Test! Kan man virkelig rulle sig glat med nåle?

Posted In: Hudpleje | Skønhed

Kan man gøre huden glattere eller bedre med en rulle med bittesmå nåle på? Det lyder måske lidt mærkeligt, at du ved at lave en masse mikroskopiske huller i huden med en rulle, kan få en pænere hud. Men læser man nogle studier om denne form for hudbehandling, viser det sig, at den har ret stor effekt på både rynker, ar og pigmentpletter. Så derfor er jeg netop gået i gang med at teste et sæt, som hedder Skin Renewal fra Swiss Clinic. Sættet består af en Skin Roller (rullen med nåle) og Rejuvenating Serum.

Sådan fungerer det:

Rullen har 540 bittesmå kirurgiske nåle på, som varierer i længden fra 0,2 til 1 millimeter. Er du nybegynder eller har lidt sart hud anbefaler Swiss Clinic at starte med 0,2 millimeter, som er den jeg er startet med nu. Rullen med de 0,5 millimeter lange nåle er især til dig, som vil rynkerne til livs. Så den skal jeg teste senere, når min hud har vænnet sig til behandlingen! Ved at rulle Skin Roller hen over ansigtet, laver du bittesmå (usynlige) huller i hudens øverste hornlag. Det vil sige, at når du stikker i huden med en lille nål, begynder huden straks at “gå i forsvar” ved at begynde en reparerende proces sig, samt forny hudens overflade, elasticiten forbedres og der dannes også mere kollagen. Kollagen er meget vigtigt, når det gælder om at bevare huden fast og spændstig. Alt dette giver en opstrammende effekt, og hvor smart er det lige?

Jeg synes, at det er HELT vildt spændende og anderledes at pleje huden på denne måde derhjemme. Som sagt er jeg først lige gået i gang med testen, så der kommer et opfølgende indlæg med før- og efter billeder lidt senere hen i mit forløb. Men jeg kan starte med at fortælle, at det ikke gør som ondt som det måske ser ud til, dog kan det nive lidt i panden og især ved øjenområdet og munden. Altså de steder hvor huden er lidt tyndere. Man bliver også lidt rød, så det er bedst at bruge rullen om aftenen inden du skal i seng. Og så føler jeg, at min hud er vågnet helt op igen og arbejder så det kan mærkes, også dagen efter jeg har rullet. Men mere om det om et par uger. 🙂

 • Anette W
  april 1, 2017

  Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer. Har selv overvejet at anskaffe en dermaroller, men ved ikke om min hud er for sart.

  • Silke
   Anette W
   april 3, 2017

   Hej Anette 🙂 Ja, så må du hellere følge med her. Jeg er i fuld sving med at teste og jeg har også selv lidt sart hud. Kh, Silke

 • Tina
  april 7, 2017

  Hej Silke -jeg har haft lyst til at prøve, men så læste jeg en anmeldelse, hvor brugeren havde fået karsprænginger af at bruge en roler. Har du hørt noget om det?

  • Silke
   Tina
   april 7, 2017

   Kære Tina, jeg har selv lidt sart hud med karsprængninger på kinderne, jeg har ikke oplevet at den har gjort det værre. Måske har den bruger brugt rullen forkert eller trykket for hårdt? 🙂 Der kan jo være så mange faktorer til at der opstår karsprængninger, det kan også være kulden. Men jeg har ikke personligt oplevet det eller hørt det før. Ønsker dig en dejlig påske! 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Den fineste hud jeg længe har haft
Derfor skal du bruge håreddike