Få gløden tilbage med Dermalogica

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame

I dag kan du vinde det ultimative gaveæske fra Dermaloica, så du kan få gløden tilbage. Gaveæsken hedder Be Radiant Gift Set og hjælper dig med at få en smuk og strålende hud. Sættet er super til alle, som ønsker at få gløden tilbage eller hvis du har en lidt mat, trist eller moden hud. Sættet indeholder en 3 dages peeling Age Smart Reveal Peel og Age Smart Biolumin-C Serum. Værdi 953 kr.

Få gløden tilbage, Dermalogica, Be radiant, serum, peeling

 

3 dages mini peeling

Jeg har selv tidligere testet Age Smart Reveal Peel, som er i gaveæsken. Og når man som jeg har lidt sensitiv hud, er man selvfølgelig lidt nervøs. Men denne peeling har på ingen måde generet min hud, men blot gjort den flottere, mere glat og ensartet. Du kan evt læse om min egen test fra tidligere her. Der er tre ampuller, som du bruger en gang om dagen i tre dage i træk. Jeg vil anbefale at bruge den om aftenen. Du masserer den den ind på nyrenset hud og lader den sidde 3-7 minutter. (Start evt med 3 minutter den første dag, 5 minutter den næste og 7 minutter på tredje dag.) Derefter skylles en af med vand og du bruger den sædvanlige hudpleje.

Få gløden tilbage, Dermalogica, Be radiant, serum, peeling

Hvorfor peele huden?

Formålet med en peeling er at fjerne de døde hudceller. Med alderen sløver cellefornyelsen i huden ned, så derfor er det en god idé at hjælpe den lidt. 🙂 Du kan også forfine hudens overflade, så de små linjer mindskes, stimulere cellefornyelsen og give en mere frisk og klar hud. Derudover hjælper den også med at holde porerne rene, så huden nemmere kan optage de efterfølgende plejeprodukter.

Fantastisk serum

Det andet produkt du finde i gaveæsken er Dermalogicas Age Smart Biolumin-C Serum.  Serummet indeholder et særligt stabilt Vitamin C kompleks, som er nødvendigt for ikke at miste effekten så snart det kommes på huden. Du skal blot bruge 3-4 dråber på huden under din creme. Serummet arbejder på pigmentering, linjer, rynker og hjælper med at få gløden tilbage. For mig er gløden langt vigtigere end en lille rynke hist og pist. 🙂 Det arbejder på at lysne pigmentpletter og gør hudtonen mere ensartet og jeg synes jeg ret hurtigt selv fik en effekt under min test. Du kan læse mere om min egen oplevelse her. 

Få gløden tilbage, Dermalogica, Be radiant, serum, peeling

Vind Be Radiant Gift Set fra Dermalogica

Har du fået lyst til at prøve dette superlækre sæt, så deltag i konkurrencen i dag. For at deltage i dagens konkurrencen skal du følge mig og skrive hvorfor du gerne vil vinde Be Radiant gaveæsken fra Dermalogica. Jeg trækker vinderen d. 5.december, som får direkte besked. Men jeg opretter ligesom sidste år en side herinde, så man hver dag kan gå ind og se hvem der har vundet. Held & lykke! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Lotte
  december 4, 2019

  Dermalogica er det lækreste ❤️ Vil så gerne vinde dette sæt

  • Maria Juel-Grunnet
   Lotte
   december 4, 2019

   Dermalogica er et godt mærke og jeg vil bruge deres produkter. 🎄

  • Pernille Jensen
   Lotte
   december 4, 2019

   Jeg vil gerne vinde sættet, da jeg:
   1 aldrig har prøvet dermalogicas produkter før og er nysgerrig på om det er så lækkert som mange siger.
   2. Har en trist hud pt der trænger til noget glød
   💕🙏😍🤩

   • Helle m
    Pernille Jensen
    december 4, 2019

    Virkeligt lækkert sæt fra dermaligica. Kruser fingre 😀😀🎄🎄

  • TriNe Storm Schmidt
   Lotte
   december 4, 2019

   Min hud kæmper en kamp ligesom jeg selv for tiden, så hvis jeg kunne bringe lige mere glød og selvforkælelse ville det være super dejligt 💫🤩

  • Soya
   Lotte
   december 4, 2019

   Fordi jeg elsker gaver 😁🤶

  • Nanna
   Lotte
   december 4, 2019

   Årh jeg ville så gerne prøve Dermalogica! Har fået det anbefalet så mange gange, men med en SU-indkomst er det liiiidt dyrt 😅🤞🏼

 • Line s
  december 4, 2019

  Jeg kan virkelig godt bruge, at min hud, i det mindste er radiant og lækker. Når det nu ikke kan være solskin, men kun bestå af mørke og kolde dage, lige som min hud er, helt grå. Så kunne det da være helt fantastisk i det mindste at have smuk og lækker hud, som kan skinne lækkert i mørket.

 • JosephiNe h
  december 4, 2019

  Det lyder lige præcis som det min hud har brug for! Åh det ville være fedt at vinde 😍😍

 • Miriam K
  december 4, 2019

  Jeg elsker Dermalogica! Og hvis du siger, at man godt kan bruge dette produkt med sensitiv hud, så tør jeg godt 😉🤞🤞🤞❤️

 • Karina
  december 4, 2019

  Det vil min hud have så meget glæde af, håber virkelig det bliver mig🙏

 • Mia Flannov
  december 4, 2019

  Jeg har aldrig været så heldige at prøve Dermalogica’s produkter af. Og i en alder af 44 trænger min hud virkelig til noget godt, og ikke bare det man kan få i supermarkederne 💝

 • Gry Lindenhoff
  december 4, 2019

  Jeg vil elske at vinde dette skønne sæt 😍 krydser fingre for at det bliver mig der vinder🙏

 • Lone P
  december 4, 2019

  Efter 5 børn, er det tid til lidt glød og selvforkæelse. 🙈

 • Gitte leth
  december 4, 2019

  Årh hvor er det en skøn præmie at vågne op til❤️Håååber på held✨

  • Gitte leth
   Gitte leth
   december 4, 2019

   Vil så gerne vinde, fordi jeg allerede bruger, og er glad for Dermalogica;)

  • Anette Bilsted
   Gitte leth
   december 4, 2019

   Det kunne være Fantastisk at vinde denne super gave🎁 Min hud ville være rigtig glad for at blive forkælet, i denne tørre vinter tid, hvor den virkelig har brug for pleje og fugt. 🙌💫

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  december 4, 2019

  Hvem kan ikke bruge lidt selv forkælelse i denne søde juletid. Jeg kan i hvert fald, ganske simpelt derfor ønsker jeg mig sådan et sæt, for når Silke siger det virker, så virker det 🌲🎄 glædelig 4.december

 • Christina Mikkelsen
  december 4, 2019

  Efter at have været gravid og født her i oktober, så kunne min hud godt bruge at få lysnet nogle af de uundgåelige pigmentpletter der har sneget sig frem i ansigtet på trods af MASSER af solcreme. Så denne præmie vil være kærkommen❤

 • Sanne
  december 4, 2019

  Det vil være min bedste julegave🎁🌲

 • Winnie
  december 4, 2019

  Hej jeg bruger solcream derfra og gør min mand også den absorbere hurtigt ind i huden og man bliver ikke smølfehvid af den 😀og så vi haft prøver fra serum og dagcream var ret lækkert 😍så jeg ret nysgerrig for prøve alt derfra 😀😍og så har jeg har læst Dermalogica indeholder lutter gode sager for huden✔️✔️ 👏🏻😍

 • Gitte
  december 4, 2019

  … ville absolut elske at vinde præmien, har læst – og hørt – så meget positivt om netop denne peeling ❤

 • Nahid Shahmarvand
  december 4, 2019

  Jeg bliver 40 næste år og tænker jeg har behov for ekstra antiaging🙏🙏🙏

 • Camilla
  december 4, 2019

  Jeg brugte Dermalogica da jeg var ung pga. hudproblemer. Her 20 år senere, vil jeg gerne “genopdage” mærket 🥰

 • Anita
  december 4, 2019

  Det er de lækreste præmier du præsenterer dag efter dag 😍❤

 • Lone poulsen
  december 4, 2019

  Ja tak – mega lækker forkælelse til huden 🙏😉

 • Susanne
  december 4, 2019

  Et af mine ynglings mærker 💫🎄 Det ville være den bedste julegave 🎁✨🤶

 • Jette kristensen
  december 4, 2019

  All time favourite Dermalogica. Krydser fingre. 🤞🏻❤️🎅🏻🎄

  • Cecilie kristine jensen
   Jette kristensen
   december 4, 2019

   Vil rigtig gerne vinde dette sæt, da jeg har været i behandling for akne i rigtig lang tid nu. Og efter isotretinoin behandling mangler min hud virkelig noget glød og liv✨💫🌟 Glædelig december❄️

 • Anette
  december 4, 2019

  Dermalogica laver meget fine produkter, Jeg bruger det selv. Og at få mere glød i ansigtet med dette sæt ville være perfekt her i den kolde tid🤞🏻🙏🏻🍀😊

 • Michelle
  december 4, 2019

  Ej hvor vil jeg gerne vinde dette sæt. Som nybagt mor (2.5 uge siden) så har jeg VIRKELIG brug for det 😀

 • JeaNnette Nielsen
  december 4, 2019

  Da jeg er ved at blive lidt mat i betrækket, vil det være en fantastisk gave at vinde!

 • Runa rusborg
  december 4, 2019

  Der er super lækre produkter 🌲🤶

 • Betina Nielsen
  december 4, 2019

  Dermologica er det bedste hudpleje. Det virker bare.

 • Nicolina
  december 4, 2019

  Elsker Dermalogica, men har ikke prøvet de her produkter, så det håber jeg, at jeg kommer til nu😜😍🤞🍀❤️

 • Pernille stehr
  december 4, 2019

  Det lyder spændende 😍🎄 krydser fingre

 • Annette
  december 4, 2019

  Vil meget gerne vinde dette sæt. 🙏🏻 Har længe gerne ville prøve specielt c-vitaminen serum fra Dermalogica.:) 🙂 ❤️❤️❤️

 • Pia T
  december 4, 2019

  WOW – sikke en fantastisk gave 🙂 Jeg drømmer om at få lov at prøve peelingerne og den skønne serum. Jeg fik en lille prøve på serum i Magasin, og min hud strålede efter bare 2 dage. Ville elske at se hvad mirakler den kan udrette hvis den får lidt længere tid. Den står på min ønskeseddel – så at vinde den sammen med peelingerne ville være den ultimative forkælelse. Skøn dag til dig 🙂

  • Rikke
   Pia T
   december 5, 2019

   Det lyder for lækkert! Gad godt prøve 🤞🏼🥰

 • HellE boNderup
  december 4, 2019

  Jeg vil gerne have vinterglød og drømmer om at vinde her. Tak for muligheden

 • Maria seidelin
  december 4, 2019

  Fordi jeg endnu ikke har prøvet prøvet de produkter.

 • Malene kruse
  december 4, 2019

  Trænger SÅ meget til lidt glød i kinderne i denne december måned 😊🍀🤞

 • Milana
  december 4, 2019

  Fordi min hud har forandret sig med alderen (til det værre) og jeg har endnu ikke fundet det rigtige produkt.

  • Anette Bilsted
   Milana
   december 4, 2019

   Det kunne være Fantastisk at vinde denne super gave🎁 Min hud ville være rigtig glad for at blive forkælet, i denne tørre vinter tid, hvor den virkelig har brug for pleje og fugt. 🙌💫

 • Lone Hansen
  december 4, 2019

  Lækkert sæt det ville jeg gerne vinde🙏🎁🎄

 • Emilie Murray
  december 4, 2019

  Jeg ville elske at vinde dette sæt, så min lidt vintertrætte hud kan få en god omgang glød😍🤩

 • Marianne Juhl
  december 4, 2019

  Åh en skøn give-away. Ville elsker at få gløden tilbage 🙂

 • Mette
  december 4, 2019

  Med eksemramt hud er det svært at finde noget der egentlig virker – og her er endelig noget min hud vil elske! Krydser SÅ meget fingre for at vinde ✨🤞 og takker for en rigtig god blog 😍

 • Louise Eckhardt
  december 4, 2019

  Glød er så meget vigtigere end rynkefri 😊. Men gad nu alligevel godt få en mere ensartet hud som syner glattere og mere strålende ❤️.

 • caroline m
  december 4, 2019

  Elsker Dermalogica

 • Anette ninOn
  december 4, 2019

  Vil være perfekt til mine pigment pletter

 • victoria svane
  december 4, 2019

  Jeg ville rigtig godt vinde det til min elskede mor som ikke altid har gået så meget op i sin hud, det ville være sådan en god gave her i julen 🙂

 • Sofie Nielsen
  december 4, 2019

  Åh jeg krydser fingre! Ville blive så glad for en ekstra lille julegave her midt i eksamensperiode 🤞🏼❤️

 • Maria
  december 4, 2019

  Fordi jeg aldrig har prøvet produkterne før! 🙂

  • Cecilie Andersen
   Maria
   december 4, 2019

   Kære Silke
   Jeg kunne godt trænge til lidt cellefornyelse og mere glød i kinderne her I vintersæsonen 🥳😊🎄

 • Tina
  december 4, 2019

  Glædelig 4.december !
  Efter stofskiftesygdom og overgangsalder ser jeg noget grå ud i ansigtet og vil meget gerne få gløden tilbage.
  Desuden er Dermalogica et mærke jeg før har prøvet og været glad for.
  Smuk dag til du og dine 🙂

 • Lea madsen
  december 4, 2019

  Lækkert sæt 💫 Jeg har hørt meget godt om Dermalogica, og din beskrivelse gør mig endnu mere nysgerrig efter at prøve.

 • ZS
  december 4, 2019

  Min hud er blevet så mat og trist, derfor vil det være rart med dette sæt 🙂

 • Rie Viola Dyrnes
  december 4, 2019

  Vil gerne have lækker glød til jul <3

 • L. NIELSEN
  december 4, 2019

  Jeg ville gerne vinde dette sæt, for at se om det kunne mindske den mørke pigmentering, jeg har fået efter ar fra uren hud. Har en del nye ar, som jeg har læst at koncentreret C-vitamin produkter kan mindske synligheden af.

 • Christina ulrikka solveig
  december 4, 2019

  Aldren har sat sige spor, pigmentering pga sol i mine unge dage, så vil mægtigt gerne prøve ✨✨

 • Maibrith H. Poulsen
  december 4, 2019

  Min hud trænger og har brug for extra god pleje på denne årstid. Cellefornyelse og glød vil være skønt for huden🥰

 • Kristine
  december 4, 2019

  Jeg har længe gerne ville prøve et serum med vitamin C, så dette sæt vil være helt perfekt😍

 • Ditte H
  december 4, 2019

  Sikken en fed konkurrence!!! 😍 Jeg har en tør og sensitiv hud ligesom dig, og jeg æælsker produkterne fra @Dermalogica, men jeg har ikke turde prøve de små peelingtuber netop af frygt for at skade min hud! Men efter din anbefaling så er jeg tryg ved at give it a try 🤗

 • HenRiette
  december 4, 2019

  Min trætte og sarte hud trænger virkelig meget til lidt glød 😊🌟

 • Stina G.
  december 4, 2019

  Det vil jeg rigtig gerne vinde – jeg elsker at du skriver om og udlodder produkter til moden hud 🙂 Jeg er 61 år og roder for tiden lidt rundt med at finde gode produkter til min hud. De her lyder helt perfekte 🙂

 • Charlotte Kreutzer
  december 4, 2019

  Dejligt med lidt glød i ansigtet i denne tid🥰🥰🥰

 • Katja
  december 4, 2019

  Skønt mærke. Det ville være dejligt at vinde🤞🏻

 • SOphia cHristoffersen
  december 4, 2019

  Jeg har aldrig prøvet deres produkter før og min hud trænger til kærlighed 😍

 • Mie
  december 4, 2019

  Trænger virkelig til lidt glød.. min hud er mor-træt og lyser langt væk af søvnmangel!

 • Mette Elise Busk
  december 4, 2019

  Elsker hudpleje ❤️ Og en peeling o denne tid er SÅ tiltrængt ❤️

 • K Nielsen
  december 4, 2019

  Det lyder til at være det helt rette for mig.❤ Når jeg først har prøvet det er jeg vist blevet afhængig.😍
  Jeg ville blive MEGET glad og yderst taknemmelig for at vinde.🍀🤞🙏

 • Anna a
  december 4, 2019

  Krydser fingre for det fine sæt!

 • TIne Ravnebjerg
  december 4, 2019

  Jeg kunne godt bruge sådan et sæt til min triste og vintergrå hud🍀❤️

 • Karin
  december 4, 2019

  Iiih, det er virkelig bare en drømme-julegave og jeg vil bare så gerne vinde den! Krydser fingrene:-)

 • Jessie Holmslykke
  december 4, 2019

  Ville være lækkert at få glød i huden ❤️

 • Majbritt
  december 4, 2019

  Åh – den serie vil jeg gerne vinde – bare fordi og fordi min hud trænger;)

 • Stina Lou
  december 4, 2019

  Lyder MEGA-lækkert og effektivt. Elsker sådan en julekalender for voksne damer <3

 • Helle cb
  december 4, 2019

  Kunne være lækkert at prøve og dermalogica laver nogle fantastisk produkter❤️

 • Ann- marie hansen
  december 4, 2019

  Min vintertrætte og tørre hud har så meget brug for ny glød og udstråling 🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Line
  december 4, 2019

  Jeg er selv meget glad for Dermalogicas produkter, der er så gode til min sensitive hud. Har dog ikke prøvet disse!

  Efter at have lidt af invaliderende kronisk sygdom og derfor at have tilbragt de sidste par år i hhv . sengeliggende derhjemme bundet til min egen seng eller indlagt på hospitaler har pleje af min hud og udseende generelt ikke just været en prioritet. Samtidig gør masser af medicin, ingen motion og et sygt fordøjelsessystem desværre intet godt på den front. Min hud er tør og trist og savner i dén grad glød og noget kærlig pleje.

  Så det ville virkelig være skønt med sådan en præmie!

  Jeg krydser i hvert fald fingre og håber 🙂

  Kram og god fjerde december til dig, kære Silke og alle andre, der læser med <3

 • Sun
  december 4, 2019

  Glød er kærkommen i disse kolde måneder, der skaber ravage i en sensitiv hud.

 • maRIA n
  december 4, 2019

  Jeg har aldrig prøvet DERMALOGICA men har kun hørt gode anmeldelser af det. Så jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve det af, især efter at jeg er begyndt at have så mange problemer med min hud.

 • K Nielsen
  december 4, 2019

  Jeg ville blive meget glad og yderst taknemmelig for at vinde nogle gode produkter til min tørre vinter hud. 😍🍀🤞🙏

 • Gitte Kudahl
  december 4, 2019

  Jeg er vild med dette mærke, og ved det virker 🙏🥰 min hud mangler glød i denne tid🤞

 • Susanne Zunic
  december 4, 2019

  Det vil min hud have så meget glæde af 🤩 krydser fingre 🙏🥰

 • Nina Gydsbæk
  december 4, 2019

  Min hud er lige så grå som november har været, så jeg drømmer om lidt december glød 🥰

 • Lisbeth
  december 4, 2019

  Glød, glød og glød ville være dejligt til en lidt trist vinterhud❤️ Ville nyde at prøve denne peeling😁

 • Camilla Gabs
  december 4, 2019

  Dermalogica er så lækkert, og min triste og blege vinterhud kunne godt trænge til lidt glød og fornyelse 🤩

 • Tine Lindgreen
  december 4, 2019

  Uhh … Det er lækre produkter . Lige hvad min hud trænger til i disse vintertider.

 • Birte
  december 4, 2019

  Jeg har også sensitiv hud i ansigtet og vil rigtig gerne prøve denne peeling 🥰

 • Jeanne-corintH
  december 4, 2019

  Så fine ting at vinde🎄

 • Karina Jørgensen
  december 4, 2019

  Elsker dermalogica og trænger til seriøs selvforkælelse 🌲🎁🌲🍀🤞🏻🙏🏻

 • Mona
  december 4, 2019

  Åhhh min hud mangler da i den grad glød i denne vinterkulde. Jeg vil gerne vinde så jeg kan få gløden tilbage🌙

 • Gamze
  december 5, 2019

  Fordi Dermalogica er de eneste produkter der oprigtigt hjælper min hud!

 • Christina maria fjeldsted hansen
  december 5, 2019

  Jeg vil elske at vinde det kit, til min hud, som efter 18 mdr. kemobehandling trænger til glød og forkælelse.

 • Nashua
  december 5, 2019

  Jeg ville elske at vinde det her produkt! Jeg købte en og jeg kunne på kort tid se en forskel på mine acne ar, men så spildte jeg hele produktet 😢 god jul ☃️

 • Anna
  december 5, 2019

  Jeg vil også gerne nå at være med i konkurrencen:)

  Og så vil jeg spørge om du vil overveje at skrive et blogindlæg om din behandling/oplevelse med Ultraformer III, som du skrev lidt om i Alt for Damerne. Jeg har kigget på hjemmesiden og kan forstå at den er en del mere effektiv end Ultherapy (der skal vist flere behandlinger med Ultherapy til for at få samme resultat som én gang med Ultraformer III). Jeg overvejer at få en behandling, men det er jo noget af en investering, og du skrev bl.a. at du var hævet nogen dage efter, så jeg ved ikke om det kræver at man tager fri nogen dage efterfølgende? Jeg vil gerne de begyndende hamsterposer til livs – mon det hjælper på dem?

 • Emilie Kristine jeNsen
  december 5, 2019

  Jeg ville elske at vinde de lækre produkter og få ekstra forkælelse ❤️🤞🏼

 • Connie moisen
  december 5, 2019

  Det ville være skønt med så lækker en gave 🍀🤗
  Vh connie moisen

 • Josephine Gaarde
  december 5, 2019

  Det ville simpelthen være så lækkert at vinde <3

 • Christel
  december 5, 2019

  Det ville da være en skøn julegave at vinde 🎄🎄🎄

Add Comment

Lækker hudpleje til 50+ år fra Clarins
Vil du prøve det kollagenpulver jeg sværger til?