Når bumsen virkelig skal væk

Posted In: Hudpleje | Skønhed

 

Selvom jeg forlængst er forbi de 40 år, kan der stadigvæk dukke en bums op hist og pist. Og sjovt nok kommer den ofte liiige op til, at jeg skal noget. Jeg har prøvet alt fra dybderensende ansigtsmasker med ler, tandpasta, skrubbecreme og udtørrende ansigtsvaske, men intet kan fjerne en kommende bums som denne gele fra Origins. Det vil sige, at den fjerner selvfølgelig ikke bumsen med det samme, men den får den helt klart til at dø med det samme. Gelen indeholder salicsylsyre, som er kendt for dens rensende og let eksfolierende effekt, så du vil sagtens kunne mærke, at den arbejder og prikker lidt på området. Jeg plejer at duppe lidt på urenheden med en lille vatpind og lader gelen tørre til den ligger som en hinde over området. Næste morgen er rødmen omkring området tydeligt mindsket og bumsen er på tilbagegang. Dette er det første produkt, som virkelig gør sit arbejde så hurtigt. Den lille flaske indeholder kun 10 ml, men den lille flaske holder virkelig længe – og for mig er den hver en krone værd. Hvis du vil prøve den, kan du købe den her

 

 

SOS pleje til din vinterhud
5 skønhedstips alle 30+ kvinder bør kende

Styrk huden indefra med kollagen

Glædelig 4. søndag i advent, hvor du i dag kan deltage i konkurrencen om den ypperste indre hudpleje med ren kollagen. Nemlig 6 måneders forbrug af Oslo Skin Labs kollagenpulver "The Solution". Værdi 2.094 kr. Dem som har fulgt med her, ved sikkert allerede, at jeg selv sværger til dette kosttilskud. Jeg har haft virkelig gode erfaringer med kollagenpulveret og det synes jeg en af jer skal have mulighed for at prøve selv. :) Hvad er kollagen for noget? Kollagen er et protein, som vi allerede har naturligt i huden[...]

Fyret fra jobbet

Posted In: Personligt
For præcis 4 år siden blev jeg fyret - og ironisk nok for denne blog! Det var et hårdt slag og noget, der tog mig lang tid at komme over - især at finde troen på mig selv igen. Intens voksenmobning og systematisk ekskludering fra en ny chef havde sat sit aftryk i mig.Men nu er det hele heldigvis kommet på afstand, jeg er et helt andet sted. Jeg vil gerne at dele den historie, fordi jeg er sikker på at andre har prøvet noget lignende. Eller bare har prøvet at blive fyret, som i sig selv er hårdt. Så nu kan du læse[...]

Forkæl huden med japansk silke fra Sensai

Glædelig 3.søndag i advent, hvor jeg udlodder en luksuriøs hudplejepakke fra japanske Sensai til en værdi af 3.400 kr. :) Kort fortalt er Sensai kendt for at indeholde den reneste Koishimaru Silke. Silken findes i hjertet af hvert produkt og har mange fine egneskaber. Den giver en helt vidunderlig tekstur til produkterne, der plejer, udglatter og gør huden smukkere. Og i dag kan du deltage i konkurrencen om et komplet sæt til dig selv. Men nu lidt mere om de enkelte produkter, som jeg også gennemgår  hele den kommen[...]