Låge 3 – La Vie Est Belle L’Eclat i to udgaver

Posted In: Konkurrence | parfume | Reklame | Skønhed

Parfumen La Vie Est Belle L’Eclat fra Lancôme er min absolutte yndlingsparfume fra Lancôme og jeg er virkelig glad for, at Lancôme gerne ville udlodde denne i min julekalender i år, så en af mine følgere får mulighed for at prøve denne fantastiske duft. 🙂 Og faktisk er det ikke den eneste ting, men du kan udover parfumen også vinden en lækker kropcreme La Vie Est Belle Bodycream med samme duft.

Lancôme, La Vie Est Belle L'Eclat, parfume, kropscreme, duft, konkurrence,

Kropscremen har jeg faktisk ikke engang selv haft mulighed for at prøve, men jeg har fået at vide, at den er rig, fyldig og  ekstrem lækker. den skulle gøre huden silkeblød og efterlade den med en fløjlsblød finish. Og kender man til Lancômes kvalitet når det gælder creme, så er jeg sikker på at den er suuuperlækker. Den tror jeg da vidst, at jeg selv må få prøvet en dag. 🙂 Den fås kun i stormagasinerne og koster 525 kr for 200 ml.

Lancôme, La Vie Est Belle L'Eclat, parfume, kropscreme, duft, konkurrence,

Jeg har tidligere lavet et indlæg om parfumen og historien bag flakonens udseende, som er inspireret af Julia Roberts fantastiske smil. Og så var jeg oven i købet heldig at møde hende, du kan læse det hele ved at klikke her.

Om parfumen

Jeg synes , at denne parfume La Vie Est Belle L’Eclat har noget særligt og anderledes over sig end den anden duft i La Vie Est Belle familien. Denne er mere aromatisk og dyb, men stadigvæk super feminin med en dsikret duft af vanilje tilsat bløde noter af sandeltræ, som et godt modspil til den mere friske appelsinblomst – det giver duften et cremet twist, som jeg er ret vild med. Den koster 635 kr for 50 ml eau de parfum. Samlet værdi  for de produkter er 1.160 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her. Jeg trækker lod blandt alle mine følgere herinde og skriver også hver dag, hvem den heldige vinder blev. 🙂 Skriv også gerne en lille hilsen under indlægget her på bloggen. Held & lykke!

Vinderen fra 2. december blev Eva Bacher, som vandt det lækre Ready To Glow Sæt fra Foreo. Stort tillykke til dig, Eva, jeg har sendt dig en mail. 🙂

 • Jette Kristensen
  december 3, 2017

  Kender ikke duften, men hold nu op en flot flakon. Er sikker på at den indeholder noget godt. ?❤️

  • Birthe Dalgaard-Madsen
   Jette Kristensen
   december 3, 2017

   Wow, lækker duft. Ville være dejligt at vinde ?

 • Henriette Mosgaard
  december 3, 2017

  Jeg krydser fingre 🙂

 • Lise/walkinrunout
  december 3, 2017

  Jeg er tilmeldt via Bloglovin og læser med, med glæde – rigtig skønne tips du giver… tak
  Og glædelig jul ?

  • Lise/walkinrunout
   Lise/walkinrunout
   december 3, 2017

   Jeg så lige, at man kan tilmelde sig mailliste og at det nok var det, du mente… så nu er jeg også følger her ?

 • Maria Have
  december 3, 2017

  Super fin, den kunne jeg godt tænke mig at vinde ⭐️

 • Christina ulrikka jensen
  december 3, 2017

  Sikken en smuk flacon, kender ikke duften, men er sikker på at den er super skøn

 • Lotte
  december 3, 2017

  Uh hvor ser det lækkert ud❤️????❄️

 • Helle lillelund
  december 3, 2017

  Juhuuuu min yndlings parfume <3 Elsker den og prøver den hver gang jeg er i Matas:-)) Krydser alt. Åh hvor jeg håber:-)) <3

 • SofieA
  december 3, 2017

  Det er den skønnest duft ? Min mor har den også, så hvis jeg vandt ville jeg give hende bodycremen, og selv beholde parfumen ??

 • Amalie
  december 3, 2017

  Glædelig første søndag i advent ????

 • Anette Jørgensen
  december 3, 2017

  Den elsker jeg – min absolut yndlings parfume. Jeg krydser alt ?? God 1. søndag i advent ??

 • Pia brinck
  december 3, 2017

  Den ønsker jeg mig ????

 • Sarah
  december 3, 2017

  Glædelig første søndag i advent! Jeg krydser fingre 😀

 • Maria Garsing
  december 3, 2017

  ?⭐️

 • Lisbeth
  december 3, 2017

  Hvor er den dog smuk!
  Glædelig 1. advent! ??⭐

 • Marie-Louise Jønsson
  december 3, 2017

  Den vil jeg gerne vinde ?☃️?

 • Mette Holmgaard
  december 3, 2017

  Jeg er med!

 • Ditte
  december 3, 2017

  Ih det ville være luksus ??

 • malene nielsen
  december 3, 2017

  Jeg håber ☺

 • M
  december 3, 2017

  Glædelig 1. søndag i advent ❄️??

 • Eva
  december 3, 2017

  Og taaak for min extra julegave! Jeg trækker mig selvfølgelig idag – men tør altså ikke love om jeg kan lade være resten af måneden….??☃️Held og lykke til mine medfølgere.

 • Pia T.
  december 3, 2017

  SKØN gave 🙂

 • Pia Petersen
  december 3, 2017

  Så skøn en duft og så også som bodycream – “❤️” jeg krydser fingre for, at blive den heldige ?????

 • Dorthe Eriksen
  december 3, 2017

  Så fin en flakon og at duften er lidt mere dyb syntes jeg lyder meget spændende.
  Samt en creme, kunne være så lækkert at vinde. God søndag til jer alle ??

 • Caroline modin
  december 3, 2017

  Krydser fingre

 • Tina KH
  december 3, 2017

  Glædelig 1.dvent til du og dine:-)
  Lyder som dejlige produkter og jeg er selv til en mere dyb duft, så den vil være skøn.
  Her skinner solen, det er lunt derude, håber på en smuk advent til du og alle……..

 • Ann Skovholm
  december 3, 2017

  Kunne være fantastisk med en ny duft ❤️

 • karin c
  december 3, 2017

  Det ville være så skøn med en ny duft <3
  Tak fordi du julehygger om os ??? ? Glædelig 1. Søndag i advent ??????

 • Cecilie Nielsen
  december 3, 2017

  Krydser fingre 🙂

 • Marlene
  december 3, 2017

  ??? glædelig 3. december

 • Lilja
  december 3, 2017

  Wauw den e flot, prøver lykken <3

 • Anna A. Nielsen
  december 3, 2017

  Den er så flot den flakon -Min søster har brugt den i længe, og duften er lige så flot! Krydser fingre for lidt fælles søster-parfume 😉

 • Bente McLennan
  december 3, 2017

  Ønsker alle en dejlig fredelig 1.søndag i advent ?????

 • Tanja
  december 3, 2017

  Den dufter så godt og så er den så fin at se på?

 • Annette Flyvholm
  december 3, 2017

  Rigtig god 1. søndag i advent til alle.

 • Lis Eske Hansen
  december 3, 2017

  Wauuuhh… en lækker præmie ???

 • Louise O
  december 3, 2017

  Glædelig 3. December

 • Birte Mandrup Busse
  december 3, 2017

  Det er også min ynglingsduft fra Lancôme og er nærmest blevet mit kendetegn ?

 • Marlene lemberg
  december 3, 2017

  Skøn gave at vinde ????

 • Mai O.
  december 3, 2017

  Når noget er så yndigt, kan det KUN dufte godt! 🙂

 • Lise
  december 3, 2017

  Så fin! Glædelig første søndag i advent!

 • Lone H
  december 3, 2017

  Har for nylig fået en lille prøve på den og jeg er også forelsket ? i duften. Den er bare skøn. God 1. søndag i advent til dig og din familie.?

 • Malene R
  december 3, 2017

  Krydser fingre 🙂

 • Joan Østergaard
  december 3, 2017

  Jeg kender kunden gamle udgave, men den er simpelthen så skøn, og hvis denne er dybere, er det lige noget for mig ?

 • Helle Rick
  december 3, 2017

  Jeg er også meget begejstret for Lancôme og har 2 fra La Vie Est Belle familien, men den her dufter bare endnu bedre. Fik en meget lille prøve og er solgt. Den er på min ønskeseddel.

 • Pernille juul
  december 3, 2017

  Glædelig 1. Søndag i advent krydser fingre for lidt extra juleforkælelse. Kh Pernille

 • Ann Sundheim
  december 3, 2017

  Wish wish✨✨

 • Annette Birk Jensen
  december 3, 2017

  Ville være så lækkert at vinde ????

 • Anya
  december 3, 2017

  ? Jeg kender ikke duften,men den lyder ret lækker og vil meget gerne deltage ?

 • Pia Rotbøl
  december 3, 2017

  Glædelig 1. Søndag i advent

 • Ditte Juul
  december 3, 2017

  Håber du har nydt 1.søndag i advent ?????

 • Karina Jørgensen
  december 3, 2017

  Glædelig jul ??
  Kender ikke duften men den lyder som en der kunne være noget for mig ??

 • Heidi Stigsen
  december 3, 2017

  Jeg ELSKER dufte og denne kender jeg ikke – så jeg håber jeg bliver den heldige ?

Add Comment

Låge 2 – Foreo Ready To Glow sæt
Låge 4 – Hårplejesæt fra Hårklinikken

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

Mine bedste tips til tørshampoo

Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]