Test af kosttilskuddet Solklar 

Jeg har været så heldig at komme afsted på hele to ture til varme og sol i år. Begge gange var det til lande med masser af sol, som jeg elsker. Men jeg ved også godt, at jeg skal passe ekstra godt på, når huden nærmest er grønhvid. Og da jeg i forbindelse med Danish Beauty Award fik tilsendt kosttilskuddet Solklar, var det jo oplagt at teste kapslerne. Læs om min test her. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Hvad er Solklar helt præcis?

Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Bare rolig, så mange skal du ikke tage. Du skal kun tage én kapsel om dagen! 🙂

Solklar er et naturligt og vegansk kosttilskud i kapselform. Kapslerne hjælper med at forberede huden på solens stråler, så du undgår solskader i huden. MEN det betyder ikke, at du så slipper for solcremen – meget vigtigt at huske! Solklar er mere en beskyttende hjælper til huden indefra. Ingredienserne består hovedsageligt af betakaroten og granatæble med antioxidanten ellaginsyre. Betakaroten omdannes i øvrigt naturligt til Vitamin A i kroppen. 

Forberedelsen til sol

Jeg startede med at tage Solklar kapslerne kun en uge før jeg skulle til Thailand, så jeg var lidt nervøs for om de overhovedet ville kunne gøre en forskel. For du skal faktisk helst starte et par måneder før du opholder dig i solen. Men turen til Thailand var ikke planlagt, så derfor kom jeg sent i gang. Selvom jeg er super forsigtig de første gange i solen efter vinteren, så bliver jeg som regel lidt rød et par steder. Ofte er det min pande og på brystkassen, hvor huden ender med at blive rød. Så til trods for solfaktor 50 og skygge, så er min hud lidt sensitiv. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

I Thailand

Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg så hurtigt ville kunne mærke en effekt fra kapslerne. Men det synes jeg faktisk godt, at jeg kunne alligevel. Jeg kender min hud rigtig godt og er meget obs på de føromtalte udsatte steder. Solen er hård i Thailand og der var mellem 28 og 32 grader hver eneste dag. Det var nærmest kun på dagen jeg kunne blive liiidt rød, og kun de allerførste dage. Efterfølgende holdt min farve også længere end den plejer, men jeg ved ikke om det også skyldes Solklar. Men en skøn sidegevinst, synes jeg!  Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Videre til Dubai

7 uger senere gik turen så til Dubai. Den tur var til gengæld planlagt, så jeg valgte bare at fortsætte med kapslerne efter Thailand. Jeg havde på det tidspunkt mistet al farven igen, så jeg var spændt på hvad jeg ville opleve denne gang. I Dubai brugte jeg selvfølgelig også solcreme, men mest faktor 20 og 30. Og her synes jeg virkelig, at jeg kunne mærke en effekt fra Solklar. Ingen rødme overhovedet, bum! Jeg blev bare fin lysebrun og fik en sund og lækker glød i huden. Jeg synes faktisk godt, at gløden kan ses på billederne, så nu kan både forår og sommer bare komme an. 🙂Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Du kan få Solklar i både helsebutikker eller hos Matas. 60 kapsler, 99 kr. 

Skal du til at købe solcreme, så kan du læse mere i nogle af mine tidligere indlægher og her.

    Add Comment

    3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!
    En bodylotion er ikke bare en bodylotion!