Et shot energi med urter og jern

Posted In: Reklame

Hvert år, når efteråret kommer, kan jeg nærmest mærke, hvordan min energi forsvinder og en helt anden form for træthed end ellers overtager min krop. Jeg bliver tidligere træt og har også sværere ved at komme op om morgenen, hvilket helt sikkert også skyldes mørket udenfor. Måske kender du det selv?

Jeg er stor tilhænger af at styrke den indre sundhed og mit generelle velvære ved at hjælpe kroppen med gode vitaminer og mineraler via kosttilskud, så derfor er jeg begyndt at teste det flydende urte-jern tilskud Floradix Kräuterblut.

Floradix Kräuterblut, kosttilskud, jern, urter, energi,

Sådan virker Floradix Kräuterblut

Dette kosttilskud er lidt anderledes end de andre kosttilskud jeg bruger, for Floradix Kräuterblut er et flydende jerntilskud. De symptomer, som man har hørt mest om i forbindelse med jernmangel er træthed, at man kan være mere bleg at se på og i det hele taget har mindre energi. For mit vedkommende er det ofte noget, som langsomt kommer snigende i løbet af efteråret. Med Flordaix Kräuterblut kan du give kroppen et skud jern og det anbefales, at du bruger den som en kur på to-tre måneder for at få energien tilbage igen.

Floradix Kräuterblut, kosttilskud, jern, urter, energi,

Hvad er der i?

Floradix Kräuterblut er et helt naturligt kosttilskud, som består af jern og urteekstrakter, men indeholder hverken alkohol, gluten, farvestoffer eller konserveringsmidler. Derfor skal du opbevare det i køleskabet efter åbningen og jeg synes også, at det lille shot smager bedre koldt. Jeg synes, at det smager lidt af blommesaft med en snert af jern, som er helt ok at drikke for mit vedkommende. På deklarationen står der blandt andet drue, solbær, brombær, pære, kirsebær, appelsin, rødbede, citron, æble og honning, så det er da ikke værst.

Hvor meget skal der til?

Det anbefales at tage 20 ml om dagen, og at det tages cirka en halv time før din morgen- eller aftensmad for at sikre en bedre optagelse i kroppen. Jeg tager det hver morgen som det allerførste før jeg går i bad.

Floradix Kräuterblut, kosttilskud, jern, urter, energi,

Danske undersøgelser har vist, at 9 ud af 10 kvinder under 50 år ikke får den anbefalede mængde jern igennem kosten. Får du ikke jern nok, kan nogle af tegnene være mindre energi, og at føler dig hurtigere træt.

Disse vitaminer spiser jeg

Faktisk har jeg taget Floradix Kräuterblut i flere år, mest i de perioder hvor jeg har følt, at jeg manglede energi, som f.eks. da jeg var gravid. Det betyder ikke, at jeg ikke behøver at spise sundt og varieret, men på den måde kan jeg bedre sikre mig, at kroppen får vitaminer, jern og mineraler nok. Jeg spiser masser af kornprodukter, grøntsager, men har de senere år ikke spist så meget kød, som også er rigt på jern. Derudover tager jeg Vitamin C og fiskeolie året rundt, men i denne mere mørke tid føler jeg, at jeg har brug for lidt mere for at holde energiniveauet oppe.

Floradix Kräuterblut, kosttilskud, jern, urter, energi,

Jeg køber gerne den store flaske Floradix Kräuterblut, som er på 500 ml, den koster 215 kr.

Jeg har på nuværende tidspunkt taget Floradix Kräuterblut i cirka 14 dage og vil fortsætte med at drikke et lille shot hver dag i nogle uger endnu og derefter dele min erfaring med dig. Det anbefales, at man tager dette kosttilskud i mindst en måned, så hold øje med bloggen. Jeg håber i hvert fald, at jeg kan komme min træthed lidt til livs, og at jeg får mere energi i denne mørke tid.

 • Marie-Louise Jønsson
  oktober 10, 2017

  Det er så skønt med nogle anbefalinger ? Ved du om man må tage “krauterblut” når man også tager en alm. vitaminpille eller skal man så springe den over? Derudover tager jeg også “B-complex” og “silica ekstra” (fra Bethelsen så skal man nemlig kun nøjes med een pille ??) for hud, hår og negle. Hmm de ved det nok muligvis på apoteket ? Endnu engang tuuuuusind tak for en din oplysende og skønne blog (og insta ?)

  • Silke
   Marie-Louise Jønsson
   oktober 10, 2017

   Kære Marie-Louise, hvor dejligt at du kan bruge dem. 🙂 Ja, jeg tager også selv andre kosttilskud og vitaminer sammen med Kräuterblut. som jo skal også mere tages som en kur på en 2-3 måneder, så fortsæt endelig med dine almindelige vitaminer. Stort knus, Silke

   • Marie-Louise Jønsson
    Silke
    oktober 10, 2017

    Ihh hvor er du hurtig til at svare ?? Tusind tak for det ? jeg tror jeg prøver ?? det der “krøjte løjte” (det ER da et underligt navn at gi’ det ?)

 • j
  august 14, 2018

  Der er gluten i. Der er hvedekim i, så den er desværre ikke glutenfri.

 • Hulya
  maj 17, 2019

  Jeg har mangel på d-vitamin og tager derfor dette.
  Vil det passe godt med denne jerneliksir?
  Der er også kommet tabletter?

 • Pernille hall
  marts 9, 2022

  Det er altså lidt problematisk, at du skriver, den er glutenfri, når der er hvedekim i. Det tog mig flere år at opdage, fordi jeg slet ikke havde tænkt på det.

Add Comment

Kiehl’s mest solgte ansigtscreme
Kom med mig på min første bloggertur