Test af kosttilskuddet Solklar 

Jeg har været så heldig at komme afsted på hele to ture til varme og sol i år. Begge gange var det til lande med masser af sol, som jeg elsker. Men jeg ved også godt, at jeg skal passe ekstra godt på, når huden nærmest er grønhvid. Og da jeg i forbindelse med Danish Beauty Award fik tilsendt kosttilskuddet Solklar, var det jo oplagt at teste kapslerne. Læs om min test her. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Hvad er Solklar helt præcis?

Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Bare rolig, så mange skal du ikke tage. Du skal kun tage én kapsel om dagen! 🙂

Solklar er et naturligt og vegansk kosttilskud i kapselform. Kapslerne hjælper med at forberede huden på solens stråler, så du undgår solskader i huden. MEN det betyder ikke, at du så slipper for solcremen – meget vigtigt at huske! Solklar er mere en beskyttende hjælper til huden indefra. Ingredienserne består hovedsageligt af betakaroten og granatæble med antioxidanten ellaginsyre. Betakaroten omdannes i øvrigt naturligt til Vitamin A i kroppen. 

Forberedelsen til sol

Jeg startede med at tage Solklar kapslerne kun en uge før jeg skulle til Thailand, så jeg var lidt nervøs for om de overhovedet ville kunne gøre en forskel. For du skal faktisk helst starte et par måneder før du opholder dig i solen. Men turen til Thailand var ikke planlagt, så derfor kom jeg sent i gang. Selvom jeg er super forsigtig de første gange i solen efter vinteren, så bliver jeg som regel lidt rød et par steder. Ofte er det min pande og på brystkassen, hvor huden ender med at blive rød. Så til trods for solfaktor 50 og skygge, så er min hud lidt sensitiv. Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

I Thailand

Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg så hurtigt ville kunne mærke en effekt fra kapslerne. Men det synes jeg faktisk godt, at jeg kunne alligevel. Jeg kender min hud rigtig godt og er meget obs på de føromtalte udsatte steder. Solen er hård i Thailand og der var mellem 28 og 32 grader hver eneste dag. Det var nærmest kun på dagen jeg kunne blive liiidt rød, og kun de allerførste dage. Efterfølgende holdt min farve også længere end den plejer, men jeg ved ikke om det også skyldes Solklar. Men en skøn sidegevinst, synes jeg!  Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Videre til Dubai

7 uger senere gik turen så til Dubai. Den tur var til gengæld planlagt, så jeg valgte bare at fortsætte med kapslerne efter Thailand. Jeg havde på det tidspunkt mistet al farven igen, så jeg var spændt på hvad jeg ville opleve denne gang. I Dubai brugte jeg selvfølgelig også solcreme, men mest faktor 20 og 30. Og her synes jeg virkelig, at jeg kunne mærke en effekt fra Solklar. Ingen rødme overhovedet, bum! Jeg blev bare fin lysebrun og fik en sund og lækker glød i huden. Jeg synes faktisk godt, at gløden kan ses på billederne, så nu kan både forår og sommer bare komme an. 🙂Solklar, test, hudpleje, kosttilskud, Vitamin A, sol

Du kan få Solklar i både helsebutikker eller hos Matas. 60 kapsler, 99 kr. 

Skal du til at købe solcreme, så kan du læse mere i nogle af mine tidligere indlægher og her.

  Add Comment

  3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!
  En bodylotion er ikke bare en bodylotion!

  Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

  Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. :)  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. :) Mine favoritter fra Cocopanda Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og s[...]

  Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden

  Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame
  Så blev det den 1.søndag i advent, hvor du kan deltage i konkurrencen om en yderst eksklusiv hudplejepakke fra Elizabeth Arden. Værdi 3.400 kr. Jeg har besluttet, at fremfor mange små gaver, så er der store eksklusive præmier de fire søndage i advent i stedet for. Og i dag er det altså de lækre hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden, der venligst har sponsoreret produkterne.  Eksklusiv hudpleje til morgen og aften Med denne komplette pakke har du alt hvad du skal bruge for at holde din hud toptunet. Pakken er samm[...]

  Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

  Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
  Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]