Har du prøvet en spraytan?

Posted In: Hudpleje | Skønhed

Alt bliver bare pænere, når huden har en smule kulør. Smykkerne på hænderne glimter lidt mere, neglelakken træder bedre frem og en hvid skjorte er bare så pæn til en gylden hud. Nu har jeg for ikke så længe siden skrevet om ansigtsselvbrunere (og jeg skal nok også lave en med mine anbefalinger til kroppen), men hvis du aldrig har prøvet en spraytan, så er det også en god mulighed for at få en smuk tan på den sunde måde. Jeg har selv lige fået en lille ekstra-tjans som spraytanner hos Tanning Danmark i Gentofte og det inspirerede mig til dette indlæg.

En spraytan er noget du kun kan få hos en salon og er mere kraftig i farven og med en længere holdbarhed. Du bliver sprayet over hele kroppen og i ansigtet med en håndholdt sprøjte, så du får en helt ensartet farve. Du kan aftale hvor meget eller lidt farve du vil have, men farven udvikler sig også efter det pigment du selv har i huden. Farven holder mellem 5 – 10 dage, det kommer lidt an på om du har gjort dit forarbejde ordentligt. For du skal inden dit besøg hos en spraytanner, eksfoliere din hud grundigt. Det gør, at farven holder langt bedre og de små tørre steder på kroppen skrubbes af. Har du tørre pletter, hæle, knæ eller andet så giv dem en smule creme inden du får lavet en spraytan. Og så er det bare langt sundere og giver færre rynker end at sidde i den rigtige sol og blive svitset.

I dag har jeg fået lavet en spraytan med den lyseste farve, for jeg er virkelig bleg og har ikke lyst til at være helt vildt brun på dette tidspunkt af året. Det er vigtigt for mig, at det ser naturligt ud og især hænderne kan afsløre om det er en god spraytanner. Og det er Inge, som ejer Tanning Danmark i Gentofte. Det er også hende, som er ved at lære mig op i det lige nu.

Som du kan se på billederne, er farven gylden og naturlig. Jeg har ingenting på huden udover spraytannen og farven er så fin og jævn. På billedet er det 6 timer siden jeg fik det gjort, og jeg må godt gå i bad efter 6-8 timer efter. Der sidder altid noget overskudsfarve på huden indtil man har været i bad, og man kan smitte af indtil da, så ikke noget med at ligge i en hvid sofa før efter badet. Og så er et ekstra plus, at makeuppen også kommer til at se pænere ud de næste dage.

Ps.: Der er kun naturlige ingredienser i selvbruneren hos Tanning Danmark og det koster 250 kr pr gang. 🙂

    Add Comment

    Pænere ben i et snuptag
    Effektivt kosttilskud til håret