Når bumsen virkelig skal væk

Posted In: Hudpleje | Skønhed

 

Selvom jeg forlængst er forbi de 40 år, kan der stadigvæk dukke en bums op hist og pist. Og sjovt nok kommer den ofte liiige op til, at jeg skal noget. Jeg har prøvet alt fra dybderensende ansigtsmasker med ler, tandpasta, skrubbecreme og udtørrende ansigtsvaske, men intet kan fjerne en kommende bums som denne gele fra Origins. Det vil sige, at den fjerner selvfølgelig ikke bumsen med det samme, men den får den helt klart til at dø med det samme. Gelen indeholder salicsylsyre, som er kendt for dens rensende og let eksfolierende effekt, så du vil sagtens kunne mærke, at den arbejder og prikker lidt på området. Jeg plejer at duppe lidt på urenheden med en lille vatpind og lader gelen tørre til den ligger som en hinde over området. Næste morgen er rødmen omkring området tydeligt mindsket og bumsen er på tilbagegang. Dette er det første produkt, som virkelig gør sit arbejde så hurtigt. Den lille flaske indeholder kun 10 ml, men den lille flaske holder virkelig længe – og for mig er den hver en krone værd. Hvis du vil prøve den, kan du købe den her

 

 

SOS pleje til din vinterhud
5 skønhedstips alle 30+ kvinder bør kende

Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]

Test af naturlig deodorant fra Relevant

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test
Når jeg hører ordene naturlig deodorant tænker jeg med det samme, at det ikke virker  - på mig i hvert fald. Jeg hører nemlig desværre til typen, hvor det kræver lidt af holde mig lugtfri. Ikke fordi jeg sveder specielt meget, men jeg har endnu ikke mødt en naturlig deodorant, som virker på mig i længere tid. Og da jeg fik denne nye Deo Roller fra Relevant ind ad døren var jeg igen super skeptisk, men er selvfølgelig altid frisk på at teste det af alligevel. :) Nyt, dansk og naturlig på flere måder Jeg vil[...]

Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud

Posted In: Guide | Hudpleje | Personligt
De sidste cirka tre år har Carla været plaget af en teenagehud med mange indkapslede urenheder og hudorme. Vi har prøvet forskellige behandlinger og produkter uden held. Men nu har vi simpelthen knækket koden! Med få behandlinger og produkter der passer, så hendes teenagehud på få uger blev markant forbedret. Jeg fået lov til at dele billederne med Carlas tilladelse her, for jeg ved hvor mange andre der har samme udfordringer. :) I øvrigt har hun taget alle billeder selv, nogle i dagslys, nogle med blitz. Når int[...]