Smuk sommermakeup fra Clarins

Posted In: Anmeldelse | Makeup

Solen har skinnet i dag og det har inspireret mig til at vise noget lækker sommermakeup fra Clarins. 🙂  Faktisk består Clarins’ lille sommerlook af fire produkter, det er da overskueligt. Jeg har dog valgt ikke at tage den vandfaste koboltblå eyeliner med her, da den liiige blev lidt for vild til mig smag. 😀  Farven er ny, det er sikkert derfor jeg har fået den tilsendt. (Been there done that, ik’?). Men den fås også i 5 andre nuancer, så mon ikke der også er en mere naturlig farve. Til gengæld er jeg VILD med de tre andre produkter, som alle er super brugbare for alle. 🙂

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

Naturlig solpudder

Jeg starter med den smukke solskinspudder Bronzing Compact, som jeg har fået tilsendt i den lyse farve. Den fås  i to nuancer og denne  hedder 001 Sunset Glow. Jeg ELSKER solpudder, som generelt er et af de produkter jeg bruger både sommer og vinter. Denne er god til dig, som ønsker en delikat gylden glød.

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

Den brune nuance er mat og giver det solkyssede look. Den rosa nuance virker også mat og giver diskret friskhed til kinderne. Den cremefarvede highlighter sørger en smule mere glød. Du kan også bare blande dem og bruge hele molevitten på én gang. Det er en super solpudder, hvis du går efter et meget naturligt look.  Jeg har ikke fået det ordentligt med på billedet, men der er et stort, lækkert spejl i låget. Healthy Glow BronzingPowder er en limited edition og koster 365 kr. (Har lige linket til den hos Magasin, hvor jeg kan se den er på tilbud lige nu.)

Friske læber

Til en rigtig sommermakeup hører sig en rødlig læbefarve. Det gode med denne Water Lip Stain er, at den er lidt “vandet” i konsistensen. det gør farven mindre kompakt på læberne og giver et mere friskt look.

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

Jeg har prøvet den på og farven holder virkelig godt, selvom den skinnende effekt fortager sig. Men det gør ikke mig noget, jeg kan godt lide når farven ser ud til at være lidt “slidt af”.

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

Jeg ved I spørger, så jeg kan lige så godt skrive det med det samme. Neglelakken er fra Nailberry og farven hedder Cherry-Cherie. 😀

Det siges, at den kan holde til op til 300 kys, det har jeg så ikke nået at teste. 😀 Og så smitter den heller ikke af, det tænker jeg de fleste “kys-modtagere” sætter pris på. 🙂 Farven hedder Sparling Red Water, men den fås også i en mere rosa og en mere mørk bærfarve. Water Lip Stain dufter af jordbær på den rigtig lækre måde og koster 160 kr.

Sommermakeup til huden

Egentlig så er SOS Primer fra Clarins oprindeligt en primer, som man kan bruge under sin makeup. Den findes i flere udgaver, hvor andre korrigerer rødme, giver glød osv. Denne i farve 06 er lidt som en farvet dagcreme, men jeg synes det fungerer bedst at have creme på i forvejen. (Nok fordi min hud er lidt tør).

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

Den kræver også, at man har lidt kulør i forvejen. Lige nu er den faktisk lidt for mørk til mig. Dækkeevnen er let og naturlig. Den kan også blandes med in foundation eller lægges under den, hvis du ønsker mere dækning. Den er lidt en tryllecreme, for huden ser pænere og mere glat ud. Virkelig god til en let og lækker sommermakeup. Den koster 265 kr.  Service-info: Jeg har linket til den hos Magasin, men kunne ikke lige se lige præcis farve 06 online. Måske skal man i butikken for at finde den.

Clarins, sommermakeup, sommerlook, solpudder, Lip Stain, Primer,

 • Tina
  juni 12, 2019

  Rigtig godt billede af dig med læbestiften 🙂
  Jeg tror den blå ville klæde dig til dit lyse hår.
  Jeg fik en kobolt blå øjenskygge med glimmer i, meget frisk 🙂
  Juni hilsner herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   juni 15, 2019

   Tak Tina. 🙂 Jaaa, den blå liner havde jeg engang, så nu kan jeg ikke mere. Men synes den er flot på andre! 😀 Knus, Silke

Add Comment

Farvel hedeture og god dag til hormoner
Det bedste engangs quick fix – sheetmasken!

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]