Test af kosttilskuddet Solklar 

Jeg har været så heldig at komme afsted på hele to ture til varme og sol i år. Begge gange var det til lande med masser af sol, som jeg elsker. Men jeg ved også godt, at jeg skal passe ekstra godt på, når huden nærmest er grønhvid. Og da jeg i forbindelse med Danish Beauty Award fik tilsendt kosttilskuddet Solklar, var det jo oplagt at teste kapslerne. Læs om min test her. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Hvad er Solklar helt præcis?

Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Bare rolig, så mange skal du ikke tage. Du skal kun tage én kapsel om dagen! 🙂

Solklar er et naturligt og vegansk kosttilskud i kapselform. Kapslerne hjælper med at forberede huden på solens stråler, så du undgår solskader i huden. MEN det betyder ikke, at du så slipper for solcremen – meget vigtigt at huske! Solklar er mere en beskyttende hjælper til huden indefra. Ingredienserne består hovedsageligt af betakaroten og granatæble med antioxidanten ellaginsyre. Betakaroten omdannes i øvrigt naturligt til Vitamin A i kroppen. 

Forberedelsen til sol

Jeg startede med at tage Solklar kapslerne kun en uge før jeg skulle til Thailand, så jeg var lidt nervøs for om de overhovedet ville kunne gøre en forskel. For du skal faktisk helst starte et par måneder før du opholder dig i solen. Men turen til Thailand var ikke planlagt, så derfor kom jeg sent i gang. Selvom jeg er super forsigtig de første gange i solen efter vinteren, så bliver jeg som regel lidt rød et par steder. Ofte er det min pande og på brystkassen, hvor huden ender med at blive rød. Så til trods for solfaktor 50 og skygge, så er min hud lidt sensitiv. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

I Thailand

Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg så hurtigt ville kunne mærke en effekt fra kapslerne. Men det synes jeg faktisk godt, at jeg kunne alligevel. Jeg kender min hud rigtig godt og er meget obs på de føromtalte udsatte steder. Solen er hård i Thailand og der var mellem 28 og 32 grader hver eneste dag. Det var nærmest kun på dagen jeg kunne blive liiidt rød, og kun de allerførste dage. Efterfølgende holdt min farve også længere end den plejer, men jeg ved ikke om det også skyldes Solklar. Men en skøn sidegevinst, synes jeg!  Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Videre til Dubai

7 uger senere gik turen så til Dubai. Den tur var til gengæld planlagt, så jeg valgte bare at fortsætte med kapslerne efter Thailand. Jeg havde på det tidspunkt mistet al farven igen, så jeg var spændt på hvad jeg ville opleve denne gang. I Dubai brugte jeg selvfølgelig også solcreme, men mest faktor 20 og 30. Og her synes jeg virkelig, at jeg kunne mærke en effekt fra Solklar. Ingen rødme overhovedet, bum! Jeg blev bare fin lysebrun og fik en sund og lækker glød i huden. Jeg synes faktisk godt, at gløden kan ses på billederne, så nu kan både forår og sommer bare komme an. 🙂Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Du kan få Solklar i både helsebutikker eller hos Matas. 60 kapsler, 99 kr. 

Skal du til at købe solcreme, så kan du læse mere i nogle af mine tidligere indlægher og her.

  Add Comment

  3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!
  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

  Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

  Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
  Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]