Rigtig god og mild ansigtsrens til sart hud

Posted In: Hudpleje | Skønhed

Når jeg renser makeuppen af om aftenen, fortrækker jeg en mild ansigtsrens på min sensitive hud. Jeg kan bedst lide ansigtsrens i Micellair form, som er disse rensevand, der både kan fjerne øjenmakeup og rense huden. Der findes et hav af dem derude og der er en del gode, men der er også nogle som kan virke ret udtørrende på huden. Men denne fine Sensifluid Micellar Water fra A-Derma er klart en af de bedste på markedet lige nu.

Micellair vand, rensevand, makeupfjerner, mild, apotek

Jeg bliver ofte spurgt, om Micellair vand generelt ikke er bedst at bruge engang imellem eller som en nem løsning i kortere periode. Nej, du kan sagtens bruge Micellair vand hver eneste dag, for den renser din hud lige så grundigt som andre renseprodukter. Det der gør en Micellair vand smart er, at den både kan bruges på øjnene, på huden og du skal ikke skylle huden bagefter. Vand kan nemlig være en udfordring for sart eller tør hud.

Sensifluid, ansigtsrens, micellair vand, makeupfjerner

Jeg oplever Sensifluid som en dejlig skånsom ansigtsrens, den svier ikke i øjnene og tilfører endda huden lidt fugt, så den ikke føles stram efter brug. Dertil kommer, at den virkelig er effektiv, når øjenmakeuppen skal fjernes. Faktisk helt vildt effektiv! Put lidt af rensevandet på en vatrondel og læg den på øjnene i nogle sekunder, det er nok til at opløse både mascara og fjerne eyeliner. Du behøver ikke at gnubbe og de indbyggede micellerne (micellerne fungerer som små magneter og er bittesmå små molekyler, som tiltrækker snavs og fedt fra huden) suger blot skidtet op. Den fjerner snild al makeup fra huden med to-tre vatrondeller, alt efter hvor meget makeup du selvfølgelig bruger. Der er også glycerin og havreekstrakt i rensevandet, som hjælper med at bevare fugten og berolige den mere sarte hud.

Der er en smule parfume i Sensifluid, det generer ikke mig og duften er mild og fin. Men hvis du ikke kan tåle det, så findes der faktisk også en uden parfume. Den hedder Rheacalm Soothing Cleansing Milk fra A-Derma og virker i øvrigt helt lige så godt som Sensifluid. Men så kan du selv vælge med eller uden parfume.

Prisen er 119,50 kr og den fås på apoteket, men den kan også købes online, faktisk til et lidt bedre tilbud lige nu. Klik her for at købe Sensifluid. 

Silkes beauty-lex: Ansigtsrens

Det er ikke kun makeup og andre skønhedsprodukter, der sætter sig på vores hud. Det gør også forurening, støv og alle de andre ting, som vi kommer i kontakt med i løbet af et døgn. Derfor er det vigtigt at bruge ansigtsrens både morgen og aften.

Med en ansigtsrens får du fjernet både snavs, støv og rester fra makeup, og det er vigtigt, da det alt sammen er med til at slide på huden, hvilket gør huden stresset. Stresset hud ældes hurtigere og slår nemmere ud, så det vil vi helst undgå. Så husk nu din ansigtsrens, både morgen og aften.

 

  Add Comment

  Cool og allergivenlig makeup
  Skumfiduser til kroppen

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

  Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

  Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
  Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]