Har du voksenakne eller uren hud?

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje

Der kan være mange årsager til, at man pludselig får voksenakne eller uren hud. Hormoner, genetik, fugtigt miljø, stress, dårlig hudpleje – uanset hvad så er det bare ikke særlig fedt. Jeg døjer ikke selv med denne udfordring, men kender flere der har det og ved, hvor meget det fylder. Derfor vil jeg gerne gøre opmærksom på disse to nyheder fra Dermaloigca. Begge produkter er netop beregnet til voksne med uren hud, men reducerer også samtidig ældningstegn. Det er jo genialt! 🙂

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Hvorfor får vi pludselig uren hud eller voksenakne?

Jeg plejer at joke med, at en bums (i min alder) er tegn på ungdom. Men så meget ungdom er det vidst ikke nogen, der vil have. 🙂 Men hvorfor er det egentlig voksenakne kan komme i så sen en alder? Ifølge Dermalogica er forklaringen er simpel: “Vi får voksen akne, når fedt ikke kan slippe ordentligt væk fra vores hud. Dette sker, når vi oplever en overproduktion af talg, der samtidig kan forsnævre talgkirtlernes udførselsgange. Fedtet hober sig op, og der kommer bumser og tilstoppninger. Det er meget normalt, og der er mange voksne, der døjer med voksenakne.”

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Forebyg udbrud med Active Clearing serum

Der er kommet to nye produkter i Active Clearing serien til den voksne, urene hud. Det ene er dette Age Bright Clearing Serum, som lysner, renser og hjælper med at forebygge udbrud ved hjælp af salicsylsyre. Derudover lysner den misfarvninger fra tidligere udbrud, så huden får en mere ensartet og klar tone. Du skal bruge en fuld pipette af serummet til hele ansigtet og så bruge din sædvanlige creme efterfølgende.  Den giver i øvrigt også masser af fugt. 575 kr.

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Du kan også arbejde på lokale områder

Den anden nyhed er Age Bright Spot Fader, som du bruger lokalt på urenheden. Den indeholder også salicsylsyre, som arbejder på selve urenheden, men udtørrer ikke selve huden. Den sørger også for, at huden bliver lysnet, så du slipper for røde eller mørke misfarvninger efterfølgende. Den skal bruges så snart du mærker, at urenheden er på vej og indtil den er ved at dø igen. 395 kr.

Dermalogica, Active Clearing, Serum, bumser, urenheder, voksenakne

Jeg kan desværre ikke kloge mig på, hvordan og hvor hurtigt produkterne virker. Men jeg har stor tillid til Dermalogica og har haft rigtig gode erfaringer med mange andre af deres produkter. Det er også et af de mærker, som jeg har brugt i længst tid. Men del gerne dine erfaringer herinde, hvis du har gode tips eller får prøvet nyhederne selv. 🙂

Du kan også  læse om  Dermalogicas fantastiske peeling til moden hud her. 

Eller om serummet, som giver en strålende glød til huden her.

  Add Comment

  De skønneste, naturlige solcremer fra Mádara
  Min hudpleje i sommerferien

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

  Mine bedste tips til tørshampoo

  Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
  Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]