Genialt renseprodukt til ansigtet

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Skønhed

Denne rensemousse er ikke som alle andre rensemousse. Ultimate Cleansing Mousse fra Faaborg Pharma er et ret nyt mærke på de danske apoteker, men kan allerede bryste sig af  at være nomineret til flere skønhedspriser i både Danmark og udlandet, men jeg faldt for det, fordi den også er virkelig enkel og god at bruge.

Den parfumefri mousse kommer i en pumpeflaske med en lille, blød integreret silikonebørste i toppen. Når du pumper skummet op, kommer det direkte ud gennem silikonebørstens hoved. Børstehårene er meget bløde og giver også en blød massage til huden, så blodcirkulationen kommer i gang. Mine kinder er så fine og lyserøde og min hud ser meget frisk ud efter brug. Det er altså en god opfindelse, fordi jeg både får renset huden, men også på en måde en mild eksfoliering og opfriskende massage, der giver min huden en ren, frisk glød. Det er jeg ret vild med!

 

 

Dette svarer til to pump og er nok til at rense hele ansigtet med.

Selve rensemoussen er så mild, at selv sensituve hudtyper kan bruge den. Moussen indeholder Vitamin B3, der udjævner farveforskelle, hyaluronsyre, som tilfører fugt og beroligende syriclam. Jeg har selv ret sart hud, som hurtigt reagerer og normalt også bliver stram og tør af rensemousse. Men denne føles bare mild og som om den renser i dybden med den lille børste, så den kommer jeg helt sikkert til bruge igen.

    Add Comment

    Øjencremernes Rolls Royce
    Ny yndlingsduft til foråret