Bedre hud med ny lysbehandling

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed

For et par måneder siden blev jeg inviteret ind til klinik Aglaia på Østerbro for at teste en ny lysbehandling til huden, som de har fået derinde. Behandlingen hedder Skin Rejuvenation og kommer fra Kleresca og er virkelig interessant for alle, som ønsker sig en bedre hudkvalitet – og med det mener jeg mindre porer, en finere hudstruktur, mindskning af linjer og rynker og også at give hudens kollagenproduktion et ordentligt boost. Faktisk har undersøgelser vist, at behandlingen kan øge kollagenproduktionen i huden med 400%. Så den har også en foryngende effekt, men uden at man bliver stukket eller skåret i!

Klereseca, Skin Rejuvenation, lysbehandling, LED, hudpleje, behandling, hudforyngelse

Det ser rimelig funky ud med det blå lys, men jeg kan kun sige at det er en meget behagelig lysbehandling.

Lysbehandlingen foregår ved hjælp af en særlig gele og en LED-lampe og for at opnå det optimale resultat, fik jeg én behandling om ugen i fire uger.  Det er det anbefalede forløb og derefter kan man komme og “rebooste” huden med en enkelt behandling efter behov. Det er en lidt dyr behandling, der koster 6.500 kr for de fire gange tilsammen, men så kan du også være sikker på at opnå en effekt, som jeg meget gerne vil berette om lidt senere. Først skal du høre om forløbet, som er overraskende let og fuldstændig smertefrit – perfekt til en kylling som mig. 😀

Sådan foregår selve behandlingen

Først renses huden af , så får man nogle små “lysbeskyttende klapper” på øjnene og derefter påfører Line fra Aglaia klinikken en særlig gele.

Klereseca, Skin Rejuvenation, lysbehandling, LED, hudpleje, behandling, hudforyngelse

På billedet ses Line Therkelsen fra Aglaia klinikken og mig selv på briksen. 🙂

Gelen indeholder det der hedder kromoforer som er lyskonverterende, hvilket betyder at gelen kan omdanne det blå lys fra LED-lampen til et flourescerende lys – og det hjælper med at stimulere kollagenproduktionen i huden. Det flourescerende lys kan nemlig trænge dybere ned i hudens lag og på den måde aktivere hudens naturlige regenerering.

Klereseca, Skin Rejuvenation, lysbehandling, LED, hudpleje, behandling, hudforyngelse

Derefter skal jeg ligge under LED-lampen i 9 minutter. Det gør på ingen måde ondt, men det føles nærmere som om jeg ligger på en strand på Bali og steger i solen. Not bad! (Dog bliver man ikke brun med denne behandling). Udover varmen kunne jeg mærke, at det kriblede lidt i huden, som om den arbejdede på livet løs og det synes jeg var en fed følelse.Klereseca, Skin Rejuvenation, lysbehandling, LED, hudpleje, behandling, hudforyngelse

Efter de 9 minutter fjernede Line både gele og øjenklapperne igen og smurte creme og solbeskyttelse på –  og så er jeg klar faktisk til at gå igen. Huden kan være ret rød og varm efter første behandling (jeg lignede en som havde løbet 10 km), men det forsvinder i løbet af en lille times tid. Efter anden lysbehandling var min hud meget mindre rød, så det fortager sig også efter hver behandling.

Mine resultater med Skin Rejuvenation 

Det er ikke en behandling, som kan ses fra den ene dag til den anden, men der sker en langsom forbedring over de næste måneder. Jeg har selv fornemmet ændringerne i min hud gradvist, det første jeg selv bemærkede og som et par af mine veninder også nævnte, var at selve min hudoverflade så finere og mere ensartet og glat ud. Faktisk troede den ene af mine veninder, at jeg havde fået Botox, ret vildt. 😀

Klereseca, Skin Rejuvenation, lysbehandling, LED, hudpleje, behandling, hudforyngelse

Min hudstruktur er klart blevet forfinet og mine porer er blevet mindre synlige. Én anden ting, der for mig er endnu mere vigtigt, er at min rosacea på kinderne nærmest er forsvundet. Der kommer stadigvæk en lille smule i ny og næ, men det er langt mindre end tidligere. Det har været den største bonus for mit vedkommende og der er ikke engang gået de 12 uger, som der skal til for at kunne se forbedringerne. Ja, det ER mange penge for denne behandling, men ønsker du en finere og glattere hud (uden brug af nåle), så kan jeg kun anbefale dig at prøve den. I dette lyserøde link kan du læse mere og se hvilke klinikker i landet fører behandlingen.

 • Tina
  april 28, 2018

  Det lyder vildt spændende med lys og gele og smukkere hud 🙂
  Men dyrt.
  jeg har en infrarød sauna som er god for al hud ansigt som krop.
  Men sikkert slet ikke at sammenligne den luksus behandling du har fået.
  Rigtig god weekend 🙂

  • Silke
   Tina
   april 30, 2018

   Det lyder også lækkert, men jeg tror heller ikke det er det samme. Men må indrømme, så ved jeg ikke nok om det infrarøde lys til at kunne svare ordentlig på det. 🙂 Kh, Silke

 • Lise Lotte
  april 29, 2018

  Spændende med alt der kan forbedre huden uden nåle ? findes der lysbehandling til hjemmebrug ?

  • Silke
   Lise Lotte
   april 30, 2018

   Ja, endelig noget der virker uden nåle. 😀 Der findes også nogle til hjemmeburg, jeg ahr tidligere testet en maske (prøv at søg på ordet lysterapi her på bloggen), så kan du læse om den. Virker også, men selvfølgelig slet ikke så hurtig og effektiv som denne. 🙂 Kh, Silke

 • Marianne Torkamani
  april 29, 2018

  Hej silke ? Hvor lyder det spændende og med så gode resultater ikke lang tid efter behandlingen. Tror du det gavner mig at få de 4 behandlinger,selv om jeg lige har fået den HIFU D.O.T lift behandling??Har godt nok fået en tid til en peeling/syre behandling her om 2uger??Mon jeg skal styre mig lidt?☺️Kærligst Marianne

  • Silke
   Marianne Torkamani
   april 30, 2018

   Hej Marianne 🙂 Ja, det tror jeg sagtens du kan. Men for din egen skyld, så vent lige nogle måneder med at prøve denne indtil du har set resultaterne fra din første behandling. Bare at du kan nyde resultaterne fra begge behandlinger. 🙂 Kh, Silke

 • Claus
  maj 9, 2020

  Hej. Det kunne være fedt med en update om behandlingen her 2 år efter :-).

Add Comment

Vind den nye Ghd Gold Styler
Yogurt til kroppen og et par andre ting du skal se!