Når bumsen virkelig skal væk

Posted In: Hudpleje | Skønhed

 

Selvom jeg forlængst er forbi de 40 år, kan der stadigvæk dukke en bums op hist og pist. Og sjovt nok kommer den ofte liiige op til, at jeg skal noget. Jeg har prøvet alt fra dybderensende ansigtsmasker med ler, tandpasta, skrubbecreme og udtørrende ansigtsvaske, men intet kan fjerne en kommende bums som denne gele fra Origins. Det vil sige, at den fjerner selvfølgelig ikke bumsen med det samme, men den får den helt klart til at dø med det samme. Gelen indeholder salicsylsyre, som er kendt for dens rensende og let eksfolierende effekt, så du vil sagtens kunne mærke, at den arbejder og prikker lidt på området. Jeg plejer at duppe lidt på urenheden med en lille vatpind og lader gelen tørre til den ligger som en hinde over området. Næste morgen er rødmen omkring området tydeligt mindsket og bumsen er på tilbagegang. Dette er det første produkt, som virkelig gør sit arbejde så hurtigt. Den lille flaske indeholder kun 10 ml, men den lille flaske holder virkelig længe – og for mig er den hver en krone værd. Hvis du vil prøve den, kan du købe den her

 

 

SOS pleje til din vinterhud
5 skønhedstips alle 30+ kvinder bør kende

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]