Test af kosttilskuddet Solklar 

Jeg har været så heldig at komme afsted på hele to ture til varme og sol i år. Begge gange var det til lande med masser af sol, som jeg elsker. Men jeg ved også godt, at jeg skal passe ekstra godt på, når huden nærmest er grønhvid. Og da jeg i forbindelse med Danish Beauty Award fik tilsendt kosttilskuddet Solklar, var det jo oplagt at teste kapslerne. Læs om min test her. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Hvad er Solklar helt præcis?

Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Bare rolig, så mange skal du ikke tage. Du skal kun tage én kapsel om dagen! 🙂

Solklar er et naturligt og vegansk kosttilskud i kapselform. Kapslerne hjælper med at forberede huden på solens stråler, så du undgår solskader i huden. MEN det betyder ikke, at du så slipper for solcremen – meget vigtigt at huske! Solklar er mere en beskyttende hjælper til huden indefra. Ingredienserne består hovedsageligt af betakaroten og granatæble med antioxidanten ellaginsyre. Betakaroten omdannes i øvrigt naturligt til Vitamin A i kroppen. 

Forberedelsen til sol

Jeg startede med at tage Solklar kapslerne kun en uge før jeg skulle til Thailand, så jeg var lidt nervøs for om de overhovedet ville kunne gøre en forskel. For du skal faktisk helst starte et par måneder før du opholder dig i solen. Men turen til Thailand var ikke planlagt, så derfor kom jeg sent i gang. Selvom jeg er super forsigtig de første gange i solen efter vinteren, så bliver jeg som regel lidt rød et par steder. Ofte er det min pande og på brystkassen, hvor huden ender med at blive rød. Så til trods for solfaktor 50 og skygge, så er min hud lidt sensitiv. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

I Thailand

Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg så hurtigt ville kunne mærke en effekt fra kapslerne. Men det synes jeg faktisk godt, at jeg kunne alligevel. Jeg kender min hud rigtig godt og er meget obs på de føromtalte udsatte steder. Solen er hård i Thailand og der var mellem 28 og 32 grader hver eneste dag. Det var nærmest kun på dagen jeg kunne blive liiidt rød, og kun de allerførste dage. Efterfølgende holdt min farve også længere end den plejer, men jeg ved ikke om det også skyldes Solklar. Men en skøn sidegevinst, synes jeg!  Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Videre til Dubai

7 uger senere gik turen så til Dubai. Den tur var til gengæld planlagt, så jeg valgte bare at fortsætte med kapslerne efter Thailand. Jeg havde på det tidspunkt mistet al farven igen, så jeg var spændt på hvad jeg ville opleve denne gang. I Dubai brugte jeg selvfølgelig også solcreme, men mest faktor 20 og 30. Og her synes jeg virkelig, at jeg kunne mærke en effekt fra Solklar. Ingen rødme overhovedet, bum! Jeg blev bare fin lysebrun og fik en sund og lækker glød i huden. Jeg synes faktisk godt, at gløden kan ses på billederne, så nu kan både forår og sommer bare komme an. 🙂Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Du kan få Solklar i både helsebutikker eller hos Matas. 60 kapsler, 99 kr. 

Skal du til at købe solcreme, så kan du læse mere i nogle af mine tidligere indlægher og her.

  Add Comment

  3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!
  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!

  Min top 3 favorit foundations lige nu

  I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]