Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. 🙂  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. 🙂Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspiration

Mine favoritter fra Cocopanda

Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og så koster de lidt mindre end andre steder. Så jeg viser dig både lidt makeup, hudpleje, kropspleje og noget til håret. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv godt kan lide, så du kan være sikker på at de gør hvad de skal. 🙂

Nyhed hos Cocopanda

En stor nyhed hos Cococpanda er, at de har fået Estée Lauder. Jubiii!!! Og her har jeg skyndt mig at udvælge tre favoritter, som er så gode. Deres all-time klassiker Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex er et af dem. Serummet som alle skønhedsredaktører, skønhedsbloggere og skønhedselskere sværger til. Huden bliver mere klar, ensartet og får et fugtboost med dette serum.Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspiration

Den bedste makeup fra Estée Lauder

Disse to makeuprodukter fra Estée Lauder skuffer aldrig. Double Wear Stay-Place-Makeup gør nemlig lige præcis hvad navnet sidder. En god, holdbar og oliefri foundation, som holder hele dagen. Perfekt når vi nu skal have mundmasker på og makeuppen helt skal holde. Let i konsistensen, mellem til høj dække evne, da den kan bygges op og med spf 10. I øvrigt kan man købe en lille pumpe til, hvilket jeg klart anbefaler. Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspirationSumptuous Mascara er en plejende mascara, som giver fyldige og mega flotte vipper. Den har en god børste med både faste og fleksible hår, så du nemt kan separere vipperne. Og så er selve børste lang og slank, så man nemt kan få alle de små vippehår med også. En storfavorit hos mig! 

Bedste bodylotion

Jeg kan ikke tælle, hvor mange jeg har haft af denne bodylotion Nutrix Royal Body fra Lancôme. Den er ekstremt fugtenden og gør huden dejlig blød og smidig, specielt mine tørre vinterben. Selvom denne bodylotion er drøj i brug er den stadigvæk nem at smøre ud på huden. Og jeg elsker bodylotions med pumpefunktion. Duften er dejlig og føles eksklusiv.Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspiration

Lækker og budgetvenlig makeup

Urban Glow er et forholdsvis nyt mærke hos Cocopanda og jeg har tidligere skrevet om dere sine lipglosser. Men i dag vil jeg gerne anbefale denne fine palette Eyeshadow Lid Pow #01. Det er en rigtig god palette, som du både kan skabe en blid hverdagsmakeup eller en mere dramatisk makeup med. Der er både matte og shimmer øjenskygger i nude, rosa, fersken, brun, bronze og sort.Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspiration

Du skal heller ikke gå glip af den fine Mary Lou Manizer, som er en highlighter. Den er nærmest hudfarvet med en diskret shimmereffekt, som giver huden den helt perfekt glød. Den kunne også sagtens fungere som øjenskygge. 🙂Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspirationEndelig er der Velvet the Pencil fra Bourjois, som er som en tyk læbeblyant. Jeg elsker den rosa farve Amou-Rose, der er mat og give læberne den smukkeste nuance.Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspirationSelvom den er mat, så er den blød og bliver ikke tør på læberne, hvilket er et stort plus. I øvrigt holder farven vildt godt på læberne uden at skulle genopfriskes. 🙂

Cremen jeg har anbefalet flest gange i 2020

Denne creme Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm er fuldstændig fantastisk. Den har en dejlig let konsistens, men giver alligevel masser af næring og fugt til huden. Den er til alle hudtyper og selv min tørre hud kunne den klare. Men det bedste ved cremen er, at den indeholder små mikroperler der giver huden der flotteste glød. Det får huden til at se så frisk og strålende ud lige med det samme. Mine favoritter, Cocopanda, julekalender, makeup, Estee lauder, nyhed, shopping, inspiration

Lækre lokker

For nogle måneder siden købte jeg dette elektriske rundebørste Cera Hotstyler 45mm. Du kan selv vælge hvilken temperatur børsten skal have fra 130 til 230 grader. Hos mig står den som regel på 180 grader, hvilket er nok til at give lokkerne et blødt fald eller svaj. Jeg elsker at bruge børsten, når jeg ønsker lidt mere fylde og bevægelse i håret uden at det ser for stylet ud. Jeg foretrækker det bløde, naturlige look til håret og det er lige præcis hvad den her kan.Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Allergivenlig mascara

Jeg elsker mascara, der giver både længde og fylde – og det gør denne Air Volume Mascara fra L’Oréal til UG med pil opad. Den har en god børste, der giver virkelig flotte volumen til vipperne uden at tynge. En seriøst god mascara til en god pris – og så er den endda budgetvenlig! 🙂

Rabat til din juleshopping

Der er selvfølgelig også en rabatkode, der giver 20% rabat på produkterne.

 • Koden hedder SIEST og giver 20% rabat.
 • Koden er gyldig fra d. 6. december til d. 13. december 2020 – en gang per kunde – kun en rabatkode per ordre!
 • Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!
 • Ved køb over 499 kr – får du  en gave med: Estée Lauder Anglo Set 7 pc.

Vind mine favoritter fra Cocopanda

I dag har du mulighed for at vinde et gavekort, som giver mulighed for at købe ALLE mine favoritter fra Cocopanda. Hele pakken har en værdi af 1.800 kr og jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet. 🙂  For at at deltage i konkurrencen om gavekortet skal du:

 1. Følge mig her på bloggen og/eller på instagram
 2. Følg @cocopanda.dk  (kun hvis du er på instagram)
 3. Skriv hvilket af produkterne du glæder dig mest til at prøve og hvorfor.

Konkurrencen slutter d.13.december 2020, hvor jeg trækker en vinder. Navnet bliver offentliggjort her under indlægget og på instagram. Held & lykke!

Kærlig hilsen,

Silke

Vinderen af gavekortet blve Rebecca Insulander, stort tillykke til dig. 🙂 

 • Lis Vinter
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig meget til: Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm, det lyder som en rigtig dejlig creme ! Skøn præmie ! Glædelig jul <3

  • Charlotte
   Lis Vinter
   december 6, 2020

   Jeg vil glæde mig til det hele😍 Rundbørsten ville jeg være mest spændt på🙏🏻

   • Michelle madSeN
    Charlotte
    december 6, 2020

    Hotstyleren så jeg kan få lidt mere liv i mine kedelige lokker 🤞🏼🤩

    • Tine Jacobsen
     Michelle madSeN
     december 7, 2020

     Jeg ville glæde mig til at prøve mascaraen🎄❤️💫🙋🏼‍♀️

  • Tonia Berger
   Lis Vinter
   december 6, 2020

   Blue Therapy Amber Algae Rivitalize fra Biotherm 🥰👌

   • Britt
    Tonia Berger
    december 6, 2020

    Blue therapy fra Biotherm og en masse andre lækkerier ønsker jeg mig derfra

  • Dorthe ballegaard
   Lis Vinter
   december 6, 2020

   Jeg vil elske at prøve Bioterm cremen og så vil jeg overraske min teenagedatter med resten af gavekortet. Jeg ved det er en af hendes yndlings online butikker 😀👏🏻🎄

  • Monica Bundgaard
   Lis Vinter
   december 6, 2020

   Der er så mange skønne produkter at vælge imellem❤️, men hvis jeg skal vælge et produkt, så må det være Hot Styleren til at skabe volumen i mit meget flade hår🙏🏻🍀🎄🎁

  • Susanne Olsen
   Lis Vinter
   december 6, 2020

   Helt klart Blue Therapy Amber Algae Rivitalize fra Biotherm, og læbeblyanten❤️🎅🤸‍♀️🎄super præmie, og god blog😉

  • Esther
   Lis Vinter
   december 8, 2020

   Jeg vil elske at vinde hot styleren

  • Naja
   Lis Vinter
   december 8, 2020

   Det vil helt klar være den elektroniske rundbørste😃Dernæst mascaraen 😊

  • Susanne
   Lis Vinter
   december 12, 2020

   Jule glæden ville være stor og vandt, da alle produkterne er fantastiske🎄⭐️❤️

  • Betina ebbeSen
   Lis Vinter
   december 12, 2020

   Jeg vil gerne prøve den flotte læbeblyant. Den ser mega flot ud❤️

 • Helle Kanding Fluegel
  december 6, 2020

  Jamen alle produkterne ser bare skønne ud 😍🤩😍 Men jeg vil glæde mig ekstra meget til at prøve Advanced Night Repair, som jeg har hørt så meget godt om 💫 Ønsker alle en rigtig glædelig 2. søndag i advent 🎄🕯🕯🎄

 • Birgitte linstow
  december 6, 2020

  Jeg tror jeg først og fremmest kunne tænke mig at prøve cremen fra Bioterm, for min lidt ældre hud i ansigter trænger gevaldigt til at få den rigtige næring. Har søgt og afprøvet diverse cremer, men egentlig aldrig fundet den rette.

  • Mette
   Birgitte linstow
   december 6, 2020

   Advanced night repair – har altid godt kunne tænke mig at prøve ☺️🤞🏻

 • Gitte Søndergaard
  december 6, 2020

  Hot styler da jeg gar meget fint skandinavisk hår og skal bruge meget tid på at få vare den mindste fylde ind i det🤞🏻🤞🏻

 • Anette W
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve Estee Lauders Double Wear makeup

 • Runa Rusborg
  december 6, 2020

  Hold da op, der er mange lækre produkter.
  Har aldrig prøvet Nutrix Royal body fra Lancome, så den hepper jeg på.
  Glædelig jul 🎄🤶🎄🤶

 • Tanja Norup
  december 6, 2020

  Blue therapy fra Biotherm 🎅🎅🍀🍀

 • Natascha Eklund
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve advanced night repair, som jeg virkelig har ønsket mig at prøve længe 🎅🏻

  • Julie Vadsager Fey
   Natascha Eklund
   december 6, 2020

   Waaaauw altså 😍👏 Iih hvor ville det være faaantastisk med noget lækkert selvforkælelse fra cocopanda 💖🌟 Jeg drømmer aller mest om at prøve den skønne creme ‘Blue Therapy Amber Algae Revitalze’ fra Biotherm🤞🌸

   • Tine Gregerseb
    Julie Vadsager Fey
    december 6, 2020

    Sikke en nogle skønne favoritter 👏🏼
    Jeg ville elske at prøve det hele, men særligt cremen fra Biotherm, da jeg har en tør hud og drømmer om en hud med flot glød 🤞🏼😍🎄🕯

   • Tania
    Julie Vadsager Fey
    december 6, 2020

    Glædelig 2 advent🎄🎅🏻🎁.
    Wauw endnu en skøn gave at vinde👌🌟
    Hvis jeg er den heldige, så vil jeg glæde
    mig til bl.a. night repair. Har netop købt biotherm produktet, efter at have læst om den på din blog🙏🏻❤️

 • Marie-Luise hilbrecht
  december 6, 2020

  Jeg er særligt nysgerrig efter at prøve cremen fra Biotherm ❤️

 • Winnie
  december 6, 2020

  Glædelig 2 advent, sikken en lækker giveaway✨ men Double Wear Makeup lyder til at blive en favorit ✨ meeen jeg glæder mig til at hygge mig med alt sammen – hvis jeg skulle være så heldig 🤞

 • Mia Henriette Flannov
  december 6, 2020

  Det er jo så svært at vælge med alle de lækre ting 🙂 men ville så gerne prøve cremen fra Biotherm og evt. rundbørsten <3

 • Dorthe
  december 6, 2020

  Jeg ville elske at prøve advanced night repair og alle de andre 🍀🙏

 • Maria Jørgensen
  december 6, 2020

  Estee Lauder makeup har jeg endnu ikke prøvet, så det vil være en god mulighed for at prøve det 😍 Elsker biotherm cremen, den er i top 3 af cremer til ansigtet jeg har prøvet ❤️❤️❤️

 • Berit Normann Overgård
  december 6, 2020

  Wauw en gevinst 💫 Jeg elsker at nørde i hudpleje og makeup, og har i mange år brugt Double Wear Foundation (er løbet tør, så den ville være på ønskesedlen). Mascaraen i samme serie er også den bedste i verden ❤️ Glædelig 2. advent 🕯🕯

 • Mille
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve Advanced Night Repair ❤

 • Knudsen
  december 6, 2020

  – Jeg synes, at Biotherm Blue Therapy lyder spændende og lækker.
  Glædelig advent til alle 🎀

  • Tina nass jacoBsen
   Knudsen
   december 6, 2020

   Glæder mig til at prøve Esteé Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
   Har hørt så meget om den

 • Linda gunneklev
  december 6, 2020

  Uh jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Advanced Night repair 🤗 den har jeg aldrig prøvet … såå nu er chancen der 🤞🍀🎄 Og tillykke med lille Ole , han er SÅ cute 😃 kh Linda

 • Rikke skjøde baes
  december 6, 2020

  Klart Rundbørsten da jeg gentagne gange har luret min frisør bruger den til at style mit hår men har endnu ikke tager tilløb til køb. Derudover er jeg en sucker for lækre øjenskygger så paletten bliver a Dream come true at indvie☃️☃️☃️

 • Emma
  december 6, 2020

  Masacara! Med mundbind på er det nice med mere fokus på øjnene 🥰

 • Freja jensen
  december 6, 2020

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forære min kære mor gavekortet. Jeg er sikker på at hun vil glæde sig aller mest til at få prøvet cremen fra Biotherm, da det er en af hendes yndlings mærker 🤞 Og selvfølgelig Estee Lauders advanced night repair! Den er et must til hendes smukke hud 🥰

 • Anne J
  december 6, 2020

  Jeg synes din anbefaling af cremen fra Biotherm lyder spændende, så det er den, jeg glæder mig mest til at prøve.

 • Katrine Pondal
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til svung i håret med Cera Hotstyler 45… og prøve den lækre Biotherm Blue Therapy og få en lækker glød i vintermånederne 😍

 • Marianne
  december 6, 2020

  Cremen fra Biotherm 🙂

 • Trine Adsersen
  december 6, 2020

  Kunne godt tænke mig at prøve advanced night repair!

 • Joan G
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve Estee Lauder night repair, hvis jeg bliver den heldige vinder.
  God jul🎄🎄🎅🏻🙏🏻

 • Harriet Rud
  december 6, 2020

  Jeg har længe ønsket at prøve Advanced night repair fra Estee Lauder. Håber jeg vinder.

 • Marianne
  december 6, 2020

  Ville glæde mig til at prøve cremen fra Biotherm. Har hørt dig anbefale den flere gange 😊🎄🤞🏻

  • Helle lærke
   Marianne
   december 6, 2020

   Ville så gerne vinde denne lækre præmie
   Produkterne fra Estee Lauder kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve
   Jeg krydsere fingre
   Julehilsener til alle 🎅🏻🎁🎄❤️

 • Laura Bech Christiansen
  december 6, 2020

  Advanced Night Repair Serum fra Estee Lauder 😍😍

 • Tiina Mikkelsen
  december 6, 2020

  Jeg har hørt meget om Biotherm cremen, men har endnu ikke prøvet den og derfor ligger den på toppen af min ønskeliste. 🎄🎁 🎄

 • Lea Jeanica Madsen
  december 6, 2020

  Børsten. Den lyder perfekt til hurtig styling af håret 🤩

 • Marianne juhl
  december 6, 2020

  Wow specielt cremen fra biotherm vil jeg glæde mig til at prøve. Min hud er knastør og aner snart ikke hvad jeg kan gøre ved den. Fitness træning, cykling til job i vind og vejr og begyndende overgangs alder gør den ekstra udsat så håber på lidt førstehjælp

 • Lotte Abildgaard
  december 6, 2020

  Advanced night repair glæder jeg mig til at prøve. Den er det ypperste på flaske ❤️🎄🎅🏼

 • Tine GregerseN
  december 6, 2020

  Waaaauw altså 😍👏 Iih hvor ville det være faaantastisk med noget lækkert selvforkælelse fra cocopanda 💖🌟 Jeg drømmer aller mest om at prøve den skønne creme ‘Blue Therapy Amber Algae Revitalze’ fra Biotherm🤞🌸

 • Charlotte riis
  december 6, 2020

  Jeg vil gerne prøve rundbørsten. Jeg har meget og tykt hård, er er svært at tæmme 😏

 • Marianne Mejlsø
  december 6, 2020

  Lækker gevinst.

 • Michala
  december 6, 2020

  Jeg ville elske at prøve Estée Lauder og fugte huden og ellers foundation 😀 glædelig jul….🤗

 • Susanne kjær
  december 6, 2020

  Børsten vil være god til mit hår

 • inger laursen
  december 6, 2020

  jeg vil elske at kunne købe Estee Lauder produkter god søndag til dig

 • Nanna
  december 6, 2020

  Har længe gerne villet prøve Estee Lauders Advanced Night Repair 🙌🏼

 • Marie Steen
  december 6, 2020

  Blue therapy fra Biotherm 🎅

 • Anja
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til, at prøve serum fra Estee Lauder og cremen fra Biotherms 😍
  Jeg synes at creme til mig og min alder er svære at finde, så jeg 🤞🏼🤞🏼 for at måske kunne vinde/prøve dette ✨💫

 • Lene
  december 6, 2020

  Jeg ville allermest glæde mig til Advanced Night Repair og Blue Therapy, da min hud trænger til virkelig god fugt. Meeen resten er altså heller ikke så dumt 😉

 • Gry
  december 6, 2020

  Wauw hvor nogle lækre produkter💜 Jeg vil især glæde mig til at prøve cremen Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm. Fugt og glød til tør vinterhud er tiltrængt lige nu❄️

 • Annette Lund
  december 6, 2020

  Glædelig 2. søndag i advent.
  Hvilen fin give away i denne uge også.
  Jeg ville allermest glæde mig til Advanced Night Repair og Blue Therapy, da min hud trænger til masser af god fugt.

 • Marianne
  december 6, 2020

  Skøn adventsgave! 🙂 Advanced Night Repair ville jeg elske at prøve – elsker serum! Go’ 2. søndag i advent til dig 🙂

 • Pia vermundsen
  december 6, 2020

  Lækre gaver🎁 Ville glæde mig til at prøve Biotherms Blue Therapy creme.
  God søndag 🧑🏻‍🎄🎅🏻

 • Jeannette Nielsen
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve night repair, som jeg har hørt meget godt om🤶🤶🎄🎄

 • Louise poulsen
  december 6, 2020

  Sikke en masse lækre gaver, jeg vil klart tjekke både Blue Therapy cremen og den elektriske rundbørste ud. Både hud og lokker trænger til lidt ekstra opmærksomhed i øjeblikket ❤️. Og så er Advanced Night jo altid et hit, hos alle aldre og hudtyper. Serummet er bare mega vildt og gør en forskel, og kan kombineres med de fleste cremer. Glædelig 2 søndag i advent 🎄

 • Anja Amstrup
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve Body lotion😟🤶🏼

 • Aiste Hoffbeck
  december 6, 2020

  Jeg vil så gerne prøve night repair serum fra estee lauder, har hørt så meget om den

 • Lilianna
  december 6, 2020

  Ville elske at vinde! Trænger sådan til nyt lækkert makeup og creme efter denne graviditet ❤️ Især en night repair 👍🏻

 • Iben Louise Bang
  december 6, 2020

  Ville blive så glad for at kunne prøve Nat serum …. har hørt så meget godt om den💃🏻🎄🤶🏻

 • Mai petersen
  december 6, 2020

  Jeg er en dør til øjenskygger, det bruger jeg kun, når jeg skal til fest (og det sker altså ikke så tit).. Nu får jeg lyst til at prøve den der palette fra ug! Også på en onsdag!

 • Gitte Kleis
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve hudpleje og makeup, og rund børsten.. ja det hele.

 • Camilla
  december 6, 2020

  Sikke nogle virkelig lækre produkter du har valgt 😍 Men skal jeg vælge vil jeg glæde mig til at prøve den elektriske rundbørste, den ser smart ud 🤗🤞🏻

 • Nina
  december 6, 2020

  Cremen fra Biotherm ❤️🌲

 • Charlotte
  december 6, 2020

  Vil elske og prøve det hele 😍har kun prøver deres foudation og den er god❣️ Glæder mig ekstra meget hvis jeg vinder til og prøve deres serum advance night repair og cremerne som jeg kun har hørt godt om🤩🍀🍀🎅🏻🤶🏻🎄

  • Berit lyed
   Charlotte
   december 6, 2020

   Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve den mascara!! Pleeeeease🙏🏼

 • Laila Bach Kristensen
  december 6, 2020

  Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm 👍den glæder jeg mig til, da jeg har trist hud og savner noget glød 😊

 • Anja Lykke Rasmussen
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve Blue amber therapy cremen.

 • Salli
  december 6, 2020

  Jeg ville synes det var skønt at prøve cremen fra Biotherm og Advanced Night repair har jeg brugt for mange år siden – det ville blive et dejligt gensyn ❤️

 • Anne Marie
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve Blue Amber theraphy fra Biotherm.

 • Randi
  december 6, 2020

  Mascaraen fra estee Lauder 😍😍 den lyder lækker

 • Rebekka nIelsen
  december 6, 2020

  Har altid gerne ville prøve estee lauder double Wear, da jeg kun har hørt godt om den, men aldrig selv fået den prøvey😍

 • Maria
  december 6, 2020

  Altså, hvor er det bare nogle alt for lækre advents-GAW her hos dig Silke🎄🪄😍💝
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg glæde mig mest til at prøve det hele, men særligt Advanced Night Repair fra Estée Lauder, da jeg har hørt så meget om den, men aldrig har haft råd til at købe😍

 • eva
  december 6, 2020

  Der er flere der allerede er mine favoritter men jeg glæder mig til at prøve Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm hvis jeg bliver den heldige :))

 • Jeanette k
  december 6, 2020

  Hvis jeg er heldig at vinde glæder jeg mig mest til Advanced Night Repair fra Estée Lauder, som jeg har hørt og læst meget om. Plus at prøve forskellige “stylings måder” med rundbørsten.
  Tak for muligheden og glædelig 2. Søndag i advent:-)

 • Astrid
  december 6, 2020

  Cera Hotstyleren – rigtig god advent

 • LISE HANSEN
  december 6, 2020

  Jeg vil meget gerne prøve børsten med varmefunktion. Den ville kunne give mere liv i mit korte fine nordiske hår. Rigtig glædelig 2. søndag i advent. Kærlig Hilsen Lise

 • Pernille Knudsen
  december 6, 2020

  Har hørt meget godt om Lancomes body-creme, men aldrig prøvet den 🤩

 • Eva
  december 6, 2020

  Der er flere lækkerier, jeg ville kaste mig over: makeuppen fra UG og bodylotionen fra Lancome, som jeg aldrig har prøvet. Men en super lækker pakke!!

 • Jeanne corinth
  december 6, 2020

  Jeg vil elske at prøve alle prudokter🎅🏻

 • Camilla
  december 6, 2020

  Wow. Sikke lækkerier 🤩. Jeg vil glæde mig til at prøve børsten, så jeg kan få lidt ‘svung’ i mine lokker… men jeg ser faktisk mest frem til at prøve serummet fra Estee Lauder og mærke hvad det gør for min hud. Fingers crossed 🤞

 • Marlene
  december 6, 2020

  Jeg bruger masser af de produkter som findes på Cocopanda, men tror jeg skal bruge den rund børste🥰

 • Mette Krogh
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at bruge rundbørsten 😘

 • Margit Westergaard
  december 6, 2020

  OMG! Alle produkterne ser jo lækre ud og jeg kunne bruge det hele. Men hvis jeg skulle vælge noget er det nok Estée Lauders Advanced Night Repair serum jeg glæder mig mest til, til min 47 årlige hud 🤩 Men også cremen fra Biotherm og male uppen fra UG 👌

 • Susan Dahl Nielsen
  december 6, 2020

  Det er da slet ikke til at vælge 😊
  Det kunne dog være lækkert at prøve Cera Hotstyler til mit tynde og fine hår🎄

 • Birte Skov Jacobsen
  december 6, 2020

  Cremen fra Bioterm er luge mig 👍👍

 • Marlene degenkoLw
  december 6, 2020

  Biotherm, vil jeg kigge efter

 • Mie
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve den allergivenlige mascara fra Loreal 😍

 • Marie
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve de to madcara. Især den fra loreal, den har jeg kigget på et stykke tid!

 • Christina ulrikka Solveig
  december 6, 2020

  Rundbørsten, det kunne være dejligt med fylde i håret , dejlig december 🎄

 • Tania
  december 6, 2020

  Skøn gave 😍 Jeg ville glæde mig mest til at prøve Estee Lauders eller en af de fine mascara 🤞🏼🙌🏼

 • Maria Hjorth Christiansen
  december 6, 2020

  Jeg vil helst prøve cremen Blue Therapy Amber Algae Revitalze’ fra Biotherm, da jeg altid er på jagt efter en rigtig god creme til min vintertrætte hud. Men rundbørsten lyder også god. Måske den kan tæmme mine flyvske skandinaviske lokker😊🙌🏼

 • Susanne krüger
  december 6, 2020

  Glædelig 2. advent 💚
  Sikke en fantastisk præmie der hér kan vindes 👍🏽
  Jeg vil rigtig gerne prøve ‘Blue Therapy Amber Algae Revitalze’ fra Biotherm 🍀💚 Anvender i forvejen Biotherm Life Plankton Elixir efter din anbefaling❗️
  Hav en dejlig dag 🌸

 • Malene Elena Nielsen
  december 6, 2020

  Org hvor ser det bare lækkert ud 😍😍 double wear ville jeg elske at prøve, og min hud ville sikkert også.. Og hotstyleren 🤩 fik klippet mit halvlange hår af for en uge siden så den Styler tror jeg ville gøre underværker i mit nu korte hår..
  Glædelig 2. Advent ❤️
  Flere insta historier om Ole tak 😁😁

 • Minna
  december 6, 2020

  Alt er lækkert! 😍 Men skal jeg vælge En favorit ville jeg glæde mig aller mest til at prøve double wear makeup…. og øjenskyggerne … og …. 🤗
  God 2. søndag i advent 🎅🏻

 • Lisbeth Jensen
  december 6, 2020

  Ohh en lækker gave! 😍 Ville glæde mig til at afprøve det hele, men “Blue Therapy Amber Algae Revitalze” har jeg længe haft kigget på 🙏🏻🤩
  Med ønske om en dejlig dag 🌸💖

 • Gerd Hjorth-Moritzsen
  december 6, 2020

  Jeg forventer ikke at være den heldige vinder, men vil gerne sige dig tak for alle dine gode råd og henvisninger til dejlige produkter, som jeg tit har købt. Jeg er også blevet rigtigt glad for at handle på Cocopanda.
  God Jul og forhåbentligt et covid 19 frit 2021

 • Nanna
  december 6, 2020

  Cremen fra Biotherm, den lyder mega god! Men altså alle produkter lyder virkelig lækre 🤩😍

 • Mia Terndrup
  december 6, 2020

  Jeg vil elske at prøve Advanced Night repair fra Estee Lauder 💕🌟⛄️🎄 Jeg er sikker på at den vil gøre underværker for min hud som bliver lukket inde bag mundbind mange timer dagligt i øjeblikket✨

 • Pernille Skov Thorsted
  december 6, 2020

  Glædelig 2.advent🎄⛄⭐
  Double wear foundationen fra Estee Lauder, samt læbeblyanten
  lyder som spændende produkter, der helt sikkert skal prøves 😉
  Krydsede fingre herfra 🤞🙏🍀

 • Lis
  december 6, 2020

  Det må blive mascaraen, da jeg er på udkig efter et andet mærke end jeg plejer

 • Camilla Have
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig helt vildt til at prøve Advanced night repair. Jeg har læst rigtig meget om den og alle steder bliver den rost til skyerne. Især i denne tid tænker jeg den vil være super for min hud.

 • MARLENE
  december 6, 2020

  Det hele ser jo vanvittigt godt ud, men tror ansigtscremen fra Biotherm, er den der vækker min interesse allermest.
  🍀🤞🎅🤶💝💖

 • Katrine Busch
  december 6, 2020

  Uha ville elske at prøve det hele men måske allermest advanced night repair og creamen fra Biotherm. Har sindsyg tør hud for tiden, så trænger til lidt hjælp på den front 🤞🤞🤞

 • Trine
  december 6, 2020

  Har kun hørt om, men aldrig prøvet Advanced Night Repair,så den glæder jeg mig mest til, men tænk..hvis jeg vandt og kunne prøve det hele 😊

 • Mia hedelund
  december 6, 2020

  Advarnced Night Repair 😍😍😍

 • Vibeke Hvid
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve både Estée Lauder make up & Cera rundbørste styleren <3<3

 • Josephine Gretlund
  december 6, 2020

  Den dejlige creme fra Biotherm, ville jeg gerne prøve <3

 • Charlotte Ascanius
  december 6, 2020

  Jeg ville glæde mig rigtig meget til Advanced Night Repair og til rundbørsten🎄🌲🎁

 • Line Bakmand
  december 6, 2020

  Helt klart Advanced Night Repair, det har jeg ønsket at prøve længe 😍🎄🎅🏻✨

 • MariannE
  december 6, 2020

  Advanced Night Repair vil jeg super gerne prøve🍀🍀🎅🏼

 • Hanne Andersen
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig over det hele♥️

 • Marianne Jensen
  december 6, 2020

  🎄❤️🌲⛄️PRØVER OM JEG SKULLE VÆRE DEN HELDIGE VINDERER TIL SÅ FINE MÆRKER. ⛄️🎄❤️🌲MEGET FORNEMT AT KUNNE PRØVE ESTEE LAUDER OG LANCOME .⛄️🌲🎄❤️ SPÆNDENDE ⛄️🌲🎄❤️

 • Heidi Højland
  december 6, 2020

  Åhh det er virkelig svært at vælge, for der er mange spændende og lækre ting som jeg ikke har prøvet før 😊 Men jeg ville nok være mest spændt på hot styler rundbørsten, da jeg har et meget fint skandinavisk hår der altid klasker sammen og bliver fladt og kedeligt på ingen tid, og så advance serum fra Estee Lauder. Så jeg krydser fingre 🤞🤞❤️🎄

 • sara rasmussen
  december 6, 2020

  Lancome nutrix royal bodylotion så den tørre vinterhud kan få slukket tørsten 😀

 • Camilla Ravn
  december 6, 2020

  Glæder mig mest til at prøve Biotherm cremen og mascaraen fra Loreal. Men alt det du anbefaler plejer at være godt så jeg krydser fingre

 • Stina Foller
  december 6, 2020

  Vil glæde mig til, at prøve mascaraen – det er så super svært, at finde en perfekt mascara ⛄ krydser fingre og sender de julehjerteligste hilsner og håber juleheldet smiler til mig 🌲

 • Marianne
  december 6, 2020

  Wup Wup 🤩🤩
  Ville så gerne prøve Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex ✨🙏

 • Susanne
  december 6, 2020

  Vil så gerne prøve rundkørslen og Advanced Night Repair Estee Lauder👌❤🥰🤶🎅

 • Louise
  december 6, 2020

  Cera hotstyler så jeg kan få tæmmet lokkerne

 • Tania Pedersen
  december 6, 2020

  Jeg vil vildt gerne prøve Advanced Night Repair ❤️ Har læst om det flere gange, men har ikke selv haft fornøjelsen endnu… Ønsker dig og dine den dejligste december – fyldt med nærhed og hjertevarme 🦌🎄☃️💕🌟

 • Tina
  december 6, 2020

  Jeg vil gerne prøve rundbørsten fra Cera Hotstyler samt Blue Therapy Amber Algae Revitalze

 • Heidi Nicoline
  december 6, 2020

  Double wear! Lyder vidunderlig. Glædelig jul og tak for dig og din blog

 • Camilla Kirstine
  december 6, 2020

  Jeg har et lidt stramt forhold til foundation og har endnu ikke formået at finde én som jeg har været glad for. Derfor vil det være en stor fornøjelse at få fingrene i den foundation fra Estée Lauder, måske den kan omvende mig ? 🙂

 • Søs Lauridsen
  december 6, 2020

  Glædelig 2. søndag i advent🎄 uh det er mange lækre produkter du anbefaler her, men det må nok mest være Cera Hotstyleren som jeg glæder mig mest til at prøve🤩🤞🏻🍀

 • Heidi Pedersen
  december 6, 2020

  Rundbørsten fra Cera🙏🏻 Se om den kan få styr på lokkerne❤️

 • Jeanette Vendelbo Petersen
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve Blue Therapy 🍀🙏🏻

 • Mia Andersen
  december 6, 2020

  Biotherms Blue Therapy lyder som en jeg skal have fingrene i.
  Glædelig december til alle.

 • Karina
  december 6, 2020

  Wauw den fedeste giveaway ✨ Det er svært at svare på, men vil super gerne prøve Advanced Night Repair 🌒🤞🏼🤞🏼

 • Marie N
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve den elektriske rundbørste, så jeg kan få lækre, naturlige bølger til nytår 🤩💕

 • Trine Lind
  december 6, 2020

  Uhhh jeg vil helt sikkert prøve nogle lækkerier fra Biotherm🙏🌲🎉

 • Amanda Nielsen
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve Advanced Night Repair serum!✨

 • mlr8660
  december 6, 2020

  Super lækker pakke. Vil gerne prøve både Biotherm og Advanced Night repair 🤩🤶🏽

 • Pia Hansen
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve Advanced Night Repair serum!

 • caroline
  december 6, 2020

  Advanced Night repair serum lyder rigtig lækker 🙂

 • Kirsten V Nielsen
  december 6, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve Advanced Night Repair.
  Den er utrolig popular og der må bestemt være en grund. Den er helt sikkert fantastisk god.😍🤞🙏🍀

 • Sanne
  december 6, 2020

  Wauw en lækker konkurrence!😁 Den elektriske rundbørste og læbeblyanten skal helt sikkert afprøves!

 • Gitte leth
  december 6, 2020

  Svært at vælge, men børsten tror jeg at jeg kunne blive rigtig glad for;) skøn præmie ❤️

 • Jessie Holmslykke
  december 6, 2020

  Glæder mig mest til Blue terapi , da der er lidt farve i så man ikke går rundt og er så bleg ❤️❤️

 • Sanne
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til night serum🎅🍀🍀😊

 • Gitte Johansen Myrhøj
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve den fine øjenskyggepalette far Urban Glow❤️🍀🙏

  • Marianne zwiebler
   Gitte Johansen Myrhøj
   december 6, 2020

   Åh ville være skønt at vinde den pakke – jeg kender nogle af produkterne men bruger pt kun Estée Lauders Advanced night repair som er fantastisk.

   Hepper på at jeg vinder 👍🏻🥰

 • Sinne madsEn
  december 6, 2020

  Efter 2 år uden søvn trænger mit trætte mor-udseende til en boost. Og selvom mundbindet redder mig ofte så kunne det være skønt at mine kollegaer bare en gang sagde at jeg så frisk ud 😂 Tænker at Bioterm cremen og advanced repair kunne være 2 lækre produkter der virker 😃
  Dhb Bastians mor

 • Marianne
  december 6, 2020

  ❤️Åh en lækker 2 adventsgave.🎄Urban Glow øjenskyggepaletten bliver jeg fristet til at prøve⭐️⭐️ Glædelig 2. advent🎁🎁

 • Gitte Marie zakariasen
  december 6, 2020

  Ville glæde mig til at prøve denne, da jeg ikke har været ret heldig med mascare´r tidligere. Men denne ser lovende ud 🙂 Glædelig Jul https://www.cocopanda.dk/products/silkegrane-dk?utm_campaign=201206-blog-december-silke&utm_medium=cpc&utm_source=blog

 • Susanne
  december 6, 2020

  Wauw en lækker præmie 💫🎄 vil glæde mig til at prøve det hele, men nok mest spændt på cremen fra Biotherm 🤞🤩

 • Lisbeth Boesgaard Mortensen
  december 6, 2020

  mascaraen da jeg har allergi over for mange mascaraer kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen

 • Hanne Lisa Thomsen
  december 6, 2020

  Advanced night repair, vil være fantastisk og stifte bekendtskab med igen.

 • Anette Ninon
  december 6, 2020

  Cera Hotstyler vil jeg glæder mig til foruden alt det andet.🍃🌸🍃

 • Majbrit mortensen
  december 6, 2020

  Jeg ville elske at prøve rundbørsten🤞🎄🤶🏻

 • Rie Viola Dyrnes
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig meget til: Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm, da du beskriver den fantastisk

 • Tenna Bie Lassen
  december 6, 2020

  Mange lækre produkter der bliver anbefalet. Men glæder mig nu mest til at prøve BIOTHERM Blue Therapy Amber Algae Revitalize. Den lyder rigtig lækker, og elsker når creme og olier giver glød!

 • Pia Rotbøl
  december 6, 2020

  Cera Hotstyler, er sikker på at den kan gøre underværker i mit hår

 • Malene Bager
  december 6, 2020

  Super mange lækre ting, men farver på Eyeshadow Lid Pow #01 – ser ud til at være lige mine farver

 • Anne Trudslev
  december 6, 2020

  Cera Hotstyler, er sikker på at den kan gøre underværker i mit hår

 • Maria
  december 6, 2020

  Jeg har altid gerne villet prøve Advanced Night Repair

 • Maibrith H. Isager
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig meget til: Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm, det lyder som en rigtig dejlig creme min hud vil elske❤️

  • Maja P. Laub
   Maibrith H. Isager
   december 6, 2020

   Lækre ting du har udvalgt 🤗
   Jeg vil rigtig gerne prøve Estee Lauder Advanced Night Repair og desuden kunne jeg rigtig godt tænke mig rundbørsten 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

 • Rasmine Løfberg
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve det hele! Længe har jeg ønsket at kunne opgradere mit make up game – men på su er der desværre ikke altid råd til dette! Ville være helt fantastisk 😍

 • Mette jørgensen
  december 6, 2020

  Jeg ville simpelhen glæde mig til det hele 😄 men især Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm,
  Håber jeg er heldig 🤞🤩🤞

 • Tina Lykke
  december 6, 2020

  Jeg ville glæde mig mest til at prøve hotstyler’en til mit hår,der nemt bliver fladt. Men det hele lyder jo super lækkert 🤞🎄🎁

 • Tine Lindgreen
  december 6, 2020

  Uhhh … den hotstyler vil jegerne prøve 🎄🌟

 • Miriam
  december 6, 2020

  Ååååårhhhh, skøn gave! Alle produkter lyder skønne (Biotherm-algae-cremen har jeg prøvet på din anbefaling sidste år – enig i, den er et hit!), men jeg ville umiddelbart være allermest nysgerrig på rundbørsten 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Glædelig 2. søndag i advent, Silke 🎄

 • Simone hanghøj
  december 6, 2020

  Dejlig advents konkurrence ❤️
  Jeg vil helt sikkert prøve Advanced Night Repair. Den lader til at være rigtig lækker 🙏❤️

 • Mette Ottesen
  december 6, 2020

  Vil glæde mig til at prøve det hele- elsker at prøve nye produkter..
  men vil mega gerne prøve cera hotstyler, da mit hår ikke altid vil det jeg vil😏

 • Lene JØrgensen
  december 6, 2020

  Sikke mange lækre produkter du har fundet frem til – dejligt med lidt kommentarer om hvorfor du har valgt dem 🥰. Jeg vil glæde mig til at prøve Double West, da jeg har hørt mange positive kommentarer om den efterhånden 😊

 • Sarah Jensen
  december 6, 2020

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg vil meget gerne prøve Double Wear fra Estee Lauder 😀

 • Katrine FRANDSEN
  december 6, 2020

  Der er så mange produkter, jeg gerne vil prøve. Især Double Wear Stay-Place fra Estée Lauder, som jeg har hørt rigtig godt om 🥰🎄

 • Lena Lautrup Krammer
  december 6, 2020

  Nøj, hvor er det en lækker advents præmie😍 Jeg vil glæde mig til at prøve især Estee Lauder Foundation og night repair😘🤞🏻🤞🏻

 • Christina jensen
  december 6, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve Biotherm cremen – den lyder helt fantastisk

 • Mette diemer nielsen
  december 6, 2020

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Blue Therapy Amber Algae Revitalize, du har rost den så mange gange 😄

 • Tina
  december 6, 2020

  Glæder mig mest til at prøve cremen fra Biotherm, da jeg mangler en rigtig god dagcreme.. Har allerede Night repair fra Estee Lauder og den er FANTASTISK✨

 • Kit
  december 6, 2020

  Har endnu ikke fundet den perfekte mascara så glæder mig til at prøve Sumptuous Mascara

 • Birgit
  december 6, 2020

  God 2. Advents søndag 🌱 Skønne gaver du hitter til os Silke 👌🏾
  Vil glæde mig rigtig meget 🤞🏽

 • Kurt
  december 6, 2020

  Det vil jeg gerne vinde til min Datter 🎄

 • Pernille Rosfort
  december 6, 2020

  Hvor er det bare dejligt at kunne læse på så kort tid om så mange produkter ❤️❤️ cremen som du flere gange har anbefalet i 2020 lyder lige som noget for mig 🎁🎄☃️❄️

 • Janne
  december 6, 2020

  Cremen du har været så glad for og anbefalet flest gang lyder som noget for mig så den vil jeg elske at prøve ❤️❤️❤️

 • Linda Askjær
  december 6, 2020

  Nutrix Royal bodylotion

 • Birgitte Andersen
  december 6, 2020

  Cremen fra Biotherm for har svært ved at finde en der trænger hurtigt ind i huden og døjer med lidt tør hud ☃️🌲🤞

 • Maj .
  december 6, 2020

  WOW <3 Jeg ville være glad for at prøve den førstnævnte mascara, da jeg altid er uheldig med dem jeg køber. Og børsten! 🙂

  God december til dig.

 • Anne SkauenborG
  december 6, 2020

  Glædelig 2.advent 😊
  Jeg ville glæde mig mest til hot styleren fordi mit fine, glatte hår ALTID kan bruge mere fylde og lidt swung 😍 Og så den skønne læbeblyant, som bare ser helt rigtig ud i farven og lyder lækker – lidt farve på læberne kan redde det meste ✨

 • LouiSe
  december 6, 2020

  Gad godt prøve Blue Therapy Amber Algae Revitalze

 • Tine
  december 7, 2020

  Helt klart Advanced Night Repair ❤️

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  december 7, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve Nutrix bodylotion og Air mascara 🍀🍀🍀🍀

 • Helle Henriksen
  december 7, 2020

  😍🤞🏻🍀BlueTherapy🍀🤞🏻😍
  Glædelig 2.søndag i advent🎄🎄🎄og tak for rigtig god inspiration 🙏🏻❤️

 • Pernille
  december 7, 2020

  Jeg er klart en mascara pige, elsker nye! Så det er klart den jeg vil glæde mig mest til 👏🏼

 • Louisa
  december 7, 2020

  Årh, det gad jeg mega godt vinde 🎄 Jeg vil glæde mig vildt meget til at prøve Estee Lauders Double Wear Foundation, som skulle være rigtig god til en sart hud med tendens til rødme som min og som også reagerer med maskne 🙈😷

 • Maria Waltoft
  december 7, 2020

  Cremen fra Biothern, deres produkter plejer at være lækre! 🙂

 • Laila Mie Thomson
  december 7, 2020

  Vil glæde mig til at prøve styleren 🤩🤩🤩

 • Lone
  december 7, 2020

  Glæder mig til at prøve bodylotion Nutrix Royal Body fra Lancôme.
  Glædelig jul

 • Camilla Weibel
  december 7, 2020

  Ville glæde mig til alle de skønne ting, men især Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm kunne jeg godt tænke mig at prøve :o)

 • Hannah
  december 7, 2020

  Alle produkterne ser mega lækre ud, men hvis jeg har længe ønsket mig Estée Lauders Advanced Night Repair serum. Har hørt og læst så meget om den🎄💖🎅❄️🤶🤩 ✨🎁

 • Amalie
  december 7, 2020

  Jeg vil virkelig gerne prøve Esteé Lauder Advanced Night Repair Serum, har hørt virkelig godt om den 😍🎁✨🎄

 • Dorte Møller
  december 7, 2020

  Jeg ville nyde det hele.

 • Pia Jørgensen
  december 7, 2020

  Jeg glæder mig mest til advanced night repair 😍

 • Mette
  december 7, 2020

  Sikke en flot advents-giveaway🔥🎄

  Jeg glæder mig til at prøve cera Hotstyler så jeg kan få fine lokker 🥰

  Glædelig jul og ønsker dig en dejlig uge 💕🎄

 • Inge Aagaard
  december 7, 2020

  Åh, jeg kunne så godt tænke mig at prøve Blue Therapy Amber Algae Revitalize. Den lyder fantastisk

 • Susanne A.
  december 7, 2020

  Alle produkterne ser fantastiske ud, men jeg ville glæde mig allermest til at prøve Advanced Night Repair serummen fra Estée Lauder, som jeg har hørt SÅ meget godt om, og læbeblyanten ser rigtig fin ud – den vil jeg også rigtig gerne have fingrene i 🙏🏼🌟🙏🏼

 • Tania Hoffmann
  december 7, 2020

  Ville elske at prøve den lækre creme fra bioterm, idet den lyder præcis som det der skal til at få ekstra fugt og glød her i den kolde vinter!

 • Annette
  december 7, 2020

  Cremen fra biotherm

 • Susanne Troelsgaard
  december 7, 2020

  Glædelig 2 søndag i advent 🎍
  Jeg glæder mig så meget til at afprøve cremene fra Lancome og Biotherm for at se om de kan afhjælpe min tør hud og så glæder jeg mig også til at prøve mascaraen 🌟😀

 • Louise Søderberg
  december 7, 2020

  Glædelig 2. Søndag i advent. Jeg vil glæde mig mest til at dele gaven med mine to teenage-døtre. Den ene vil glædes over børsten, den anden mascara og jeg selv en god creme..

 • Hanne Østergaard
  december 7, 2020

  Siden du første gang præsenterede Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm, Silke, har jeg virkelig ønsket at prøve den. Kunne være spændende om jeg fik muligheden 🤗

 • Ida Østergårf
  december 7, 2020

  ❣️❣️ Jeg vil glæde mig så meget til at prøve den skønne creme fra Biotherm. Og ikke mindst serum fra Este’e Lauder.
  Der er så mange vildt lækre sager ❣️
  Glædelig jul til dig ❣️

 • Kirsten V Nielsen
  december 7, 2020

  Til min vintertrætte hud, ville det være pragtfuldt at prøve Advanced Night Repair.❤🤞🙏🍀

 • Karin Rasmussen
  december 7, 2020

  Dejligt de har fået Estee Lauder, de har så fine produkter. 🙂

 • Pernille
  december 7, 2020

  ✨✨✨Umiddelbart vil jeg jo sige det hele. Men Double wear fra Estee Lauder er nok favoritten✨✨✨ Krydser fingrene og håber på at være den heldige vinder🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄

 • Maria Seidelin
  december 7, 2020

  Advanced Night Repair <3

 • Tina Rindom Svejgård
  december 7, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve læbestiften og mascaraen, du reklamerede for i dag og så bare lidt af hvert – hvad jeg nu mangler 😉 Krydser alt jeg kan og håber, jeg er den heldige 🤞🏻🙏🏻❤️🤶🏻🎄

 • Joan ØstergaaRd
  december 8, 2020

  Biotherm cremen står på min ønskeseddel, den vil jeg så gerne prøve 🥰

 • Tina KH
  december 8, 2020

  God aften og endnu en glædelig julemånedsdag 🙂
  Hold da op en stor flot gave og der er jo mange ting, farvepaletten til øjnene synes jeg har et godt farvevalg, så dem ville jeg glæde mig meget til om lykken bar denne vej 🙂

 • Helle Møller
  december 8, 2020

  🎄🎅🏼🎁Jeg vil rigtig gerne prøve Body lotion fra Lancome og altid dejligt med ny mascara🎁🎅🏼🎄

 • Louise eybye
  december 8, 2020

  Jeg vil så gerne prøve læbeblyanten i den smukke rosa farve 💕

 • Hanne Østergaard
  december 8, 2020

  Ville elske at kunne købe den skønne creme fra Biotherm du taler så meget om, Silke 🥰 Mangler også lidt ekstra ting, som netop Cocopanda har. Så tag lige og sørge for jeg bliver trukket ud som vinder 😁😁😁

 • Karina Bregendahl
  december 8, 2020

  Sikke nogle lækre produkter 🤩 jeg har lidt de samme udfordringer med mine spidser som dig, så den runde børste med varme i vil jeg glæde mig meget til at prøve. Og så har du snakket rigtig godt om Biotherms ansigtspleje flere gange, så det vil også være lækkert at prøve.
  Ha en dejlig jul og tak for din altid inspirerende profil 🎅🏻❤️🎄

 • Annette
  december 8, 2020

  Det er alle nogle lækre produkter, men jeg vil især glæde mig til at prøve advanced night repair og rundbørsten 🙏🏻🍀😍✨🎄

 • Katja
  december 8, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve børsten 🙏🏻🎄⭐️❤️☃️

 • Christina Maria Fjeldsted Hansen
  december 8, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve Nutrix Royal Body fra Lancôme.
  Derudover vil det være fantastisk at shoppe løs hos Cocopanda, kun til MIG, her i husstanden.

 • Nanna benn
  december 8, 2020

  Glæder mig til at prøve Esteé Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex 😍😍😍

 • Mona Nygaard
  december 8, 2020

  Jeg ville glæde mig til at prøve mascaraen fra Estée Lauder, for hvor er det svært at finde den perfekte mascara. 😍🍀🌟

 • Trine
  december 8, 2020

  Det hele ser meget dejligt ud, men er altid på jagt eft en endnu bedre mascara 🎄😊🤞🏻

 • Tina Danum
  december 8, 2020

  Vil elske at vinde🙏🏻 og købe prøve Crea hotstyler😉
  God jul🎄

 • Trine lund
  december 8, 2020

  Jeg vil især glæde mig til at prøve Estee lauder night advanced serum!😍😍😍

 • Nina
  december 8, 2020

  Den der hotstyler gad jeg godt prøve!

 • Naja Berg Petersen
  december 8, 2020

  Der er mange lækre produkter. Men jeg vil glæde mig til at prøve den elektroniske rundbørste😃Den ser ret tilgængelig ud ift brug og let at have med rundt🤞🏻

 • Anna
  december 8, 2020

  Rigtig god 2. advent. 🎄🎁 Jeg vil glæde mig til at prøve Blue Therapy Amber Algae Rivitalize fra Biotherm, da jeg elsker deres serum😊

 • Birgitte
  december 8, 2020

  Jeg ville elske at prøve det hele, men især Estee Lauder Foundation og den fancy rundbørste, som ville lette morgenrutinen 👹

 • Annbrit
  december 8, 2020

  Rundbørsten 😍🎄

 • Mette Elise Busk
  december 8, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve serummet fra Estee Lauder, for min hud trænger bare SÅ meget til et fugt-boost 💦
  Men også mascaraen fra L’oreal skal prøves – mine øjne er vildt sensitive og har indtil videre ikke kunne bruge deres mascara 🤩🍀❤️🙏🏻

 • Louise Salde
  december 8, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve Biothermcremen og varmebørsten 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🙏🏼❤️❤️❤️🎅🏼🎄🌸

 • Katrine
  december 8, 2020

  Åhh rundbørsten tænker jeg ville kunne gøre underværker for mit hår, der ikke kan finde ud af, om det vil krølle eller være glat 🙂

 • Janne
  december 9, 2020

  Rundebørsten Cera Hotstyler lyder spændende🎄🌟

 • Katrine
  december 9, 2020

  Sikke en dejlig gave med dine egne favoritter. Jeg synes varmebørsten og Biotherm cremen ser allermest spændende ud. Jeg har tidligere været mega fan af Biotherm. Min kæreste omtalte min beauty hylde som ‘Biotherms samlede værker’ 🤣 Jeg krydser 🤞🤞🤞🙏🙏🙏

 • Annita Børglum
  december 9, 2020

  Double wear foundation fra Estee Lauder vil jeg glæde mig til at prøve 🤞❤🥰🎁🎄😍

 • Stine
  december 9, 2020

  Klart hotstyleren!!!🤩🤩- mit kedelige coronahår kunne godt bruge lidt liv😂🤦🏼‍♀️- og så elsker jeg bare Estée Lauder, det eneste min hud rent faktisk kan tåle, så jeg krydser ALT!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻🌲🤶🏻

 • Susanne Dall Jensen
  december 9, 2020

  Cremen fra Biotherm har jeg set dig anbefale flere gange. Den vil jeg rigtig gerne prøve 🤞🏻🎄🎁
  Og så er jeg i øvrigt ret vild med, at de har fået Estée Lauder, elsker produkter derfra 👏🏻🌟🤗
  Dejlig dag til alle ❤️

 • Lone Nielsen
  december 9, 2020

  Jeg vil specielt glæde mig til at prøve Air Volume Mascara fra L’Oréal, da jeg tidligere har haft problemer med at tåle mascara fra netop L’Oréal 🙂

 • Jannie Christensen
  december 9, 2020

  Rundbørsten. Den virker smart og nem og ønsker samme look for mit hår. Mascaraen fra Estée Lauder fordi jeg har hørt godt om den og er glad for andre ting fra samme 🤪 👌

 • Lisbeth J.
  december 9, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve dagcremen fra Biotherm og foundation fra Estee Lauder 😘🤩

 • Birgit w
  december 9, 2020

  Jeg glæder mig til at prøve den lækre bodylotion fra Lancôme ✨🎄🎁🤞🧑‍🎄

 • Mai
  december 9, 2020

  Så fin en adventskonkurrence 🙏🏻 Vinder jeg, vil jeg go to town på Cocopandas lækre sortiment. Helt aktuelt mangler jeg en hårbørste 🤷🏼‍♀️🤞🏻

 • Pia Ribel
  december 9, 2020

  Svært at finde en favorit blandt så lækre produkter. Mascaraen kender jeg ikke .. det må blive den

 • Hanne-Pia Hjortholm
  december 9, 2020

  Mange skønne produkter🌺💫 Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm vil jeg især glæde mig til at prøve🙏💖🎄

 • Signe berg
  december 9, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve foundationen og den lækre mascara! Jeg er på udkig efter nye og de her skal helt klart prøves 🥰🐻

 • Marianne
  december 9, 2020

  Heldige mig hvis jeg kunne prøve Esteé Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup 🙏🤩

 • Marianne
  december 9, 2020

  Jeg elsker Biotherm og har brugt mange forskellige af deres produkter, kender dog ikke den creme du anbefaler, så det vil være mit valg😻🤩❤️

 • Karin
  december 9, 2020

  Jeg skal helt klart have fingre i den Estee Lauder Night repair. Den lyder fantastisk.

 • Camilla H
  december 10, 2020

  Jeg vil glæde mig mest til at prøve Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm 🥰 jeg har før haft en Biotherm creme og den har været helt fantastisk – den har faktisk haft hjulpet mig med at få mine tør pletter i hovedet væk ❤️

 • Gitte Kriegbaum
  december 10, 2020

  Jahhh 🙏🏻🙏🏻 Det ville være fantastisk at vinde et gavekort til Cocopanda 💄💄 de har så mange lækre produkter på deres shop ❤️❤️

 • Mie
  december 10, 2020

  Jeg glæder mig mest til Estee Lauders Advanced Night Repair 🙂

 • Betina Nielsen
  december 10, 2020

  Jeg har flere favoritter blandt disse jeg gerne vil prøve.
  1. hotstyler
  2. Blue Therapy Amber Algae Revitalze fra Biotherm
  3. Night Repair fra Estee Lauder
  Krydser fingre for at at jeg vinder gavekortet.

 • Pernille Gargas
  december 10, 2020

  Cremen som du snakker så godt om 😍

 • Mónica Oliveira
  december 10, 2020

  Glæder mig til at prøve Esteé Lauder Advanced Night Repair. Har brugt den da jeg var yngre 😂 og det er på tid til st prøve den igen.

 • Marie Bergh
  december 10, 2020

  Åhhh alt der bare SÅ lækkert ud, men cremen fra Biotherm – den må jeg bare prøve – krydser krydser alt og håber jeg er den heldige vinder denne gang 🙏🤞⭐️

 • Rebecca
  december 10, 2020

  Jeg er vild med Estee Lauders produkter, men vil særligt gerne prøve hendes mascara!
  Min far har engang serveret på Estee og hendes mand, i Vail Colorado. 🇺🇸Det synes jeg er lidt sjovt. Derudover er jeg mega nysgerrig på den varme børste🤔🤩
  Fortsat god december🙏🏻💖

 • Rikke TD
  december 10, 2020

  Advanced Night Repair fra Estée Lauder glæder jeg mig mest til 🎄🎁 Jeg har hørt så meget godt om dette serum og jeg har ofte været ved at købe det, men har indtil nu været for loyal overfor “min hudplejeserie 🤷🏼‍♀️😊 Rigtig god december 🎄❤

 • Anette Bilsted
  december 10, 2020

  Det kunne da være Fantastisk🎁At kunne vælge skønne ting og sager💫 Rigtig god jul til dig silke🎅🤞😍

 • ChrisTine
  december 10, 2020

  Det er godt nok nogle helt fantastiske konkurrencer du har🌟❤️ Denne her er helt fantastisk, og ville naturligvis være fantastisk at vinde❤️🌟🎄🎅🏿

 • Tine Jacobsen
  december 10, 2020

  Lækker præmie – kan jo bruge det hele men vil glæde mig til at prøve mascaraen🙋🏼‍♀️💫🎄❤️

 • Helle Harder
  december 10, 2020

  Jeg er ret lun på Blue Therapy cremen – men også rundbørsten 👌🏻

 • Karin Rasmussen
  december 10, 2020

  Dejlige produkter fra Lauder 🙂

 • Susie Hornbæk
  december 11, 2020

  Cremen fra Biotherm 🎄🎄🎄

 • Marianne Jensen
  december 11, 2020

  ADVANCED NIGHT REPAIR💛🧡❤️🌲🎄MEGET FLOT PRÆMIE 💛🧡❤️

 • Charlotte
  december 11, 2020

  Rundbørsten – måske den kan trylle lidt bevægelse frem i mit skandinaviske fine hår😅🤞✨

 • Louise Rafn
  december 11, 2020

  Biotherm cremen lyder så lækker 👌🏼🥰🎄🎅🏻

 • Birgit W
  december 12, 2020

  Jeg vil glæde mig til at prøve body lotion fra Lancôme til min vintertørre hud 🎄❤️🤶🏼

 • Tina LauRsen
  december 12, 2020

  Kunne godt tænke mig at prøve dagcreme, den lyder lige som noget for min tørre hud

 • Luise
  december 12, 2020

  Det hele lyder lækkert men ansigtscremen tror jeg ville være så god til mig da jeg også har rosacea.

 • Charlotte Lauenborg
  december 12, 2020

  Det er nogle lækre ting.. ville gerne prøve rundbøtsten🤞🤞

 • Bettina Mundbjerg
  december 12, 2020

  Jeg ville elske at prøve Nihgt repair🎄🎄🎄💪

 • Liv Jacobsen
  december 12, 2020

  Jeg vil virkelig gerne prøve hot stylterne, men alt ser lækkert ud 🌟🤩🎄

 • Nadine sOfie
  december 12, 2020

  Jeg ville elske og prøve night repost ✨❤️

 • Charlotte Rasschou
  december 12, 2020

  Revitalize fra Biotherm🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

 • Anu Marie
  december 12, 2020

  Serum fra Esteé Lauder 🙏🏻❤️

 • Louise Højland
  december 12, 2020

  Uhhh det er svært st sige kun 1 ting. Men rundbørsten står øverst på listen 🤗

 • Rikke petersen
  december 12, 2020

  Jeg ville elske at prøve foundation fra Este Lauder🙏🏼 Og ellers ville det bare være fantastisk at give Los med shopping sammen med min søde 15 årige datter Caroline💫❤️🥰🌸

 • Maja Hald Hermansen
  december 12, 2020

  Foundation fra Este Lauder har jeg hørt meget godt om, ville jeg elske at prøve! 🥰👏🏽

 • Anja Ulsø
  december 12, 2020

  Jeg ville elske at prøve Estée Lauders Advanced Night Repair 🙏🥰🤩🤞

 • Matilde alonso
  december 12, 2020

  Highlighteren, øjenskyggerne og ‘læbestiften’ 😍✨

 • Sofie
  december 12, 2020

  Vil glæde mig til mascara 🥰🎄🤞🏼

 • Jorunn Hansen
  december 12, 2020

  Vil glæde mig til at prøve Biotherm cremen og rundbørsten, hvis det skulle være mig der er så heldig 🍀🎄🎁🍀
  Så fin en gave ♥️

 • Tina Lange
  december 12, 2020

  Der er så mange lækre produkter imellem, men jeg ville især glæde mig til at prøve læbeblyanten fra bourjois 💄

 • Mai
  december 12, 2020

  Jeg glæder mig mest til at prøve serum fra Estée Lauder, fordi den lyder god og lovende. Jeg har kun prøvet en Matas serum og det har gjortmig intetesseret i at prøve nogle måske bedre serumer🤞🏻☺️

 • Camilla
  december 12, 2020

  Det må næsten være øjenskygge paletten. 🤞🏻💕

 • Karina Cortsen
  december 13, 2020

  Jeg har længe gerne ville prøve Foundation fordi den skulle have så god dækkeevne 😍

 • Louise
  december 13, 2020

  Jeg vil gerne prøve Advanced Night Repair serum fra Estee Lauder, fordi jeg tror det lige er hvad min hud har brug for🎄🎄🎄🎄🤞

 • Maria Garsing
  december 13, 2020

  Glædelig jul 🎄☃️🥰❤️
  Jeg vil glæde mig til at prøve Cera Hotstyler 😍

 • Stephanie KelmaNn
  december 13, 2020

  Uha jeg tror bare jeg vil prøve – det hele! 😅🎄♥️ Glædelig jul 🙌🏻

 • Helene Brinkgaard
  december 13, 2020

  Jeg vil glæde mig allermest til den allergivenlige mascara fra Loreal 💖

 • Karina
  december 13, 2020

  Den night repair taler alle så godt om, da jeg prøvede den, var det ingen forskel hos mig.. men måske den skal prøves igen?

 • Suzanne Lorenzen
  december 13, 2020

  Flere af produkterne bruger jeg allerede selv ❤️ Vil gerne prøve cremen fra Biotherm og børsten 😍🙏🏼🤞 Glædelig jul 🎅🎄❤️

Add Comment

Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden
Forkæl huden med japansk silke fra Sensai