Naturlig deodorant, der virkelig virker!

Jeg har faktisk tidligere givet denne deodorant en anbefaling på instagram, men jeg er altså så begejstret for den, at jeg synes den fortjener et indlæg og stor anbefaling fra mig. 🙂

Deo2, Deo Crystal Spray, mineraler, naturlig, svanemærket, Matas, uparfumeret

Det var en af mine veninder, som faktisk anbefalede denne deodorant til mig. Og da jeg synes, at det er svært at finde deodoranter uden aluminiumklorid, som også virkelig virker, så var jeg selvfølgelig skeptisk. Men det skal selvfølgelig testes, så jeg susede ned til Matas og fik fat i Deo2, som deodoranten helt præcis hedder. Den koster 90 kr, hvilket jeg synes er meget overkommelig, for jeg plejer at købe Clarins eller Biotherm, som jeg ellers sværger til!).

Deo2, Deo Crystal Spray, mineraler, naturlig, svanemærket, Matas, uparfumeret

Flasken er tom for væske, når du køber den, men i bunden af den lille plastikflaske ligger der en masse naturlige mineraler. Det eneste du skal gøre er at fylde vand på og når den tom fylder du bare på igen. Det kan man gøre mellem 10 og 12 gange, før mineralerne lige så stille opløser sig og forsvinder.

Deo2, Deo Crystal Spray, mineraler, naturlig, svanemærket, Matas, uparfumeret

Den hverken dufter af noget, smitter af eller mærkes på huden, hvilket også er et plus hos mig. Det eneste minus er, at den selvfølgelig er flydende som vand, så det løber ned af siderne på kroppen. Men jeg fandt frem til, at hvis jeg svøber håndklædet omkring mig efter badet, så starter jeg med at bruger Deo2, for så løber det ned i håndklædet og ikke ned ad kroppen. 🙂

Deo2, Deo Crystal Spray, mineraler, naturlig, svanemærket, Matas, uparfumeretJeg har haft meget svært ved at finde en naturlig deo uden aluminiumklorid, som kan holde svedlugten HELT væk, men det kan den hedder vitterligt! Bedst af alt er, at nu kan hele familien bruge den, selv min datter på 12 år er jeg tryg ved at give den til, da den er helt naturlig og uden nogen form for giftstoffer eller parfume. Og nu er min kæreste Kasper også blevet hooked (han var ellers også temmelig skeptisk, da han så jeg fyldte vand på flasken), men deo’en kan altså holde til både lange arbejdsdage, løbeture og en fodboldkamp. Jeg har også fået at vide, at den kan bruges hvis dit fodtøj lugter, men det har jeg ikke selv afprøvet.

Deo2, Deo Crystal Spray, mineraler, naturlig, svanemærket, Matas, uparfumeret

Sådan ser den ud i butikken, hvis du skal kigge efter den eller kan du købe den direkte ved at trykke på reklamelinket her. 

Hvis du vil se andre deodoranter, som jeg har anbefalet her på bloggen, så klik her og her.

 • Marie-Louise Jønsson
  januar 7, 2018

  Hej silke ved du om det rent faktisk er det samme som den runde krystal man kan købe. Den skal man gøre våd under vandhanen og smøre under armene ? tak for altid gode og nyttige blok og insta indlæg ?

  • Silke Grane
   Marie-Louise Jønsson
   januar 8, 2018

   Hej Marie-Louise ☺️ ja, den så jeg også i butikken, men har ikke prøvet den endnu. Måske jeg skal købe den næste gang? ? tak for dine gode input og ha’ en dejlig dag! Kh, Silke

  • Malene Smidt
   Marie-Louise Jønsson
   januar 8, 2018

   Hej Marie-Louise, ja – den runde krystal, som skal under vandhanen, består af præcis det samme som de små stykker krystaller i sprayflasken. Jeg har brugt sidstnævnte i 20 år, og ingen (absolut ingen!) “almindelig” deodorant når så meget som bare op på niveau med den. Jeg har også prøvet den runde krystal, som skal under vandhanen, og den virker præcis lige så godt. Der er dog det minus ved krystallen, at efterhånden som man bruger den, og den bliver mere og mere “slidt”, opstår der revner i krystallen, som kan skære en ret så meget under armene. Så selvom effekten af de to er præcis den samme, vil jeg klart anbefale sprayflasken. Hilsen Malene

   • Marie-Louise Jønsson
    Malene Smidt
    januar 27, 2018

    Tusind tak for respons og undskyld det sene svar. Det lyder som om jeg må prøve “krystaller på flaske” ?

 • Marie-Louise Jønsson
  januar 7, 2018

  Blog indlæg med G selvfølgelig ?

Add Comment

En dejlig følelse af hjemmespa
Sensuel og virkelig dejlig parfume fra Raaw