Test af kosttilskuddet Solklar 

Jeg har været så heldig at komme afsted på hele to ture til varme og sol i år. Begge gange var det til lande med masser af sol, som jeg elsker. Men jeg ved også godt, at jeg skal passe ekstra godt på, når huden nærmest er grønhvid. Og da jeg i forbindelse med Danish Beauty Award fik tilsendt kosttilskuddet Solklar, var det jo oplagt at teste kapslerne. Læs om min test her. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Hvad er Solklar helt præcis?

Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Bare rolig, så mange skal du ikke tage. Du skal kun tage én kapsel om dagen! 🙂

Solklar er et naturligt og vegansk kosttilskud i kapselform. Kapslerne hjælper med at forberede huden på solens stråler, så du undgår solskader i huden. MEN det betyder ikke, at du så slipper for solcremen – meget vigtigt at huske! Solklar er mere en beskyttende hjælper til huden indefra. Ingredienserne består hovedsageligt af betakaroten og granatæble med antioxidanten ellaginsyre. Betakaroten omdannes i øvrigt naturligt til Vitamin A i kroppen. 

Forberedelsen til sol

Jeg startede med at tage Solklar kapslerne kun en uge før jeg skulle til Thailand, så jeg var lidt nervøs for om de overhovedet ville kunne gøre en forskel. For du skal faktisk helst starte et par måneder før du opholder dig i solen. Men turen til Thailand var ikke planlagt, så derfor kom jeg sent i gang. Selvom jeg er super forsigtig de første gange i solen efter vinteren, så bliver jeg som regel lidt rød et par steder. Ofte er det min pande og på brystkassen, hvor huden ender med at blive rød. Så til trods for solfaktor 50 og skygge, så er min hud lidt sensitiv. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

I Thailand

Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg så hurtigt ville kunne mærke en effekt fra kapslerne. Men det synes jeg faktisk godt, at jeg kunne alligevel. Jeg kender min hud rigtig godt og er meget obs på de føromtalte udsatte steder. Solen er hård i Thailand og der var mellem 28 og 32 grader hver eneste dag. Det var nærmest kun på dagen jeg kunne blive liiidt rød, og kun de allerførste dage. Efterfølgende holdt min farve også længere end den plejer, men jeg ved ikke om det også skyldes Solklar. Men en skøn sidegevinst, synes jeg!  Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Videre til Dubai

7 uger senere gik turen så til Dubai. Den tur var til gengæld planlagt, så jeg valgte bare at fortsætte med kapslerne efter Thailand. Jeg havde på det tidspunkt mistet al farven igen, så jeg var spændt på hvad jeg ville opleve denne gang. I Dubai brugte jeg selvfølgelig også solcreme, men mest faktor 20 og 30. Og her synes jeg virkelig, at jeg kunne mærke en effekt fra Solklar. Ingen rødme overhovedet, bum! Jeg blev bare fin lysebrun og fik en sund og lækker glød i huden. Jeg synes faktisk godt, at gløden kan ses på billederne, så nu kan både forår og sommer bare komme an. 🙂Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Du kan få Solklar i både helsebutikker eller hos Matas. 60 kapsler, 99 kr. 

Skal du til at købe solcreme, så kan du læse mere i nogle af mine tidligere indlægher og her.

  Add Comment

  3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!
  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!

  Vind gold styler fra ghd i ny farve

  Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
  Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

  5 sommerdufte jeg kan li’!

  Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

  Bedre hud med CBD

  CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]