Rigtig god og mild ansigtsrens til sart hud

Posted In: Hudpleje | Skønhed

Når jeg renser makeuppen af om aftenen, fortrækker jeg en mild ansigtsrens på min sensitive hud. Jeg kan bedst lide ansigtsrens i Micellair form, som er disse rensevand, der både kan fjerne øjenmakeup og rense huden. Der findes et hav af dem derude og der er en del gode, men der er også nogle som kan virke ret udtørrende på huden. Men denne fine Sensifluid Micellar Water fra A-Derma er klart en af de bedste på markedet lige nu.

Micellair vand, rensevand, makeupfjerner, mild, apotek

Jeg bliver ofte spurgt, om Micellair vand generelt ikke er bedst at bruge engang imellem eller som en nem løsning i kortere periode. Nej, du kan sagtens bruge Micellair vand hver eneste dag, for den renser din hud lige så grundigt som andre renseprodukter. Det der gør en Micellair vand smart er, at den både kan bruges på øjnene, på huden og du skal ikke skylle huden bagefter. Vand kan nemlig være en udfordring for sart eller tør hud.

Sensifluid, ansigtsrens, micellair vand, makeupfjerner

Jeg oplever Sensifluid som en dejlig skånsom ansigtsrens, den svier ikke i øjnene og tilfører endda huden lidt fugt, så den ikke føles stram efter brug. Dertil kommer, at den virkelig er effektiv, når øjenmakeuppen skal fjernes. Faktisk helt vildt effektiv! Put lidt af rensevandet på en vatrondel og læg den på øjnene i nogle sekunder, det er nok til at opløse både mascara og fjerne eyeliner. Du behøver ikke at gnubbe og de indbyggede micellerne (micellerne fungerer som små magneter og er bittesmå små molekyler, som tiltrækker snavs og fedt fra huden) suger blot skidtet op. Den fjerner snild al makeup fra huden med to-tre vatrondeller, alt efter hvor meget makeup du selvfølgelig bruger. Der er også glycerin og havreekstrakt i rensevandet, som hjælper med at bevare fugten og berolige den mere sarte hud.

Der er en smule parfume i Sensifluid, det generer ikke mig og duften er mild og fin. Men hvis du ikke kan tåle det, så findes der faktisk også en uden parfume. Den hedder Rheacalm Soothing Cleansing Milk fra A-Derma og virker i øvrigt helt lige så godt som Sensifluid. Men så kan du selv vælge med eller uden parfume.

Prisen er 119,50 kr og den fås på apoteket, men den kan også købes online, faktisk til et lidt bedre tilbud lige nu. Klik her for at købe Sensifluid. 

Silkes beauty-lex: Ansigtsrens

Det er ikke kun makeup og andre skønhedsprodukter, der sætter sig på vores hud. Det gør også forurening, støv og alle de andre ting, som vi kommer i kontakt med i løbet af et døgn. Derfor er det vigtigt at bruge ansigtsrens både morgen og aften.

Med en ansigtsrens får du fjernet både snavs, støv og rester fra makeup, og det er vigtigt, da det alt sammen er med til at slide på huden, hvilket gør huden stresset. Stresset hud ældes hurtigere og slår nemmere ud, så det vil vi helst undgå. Så husk nu din ansigtsrens, både morgen og aften.

 

  Add Comment

  Cool og allergivenlig makeup
  Skumfiduser til kroppen

  Min top 3 favorit foundations lige nu

  I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]