Mascaraen der gør en betydelig forskel

Bruger du både vippebukker og mascara for at få flotte øjenvipper? Så vil du elske denne mascara, som kan give både fylde og svaj på én gang. Faktisk påstår Max Factor, at denne nye mascara kan give så meget svaj til vipperne, at du ikke længere behøver en vippebukker. Og det skulle jeg selvfølgelig straks teste! 🙂

Denne nye mascara fra Max Factor hedder 2000 Calorie Curl Addict Mascara og som du kan se på billedet, har den et lidt kortere, tæt, buet børstehoved. Det betyder, at mascarabørstens tætte hår får samlet en masse mascara op, som jeg kan arbejde med på vipperne, men uden at det hverken klumper eller gør vipperne tunge og våde. Konsistensen er virkelig perfekt. For mig virkede den tætte, buede børste rigtig godt, for tricket med denne mascara er at skubbe mascaraen ind helt nede ved vipperoden, så vipperne får et løft helt nedefra. Til gengæld skal der lægges lidt mindre ude på spidserne – og hold da op, hvor det virker! Mine vipper blev ekstremt lange og tætte med få lag. Dertil kom det flotte svaj, som får øjnene til at synes større og mere åbne.

Jeg tog lige et billede, så du kan se hvor meget forskel den mascara rent faktisk gør. Jeg har taget makeup på som jeg plejer, men kun lagt mascara på det højre øje på billedet.

Jeg er VILD med denne mascara, som oven i købet kun koster 109 kr. Og et lille tip: Matas kører et online tilbud på den lige nu, hvis du vil have fingrene i denne mascara. Klik her for at købe den nu.

 • Lone Poulsen
  marts 6, 2017

  Den overraskede mig virkelig positivt – og så endda på tilbud i Matas til 89 🙂

  • Silke
   Lone Poulsen
   marts 9, 2017

   Yes, den er så god! 🙂 Godt du synes det samme. Kh, Silke

 • SofieA
  marts 7, 2017

  Hej Silke. Jeg er ny læser her på bloggen, men sikke mange gode tips. Jeg har taget masser af screenshots og tager i Matas i morgen 😉
  Jeg er ret vild med din øjenmakeup på det her billede – kunne du ikke lave en “how to” guide på den? 🙂

 • Silke
  marts 9, 2017

  Hej Sofie 😉 Hvor dejligt at høre. Fik du så købt en masse i Matas? 😀 ja, jeg skal klart lave en guide med min hverdagsmakeup. Nu er jeg blevet spurgt nogle gange, så det kommer snart. <3

 • SofieA
  marts 10, 2017

  Hej Silke. Ja, du er et dyrt nyt bekendtskab. Jeg fik både købt Curl Addict mascaraen, Essie neglelakken “Maki me happy”, SexyBalm og en prøve med hjem på Wake me up foundation.. 😉
  Jeg glæder mig til guiden med hverdagsmakeup 🙂

Add Comment

En god deodorant på flere måder
Hokus pokus dig i fokus