Effektivt kosttilskud til håret

Da jeg første gang hørte om dette kosttilskud Hair Volume til håret, var jeg ærligt talt lidt skeptisk. For hvordan kan håret få mere volumen ved at man spiser en pille? Pillerne har nærmest haft kultstatus i USA og hører til et af de mest populære kosttilskud fra det skandinaviske firma New Nordic, derfor blev jeg selvfølgelig nysgerrig på at teste dem af på mit fine hår.

Jeg testede dem faktisk første gang for et par år siden og det kunne ikke være lettere. Det eneste du skal er at spise en pille hver dag og jeg har typisk taget den sammen med min morgenmad, hvor jeg også tager mine andre vitaminer. Hair Volume pillerne består af naturlige ingredienser som æble, hirse, padderokke, hirse, samt aminosyrer, biotin, zink og kobber. Disse tilfører næring til både hovedbund og selve hårsækken. Det betyder, at det selvfølgelig tager tid at mærke et resultat – lang tid! Men det kommer, hvis du giver det tid og tålmodighed. Husk på, at nye hår først lige skal nå at gro ud fra hårsækken.

Hos mig skete der intet i forhold til fylden de første tre måneder, men til gengæld skal jeg love for, at min hår begyndte at vokse hurtigere. Godt på én måde, men selvfølgelig lidt dyrere i frisørbesøg, for udgroningen skal pludselig repareres lidt oftere. 🙂 Et ekstra plus var og er den dag i dag, at jeg også fælder mærkbart mindre end jeg plejer.

Det er vigtigt at understrege, at Hair Volume ikke lover at modvirke pletskaldethed eller alders- eller sygdomsbetinget hårtab, men pillerne er med til at gøre dit hår sundere og stærkere!

Jeg har nu været i gang med pillerne i lidt over tre måneder og kan begynde at mærke, at hårvæksten er taget til igen og at der er kommet en masse nye hår. Det er som om håret føles lidt tættere i hovedbunden, men jeg ved også, at jeg bliver nødt til at fortsætte nogle måneder endnu for at kunne nyde et mere fyldigt hår. Så hvis du selv vil prøve det af, så hav tålmodighed for det tager tid – men det virker!

Du kan i øvrigt bestille Hair Volume online her. 

  Add Comment

  Har du prøvet en spraytan?
  En duft som ingen anden

  Mine kjolefavoritter fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]