Supertrio, der plejer, styrker og blødgører huden

Jeg er besat af at finde gode hudplejeprodukter, der plejer en lidt besværlig, tør og sensitiv hud som min. Og her er tre nye helt produkter fra danske Raunsborg, som jeg meget gerne vil introducere dig for – for de er altså gode og koster heller ikke en bondegård. 🙂

Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

Det drejer sig om disse tre skønheder, som alle er udviklet med aktive, nordiske ingredienser og en masse vigtige mineraler og vitaminer, som styrker, plejer og blødgører huden. De kommer alle tre i smarte, hygiejniske pumpeflasker, som gør det nemt at dosere og så er emballagen så fin, lys og enkel at se på. Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

Første produkt, som jeg gerne vil anbefale er dette skønne, nærende Face Serum Nordic, som har en ultralet, men cremet konsistens – lidt som en let lotion – og den passer helt perfekt til min tørre hud og trænger lynhurtigt ned i den. Serummet indeholder hyaluronsyre, som er kendt for sin meget fugtende virkning og er eminent til at binde fugten i huden. Det indeholder også helende hyben- og havreolie, omega 3 og 6, som tilsammen hjælper med at blødgøre huden, mindske pigmentpletter og udglatte de små linjer i huden. (Prøv i øvrigt at google hyben og læs om alle de gode egenskaber det har!) Duften er HELT vildt dejlig frisk og mild, som jeg bedst kan lide det. (30 ml, 329 kr).

Jeg har brugt serummet morgen og aften under min normale hudpleje og hvis den lige skulle have lidt ekstra gas, så har jeg nogle gange brugt den under den nye Face Mask Nordic, som jeg også gerne vil give en kæmpe anbefaling med og nok er den største favorit hos mig.

Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

Denne ansigtsmaske er dejlig rig og lidt tyk i konsistensen – og min knastørre hud knuselsker den! Netop fordi min hud er så tør på denne årstid, så har den også tendens til at se lidt mere træt ud med små tørhedslinjer i hudens overflade. Lidt som om huden har en fin, lidt “crepet” overflade, hvis du kender til det? 🙂 Og denne maske kan vitterligt få det til at forsvinde, for den fungerer som en super fugtbooster og får fuldstændig tanket huden op igen. Blandt ingredienserne er der lind, som er beroligende og anti-inflammatorisk, men også fugtende hvedeprotein, multebær og agurk. (80 ml, 249 kr.).

Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

Min hud blev helt blød, smidig og jeg bilder mig ind, at den stråler en smule mere, når jeg har sovet med den. For det kan man nemlig, altså sove med den! Jeg bryder mig absolut ikke om at smøre sengetøjet ind i produkter, så min måde at gøre det på var sådan her: En lille times tid før sengetid har jeg lagt et lidt tykt lag på hele ansigtet og ladet den sidde i 20 minutter, derefter har jeg fjernet det overskydende med en vatrondel og IKKE skyllet resten af, men ladet det være natten over. DET ER GULD VÆRD, lov mig at prøve det selv! Og igen med samme mega dejlige duft som serummet.

Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

Sidste nyhed er Eye Gel Serum, som faktisk er en forbedret udgave af det tidligere Eye Serum. Det er en 2-i-1 formel og virker meget forfriskende og let på huden. Den indeholder udtræk fra agurk, hvilket jeg også sagtens kan dufte. Den virker dejligt dulmende på hævede øjenomgivelser og samtidig giver den rigtig godt med fugt, så de små linjer fyldes ud og synes mindre – igen med fugtende hyaluronsyre, men også ekstrakt fra ært, hvede, ris og soya, der tilfører vitaminer og mindsker de fine linjer. (15 ml, 249 kr)

Raunsborg har givet mig dette supergode tip, som jeg straks vil videregive til de “trætte typer”: Har du trætte øjne efter en tur i byen eller lange arbejdsdage, så læg et tykt lag af Eye Gel Serum rundt om øjnene, læg to iskolde vatrondeller henover og slap af i 10 minutter. Det vil give et friskere udseende. 

Raunsborg, nyheder, hudpleje, maske, ansigt, øjenserum, plejer

KONKURRENCE – Vind alle tre produkter! 

Helt ærligt, så byder disse tre produkter på langt mere end jeg havde turdet drømme om. De er virkelig effektive, når man er til den tørre “hud-side”, men også praktiske med pumpe, dufter godt og så er de meget nydelige at se på også. Jeg vil derfor give dem mine varmeste anbefalinger med på vejen og har i den anledning fået lov til at udlodde hele 5 sæt af disse tre produkter. Er det ikke vildt?!

For at deltage i konkurrencen, skal du følge mig her på bloggen og på instagram. Du skal like billedet af konkurrencen på instagram og må gerne nævne andre veninder, din søster, mor eller hvem du nu synes også skal deltage i konkurrencen om disse lækkerier. Chancerne er jo store, når der er hele fem sæt på højkant. Konkurrencen slutter søndag, d.11.februar, hvor jeg efter kl.18.00 vil trække de heldige fem vindere. Navnene vil blive offentliggjort på instagram samme aften.  

Pssst! Jeg har tidligere lavet et indlæg om nogle supergode hårprodukter fra Raunsborg, som du kan læse igen her

 • Rikke Langkow
  februar 8, 2018

  Åhh det vil jeg gerne vinde.
  Har super sensitiv og tør hud, må absolut prøve den maske ??

  • Janne Schmidt
   Rikke Langkow
   februar 8, 2018

   Åh det ville jeg gerne vinde, min hud kunne godt trænge til et boost

 • Karen Kryger
  februar 8, 2018

  Den vil jeg super gerne vinde. Jeg kæmper med ekstra tør hud for tiden. Jeg er begyndt at løbe og har tabt 10 kg og det kan mærkes på huden med al den kulde

 • Christina ulrikka jensen
  februar 8, 2018

  Mega skønne produkter er jeg sikker på????? lige til en træt tør vinterhud❄️

 • Marlene
  februar 8, 2018

  Det lyder dejligt med de skønne ting til ens trætte hud ?❄️ Efter mange dage på sygehuset.

 • CarinaF
  februar 8, 2018

  Sikke en skøn konkurrence!

 • Charlotte Voetmann
  februar 8, 2018

  Dejlig med konkurrence ?? julekonkurrence var fantastisk ?

 • Birna Lambaa
  februar 8, 2018

  Yepyep, lægger helt sikkert et lod??

 • Kristina Tina Jensen
  februar 8, 2018

  Det at man ikke vaske ansigtsmasken af er jo et kæmpe plus, så det kan være en del af min aftenrutine ? og er jeg helt vild med serum og det boost det giver min hud. Jeg vil rigtig gerne vinde disse lækre hudplejeprodukter fra RaunsBorg. Krydser fingre ?

 • Lotteskk
  februar 8, 2018

  Ih der jeg vist også nød til være med?? lyder til lige at være noget for min tørre sarte hud som ikke har det for godt her i denne tid. Har godt nok læst om produkterne men aldrig fået prøvet dem endnu så krydser ????

 • Lisbeth Kragh Jensen
  februar 8, 2018

  Uh lækre produkter ?? Dem vil jeg gerne vinde til min tørre hud, elsker masker der kan sidde natten over ?

 • Kenneth Glerup Schøn
  februar 9, 2018

  @silkegrane “DONE” ✍??? WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” & smækker en (Give away)-præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. @nadiahvidtfeldt @kristinatinajensen @ninettelk ✍???

 • Karin Westergaard
  februar 9, 2018

  Åhhh kæmper med tør og træt vinterhud, så den trio vil jeg meget gerne vinde ???

 • Pia T.
  februar 9, 2018

  Det ville jeg elske at vinde 🙂 Min hud er vist både irriteret, stresset, tør, fedtet og rødmende til tider… Måske det her kan afhjælpe det 🙂
  Krydser fingre 🙂
  Følger også på Instagram 🙂

 • Lise/walkinrunout
  februar 9, 2018

  uhh hvor lækkert… jeg ville elske at vinde et sæt 🙂

 • Dorthe Bille
  februar 9, 2018

  Lige hvad min vintertrætte hud trænger til. Håber jeg er heldig

 • Anette Ninon
  februar 9, 2018

  ???Drømmeønske???

 • Leafysmoothie
  februar 9, 2018

  Det ser så lækkert ud, og jeg følger altid med på Instagram med dine smukke billeder og preview til hvad som er på bloggen, så man ikke går glip af noget! Super! Good weekend!!!

 • Helle Rick
  februar 9, 2018

  Det lyder helt klart som noget min hud vil elske. Har desværre endnu ikke prøvet produkterne, men lovende beskrivelse må jeg sige ???

 • Malene Kildegaard
  februar 9, 2018

  ?Dream dream dream.. ? min trætte tørstige vinterhud vil med garanti elske de Raunsborg produkter! ???

Add Comment

Summer Wedding Tips
Instagram Diary: Hawaii