Genialt renseprodukt til ansigtet

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Skønhed

Denne rensemousse er ikke som alle andre rensemousse. Ultimate Cleansing Mousse fra Faaborg Pharma er et ret nyt mærke på de danske apoteker, men kan allerede bryste sig af  at være nomineret til flere skønhedspriser i både Danmark og udlandet, men jeg faldt for det, fordi den også er virkelig enkel og god at bruge.

Den parfumefri mousse kommer i en pumpeflaske med en lille, blød integreret silikonebørste i toppen. Når du pumper skummet op, kommer det direkte ud gennem silikonebørstens hoved. Børstehårene er meget bløde og giver også en blød massage til huden, så blodcirkulationen kommer i gang. Mine kinder er så fine og lyserøde og min hud ser meget frisk ud efter brug. Det er altså en god opfindelse, fordi jeg både får renset huden, men også på en måde en mild eksfoliering og opfriskende massage, der giver min huden en ren, frisk glød. Det er jeg ret vild med!

 

 

Dette svarer til to pump og er nok til at rense hele ansigtet med.

Selve rensemoussen er så mild, at selv sensituve hudtyper kan bruge den. Moussen indeholder Vitamin B3, der udjævner farveforskelle, hyaluronsyre, som tilfører fugt og beroligende syriclam. Jeg har selv ret sart hud, som hurtigt reagerer og normalt også bliver stram og tør af rensemousse. Men denne føles bare mild og som om den renser i dybden med den lille børste, så den kommer jeg helt sikkert til bruge igen.

  Add Comment

  Øjencremernes Rolls Royce
  Ny yndlingsduft til foråret

  Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

  Posted In: Guide | Personligt
  Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]

  Mine kjolefavoritter fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]