Når bumsen virkelig skal væk

Posted In: Hudpleje | Skønhed

 

Selvom jeg forlængst er forbi de 40 år, kan der stadigvæk dukke en bums op hist og pist. Og sjovt nok kommer den ofte liiige op til, at jeg skal noget. Jeg har prøvet alt fra dybderensende ansigtsmasker med ler, tandpasta, skrubbecreme og udtørrende ansigtsvaske, men intet kan fjerne en kommende bums som denne gele fra Origins. Det vil sige, at den fjerner selvfølgelig ikke bumsen med det samme, men den får den helt klart til at dø med det samme. Gelen indeholder salicsylsyre, som er kendt for dens rensende og let eksfolierende effekt, så du vil sagtens kunne mærke, at den arbejder og prikker lidt på området. Jeg plejer at duppe lidt på urenheden med en lille vatpind og lader gelen tørre til den ligger som en hinde over området. Næste morgen er rødmen omkring området tydeligt mindsket og bumsen er på tilbagegang. Dette er det første produkt, som virkelig gør sit arbejde så hurtigt. Den lille flaske indeholder kun 10 ml, men den lille flaske holder virkelig længe – og for mig er den hver en krone værd. Hvis du vil prøve den, kan du købe den her

 

 

SOS pleje til din vinterhud
5 skønhedstips alle 30+ kvinder bør kende

Den fineste forårsmakeup

Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame
Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. :D For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. :) Enkel og smuk forårsmakeup Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let[...]

Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt
Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]