Ny deo fra Dove uden aluminium

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed

For en lille uges tid siden fik jeg den nye Original 0% deodorant uden aluminium fra Dove ind ad døren og jeg kastede mig selvfølgelig straks ud i at teste den, for jeg kan godt lide tanken om at bruge deodoranter uden denne ingrediens.  🙂 Men det kan være svært at finde en, som rent faktisk kan holde svedlugten væk – specielt for folk, som sveder meget kan det være en udfordring! Så jeg kan vidst roligt sige, at dette vejr har været den ultimative test for den nye deo – og for at være helt ærlig var jeg lidt nervøs, om den nu kunne klare mosten.

Dove, deodorant, roll-on, aluminium, spray, deo

Dove Original 0% deodorant findes både i roll-on og spray udgave.

Men hvad betyder det egentlig, når der er aluminium i en deodorant? Almindelige deodoranter med aluminium, også kaldet antiperspirant, indeholder aluminium som er den ingrediens, der kan hjælpe med at hæmme svedlugten og minimerer sveden, der kommer ud.

Derfor fungerer det heller ikke for alle mennesker at brug en deodorant, som er uden aluminium, hvis de sveder meget. Men vil du bare gerne kunne have muligheden for at vælge aluminium i din deodorant fra eller du ikke sveder særlig meget, så er Doves 0% Original perfekt til dig. Så du kan stadigvæk godt få det samme udvalg af andre Dove deodoranter, men nu har du i hvert fald muligheden for at vælge til og fra alt efter dit behov.

Dove, deodorant, roll-on, aluminium, spray, deo

Men tilbage til min test, for som sagt, så har den været udsat for en seriøs testning. Jeg hører nemlig til typen, som ikke sveder super meget, men når det er så varmt som nu, så er det ikke alle deodoranter uden aluminium, som kan holde mig frisk hele dagen.

Jeg har både været på stranden, til fest, pigefrokost, til pressemøde i noget som minder om et drivhus i direkte sol, siddet og svedt i min bil og løbet rundt til adskillige møder. Og hos mig virkede den helt perfekt og holdt mig frisk og velduftende hele dagen, så den bestod i den grad testen. Måske synes jeg, at roll-on’en fungerede bedst for mig og endte som min favorit af de to, men det er nok mest fordi jeg kan li’ roll-on formen fremfor en spray.

Dove, deodorant, roll-on, aluminium, spray, deo

I øvrigt så indeholder Original 0% deodoranten heller ikke alkohol, så har du lidt sensitive armhuler, så er denne deo et godt bud. Den indeholder Vitamin B3, som hjælper huden mod svedlugt, mens antioxidanter og antimikrobielle ingredienser hæmmer væksten af bakterier – og lige præcis bakterier  kan ellers få sved til at lugte.

Dove, deodorant, roll-on, aluminium, spray, deo

Den både tørrer hurtigt i armhulerne og så har den den klassiske Dove-duft, hvis du kender den. Den rene, let sæbede duft, som jeg synes passer til både mænd, kvinder og selv min teenagedatter Carla kan lide den. Og tænk, at denne nye deodorant fra Dove kun koster en flad 20’er – jeg er dybt imponeret! 🙂

 • Anna
  juni 10, 2018

  Kære Silke. Tak for deodoranttest ! Den vil jeg prøve. Hvis du skulle anbefale én øjencreme der er særlig effektiv, hvilken en skulle det så være? Jeg har fået løftet øjenlåg, hvilket jeg er super glad for, men nu lægger jeg jo ekstra mærke til den løse hud under øjet. Det er i øvrigt skønt at du nu fast skriver i ALT for damerne:) Kh Anna

  • Silke
   Anna
   juni 12, 2018

   Kære Anna, ej tusind tak – ja, den er i hvert fald god på mig. 🙂 Uha, det med øjencremerne er lidt svært, MEN jeg er lige nu ved at teste en fra SkinCeuticals. Den kan man også bruges helt tæt på øjnene og den virker simpelthen så god. Den er lidt balm-agtig i konsistensen og får virkelig givet fugt til huden omkring øjnene. Den er beregnet til kvinder på 40 + år og hedder AGE Eye Complex og er lidt halvpebret (748 kr på lookfantastic.com), men den er altså også god. 🙂 Kh, Silke

  • Christel Grangaard larsen
   Anna
   juli 10, 2018

   Hej Silke
   Kan du fortælle mig, hvor du købet den henne.
   Kan ikke finde den i handlen nogen steder, har prøvet diverse supermarked, Matas, Normal o.s.v
   Hilsen
   Christel

 • Helle Rick
  juni 10, 2018

  DOVE er hvad jeg bruger, og den er rigtig god.
  Jeg føler mig frisk hele dagen.

  • Silke
   Helle Rick
   juni 12, 2018

   Ej, hvor godt at høre – spændende om du så også kan lide denne udgave. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  juni 10, 2018

  Dejligt de har udviklet en bedre og sundere udgave:-)
  Den skal prøves .
  Rigtig god søndag til du og dine:-)

  • Silke
   Tina
   juni 12, 2018

   Ja, og det er jo den vildest pris. Dejligt med budgetkøb, der virker. 🙂 Kh, Silke

 • Helene L
  juni 10, 2018

  Jeg vil altid prøve en ny alu fri deo-tak for tip og smukt billede!

  • Silke
   Helene L
   juni 12, 2018

   Hvor er du søøøød – tak for det, søde Helene! 🙂

 • Charlotte Ascanius
  juni 12, 2018

  Tak for det gode deo-tip, jeg er også altid på jagt efter en god deodorant, der holder mig lugtfri, frisk og lækker hele dagen. Elsker også Dove-duften!

  • Silke
   Charlotte Ascanius
   juni 12, 2018

   Dejligt du kan bruge tippet. 🙂 Kh, Silke

 • Trine
  august 4, 2018

  Hej Silke
  Jeg kan ikke finde Dove 0% aluminium nogle steder, kan du oplyse hvor den kan købes? ☀️
  På forhånd tak
  Trine 😊

Add Comment

Solbeskyttelse du glemmer du har på!
Vitaminer der får hårene til at pible frem