Test af Oslo Skin Lab – hvem fik de bedste resultater?

Posted In: Hudpleje | Reklame

For nogle måneder siden efterlyste jeg 3 frivillige kvinder til en test af Oslo Skin Lab. De blev fundet, scannet og sat i gang med et 12 ugers forløb. Det holdt hårdt med at få den efterfølgende scanning, først kunne vi ikke komme til Helsingborg og så havde Emelies klinik fået vandskade. MEN det hele lykkedes og her er de første resultater efter at have taget kollagenpulveret i 12 uger. Oslo Skin Lab, test, kollagen, hudpleje indefra, kosttilskud

Hvem er testerne?

Jeg har valgt 3 kvinder i forskellige aldersgrupper, så vi fik lidt spredning på den front. Ingen af dem har prøvet Oslo Skin Lab eller kollagenpulver før.

Lotte, 39 år. Hun har lidt af acne, også som voksen og kom på en hård pillekur, som slog acnen ned. I dag er hun fri for dette problem, men ønsker at kunne gøre noget ved de fine rynker i panden og de dybere linjer fra næse til mund.

Mette, 48 år, har fulgt mig i et stykke tid. Hun havde læst om mine resultater med Oslo Skin Lab på min blog og fik lyst til selv at prøve. Hun tager en daglig vitaminpille og er meget aktiv, for hun løber 5 km hver dag. Hun kan godt se, at der sker forandringer i huden og håber, at kollagenpulveret kan hjælpe lidt på det.

Helle, 56 år, har en træt hud med mange solskader i huden, da hun er glad for at dyrke solen. Hun er selv alternativ behandler og derfor til de naturlige behandlinger, så hun var et oplagt emne til at prøve kollagenpulveret.

Hvem tror I fik det bedste resultat?

Jeg var så glad for, at Oslo Skin Lab gik med til at lave denne test. Det er en ærligt og troværdigt måde at gøre det på og det var også mig selv, der fik lov til at vælge testerne. 🙂 For mig var det vigtigt, at det ikke var alt for unge testere, men at de gerne måtte have lidt “livserfaring”(læs linjer og rynker) i ansigterne. 🙂 Dermed ikke sagt. at en ung hud uden rynker ikke kan have glæde af kollagenpulver. Men der kan man bedre forebygge, da det naturlige kollagen i huden jo bliver mindre og mindre med alderen.

Det bedste resultat

Helle på 56 år løb af med den bedste test af Oslo Skin Lab. Noget af det hun selv bemærkede før hun fik resultaterne var, at hænderne føles og ser glattere ud. Også lårene virker mere faste og mindre blævrede, som hun selv beskrev det. Endelig havde hendes faste massør bemærket, at hendes hud på kroppen virkede fastere og at strækmærkerne på maven stort set er væk. Det sidste havde Helle ikke tænkt over selv, så godt massøren så det. 🙂

Vi var lidt nervøse for at se resultatet fra scanningen, da Helle er stornyder af solen. Og specielt fordi vi alle har været mere ude i solen i coronatiden, var vi ekstra spændte på at se om der var forbedringer. Heldigvis var der gode nyheder. Helles rynker er blevet reducerede med 31%. (Du kan se tallene nederst i højre hjørne under procenter.) Særligt synligt var det i panden og mellem brynene. Tænk hvordan Helles hud havde set ud, hvis vi ikke havde haft sådan et skønt og solrigt forår. 🙂Oslo Skin Lab, test af Oslo Skin Lab, hudpleje indefra, kosttilskud

Næstbedste resultat med test af Oslo Skin Lab

Mette på 48 år havde til at starte med mærket store forandringer på appelsinhuden på lårene. Hun synes, at huden ser glattere og mere jævn ud på overfladen. Det er jo dejligt at kunne gå sommeren i møde med et par strammere lår! 🙂 Hun synes også, at huden i ansigtet virkere stærkere og “tykkere” til trods for de små tørhedslinjer ved øjnene. Oslo Skin Lab, test af Oslo Skin Lab, hudpleje indefra, kosttilskudMette havde også rigtig gode scanningsresultater, der lægger sig tæt op af Helles. Hendes rynker blev reduceret med 29% og det var særlig synligt på rynkerne mellem brynene. Der var også en dybere på tværs af panden, som nærmest var forsvundet.

Den yngste havde færrest forbedringer

Lotte på 39 år er den yngste af testerne, men også den med færrest resultater. Selv synes Lotte, at hun kunne mærke at der var kommet lidt mere fyldighed og volumen til huden og at den føles fastere. Selve scanningen viste ikke de helt store resultater, rynkerne var mindskede med 6%. Dog kunne det ses, at linjerne i panden var blødet op.  Oslo Skin Lab, test af Oslo Skin Lab, hudpleje indefra, kosttilskudVed øjnene var der små forbedringer. de mørkegrønne linjer viser de dybe linjer, som er blevet en anelse mindre og kortere. Derudover er linjerne langs mundvigene mindre dybe, så den “sure” mund ser lidt mindre sur ud. 🙂 Jeg vil så lige sige, at Lotte absolut ikke ser ud i virkeligheden. 😀 Oslo Skin Lab, test af Oslo Skin Lab, hudpleje indefra, kosttilskud

Hvorfor er der forskel på effekten?

At Lotte som den yngste har fået mindst resultat kan skyldes flere ting. Hun havde mere pigment i huden end de to andre og hun har en god og livlig ansigtsmimik, hvilket også kan være med til at forsinke resultatet. Og så skal man ikke glemme, at det er forskelligt hvor hurtigt og godt det virker på hver person. Det kommer an på en udgangspunkt og så er der bare forskel på hud fra person til person.

Uanset hvad så har alle 3 testere takket ja til at fortsætte til efteråret, hvor vi scanner dem igen. Både sol og tør varm luft er hårde ved huden, så jeg glæder mig til at se de tre damer igen til oktober. 🙂

Har du lyst til at prøve Oslo Skin Lab?

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 60% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 60% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 199 DKK på første pakke og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE60.

 • Tina
  juni 4, 2020

  Spændende at høre hvordan de 3 klarede testen og fik resultater 🙂
  Godt indlæg.
  En smuk dag ønskes herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   juni 10, 2020

   Tak Tina, ja det var så spændende. Og glæder mig også til næste scanning af de tre til efteråret.:) Kh, Silke

 • Mia Christensen
  maj 30, 2021

  Synes det er misvisende at man ikke ser deres ansigt før og efter uden grønne tus streger i ansigtet.
  Man kan jo ikke se og de virkelig har fået ændret deres hud. Eller om man bare har tegnet mindre streger.

  • Silke
   Mia Christensen
   oktober 18, 2021

   Kære Mia, jeg kan godt se hvad du mener. Men stregerne er ikke noget, der bliver tegnet af mig eller et menneske, det er selve scanneren der viser hvor linjerne er før og efter. Så det er scanneren der måler og viser resultatet. Kh, Silke

Add Comment

Vind gold styler fra ghd i ny farve
9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!