Låge 20 – Luksusprodukter fra Filorga

Jeg har først lært Filorga ordentligt at kende i år og fået testet nogle af produkterne, som jeg har fået lov til at udlodde i min julekalender her på bloggen i samarbejde med Filorga. 🙂 Og jeg må sige, at det er noget af det lækreste og mest effektive jeg har prøvet, når det gælder de lidt tungere luksusmærker indenfor hudpleje. Og derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg faktisk må udlodde de tre produkter som jeg (indtil videre) bedst kan lide fra mærket.

Filorga, eksklusiv, hudpleje, Scrub & Mask, Time-Filler, Hydra-Hyal, serum, creme, maske

Jeg vil gå lige til sagen og starte med deres ekstremt fugtende serum Hydra-Hyal. Det er et intensivt fugtgivende serum/koncentrat fra Filorga med fire forskellige hyaluronsyrer. Konsistensen er som en letflydende gele og trænger lynhurtigt ind i huden og kan passe til alle hudtyper. Huden bliver fugtet både på overfladen og i dybden, hudens overlfade bliver pumpet op med fugt og fremstår derfor mere fyldig og glat, mens de fine linier udjævnes. Du kan kombinere dette serum med alle dine andre hudplejeprodukter. Den har en smart pipette, så du nemt kan styre mængden og to-tre dråber rækker langt. 475 kr.

Filorga, eksklusiv, hudpleje, Scrub & Mask, Time-Filler, Hydra-Hyal, serum, creme, maske

Så er Time-Filler, som er en rigtig power ansigtscreme der giver god næring til den tørre hud og har samtidig en udglattende effekt. Den har en rig og cremet konsistens og forbedrer både de små og lidt dybere rynker. Cremen har det der kaldes et NCTF kompleks, samt E-vitamin og et intelligent transport system, der sikrer at de aktive ingredienser kan trænge dybt ned i huden. Den stimulerer collagen produktionen og huden genopbygges, fugtes intensivt og strammes op.  Det er cremen til dig, som er fra 30 år og opefter og cremen lover, at du vil kunne fornemme en effekt med det samme. 545 kr.

Filorga, eksklusiv, hudpleje, Scrub & Mask, Time-Filler, Hydra-Hyal, serum, creme, maske

Og endelig er der denne smarte Filorga maske Scrub & Mask, som nærmest er en lille mini-spaoplevelse på krukke. :). Den masseres forsigtigt ind på huden, som bliver eksfolieret med bittesmå korn og de døde hudceller bliver fjernet. Så lader du masken sidde i nogle minutter, mens den skummer op og bobler og prikker blidt på huden. Skyl af med lunkent vand og brug den hudpleje, du plejer. Resultatet er en helt blød, glat hud, som føles fuldstændig ren og fin. 365 kr.

Filorga, eksklusiv, hudpleje, Scrub & Mask, Time-Filler, Hydra-Hyal, serum, creme, maske

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne – det er i blandt kommentarerne fra følgerne her på bloggen, at jeg trækker en vinder. 🙂

Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker en vinder hver morgen og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. Held & lykke! 🙂

Vinderen af den lækre Shiseido øjencreme blev Eva Sjælland. Stort tillykke Eva, jeg har sendt dig en mail. 🙂

 • Henriette
  december 20, 2017

  Luksus jul alert ????

  • Birgitte jansen
   Henriette
   december 20, 2017

   Har haft en prøve – den er fantastisk.
   ??

  • Annelise Jørgensen
   Henriette
   december 20, 2017

   ???

 • Gitte Søndergaard
  december 20, 2017

  Efter al juletravlheden og et hårdt år vil det være dejligt at slutte året og starte et ny med lidt luksus og selv forkælelse?
  Glædelig jul ig tak for en god blog??⛄️❤️

 • Trine Wollenberg
  december 20, 2017

  Har haft en lille prøve af Time Filler og den er virkelig god. Læste at den også kan puttes på øjenvipperne, men det har jeg ikke testet. Synes ikke det lyder helt rigtig? Ville være skønt St prøve lidt mere fra serien?

 • Charlotte S Olsen
  december 20, 2017

  Fantastisk lækre produkter som vil hjælpe mig med min tørrehud i denne kolde vintertid ??❄️

 • Anette Ninon
  december 20, 2017

  Luksusdrømme???

 • Kirsten V
  december 20, 2017

  Lyder til at være produkter, jeg kunne blive meget glad for. ?
  Har dog ikke meget tro på mit held i julekonkurrencer desværre.

 • Lotte
  december 20, 2017

  Luksus hudpleje. Har prøvet en lille prøve creme fra mærket. Den var fantastisk. Glædelig 20 december❤️????❄️

 • Natja baun
  december 20, 2017

  Har aldrig prøvet nogle produkter fra dette mærke, men det vil jeg virkelig gerne! ? Håber det bliver mig, og rigtig god jul til dig!❤️

 • Benita baun
  december 20, 2017

  Ej et lækkert produkt, som du disker op med i dag. Krydser mine små fingre for jeg bliver den heldige vinder!
  Knus

 • Marlene
  december 20, 2017

  Eiiii, hvor mega læx ?? Det kunne mit ansigt virkelig godt bruge ???Ren luksus!

 • Christina ulrikka jensen
  december 20, 2017

  Jeg kender ikke produkterne, men har hørt om dem, og vil da mægtigt gerne prøve dem?glædelig jul ?

 • Line Lustrup
  december 20, 2017

  Jeg har også først prøvet mærket for kort tid siden og det er meget lækkert. Så jo tak jeg vil gerne vinde. God jul ????

 • Gitte
  december 20, 2017

  Skønne produkter ✨✨✨ Håber jeg er den heldige ??? Glædelig 20. december ???

 • Pernille juul
  december 20, 2017

  Vil super gerne prøve de produkter har efterhånden læst en del om dem, nu vil jeg gerne prøve kh Pernille

 • Lotte Horup
  december 20, 2017

  Altid en fornøjelse at følge din blog,Silke, der er altid mega gode fif at få? og disse produkter har jeg luret på længe, så mega treat hvis jeg vandt. ?

 • Anita Skafte
  december 20, 2017

  Drømmer om julens mirakler i disse produkter ?❤

 • Heidi Kauffmann
  december 20, 2017

  Jeg har aldrig prøvet produkter fra FILORGA, men det virker indbydende og effektivt, så det vil jeg gerne prøve… God jul, Silke 😉

 • Susanne
  december 20, 2017

  Meget lækre produkter ???

 • Lone Parsberg
  december 20, 2017

  Måske man er heldig ??☃️

 • Eva Vangsgaard Andersen
  december 20, 2017

  Jeg ville elske, at kunne forkæle min hud med lidt nye lækkerier ❤☺?

 • Susanne
  december 20, 2017

  Ren luksus – og det ville være skønt at prøve. Har hørt så meget godt om de produkter ?
  Ha en rigtig dejlig dag ☀️❤️

 • Maria Jørgensen
  december 20, 2017

  Lækker gevinst

 • Katrine Sevelius
  december 20, 2017

  Orv – dem kunne jeg så godt tænke mig at prøve ?

 • SofieA
  december 20, 2017

  Sikke nogle lækre produkter 🙂 Jeg kender desværre ikke mærket, men især den lækre serum og den anderledes scrubmaske lyder spændende 🙂
  Det er fedt med en julekalender, hvor man også bliver lidt klogere på nye mærker og spændende produkter. Tak for det 🙂

 • Maria Ørum
  december 20, 2017

  De ser så lækre og luksuriøse ud ? håber at jeg kan få fingrene i dem.
  Glædelig jul

 • Lis kristensen
  december 20, 2017

  Spot on til en (undertegnede) som mangler fugt og glæd her i vinteråret??

 • Lise/walkinrunout
  december 20, 2017

  Jeg har faktisk aldrig hør om brandet før, men det lyder godt nok som nogle lækre produkter…
  Jeg smider lige et lod i puljen og krydser fingre 🙂

 • A / Anne
  december 20, 2017

  Jeg har aldrig prøvet noget fra det mærke. Det ser meget lækkert og eksklusivt ud ? ..Vil elske at overraske mig selv med det juleaften 🙂

 • Winnie Jensen
  december 20, 2017

  Hej silke FLOT FLOT GEVINST ???❤️ ?Jeg kunne virkelig virkelig godt bruge nogle effektive produkter ,forde jeg begyndt og dermarolle så det jo vigtigt med noget med noget ” krudt ” i .Det jeg lige har læst om det mærke lyder det som noget jeg bare må eje ?håber på lidt juleheld ???

 • Eva Sjælland
  december 20, 2017

  Hvor er det bare en lækker præmie ?❤️

  Jeg har virkelig et mål i 2018 om at detoxe, forny og friske op efter nogle alt for hårde måneder i efteråret!

  Rigtig glædelig jul fra Thy ?❤️?

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  december 20, 2017

  Wow, det gad jeg godt prøve, disse produkter ?

  • Gitte kjær
   Birthe Dalgaard-Madsen
   december 20, 2017

   Lyder til at være super lækre produkter? Det vil jeg også gerne forkæle min hud med. Tænker de vil hjælpe min trætte hud på 42?
   Endnu en gang glædelig jul fra Thailand?, hvor vi puster ud efter et hårdt efterår??

 • Susanne
  december 20, 2017

  Jeg har prøvet FILORGA ved en ansigtsbehandling … og det er noget af det lækreste, jeg har prøvet ?

 • Runa rusborg
  december 20, 2017

  De laver også de skønneste produkter ????

 • Laura Andersen
  december 20, 2017

  Jeg ville elske at dele produkterne ud til kvinderne i mit liv. De har gjort sit for at jeg har kunne komme ovenpå efter at have mistet vores mormor. Kunne ikke have gjort det uden dem <3

 • Anna mørch
  december 20, 2017

  Snackattack til huden ?✨?

 • Anne Skauenborg
  december 20, 2017

  Jeg kunne virkelig drømme om at vinde disse skønne produkter ? Jeg har haft en hårdt år med kronisk sygdom, der har sat sine spor på bl.a. min hud, som jeg ellers altid har passet godt på og plejet. Derfor ville en ekstra, lækker selvforkælelsesgave under træet være højt skattet ?????? Rigtig glædelig jul ????

 • Mia T. L.
  december 20, 2017

  Har aldrig prøvet nogle produkter fra dette mærke, men det vil jeg virkelig gerne! Håber så meget det bliver mig der er den heldige, og rigtig god jul til dig og din familie ❤️

 • Ditte Juul
  december 20, 2017

  Wau ?, nyd dagen i dag ???

 • Helle Vesth
  december 20, 2017

  Har hørt såååååå meget godt om Filorga ? Ville super gerne selv prøve disse lækre produkter ??

 • Helle Kanding Fluegel
  december 20, 2017

  ✨ Kære, søde skønhedsnisse ??? Efter at have læst Silkes fortryllende beskrivelse af disse fantastiske produkter, er jeg helt hooked og bliver bare nødt til at vinde ? Glædelig 20. december ✨??2️⃣0️⃣??✨

 • Gitte Frigaard
  december 20, 2017

  Ja tak <3 de skulle være fantastiske <3

 • Helle BG
  december 20, 2017

  Håber på vinderheld i den fine konkurrence!

 • Maja N
  december 20, 2017

  Har længe gerne ville prøve de produkter, så krydser fingre for at det lykkedes!!

 • caroline m
  december 20, 2017

  Vil gerne prøve disse produkter!

 • Marlene Kronborg
  december 20, 2017

  40 år + tør hud + krise = Filorga ?

 • Anne Krarup
  december 20, 2017

  Skønne produkter ? God jul!

 • Simone Michelle Andersen
  december 20, 2017

  Glædelig 20. December! ?✨
  Jeg vil elske at vinde disse produkter til min hud, der er tør tør tør og plaget af atopisk eksem. Er dog ikke 30 endnu, men grundet mine hudproblemer har jeg skulle være OBS på antiage i en lidt tidlig alder! Jeg synes VIRKELIG disse produkter lyder skønne ✨

 • Sofi Müller
  december 20, 2017

  Jeg savner at forkæle mig selv med lækker hudpleje, så hvis jeg vinder vil jeg nyde hver dag, når jeg skal smøre min hud ind <3

 • Daniel
  december 20, 2017

  Min kæreste har for nyligt fået interesse for skønhed og pleje. Vi har plejedage herhjemme, og den her vil være en absurd lækker overraskelse at kunne give til “home saloon”

 • Litten
  december 20, 2017

  Ovenpå husbyggeri, hvor min hud så meget trænger til ekstra fugt og pleje vil dette være mega fedt 🙂

 • Helene L
  december 20, 2017

  Det ville være så dejligt at vinde til min vintertrætte hud! Effektive og smukke produkter som du blåstemplet-ja tak! Glædelig jul!

 • Mette Holmgaard
  december 20, 2017

  Så bliver det ikke bedre. 20. december er hermed gjort til juleaften! For den der vinder denne sublime præmie. (Fornemmer man at jeg gerne vil vinde disse lækkerier?)

 • Dorthe Bille
  december 20, 2017

  Min vintertrætte hud trænger til kærlighed

 • JetteK
  december 20, 2017

  Er også blevet helt vild med Filorga ❤️???

 • Helle Andersen
  december 20, 2017

  ☘️Hold nu op for en fin præmie, jeg er SKØNHEDSNØRDEN og følger flittigt med på BEAUTYSPACE OG BEAUTYBLOG, men Silke din blog er faktisk helt ny for mig, jeg glæder mig til endnu flere skønhedsråd og håber på at FILORGA lander i min turban, dem kender jeg heller ikke endnu, men hold nu op hvor det lyder godt☘️☘️☘️?

 • Mia Toftgaard
  december 20, 2017

  Har længe gerne ville prøve de produkter, så krydser fingre for at det lykkedes. Det ville da bare være den bedste gave :o) Glædelig jul til alle.

 • Lea Asmus
  december 20, 2017

  Jeg har prøvet Filorgas små test produkter før, og min hud elsker dem❣️ Men med en stram økonomi, er det desværre ikke lige hvad der er råd til. Så ville være taknemmelig for, at vinde disse lækre produkter, så vil min tørre vinterhud takke mig?❄️

 • Malene R
  december 20, 2017

  Endnu en lækker præmie, det ville være lækkert med noget luksus til min hud 🙂

 • Stinna
  december 20, 2017

  Sikke en lækker præmie – jeg krydser som altid fingre og håber på, at kunne forkæle min mor med sådan et sæt 🙂

 • Anne
  december 20, 2017

  Luksuslækkerier?????Lyder som et brand min hud vil elske???????‍♀️

 • Lis
  december 20, 2017

  Rigtig glædelig jul

 • Astrid
  december 20, 2017

  Vil jeg gerne prøve

 • Mai Odgaard
  december 20, 2017

  Kære Silke. Fugtboost til den tørre kontorhud, dét er bestemt ønskeligt. Jeg vil derfor meget gerne være med 🙂 Ha’ en dejlig dag!
  Kh Mai

 • Berit Lyed
  december 20, 2017

  Årrrh en skønno præmie – jeg xx fingre???

 • Miatilda A
  december 20, 2017

  Filorga laver de lækreste produkter. Jeg ville elske at vinde.

 • cecilie nielsen
  december 20, 2017

  Jeg ville blive så glad, hvis jeg vandt 🙂

 • Birgit Søgaard
  december 20, 2017

  ?
  Kender ikke produktet …
  Men er jeg heldig??
  Så kan jeg melde tilbage ?
  God 20. Ðecember
  ???????

 • Malene Nielsen
  december 20, 2017

  Jeg håber nissen vælger mig ??

 • frk. friis
  december 20, 2017

  Ih, prøver lykken <3 god blog :.-*

 • Helle Lillelund
  december 20, 2017

  Kun hørt godt om produktet! Jeg har ikke prøvet serien men vil meget gerne. Synes min hud fortjener det <3 Rigtig glædelig jul. ??

 • Nina koefoed
  december 20, 2017

  Det kunne være så dejlig med en fin julegave til mig selv???❤️

 • Katrine
  december 20, 2017

  Fordi min hud virkelig trænger til et boost????

 • Eva
  december 20, 2017

  Jeg drømmer om at prøve disse produkter fra Filorga ??

 • Amalie
  december 20, 2017

  Luksus til huden ?

 • Eva
  december 20, 2017

  Lyder som noget man bare MÅ prøve ??

 • Birna Lambaa
  december 20, 2017

  Min hud er simpelthen så træls for tiden og kunne virkelig bruge nogen ordentligt krudt❤️?✨

 • Pia Trampedach
  december 20, 2017

  Uha… skønne sager.. 🙂 Kender Time filler, og den er fantastisk. De andre kunne være skønne at prøve også 🙂
  Krydser fingre.. 🙂

 • Gitte Jensen
  december 20, 2017

  ååh min hud sukker efter hydration og wrincle correction 🙂 Det ville være helt fantastisk at vinde. Krydser fingre og ønsker en glædelig jul ❤️??

 • Marianne P
  december 20, 2017

  Det vil jeg gerne prøve 🙂

 • Mathilde
  december 20, 2017

  Har fornyeligt fået dette mærke anbefalet af en god veninde, som arbejder i skønhedsbranchen.
  Disse tre produkter kunne være en rigtig god start ???

 • Helle Midtgaard
  december 20, 2017

  Det ville være den dejligste julegave 🙂

 • Helle Rick
  december 20, 2017

  Det er helt vildt så mange lækre produkter du har i din kalender. Jeg kan bruges det hele 🙂

 • Dorte Mikkelsen
  december 20, 2017

  Min vinter tørre hud trænger til fugt og luksus

 • Lena Kjær
  december 20, 2017

  Kender ikke produkterne, men de ser rigtig lækre ud.
  Jeg vil være rigtig glad hvis jeg var den heldige
  ??????

 • M
  december 20, 2017

  Fordi jeg ville give dem til min mor, der fortjener dem <3

 • Rie Viola Dyrnes
  december 20, 2017

  Har en dagcreme fra en boks, som jeg ikke har taget i brug…. Ville være dejlig at prøve alle :O)

 • Karen Langer
  december 20, 2017

  Trænger til at pleje min sarte hud efter at ha rundet de 40;-)

 • Winnie
  december 20, 2017

  WAUUUW!! ???

  Det er jo den aller lækreste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige – min hud trænger til et lille julemirakel?

  Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse juleheld ??

  Med ønsket om en rigtig glædelig jul ??❤️

 • Annette Flyvholm
  december 20, 2017

  Ja tak, den præmie vil jeg elske at få/prøve. Jeg krydser fingre 🙂 Rigtig glædelig jul <3

 • Malene Bager
  december 20, 2017

  Alt ekstra forkælelse til en selv, ville da ikke være dårligt 😉

 • Julie Würtz
  december 20, 2017

  Ja tak til lækkerier til MIG-tid og velvære!

 • Anna Dorthe Olesen
  december 20, 2017

  Wauw – lukker øjnene og krydser fingre. ?

 • Lisbeth M.
  december 20, 2017

  Jeg går meget op i hudpleje og passer godt på min hud, men er altid på udkig efter produkter, som kan lidt mere end andre. Og Filorga har jeg hørt så meget godt om, at jeg virkelig håber på lidt held.

 • Nina
  december 20, 2017

  Sikke en lækker præmie! Jeg krydser fingre for lidt luksuspleje til eksamenstræt hud 🙂

 • Natacha
  december 20, 2017

  Krydser fingre!!????

 • Line
  december 20, 2017

  Sikke nogle lækre produkter! De sidste år har været uendeligt hårdt. Min familie og jeg mistede min alt for unge mor, og siden er udfordringerne og uretfærdigheden blot blevet ved. Det kan et par cremer naturligvis ikke hjælpe på. Men de kan være med til at skabe lidt selvforkælelse og afslapning – som læsningen af din evigt hyggelige blog også er det 🙂

 • Eva Bacher
  december 20, 2017

  Wow der er da helt vildt mange ‘billetter’ på den her. Det er også et superlækkert mærke, Filorga. Virkeligt innovativt. Og pæææænt! Har du prøvet den sorte natcreme, silke ? Den er jo fancy, det må være en sjov fornemmelse at smøre noget sort creme på huden….

  • Silke
   Eva Bacher
   december 21, 2017

   ja, det har jeg, men man bliver heldigvis ikke sort i hovedet – som man måske godt kunne tro. 🙂 Lækker, lækker natcreme også!!!! Kram, Silke

 • Ivana R
  december 21, 2017

  Nøj, endnu en fin præmie. Hr ikke prøvet Filorga før, men ville gerne 🙂

 • Lene Kathrine Jensen
  december 21, 2017

  Uhhh – jeg fik en så stor prøve med, fra min lokale Matas, at der var nok til at mærke en realistisk effekt af både serum Hydra-Hyal – den gav fugt så selv mine tørre kinder kunne mærke det – og af Time-Filler. Og jeg er meget positiv overrasket, så det er bestemt en mærke, som jeg gerne vil lære bedre at kende…???

 • Kristina Tina Jensen
  december 21, 2017

  ❤ Det er simpelthen de lækreste hudplejeprodukter ? som du har i din jule kalender ? Jeg krydser fingre ? og håber på lidt juleheld og en ekstra julegave under juletræet ?? Følger og liker ✍???

 • Camilla Nyegaard
  december 21, 2017

  Jeg har hørt SÅ godt om denne serie og vil virkelig gerne prøve den selv.

 • Stine Sophie
  december 21, 2017

  Det vile være den vildeste luksus. Har læst om mærket andre steder og er allerede fristet.

 • Caroline Bagger
  december 21, 2017

  Jeg ELSKER lækre cremer. Og nu har jeg prøvet diverse luksus cremer og har endnu ikke fundet den helt rette til min hud. Så jeg tænker det måske kunne være lige netop denne her? Luksus cremen over dem alle har jeg hørt fra en dygtig kender :O) Lægger et spinkelt håb her på bloggen, om at være den heldige vinder af låge 20.

  Rigtig glædelig jul :O)

 • Gitte Leth
  december 22, 2017

  Vildt lækker præmie;-) Årh hvor min hud 40 + godt lige kunne bruge lidt ekstra fugt, og lidt ekstra pleje. Håååber så meget på held her;-)

Add Comment

Låge 19 – Eksklusiv Shiseido øjencreme
En innovativ, tør ansigtsmaske