16, 2017

  Bio-effect ?? Den ultimative skønhedsgave. Facelift uden knive. It’s never too late! ☺️

 • Liselotte
  december 16, 2017

  Kære Silke. Sikke en skøn præmie✨. Jeg har en fin hud, men kæmper med ret store porer i t-zonen. Det tiltaler mig meget den er uden parfume. De bedste julehilsner Liselotte

 • Teresa
  december 16, 2017

  ?? aaaah en skøn gave!! ? Har altid ønsket at prøve Bio-effect ?

 • Camilla Skytte-Olesen
  december 17, 2017

  Den luksus vil jeg mægtig gerne vinde til min hud.

 • Eva Bacher
  december 17, 2017

  Ups kan jeg lige nå det inden du når til trækning ?

 • Trine
  december 17, 2017

  ?Ønsker ønsker ønsker ? Håber stadig man kan nå at være med ???

 • Lis Vinter
  december 17, 2017

  Jeg nyder gode produkter og vil derfor gerne vinde !

 • Elisabet Soffi Dea Rudå
  december 18, 2017

  Ville være den bedste julegave til mig selv, har aldrig prøvet dette produkt ?

 • Gitte L.
  december 19, 2017

  Virkelig lækker præmie, har hørt så meget godt om de produkter;-)

 • Charlotte
  december 16, 2019

  Lækre produkter håber på mit held 🎄🎅🏻🤶🏻🍀

Add Comment

Affiliate Widget / HTML
Image + Affiliate Link