3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!

En virkelig nem måde at gøre noget godt for huden på er at bruge natmasker. Egentlig er natmasker jo bare opgraderede natcremer, der er spækket med gode ingredienser. Det betyder også, at du kan smøre masken på huden og sove med den – hvilket jeg knuselsker. Jeg har faktisk aldrig forstået hvorfor man skal vaske en maske af igen. Og her er tre af mine favorit natmasker lige nu. 🙂Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the people

Næring & glød

Jeg var lidt skeptisk med denne Superberry Hydrate + Glow Dream Mask. Mest fordi jeg ikke kendte så meget til mærket Youth to the People og tænkte, at det bare var et nyt poppet mærke.  Og den gule farve så heller ikke super tiltalende ud. MEN jeg måtte virkelig overgive mig, for min tørre hud har bare lappet denne rige natmaske i sig.Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the peopleKonsistensen er ret tyk, så du behøver ikke så meget ad gangen. Den er nem og dejlig cremet at smøre ud og huden bliver pumpet godt op med fugt. Den dufter blidt og let frisk, næsten som en dejlig solcreme.Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the peopleDen indeholder blandt andet squalane og hyaluronsyre, som begge er noget vi også naturligt har i huden. Derudover en potent cocktail af antioxidanter fra forskellige bær og Vitamin C, som giver en frisk og klar hudtone. En virkelig god maske til den tørre hud eller til dig, der mangler lidt glød. Masken fås hos sephora.dk og koster 305 kr.

Tip! Jeg plejer at eksfoliere min hud lige inden jeg bruger en natmaske. Det fjerner de døde hudceller, så huden rigtig kan suge alle de gode ingredienser til sig.

Fugtbomben

Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia fra Chanel var for mig en stor, meget positiv overraskelse. Masken er nemlig ved første  indtryk meget let, nærmest som en ultralet gelecreme. Så let, at jeg havde mine tvivl om den kunne gøre noget for min modne, tørre hud. Når den smøres på forvandler den sig til en nærmest vandet konsistens, men den fugter altså helt ekstremt godt. Jeg er vågnet op med den blødeste hud, som har set udhvilet og frisk ud. Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the peopleDette er klart en maske jeg også føler, jeg vil kunne bruge i de varme sommermåneder.  Jeg elsker duften af den, men jeg er heller ikke hys med parfumer i mine produkter. Er du det, vil du nok ikke bryde dig så meget om denne, for den dufter ret meget. Der fulgte i øvrigt sådan en lille påføringsapplikator med, men den brugte jeg slet ikke. Jeg brugte bare fingrene. 🙂 Fås hos bl.a. Matas og koster 620 kr.

Hotelmasken

Første indtryk af denne nye natmaske Sublime Replenishing Night Maesque fra Aesop var den lækre duft. Det er en træagtig duft, som er varm og urtet på den rosmarinagtige måde. Lidt som duften på et dyrt hotel, så derfor kalder jeg den hotelmasken. 😀 Forestil dig at smøre den på om aftenen, inhalere aromaen og puste alle dagens bekymringer ud. Den effekt har den på mig!Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the peopleNatmasken føles ret let i det. Den trænger hurtigt ned i huden og efterlader den lidt mat i det, hvilket jeg lige skulle vænne mig til. Den indeholder niacinamid, der er kendt som ingrediensen der kan alt. Niacinamid arbejder på urenheder, pigmentpletter og forfiner i det hele taget hudstrukturen. Natmasker, natcreme, Aesop, Chanel, Youth to the peopleDerudover indeholder den Vitamin B, C, E og F der fugter og genopbygger. Jeg synes især, at jeg får en mere klar hudtone og mere glød med denne maske. Så jeg bruger den de dage jeg føler min hud ser træt eller kedelig ud. Eneste minus er, at den er temmelig dyr. 850 kr.

Fik du forresten læst mit indlæg om mit indlæg “De 5 bedste skønhedstips jeg har lært”? Hvis ikke, kan du bare klikke her.

 • Tina
  april 9, 2020

  Tak for tip om natmasker 🙂 – Brugbart 🙂
  Ønsker dig en god påske og pas godt på du og din datter i denne coronatid 🙂

  • Silke
   Tina
   april 11, 2020

   Tak søde Tina! Og rigtig meget i lige måde, det er godt nok lidt en svær tid. Stor krammer, Silke

Add Comment

Tips til tørre hænder
Test af kosttilskuddet Solklar