Her er den bedst sælgende øjencreme i USA

At være USA’s bedst sælgende øjencreme er noget af en titel og gjorde mig selvfølgelig mega nysgerrig. I hvert fald tænkte jeg, at denne øjencreme Confidence in an eye Cream fra It Cosmetics skulle testes. Og her får du min anmeldelse af øjencemen og også lidt om ansigtcremen Confidence In A Cream rosy tone fra samme mærke. . 🙂It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

Om USA’s bedst sælgende øjencreme

Øjencremen Confidence in an eye cream er udviklet i samarbejde med plastikkirurger. Og så er den til sensitiv hud. Alene de to ting kan få mig til at gribe ud efter den! 😀 Øjencremen er lavet til at mindske tegn på træthed og ældning, det vil sige alt fra fine linjer til mørke rande under øjnene. Den har en farvekorrigerende og lysreflekterende egenskab, samt en masse gode ingredienser. Den koster 290 kr hos Matas.It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

Hvad er der i?

Kigger jeg på ingredienslisten, så er der rørt en god øjencremescocktail sammen her:

 • Fugtende hyaluronsyre og squalane – begge noget vi allerede har naturligt i huden.
 • Styrkende ceramider  – styrker, holder huden blød og smidig.
 • Kollagen – strammer huden op indefra.
 • Grøn kaffe og grøn te – stærke antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de frie radikaler.
 • Lakridsrodsekstrakt – beroliger og lindrer.
 • Ginseng – giver fornyet energi.

It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

Det har jeg oplevet

Øjencremen er dejlig rig i konsistensen, noget jeg selv sætter stor pris på. Huden får med det samme et ordentligt skud fugt og trænger samtidig hurtigt ind. Den er nem at fordel og lidt rækker langt. Jeg dupper den både under øjnene, under brynbenet og fordeler den hele vejen rundt om øjet. Huden får med det samme en frisk og levende glød fra cremen. Det elsker jeg, for det får omgående øjenområdet til at se friskere ud. 🙂 It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

Min vurdering

En super lækker øjencreme, som både har den omgående lysnende effekt der giver friskhed og samtidig giver masser af fugt. Mine rynker er ikke forsvundet, men det er der altså ingen øjencreme der kan! 🙂 Til gengæld er huden omkring øjnene pumpet op med fugt, især under øjnene hvor jeg nogle gange bliver tør. Jeg kan ikke rigtig se forskel på de mørke rande under øjnene, nogle gange er de mere synlige end andre. Jeg tror mere, at de hænger sammen med hvor træt jeg er. Men alt i alt har jeg været meget tilfreds med denne øjencreme. Jeg har da prøvet langt dyrere øjencremer, som ikke kunne mere end denne, så  taget den moderate pris i betragtning, så er Confidence in an eye cream helt klart en anbefaling værd. 🙂

Du må ikke gå glip af denne!!

Jeg kommer ikke til at gå helt så meget i dybden med Confidence in a cream rosy tone, men vil gerne give den nogle ord med på vejen. 🙂  Den lyserøde creme giver huden den flotteste glød, hvis du spørger mig. It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti ageÆrligt, så var jeg lidt nervøs for, om jeg ville ligne en lyserød gris grundet farven, men min  hud ser bare udhvilet og frisk ud med den creme. Jeg er vild med den og jeg behøver ikke nogen glødgivende primer, når jeg bruger denne creme. It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

En nærende fugtbombe

Cremen er virkelig god til den tørre, modne hud, da den har en konsistens så rig som smør. Men den hverken klistrer eller fedter, men trænger bare ind i huden og efterlader den fløjsblød og lækker. Og så har moden hud det jo med at miste sin glød, som du automatisk får med i cremen. Normalt er jeg ikke glad for rosenduften, men denne rosenduft er meget mild og eksklusiv, så her generer den mig på ingen måde. 🙂 Cremen koster 379 kr hos Matas. It Cosmetics, Confidence in an eye cream, Confidence in a Cream, øjencreme, moden hud, anti age

Har du i øvrigt fået læst mit indlægget “Min hverdagsmakeup – og produkter, der imponerer! “? Hvis ikke, kan du læse det her. Der er også en sindsyg god mascara med fra It Cosmetics. 😉

 • Lise/walkinrunout
  februar 13, 2020

  åhh den lyder godt nok også lækker 🙂

  • Silke
   Lise/walkinrunout
   februar 15, 2020

   Ja, den er værd at prøve! 🙂

 • Susanne
  februar 13, 2020

  Og hvor er så din flotte jakke fra, silke ?😘🙏

  • Silke
   Susanne
   februar 15, 2020

   Hej Susanne, den er fra Fine Copenhagen. 🙂 Knus og god dag!

 • Lone
  februar 18, 2020

  Er der solfaktor i cremen?

 • Elsebeth Laukat
  oktober 14, 2020

  Hej Silke,

  Jeg har nu efter din anmeldelse at it-øjencremen brugt den et stykke tid og synes bestemt også den er rigtig god. Men tænkte på: er der andre anti age øjencremer, du også kan anbefale?

  Og så lige et lille ps:-) har set din anbefaling af barberskraberen på Insta i dag: overvejer du ikke eller får du også vokset hår på ben mm. hos kosmetolog? Jeg har selv fået vokset gennem snart mange år og har næsten ikke hår tilbage på benene eller i armhulerne og bikinilinjen er og ved “at være der”. Altså håber ikke det er grænseoverskridende at jeg skriver dette!!! Men ikke nok med at det virker fantastisk med voksning, en jeg kan nu også sagtens gå ca. 8 uger mellem hver behandling.

  Kærlig hilsen og tak for alle dine fyldestgørende anbefalinger!

  Elsebeth

  Skive

Add Comment

Bedre søvn med tyngdetæppe
Flydende pudder – sådan fungerer den!