Har du voksenakne eller uren hud?

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje

Der kan være mange årsager til, at man pludselig får voksenakne eller uren hud. Hormoner, genetik, fugtigt miljø, stress, dårlig hudpleje – uanset hvad så er det bare ikke særlig fedt. Jeg døjer ikke selv med denne udfordring, men kender flere der har det og ved, hvor meget det fylder. Derfor vil jeg gerne gøre opmærksom på disse to nyheder fra Dermaloigca. Begge produkter er netop beregnet til voksne med uren hud, men reducerer også samtidig ældningstegn. Det er jo genialt! 🙂

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Hvorfor får vi pludselig uren hud eller voksenakne?

Jeg plejer at joke med, at en bums (i min alder) er tegn på ungdom. Men så meget ungdom er det vidst ikke nogen, der vil have. 🙂 Men hvorfor er det egentlig voksenakne kan komme i så sen en alder? Ifølge Dermalogica er forklaringen er simpel: “Vi får voksen akne, når fedt ikke kan slippe ordentligt væk fra vores hud. Dette sker, når vi oplever en overproduktion af talg, der samtidig kan forsnævre talgkirtlernes udførselsgange. Fedtet hober sig op, og der kommer bumser og tilstoppninger. Det er meget normalt, og der er mange voksne, der døjer med voksenakne.”

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Forebyg udbrud med Active Clearing serum

Der er kommet to nye produkter i Active Clearing serien til den voksne, urene hud. Det ene er dette Age Bright Clearing Serum, som lysner, renser og hjælper med at forebygge udbrud ved hjælp af salicsylsyre. Derudover lysner den misfarvninger fra tidligere udbrud, så huden får en mere ensartet og klar tone. Du skal bruge en fuld pipette af serummet til hele ansigtet og så bruge din sædvanlige creme efterfølgende.  Den giver i øvrigt også masser af fugt. 575 kr.

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Du kan også arbejde på lokale områder

Den anden nyhed er Age Bright Spot Fader, som du bruger lokalt på urenheden. Den indeholder også salicsylsyre, som arbejder på selve urenheden, men udtørrer ikke selve huden. Den sørger også for, at huden bliver lysnet, så du slipper for røde eller mørke misfarvninger efterfølgende. Den skal bruges så snart du mærker, at urenheden er på vej og indtil den er ved at dø igen. 395 kr.

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Jeg kan desværre ikke kloge mig på, hvordan og hvor hurtigt produkterne virker. Men jeg har stor tillid til Dermalogica og har haft rigtig gode erfaringer med mange andre af deres produkter. Det er også et af de mærker, som jeg har brugt i længst tid. Men del gerne dine erfaringer herinde, hvis du har gode tips eller får prøvet nyhederne selv. 🙂

Du kan også  læse om  Dermalogicas fantastiske peeling til moden hud her. 

Eller om serummet, som giver en strålende glød til huden her.

  Add Comment

  De skønneste, naturlige solcremer fra Mádara
  Min hudpleje i sommerferien

  Den fineste forårsmakeup

  Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame
  Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. :D For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. :) Enkel og smuk forårsmakeup Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let[...]

  Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

  Posted In: Guide | Personligt
  Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]