Simple hudpleje til sensitiv hud

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Juhuuu, nu har vi fået det lille, fine hudplejemærke Simle til Danmark. Hvis du ikke kender til Simple endnu, så læs med, for dette lille mærke er værd at kende. Idéen bag Simple er, at gøre din hudpleje så nem, enkel og så overskuelig som muligt. Derudover er den særligt beregnet til sensitiv hud og endda til yderst overkommelige priser. 🙂

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Cremerne koster 60 kr pr styk, maskerne 19 kr og rensevandet 40 kr. Det er da priser, der er til at forstå! 🙂

Simple hudpleje ER virkelig simpel

Simple er faktisk ikke et nyt mærke, det har eksisteret siden 1960’erne og har også tidligere været i Danmark. Oprindeligt kommer det fra England, hvor Simple er et af de mest solgte hudplejeserier overhovedet. Serien er bygget op omkring tre basisprodukter. nemlig en Micellar Cleansing Water, en Vital Vitamin dagcreme med spf 15 og en Vital Vitamin natcreme. Derudover kan du også få to slags sheet masker, øjenmakeupfjerner, renseservietter og en almindelig rens.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Lyder det ikke ret attraktivt og overskueligt? Det gør det i hvert fald for mig, for reelt set kan jeg nøjes med 3 produkter til min skønhedsrutine. Og så kan jeg ind imellem forkæle huden med en superfugtende maske eller en som afstresser og detoxer huden.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

De-Stress Sheet maskerne beroliger huden. Skøn at bruge inden man skal i seng og afslutte dagen på en god måde. 19 kr.

Trenden fra Korea

Vi har længe haft en meget omfattende skønhedstrend, som er inspireret fra Korea. Trenden går ud på laaange skønhedsrutiner med 27 forskellige produkter, der lægges lag på lag på huden. Men det er langt fra alle, som  har råd til eller kan overskue det. Selv mig som skønhedsnørd orker ikke altid det helt store program og især på travle dage er det dejligt med noget mere enkelt. Og med den efterspørgsel der er på produkter til sensitiv hud, er jeg sker på, at Simple bliver et hit hos mange.

God til sensitiv hud

For at tage hensyn til den sensitive hud er produkterne uden kunstig parfume eller kunstige farvestoffer. De er også dermatologisk testede og har en styrkende effekt på hudbarrieren. Især kan renseprodukter  udtørre og nedbryde hudens fugtbarriere. Men både Micellar Cleansing Water og renseservietterne (som jeg kommer tilbage til) er super skånsomme ved huden, når du renser den.

Simple, hudpleje, sensitiv hud,

Cremerne indeholder fugtgivende squalane, som også er noget vi naturligt har i huden, samt glycerin, Vitamin B5, antioxidanter og beskyttende Vitamin E. Altsammen plejende og styrkende ingredienser, som sørger for at holde hudbarrieren stærk. Det vigtigste for en sensitiv hud!

Simple, hudpleje, sensitiv hud,Simple hudpleje fås i Kvickly og Super Brugsen allerede nu.

 • nanna
  maj 8, 2019

  er der parfume i?:)

  • Silke
   nanna
   maj 21, 2019

   Hej Nanna, nej der er ikke parfume i. 🙂 Og heller ikke farvestoffer. Kh, Silke

 • josephine
  juni 20, 2019

  hvad koster de?:)

  • Silke
   josephine
   juni 20, 2019

   Priserne står ved billederne i indlægget. 😉 Kh, Silke

Add Comment

Tips til overgangsalderen
Mine 3 favorit skønhedsbehandlinger

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]