-->
Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje
Hudpleje, Konkurrence, Reklame

Låge 16 – Forkæl dig selv med Bioeffect

Bioeffekt er et af de mærker, som jeg endnu ikke har fået skrevet om, men som jeg virkelig er vild med. Bag dagens kalenderlåge gemmer der sig denne konge julegaveæske Bioeffect Discovery Skin Care Set til en værdi af 945 kr. 🙂
Det er en limited edition og en rigtig god måde at lære lidt flere produkter at kende på for prisen af hvad serummet alene koster normalt.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Mærket Bioeffect er oprindeligt fra Island og har allerede vundet adskillige priser for sin bioteknologiske tilgang til hudpleje.   Æsken indeholder alt det, du behøver for at få en strålende, gennemfugtet, ungdommelighed og beskyttet hud i vintermånederne.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

EGF serum er stjerneproduktet hos Bioeffect og selvom det er et serum, så kan den faktisk bruges alene. Jeg var helt overbevist om, da jeg bruget serummet første gang for nogle år tilbage, at jeg skulle bruge en creme over den, da min hud er ret så tør. Men det viste sig hurtigt at blive alt for meget, så lov mig at prøve det alene i første omgang. Konsistensen er rig og 2-4 dråber rækker til hele ansigtet og du kan også bruge den helt tæt på øjnene.

Og hvad er det så?

Et effektivt og koncentreret anti age-serum med det celleaktiverende EGF protein. Ved daglig brug forbedres hudens sundhed, og huden opnår en mere glat og jævn overflade. Serummet er helt frit for konserveringsmidler, farvestoffer og parfume. Med ekstrem renhed og effektivitet og kun syv ingredienser har Bioeffect EGF Serum opnået stor succes i hele verden.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Så er det EGF Day Serum, som er et effektivt anti age-serum med det nobelprisvindende EGF protein til brug i dagtimerne. Det forbedrer hudens elasticitet og reducerer fine linjer og rynker. EGF Day Serum har en blød, geléagtig konsistens, der er nem at fordele og absorberes hurtigt. Huden efterlades med en glat, perfekt primet overflade, der er klar til makeup. Vent herefter par minutter, før du bruger make-up og/eller solbeskyttelse. Kan bruges til alle hudtyper.

Bioeffect, EGF Serum, exfoliator, serum, hud, hudpleje

Og endelig er der Volcanic Exfoliator, som er en blid, eksfolierende ansigtsskrub med islandsk mikrokrystallinsk vulkanaske. Den blide skrub renser tilstoppede porer og fjerner nænsomt tørre hudceller fra hudens overflade og efterlader huden ren, frisk og blød. Kokosolie og eksfolierende abrikoskerner sikrer en dybderensende og blødgørende effekt og antioxiderende E-vitamin plejer huden og beskytter den mod ældning før tid. Regelmæssig eksfoliering hjælper de celleaktiverende ingredienser fra BIOEFFECTs andre produkter til bedre at trænge ind i huden og øge deres effektivitet.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne – det er i blandt kommentarerne fra følgerne her på bloggen, at jeg trækker en vinder. 🙂

Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker en vinder hver morgen og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. Held & lykke! 🙂

Den heldige vinder af den lækre parfume fra Aerin Lauder blev Charlotte Pedersen. 🙂 Stort tillykke Charlotte, jeg har sendt dig en mail. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

170 Comments

 • Reply Susanne Dall Jensen december 16, 2017 at 8:59 am

  De her produkter har jeg ønsket mig at prøve i rigtig lang tid! Jeg har kun hørt godt om dem – ja, de er jo på alles læber. Jeg er lige fyldt 40 år og skal passe rigtig godt på min hud, så prøver at give den lige præcis det, som den har brug for. Så krydser alt hvad jeg kan, for at jeg bliver den heldige! Rigtig god dag til jer 🙂

  • Reply Charlotte Voetmann december 16, 2017 at 9:47 am

   Ønsker ønsker ønsker mig ????❤❤har fået af vide at det er så fantastisk,,,Merry Christmas
   Ha en dejlig weekend???❤???

  • Reply Mette Søgaard december 16, 2017 at 6:17 pm

   Jeg har brugt denne serum i 6 måneder nu og er det eneste produkt, jeg nogensinde har brugt, som har gjort en forskel for mig ? Jeg vil da også gerne prøve de to andre produkter i æsken ?

  • Reply Birthe Dalgaard-Madsen december 16, 2017 at 7:17 pm

   Wow, det ville være super, duper fantastisk at vinde denne her kalender gave ??

  • Reply Annelise Jørgensen december 16, 2017 at 10:28 pm

   Det lyder til at være et super produkt til sart hud ???

 • Reply Birgitte linstow december 16, 2017 at 9:09 am

  Ih, vil rigtig gerne prøve. Er i begyndelsen af 60’erne og trænger til opgradering i hudpleje 🙂 ???

 • Reply Stinna Guldmann december 16, 2017 at 9:10 am

  Sikke en præmie! Har ønsket mig dem så længe 🙂 Ellers ville jeg dele dem med min gode kammerat. Han købte en flaske Bioeffekt EGF, men kom til at hælde det hele ud i håndvasken ved første påføring. Så han ville nok blive glad for sådan et sæt. God dag!

 • Reply Marianne P december 16, 2017 at 9:12 am

  Er vild med Bioeffect og min hud trænger virkelig:-)

 • Reply Pia Trampedach december 16, 2017 at 9:13 am

  Wow… drømmer om at prøve de skønne sager fra EGF. Krydser fingre 🙂

 • Reply Berit december 16, 2017 at 9:14 am

  De står på min ønskeliste, havde været helt top at vinde dem ??

 • Reply Lisbeth brünings december 16, 2017 at 9:14 am

  Jamen denne præmie tager jeg da gerne imod.

 • Reply Lotte december 16, 2017 at 9:15 am

  Lækre produkter. Uh hvor vil jeg gerne prøve det mærke

 • Reply Peter rosborg december 16, 2017 at 9:15 am

  Jeg gad helt vildt godt at prøve den serie 🙂 har hørt rigtig godt om den, men desværre aldrig prøvet den.

 • Reply Runa rusborg december 16, 2017 at 9:15 am

  Det er bare de bedste produkter, håber de bliver mine ????

 • Reply Bente McLennan december 16, 2017 at 9:16 am

  Har læst en del om Bioeffect, men økonomien ??? prøver lykken her ????

 • Reply Marlene december 16, 2017 at 9:16 am

  Min hud har ændret sig meget efter mine to fødsler, og er på vej mod de 40 år… Det ses også ? Kunne rigtig godt tænke mig at prøve produkterne, kunne jo være de skulle blive fast inventar hjemme hos mig.

 • Reply Luna Isabella Lassen december 16, 2017 at 9:18 am

  Disse produkter ville jeg overraske min søde mor med ?

  Glædelig jul

 • Reply Maria Garsing december 16, 2017 at 9:19 am

  Har hørt så meget godt om disse produkter så dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve ?

 • Reply Amalie Caspersen december 16, 2017 at 9:21 am

  Hvor ville det være skønt at vinde sådan nogle fantastiske produkter. Hvis jeg vandt, så skulle de pakkes smukt ind og gives som en ekstra gave til min søde mor. Jeg ville elske at se hende stråle ind i det nye år!

 • Reply Henriette Hvenegaard december 16, 2017 at 9:21 am

  Det er verdens bedste produkter og er guld værd for min eksem hud

 • Reply caroline m december 16, 2017 at 9:24 am

  Fordi jeg rigtig gerne vil prøve dem

 • Reply Malene Nielsen december 16, 2017 at 9:25 am

  Hold da op en luksuriøs gave ? den vil jeg jo godt vinde… Efter flere år med højt stofskifte er min hud blevet meget træt at se på og meget af spændstigheden er væk.. Ser pludselig meget ældre ud end mine 50 år, så jeg ville blive små lykkelig af at vinde denne pakke ??

 • Reply Julie S. Sørensen december 16, 2017 at 9:25 am

  Ej hvor kunne det da bare lige peppe en lang, sej, kold og tarvelig eksamenstid op. Lidt selvforkælelse, som der ellers ikke er blevet prioriteret ret meget. Så ????

 • Reply Gitte december 16, 2017 at 9:26 am

  Ejj det vil jeg rigtig gerne prøve – Er i midt fyrrene og trænger til noget lækkert hudpleje ? ???

 • Reply Maria Ørum december 16, 2017 at 9:26 am

  Det er sådan nogle produkter man kun drømmer om, fik engang en lille prøve på deres serum og den var fantastisk..

 • Reply Anikka december 16, 2017 at 9:27 am

  Ville være en fantastisk gave, hvis jeg skulle være den heldige?

 • Reply Lise/walkinrunout december 16, 2017 at 9:27 am

  Så for den… en lækker gevinst – nøj hvor jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige… ?

 • Reply Gitte M december 16, 2017 at 9:28 am

  Det er simpelthen de BEDSTE produkter. Prøvede serummet for et års tid siden, og har siden søgt efter noget der gjorde det ligeså godt for min hud, men uden held. Min hud er ret sensitiv og får jeg har ret uren og ujævn hud (trods de 41 år), men med serummet får min hud den fineste glød og udstråling og bliver ensartet og fin ? Ja så jeg håber virkelig at blive den heldige vinder, så der igen kan komme styr på hudstrukturen? Rigtig god jul og tak for den fine blog og Instagram

 • Reply Christina ulrikka jensen december 16, 2017 at 9:28 am

  Hvem ønsker ikke sådan et lækkert sæt?? jeg gør. Min hud vil helt sikkert elske det, er på vej i overgangsalder, hvilket er træls i sig selv, min hud er blevet mere fedet og porerne er blevet synligere, nå ja og alderstegnene er startet? glædelig jul og håber Nissen kommer forbi mig???

 • Reply Henriette december 16, 2017 at 9:29 am

  Woop woop ??? det står på mon ønskeseddel

 • Reply Christine Heby december 16, 2017 at 9:29 am

  Jeg har aldrig været særlig godt til at passe på min hud, og somme tider får den også bare en omgang Nivea bodylotion i ansigtet efter aftenbadet….. jeg ved det er helt pinligt og No-Go…
  Jeg har længe ledt efter noget lækkert som kunne booste min hud og få den til at se mere levende ud, og disse hudprodukter tror jeg ville være perfekte til min hud❤️

 • Reply Miriam Kruse december 16, 2017 at 9:30 am

  Nu har jeg læst så meget om disse produkter! Det må være tid til at prøve dem! ?

 • Reply Johanne Würtz december 16, 2017 at 9:32 am

  Fordi det ikke altid er lige let at forkæle sig selv på SU 😉

 • Reply Helle Bonderup december 16, 2017 at 9:34 am

  Jeg tænkte også, at det slet ikke kunne være nok med serum, da jeg prøvede Bioeffect på min tørre og sarte hud,- men det gik så fint, og jeg var som mange andre, virkelig begejstret over resultatet. Jeg håber at vinde – og vil så prøve at kombinere med den nyindkøbte nåle-rulle

 • Reply Dorthe Wøldike december 16, 2017 at 9:36 am

  Uhhh, det ville jeg virkelig gerne vinde?Elsker Bioeffect, ?har kun prøvet aften serum, har længe overvejet Dayserum og har netop fornylig læst om at deres scrub og skulle være fantastisk.
  Glædelig jul og dejlig weekend?

 • Reply Helle Rick december 16, 2017 at 9:37 am

  Det mest lækre produkt til dato. Et produkt jeg bruger og ikke vil undvære. God weekend

 • Reply Majbritt Birkholm december 16, 2017 at 9:38 am

  Jeg kender ærlig talt ikke produkterne/mærket, men jeg vil blive rigtig glad for at blive introduceret for det. Sørger efter et nyt mærke, der kan reducere mine begyndende alderstegn. Jeg er 30, og der er begyndt at komme fine linjer hist og her ??‍♀️ Rigtig glædelig jul til dig og din familie ?

 • Reply Ann-Marie Hansen december 16, 2017 at 9:39 am

  Lyder meget spændende. Jeg vil glæde mig til at prøve, hvis jeg er heldig ????

 • Reply Metteline Lykke december 16, 2017 at 9:41 am

  Min hud trænger i den grad til noget forkælelse i denne vintertid og jeg har hørt om dette mærke i årevis uden at få det testet.. Krydser fingre ?⭐️

 • Reply Marianne Arnfjord december 16, 2017 at 9:42 am

  Superskønne produkter som HAR effekt.
  Ville blive SÅ glad hvis jeg vandt dem ??❤️❤️❤️❤️

 • Reply Line Lustrup december 16, 2017 at 9:47 am

  Det er nemlig et stjerne produkt. Jeg har kun prøvet en meget lille prøve engang. Det ligger desværre over mit budget. Så krydser fingre

 • Reply CarinaF december 16, 2017 at 9:47 am

  Sikke du forkæler med alle dine fine gaver her i december <3
  Jeg krydser fingre for lidt held i min retning 🙂

 • Reply Bonnie Nottelmann december 16, 2017 at 9:48 am

  Gad SÅ godt vinde den gave – krydser alt hvad der krydses kan ??????❤️

 • Reply Camilla Spangsborg december 16, 2017 at 9:54 am

  Omg ! Tror jeg besvimer, hvis jeg vinder! Vil SÅ gerne prøve dette vidundermærke ?????

 • Reply Helle M. december 16, 2017 at 9:54 am

  Det er produkter, som jeg meget gerne ville prøve. De burde kunne bruges på sart hud ???

 • Reply Rie Viola Dyrnes december 16, 2017 at 9:56 am

  Så skal der virkelig krydses finger, for dette er virkelig nr 1 på min ønskeseddel. Jeg har prøvet en lille flaske, som fulgte med en box, og har ønsket det lige siden. Har prøvet at spare op, men det er ikke lykkedes endnu. Håber på mit juleheld :O)

 • Reply JetteK december 16, 2017 at 9:56 am

  Yndlingsmærket over alle mærker. ❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??❤️??

 • Reply Lykke Petersen december 16, 2017 at 9:58 am

  De vil gøre min 58-årige hud godt ??

 • Reply Teresa december 16, 2017 at 9:58 am

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve en ny serum

 • Reply Mette Holmgaard december 16, 2017 at 10:00 am

  For dælans, en megalækker gevinst. Jeg overvejer seriøst at købe den serum. Og jeg er altså nordjyde. Jeg vil sige TAK for en god og informativ blog og glædelig jul til dig. Og et stort tillykke til den der vinder denne præmie!

 • Reply Dorte Mikkelsen december 16, 2017 at 10:01 am

  Det lyder som stjerne produkter til min vinter tørre hud ?

 • Reply Eva Sjælland december 16, 2017 at 10:03 am

  Jeg ønsker mig brændende en tur til Island, men pt. er det hverken realistisk at få fri eller økonomi til sådan en tur – så jeg håber Islands mirakler kan komme til mig i stedet! ✨?

 • Reply Miatilda Andersen december 16, 2017 at 10:05 am

  Jeg har prøvet serummet og det gav min hud en fantastisk fugt og glød. Virkelig lækker. Ville rigtig gerne vinde. ⭐️
  Glædelig 16. december fra Miatilda

 • Reply Anette Answrswn december 16, 2017 at 10:05 am

  Det vil min tørre hus have godt af.

 • Reply Stine Mogensen december 16, 2017 at 10:08 am

  Så lækker gave, det ville jeg gerne vinde…

 • Reply Marlene lemberg december 16, 2017 at 10:09 am

  Det er noget af det skønneste til huden ??

 • Reply Camilla m december 16, 2017 at 10:11 am

  Jeg ville elske at prøve så lækre produkter på min egen hud ? Det er produkter, som bliver rost alle steder desværre er mit budget ikke til egf, men ville elske det ?

 • Reply Gitte Frigaard december 16, 2017 at 10:12 am

  Tror da lige at min næsten 55 årige hud ville have godt af de produkter <3 Glædelig jul

 • Reply Salli december 16, 2017 at 10:14 am

  Har hørt og læst så meget godt om de produkter, kunne være spændende at prøve dem ?
  Fortsat god lørdag til dig ??

 • Reply Susanne december 16, 2017 at 10:16 am

  Det ku’ jeg sørme godt bruge ????

 • Reply Annelise K december 16, 2017 at 10:17 am

  Har læst så meget godt om Bio effekt og vil rigtig gerne prøve den❤️Krydser fingre ??

 • Reply Katrine Sevelius december 16, 2017 at 10:19 am

  OMG et treat! Ønsker, ønsker, ønsker mig at prøve!

 • Reply Cathrine Guldberg december 16, 2017 at 10:26 am

  Sikke en skøn gave til min allerede vinter tørre hud ???.??? .
  Jeg kender ikke mærket, men det lyder skønt med masser af fugt og forkælelse ?.

 • Reply Tina KH december 16, 2017 at 10:27 am

  Kære Silke du ønskes en glædelig 16.december på denne smukke solskinsdag:-)
  Jeg har hørt meget godt om de naturlige sager fra Island, som bruges i deres forskellige produkter.
  Jeg har aldrig prøvet kongeæsken eller Bioeffect, men da jeg er midt 50 vil min hud med sikkerhed yndes heraf:-)
  Hilsner om du må nyde dagen og weekenden.

 • Reply Helle Vesth december 16, 2017 at 10:35 am

  Du må da rigtig gerne forkæle mig med disse skønne produkter fra BioEffect ? God weekend ?

 • Reply Lea Jørgensen december 16, 2017 at 10:36 am

  Jeg er (næsten) lige løbet tør for EGF serum, som jeg endte med at købe trods den liiidt høje pris. Jeg er VILD med den og bliver nød til at have den igen. Ville være perfekt at vinde dette sæt, og også prøve deres andre produkter! ? Jeg krydser fingre!

 • Reply Marlene december 16, 2017 at 10:36 am

  Øj øj øj…. yndlings mærket! Ville elske at blive forkælet af de biotaniske dråber ??

 • Reply Jytte V december 16, 2017 at 10:41 am

  De produkter ville være dejlige ar prøve. Krydser fingre ???

 • Reply nina december 16, 2017 at 10:43 am

  Fordi min hud trænger!

 • Reply Mia L. Hansen december 16, 2017 at 10:45 am

  Jeg har længe gerne ville prøve Bioeffect, så det ville være super at vinde 🙂

 • Reply Helle Terp-Müller december 16, 2017 at 10:52 am

  Min hud laver virkelig ballade i øjeblikket. Jeg har før prøvet deres serum. Men som hverdags serum er det over mit budget selvom jeg ved at den gør underværker på min hormonelle urene hud som 34 årig.

 • Reply Maria december 16, 2017 at 10:55 am

  Har hørt så meget godt om Bioeffect produkterne, og håber virkelig jeg er så heldig at vinde ♥️

 • Reply Pia Rotbøl december 16, 2017 at 11:02 am

  Jeg har hørt så meget godt om Bioeffect, så vil elske at prøve det på egen hud

 • Reply Helene L december 16, 2017 at 11:14 am

  Jeg vil gerne vinde for at min hud kunne virkelig bruge det enorme boost jeg ved Bioeffect giver. Glædelig advents weekend alle sammen! <3

 • Reply Camilla milla december 16, 2017 at 11:19 am

  Lækker præmie, det ville jeg gerne forkæle mig selv med ??????.

  ??

 • Reply Louise december 16, 2017 at 11:24 am

  Har hørt så meget godt om dette mærke, men har endnu til gode at prøve det! Sikke en skøn gave?

 • Reply Kristine december 16, 2017 at 11:24 am

  Ååååh hvor lækkert! Det håber jeg at vinde ??

 • Reply MieS december 16, 2017 at 11:30 am

  Uh alle taler om hvor fantastisk Bioeffect er, jeg har længe gerne ville prøve, men må indrømme at budgettet ikke er til det, derfor ville jeg elske at vinde den præmie 😀

 • Reply Mona Stenstad december 16, 2017 at 11:40 am

  Min hud vil elske at vinde dagens præmie. Min mor-hud trænger til lidt luksus ?

 • Reply Gitte kjær december 16, 2017 at 11:51 am

  Iiihhh dem har jeg læst en del om, da jeg har en ekstrem stresset og tør hud i denne tid. Det kunne være fantastisk, hvis jeg kunne forkæle mig selv med dem, når jeg kommer hjem fra Thailand efter tiltrængt pause fra hverdagen???
  Glædelig jul til dig og alle andre der følger med?

 • Reply Gitte Dideriksen december 16, 2017 at 11:51 am

  Virkelig lækker luksus præmie, ville blive såå glad for at vinde denne præmie;-) Har hørt meget godt om produktet, og det kunne være skønt endelig selv at prøve det;-)

 • Reply Gitte december 16, 2017 at 11:52 am

  Det har jeg drømt om længe at prøve ???❤️

 • Reply Mia T. L. december 16, 2017 at 11:53 am

  De her produkter har jeg ønsket mig at prøve i rigtig lang tid! Jeg har kun hørt godt om dem – ja, de er jo på alles læber. Men har desværre ikke lige økonomi til den prisklasse så krydser så meget finger for jeg bliver den heldige ???

 • Reply Berti Lyed december 16, 2017 at 11:57 am

  Jaaaaa – min hud trænger til forkælelse!!

 • Reply Mette Klitgaard december 16, 2017 at 12:08 pm

  Ih altså. Det da den skønneste gave, du udlodder i dag. Håber virkelig at kunne få lov at prøve de skønne produkter en dag ??

 • Reply Louise Olsen december 16, 2017 at 12:19 pm

  Elsker lækre hudplejeprodukter

 • Reply Anette Ninon december 16, 2017 at 12:23 pm

  EGF er mit Drømmeønske ???

 • Reply Trine H december 16, 2017 at 12:23 pm

  Elsker EGF serummet og har SÅ gode erfaringer med det. Ville gerne prøve de andre produkter også?? ????❤️

 • Reply Eva Vangsgaard Andersen december 16, 2017 at 12:23 pm

  Åh – elsker Bio Effects produkter.. Krydser fingre for, at jeg er den heldige ☺️???❤️??

 • Reply Jeanne corinth december 16, 2017 at 12:32 pm

  Åh…. Vil gerne prøve??

 • Reply Lis december 16, 2017 at 12:38 pm

  Krydser fingre og håber jeg er den meget heldige. Rigtig glædelig jul til dig.

 • Reply Liv december 16, 2017 at 12:46 pm

  Hvor fantastisk! Jeg har sensitiv hud, så et nærende boost kunne være fantastisk.

 • Reply Vibeke Hvid december 16, 2017 at 12:58 pm

  Jeg har prøvet EGF serum fra Bioeffect for længe siden og den er fantastisk , så jeg vil rigtig gerne prøve de andre produkter fra Bioeffect <3

 • Reply SofieA december 16, 2017 at 1:01 pm

  Wauw, hvor lækkert 🙂

 • Reply Karen Kryger december 16, 2017 at 1:01 pm

  Krydser fingre?

 • Reply Lone Hansen december 16, 2017 at 1:06 pm

  Sikke en præmie?? det ville jeg gerne prøve, er sikker på min 50år gamle hud ville elske det.
  ????

 • Reply Astrid december 16, 2017 at 1:09 pm

  Åh det ville være lækkert

 • Reply Kristina Sonniksen december 16, 2017 at 1:13 pm

  Fantastiske produkter, som jeg vil elske at forkæle min hud med. God weekend – et fantastisk dejligt vintervejr :-).

 • Reply Anne-Mette O december 16, 2017 at 1:17 pm

  Jeg har hørt så meget godt om serummet og tænker, at det kunne være en hjælp til at få min vintertrætte hud til at stråle mere.

 • Reply Lone Hedemann december 16, 2017 at 1:30 pm

  Har længe kastet lange blikke efter bioeffect men det er ligesom om at alt det de andre i familien skal have kommer først og jeg selv i sidste række. Sådan er det nok nogle gange at være mor man sætter de andre først? så det kunne være skønt at vinde lidt forkælelse bare til mig

 • Reply Karina Jørgensen december 16, 2017 at 1:31 pm

  Glædelig jul Silke ??
  Du er et dyrt bekendtskab, men hvor har jeg fået mange dejlige ting pga dine gode anbefalinger.
  Bio EGF vil jeg så gerne prøve ?????

 • Reply Natja baun december 16, 2017 at 1:33 pm

  Ej en fantastisk præmie! Det kunne min hud virkelig godt trænge til ??

 • Reply Benita viberg december 16, 2017 at 1:33 pm

  Virkelig et lækkert mærke, vil så gerne prøve disse produkter!

 • Reply Pernille juul december 16, 2017 at 1:35 pm

  Er meget nysgerrig på egf så vil meget gerne prøve bioeffect. Glædelig 3. Søndag i advent weekend. Kh Pernille

 • Reply Helle Kanding Fluegel december 16, 2017 at 1:42 pm

  ✨ Det lyder simpelthen SÅ fantastisk ✨ Tænker at det må være noget af det allerbedste, jeg kan gøre for min hud, så det vil jeg virkelig gerne prøve ✨ Glædelig 16. december søde Silke ✨???✨

 • Reply Natascha Therkelsen december 16, 2017 at 1:49 pm

  Har længe ønsket mig at prøve bioeffect, så krydser alt jeg har for lidt ekstra held!

 • Reply Louise Andersen december 16, 2017 at 2:03 pm

  Gad godt nok godt teste bioeffect, krydser fingre!

 • Reply Maria december 16, 2017 at 2:13 pm

  Ville elske at prøve disse produkter 🙂

 • Reply Helle PD december 16, 2017 at 2:15 pm

  ?? Jeg er vild med Bioeffect. Det vil derfor være super dejligt med en julegave til mig selv ???

 • Reply Charlotte Ahrensberg december 16, 2017 at 2:37 pm

  Virkelig skønne produkter ?????

 • Reply Marie Louise Gadensgaard december 16, 2017 at 2:41 pm

  Så er jeg tilmeldt. Jeg glæder mig til at følge dig her og ikke kun på insta 🙂 Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde Bioeffectprodukterne, fordi jeg har hørt enormt meget godt om dem og fordi de har en bevist effekt. Dét tror jeg, at min hud ville blive enormt glad for 🙂
  God jul til dig!

 • Reply Signe Op. december 16, 2017 at 2:47 pm

  Åh altså! Halvdelen af min pande er simpelthen så tør. Helt ekstremt. Og jeg har nærmest ikke tal på hvor mange forskellige ting, jeg har prøvet.
  Jeg har før prøvet Bioeffects serum med ret stor succes. Lige p.t. er jeg bare for fattig til at gøre den investering ? Så jeg krydser også lige fingre her! ?

 • Reply Camilla Kirstine Vemmelund december 16, 2017 at 3:08 pm

  Jeg har efterhånden hørt så mange lovprisninger af disse produkter – og hvor ville det være skønt at kunne mærke effekten på egen hud ! 🙂

 • Reply Marie-Luise Hilbrecht december 16, 2017 at 3:16 pm

  Ville elske at forkæle min hud med produkterne fra Bioeffects ????

 • Reply Gitte Jensen december 16, 2017 at 3:17 pm

  Jeg har aldrig prøvet disse produkter, men har hørt meget godt om dem. Så det ville være fedt at prøve, og jeg elsker at prøve nye serummer og cremer. Krydser alle mine fingre ?

 • Reply Charlotte Mangin Petersen december 16, 2017 at 3:29 pm

  Jeg vil virkelig gerne prøve Bioeffekt! Jeg har endnu ikke prøvet et produkt, som kan mindske de små fine linjer rundt omkring mærkbart, men jeg har hørt at det her kan! Så jeg krydser alt jeg har:) Min hud ville sikkert blive glad – og pæn 😀

 • Reply Kristina Tina Jensen december 16, 2017 at 3:32 pm

  Det er nogle fantastisk beauty produkter som du har i din julekalender ❤?

 • Reply Anette Waaben december 16, 2017 at 3:35 pm

  Det er da bare lige det, min hud mangler. 😉

 • Reply Malene R december 16, 2017 at 3:37 pm

  wow en lækker præmie, det vil jeg gerne prøve 🙂

 • Reply Sofi Novalee december 16, 2017 at 3:41 pm

  Skøn præmie! Vil jeg meget gerne prøve 🙂

 • Reply Simone Michelle Andersen december 16, 2017 at 3:44 pm

  Fordi jeg altid har ønsket at prøve nogle af disse produkter. Har kun hørt godt om brandet ?❤️

 • Reply Anne schelde december 16, 2017 at 4:24 pm

  Jeg ved ikkeh let hvordan jeg tilmelder mig bloggen?
  Men vil meget gerne vinde, min hud har brug for alt den pleje den kan få. Og det mærke er jo det bedste af det bedste!!

  • Reply Silke december 16, 2017 at 11:04 pm

   Hej Anne, du skal bare få ind på forsiden af bloggen og scrolle lidt ned. Så kan se et felt til højre, hvor du kan tilmelde dig med din e-mail adresse. ? Glædelig jul! ?? Kh, Silke

 • Reply Nina Koefoed december 16, 2017 at 4:28 pm

  Jeg har sådan brug for hudpleje som udfører mirakler???? Efter masse af søvnløse nætter med 2 små syge børn, har min hud brug for kærlighed og omsorg❤️?? Jeg krydser alt hvad jeg har for at det bliver mig denne gang???

 • Reply Lotte Greve december 16, 2017 at 4:30 pm

  ? skøn gave ??

 • Reply Lilja december 16, 2017 at 4:33 pm

  Uh, vil så så så gerne prøve det produkt. Det lyder jo ret så fantastisk 🙂 Krydser fingre. Tak for din skønne blog.

 • Reply Anette Minor Bilsted december 16, 2017 at 4:45 pm

  Endnu en fantastisk flot gave?. Har hørt så vældig meget godt om dette produkt, kunne være meget spændende at prøve.??

 • Reply Pia Leth december 16, 2017 at 4:50 pm

  Jeg er kæmpe fan af Lækre konkurrencer. Jeg håber jeg har masser af juleheld ??
  Min hud har brug for en masse kærlighed og fugt.
  Glædelig december ?

 • Reply Susanne december 16, 2017 at 4:57 pm

  ? de har længe stået på min ønskeliste ? Har hørt så meget godt om det mærke. Den bedste julegave ??✨? Rigtig god jul ?

 • Reply Henriette Mosgaard december 16, 2017 at 5:00 pm

  Drømme-præmien! Jeg krydser mine fingre 🙂

 • Reply Anne Krarup december 16, 2017 at 5:03 pm

  Det kunne da være vildt dejligt at vinde ? Glædelig jul og tak fordi du giver os mulighed for at få en skøn ekstra julegave ☺️

 • Reply Helle Lillelund december 16, 2017 at 5:13 pm

  Har læst om serien hos Elle UK. Kun godt, så jeg drømmer om serien får lov at forkæle til min hud <3 Tak for Danmarks bedste julekalender.

 • Reply A / Anne december 16, 2017 at 5:33 pm

  ❤ Der kan man virkelig tale om Less is more! Jeg forstår faktisk ikke helt hvordan det kan lade sig gøre og endda med så få ingredienser i den serum. Jeg har også prøvet en mini og kunne se forskel allerede efter et par døgn!
  Kh A

 • Reply Lotte december 16, 2017 at 5:39 pm

  Har en serum der snart er tom, så det vil være skønt at vinde en 🙂 meeen synes nu der skal mere til end et par dråber

 • Reply Fru Kristensen december 16, 2017 at 5:44 pm

  Jaarmeeen, en fantastisk julegave!? Er så vild med både serum til natten og dagen, det er virkelig nogle superprodukter. Krydser alle julebjælder og håber at julemanden ser min vej????

 • Reply Kirsten Viuff Nielsen december 16, 2017 at 5:49 pm

  All I want for Christmas!!!! ????
  Når jeg først har prøvet Efg er jeg vist fan ❤ Held, tilsmil mig nu, tak. ?
  Glædelig 3.søndag i advent kære Silke. ?

 • Reply Tine Bjerre december 16, 2017 at 5:50 pm

  Min hud trænger til ekstra opmærksomhed ovenpå al den frost ❄️

 • Reply Mia Toft december 16, 2017 at 5:54 pm

  Har hørt så meget godt om disse produkter så dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve ?

 • Reply Berit december 16, 2017 at 6:00 pm

  Ville være så lækkert med en god omgang fugt❄️?.
  Cykler 20 km om dagen så huden trænger max til en luksus forkælelse.

 • Reply Anne Skauenborg december 16, 2017 at 6:01 pm

  Det lyder så spændende! Rent, effektivt og på mange måder virkelig enkelt – det er for mig noget nær det perfekte produkt! Og jeg ville elske at prøve det på min vinterudfordrede hud <3 <3 <3

 • Reply Betina Varsted december 16, 2017 at 6:04 pm

  Woow fantastisk lækre produkter, som jeg vil ELSKE at forkæle mig selv med ❣️?❣️ Krydser fingrer❤️❤️

 • Reply Emillia M december 16, 2017 at 6:07 pm

  Krydser egentlig bare fingre <3

 • Reply Camilla Nyegaard december 16, 2017 at 6:09 pm

  Det gad jeg virkelig godt at vinde.
  Krydser fingre.
  Glædelig jul

 • Reply Charlotte Ascanius december 16, 2017 at 6:11 pm

  Først tusind tak for din superlækre julekalender som er fyldt med de mest fantastiske produkter! Disse produkter har jeg længe ønsket mig at prøve. Håber jeg bliver den heldige. God søndag, Silke?♥️?
  ,

 • Reply Ditte Juul december 16, 2017 at 6:18 pm

  Er produkterne lige så dejlige som øen Island, vil jeg vildt gerne være den heldige, der vinder dagens skønne gave ??? Hyggelig lørdagaften til dig.

 • Reply Anita christensen december 16, 2017 at 6:27 pm

  Alle vil gerne , disse dråber også jeg. ?? Så lykkermus land hos mig ???

 • Reply Katja december 16, 2017 at 6:28 pm

  Elsker bioeffect. Men det er bare dyrt, så det ville være fantastisk at vinde, nu hvor alle mine penge er gået til julegaver??

 • Reply Birna Lambaa december 16, 2017 at 6:30 pm

  Jeg er sygemeldt med stress og belastningsreaktioner, og har været det i et par måneder, og TRO mig! Det har sat sine spor i min hud. Den er trist, livløs og mat og grå – den trænger, helt vanvittigt, til forkælelse, og dette skulle være den ultimative forkælelse? håber og krydser på mit held❤️

 • Reply Anita Skafte december 16, 2017 at 6:30 pm

  ❤❤ måske findes julemanden alligevel ?

 • Reply sara rasmussen december 16, 2017 at 6:35 pm

  Jeg har kun hørt godt om Bioeffect, så det ville være fantastisk at få lov til at prøve produkterne. Og så har jeg været en sød pige i år 🙂

 • Reply Lena Kjær december 16, 2017 at 6:51 pm

  Uhh… den præmie vil jeg gerne vinde ??????

 • Reply Trine Isholm december 16, 2017 at 7:26 pm

  Jeg har ikke så mange gode grunde, andet end jeg bare helt vildt gerne vil vinde og forkæle min hud Big Time. Glædelig jul allesammen ????

 • Reply Birgitte Jørgensen december 16, 2017 at 7:27 pm

  Jeg har læst meget om EGF serum, og jeg har sidste år haft Bioeffect daytime, en helt fantastisk dagcreme ? Er sikker på, at serum produktet er lige så fantastisk ❤️

 • Reply Annette F. december 16, 2017 at 7:40 pm

  Jeg har læst meget godt om disse produkter. De står højt på min ønskeliste. Jeg vil elske at vinde/prøve dem. Glædelig jul.

 • Reply Carina Vierø Lewandowski december 16, 2017 at 8:10 pm

  Jeg arbejder udenfor i alt slags vejr. Lige nu har huden brug for lidt extra i kulden. Kunne være så skønt og blive den heldige. Tror lige det er en serie for mig ❤️

 • Reply Eva december 16, 2017 at 9:16 pm

  Satser endnu engang ??

 • Reply Sylvia Kurzawa december 16, 2017 at 9:30 pm

  Det er vist lige noget for mig:) Har hørt såååå meget om mærket, og ville rigtig gerne prøve det af!
  Krydser alt hvad jeg har – håber jeg bliver den heldige vinder!!! Ville føle mig som den heldigste kvinde i verden:)

 • Reply Anna A. Nielsen december 16, 2017 at 9:53 pm

  Krydser fingre for denne til de er helt blå! Det originale serum har jeg prøvet som test, og det spreder så meget ro og næring af sig!

  Dejlig december aften herfra <3

 • Reply Louise o december 16, 2017 at 9:55 pm

  Fin præmie

 • Reply Mai O. Petersen december 16, 2017 at 10:19 pm

  Vil formentlig aldrig nogensinde selv få råd til at bruge så mange penge på hudpleje (måske når børnene flytter hjemmefra?), så jeg er faktisk fået lidt udenom disse dråber. Altså, jeg har ikke sat mig ind i det, men man KAN jo ikke undgå at bemærke, at mange er VILDE i varmen!

 • Reply Charlotte Bille december 16, 2017 at 10:22 pm

  Sikke en dejlig præmie, den vil jeg rigtig gerne vinde, da jeg har hørt så meget godt om bio-effect men endnu ikke haft mulighed for at prøve den ?????❤️

 • Reply Birte Helmer december 16, 2017 at 10:40 pm

  Bio-effect ?? Den ultimative skønhedsgave. Facelift uden knive. It’s never too late! ☺️

 • Reply Liselotte december 16, 2017 at 10:53 pm

  Kære Silke. Sikke en skøn præmie✨. Jeg har en fin hud, men kæmper med ret store porer i t-zonen. Det tiltaler mig meget den er uden parfume. De bedste julehilsner Liselotte

 • Reply Teresa december 16, 2017 at 11:48 pm

  ?? aaaah en skøn gave!! ? Har altid ønsket at prøve Bio-effect ?

 • Reply Camilla Skytte-Olesen december 17, 2017 at 1:18 am

  Den luksus vil jeg mægtig gerne vinde til min hud.

 • Reply Eva Bacher december 17, 2017 at 6:36 am

  Ups kan jeg lige nå det inden du når til trækning ?

 • Reply Trine december 17, 2017 at 7:16 am

  ?Ønsker ønsker ønsker ? Håber stadig man kan nå at være med ???

 • Reply Lis Vinter december 17, 2017 at 9:07 am

  Jeg nyder gode produkter og vil derfor gerne vinde !

 • Reply Elisabet Soffi Dea Rudå december 18, 2017 at 11:29 am

  Ville være den bedste julegave til mig selv, har aldrig prøvet dette produkt ?

 • Reply Gitte L. december 19, 2017 at 10:13 am

  Virkelig lækker præmie, har hørt så meget godt om de produkter;-)

 • Leave a Reply