Simple hudpleje til sensitiv hud

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Juhuuu, nu har vi fået det lille, fine hudplejemærke Simle til Danmark. Hvis du ikke kender til Simple endnu, så læs med, for dette lille mærke er værd at kende. Idéen bag Simple er, at gøre din hudpleje så nem, enkel og så overskuelig som muligt. Derudover er den særligt beregnet til sensitiv hud og endda til yderst overkommelige priser. 🙂

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Cremerne koster 60 kr pr styk, maskerne 19 kr og rensevandet 40 kr. Det er da priser, der er til at forstå! 🙂

Simple hudpleje ER virkelig simpel

Simple er faktisk ikke et nyt mærke, det har eksisteret siden 1960’erne og har også tidligere været i Danmark. Oprindeligt kommer det fra England, hvor Simple er et af de mest solgte hudplejeserier overhovedet. Serien er bygget op omkring tre basisprodukter. nemlig en Micellar Cleansing Water, en Vital Vitamin dagcreme med spf 15 og en Vital Vitamin natcreme. Derudover kan du også få to slags sheet masker, øjenmakeupfjerner, renseservietter og en almindelig rens.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Lyder det ikke ret attraktivt og overskueligt? Det gør det i hvert fald for mig, for reelt set kan jeg nøjes med 3 produkter til min skønhedsrutine. Og så kan jeg ind imellem forkæle huden med en superfugtende maske eller en som afstresser og detoxer huden.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

De-Stress Sheet maskerne beroliger huden. Skøn at bruge inden man skal i seng og afslutte dagen på en god måde. 19 kr.

Trenden fra Korea

Vi har længe haft en meget omfattende skønhedstrend, som er inspireret fra Korea. Trenden går ud på laaange skønhedsrutiner med 27 forskellige produkter, der lægges lag på lag på huden. Men det er langt fra alle, som  har råd til eller kan overskue det. Selv mig som skønhedsnørd orker ikke altid det helt store program og især på travle dage er det dejligt med noget mere enkelt. Og med den efterspørgsel der er på produkter til sensitiv hud, er jeg sker på, at Simple bliver et hit hos mange.

God til sensitiv hud

For at tage hensyn til den sensitive hud er produkterne uden kunstig parfume eller kunstige farvestoffer. De er også dermatologisk testede og har en styrkende effekt på hudbarrieren. Især kan renseprodukter  udtørre og nedbryde hudens fugtbarriere. Men både Micellar Cleansing Water og renseservietterne (som jeg kommer tilbage til) er super skånsomme ved huden, når du renser den.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Cremerne indeholder fugtgivende squalane, som også er noget vi naturligt har i huden, samt glycerin, Vitamin B5, antioxidanter og beskyttende Vitamin E. Altsammen plejende og styrkende ingredienser, som sørger for at holde hudbarrieren stærk. Det vigtigste for en sensitiv hud!

Simple, hudpleje, sensitiv hud,Simple hudpleje fås i Kvickly og Super Brugsen allerede nu.

 • nanna
  maj 8, 2019

  er der parfume i?:)

  • Silke
   nanna
   maj 21, 2019

   Hej Nanna, nej der er ikke parfume i. 🙂 Og heller ikke farvestoffer. Kh, Silke

 • josephine
  juni 20, 2019

  hvad koster de?:)

  • Silke
   josephine
   juni 20, 2019

   Priserne står ved billederne i indlægget. 😉 Kh, Silke

Add Comment

Tips til overgangsalderen
Mine 3 favorit skønhedsbehandlinger

Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt
Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]

Mine kjolefavoritter fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]