Skal vi ses hos klinik N’age?

Har du lyst til at bruge en hyggelig aften i selskab med mig i N’ages nye klinik i Vejle? Så læs her hvad det hele handler om. 🙂

Når der skal mere end en god creme til

Hvorfor er det okay at farve hår, bruge dyre anti-aging cremer, dække mørke rande, røde pletter og gøre andre krumspring for at skjule, fremhæve og pleje huden, mens det stadig er ”snyd”  at få foretaget æstetiske behandlinger?

Dette spørgsmål stiller mange sig selv og det forstår jeg godt. Derfor vil jeg onsdag, d.28. november mellem kl.17.30 og 20.00, sammen med klinik N’age, byde velkommen i deres nye klinik i Vejle. Nærmere betegnet Orla Lehmannsgade 1A.

Klinik N'age, Vejle, event, skønhedaften, konkurrence, gaver

Dette billede er fra klinik N’age i København og om lidt åbner klinikken også i Vejle. 🙂

Det sker der på aftenen

Denne aften vil jeg fortælle om mig selv, om de behandlinger jeg har prøvet hos N’age og også lidt om hvad der rører sig i skønhedsbranchen.

Klinik N'age, Vejle, event, skønhedaften, konkurrence, gaver

Direktør for N’age, Ida Bille Brahe, fortæller om de forskellige behandlingstyper, og om hvordan man kan forbedre sin hudkvalitet markant med ikke-kirurgiske behandlinger. Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål og personlige konsultationer. Du kan også få foretaget en gratis hudanalyse med den populære Skinscope fra SkinCeuticals.

Klinik N'age, Vejle, event, skønhedaften, konkurrence, gaver

Du kan også lære de gode produkter fra Skinceuticals bedre at kende. 🙂

Masser af hygge og flot konkurrence

Der er lækre sandwich og vin, og der vil være max. 35 deltagere, så der er tid til spørgsmål. Der er en goodiebag til alle deltagere med et gavekort til behandlinger hos Klinik N’age  på 500 kr. og lækre prøver.  Derudover trækkes der lod blandt deltagerne om en Restylane-behandling til en værdi af 5.000 kr, samt en hudanalyse og et personligt sammensat hudplejeprogram til en værdi af 2.500 kr fra SkinCeuticals.

Du kan tilmelde dig her.  Tilmeldingen kan ikke refunderes. Obs: Når du køber en tilmelding, registreres du på en liste over event-deltagere. Du vil derfor ikke modtage en fysisk billet. Pris 250 kr.

Vind to billetter til eventen

Du har også mulighed for at vinde to billetter til dig og en veninde (eller søster, mor, datter, kusine – det er selvfølgelig helt op til dig) til denne aften. Du kan deltage i konkurrencen om de to billetter ved at skrive en lille kommentar på bloggen. Jeg trækker den heldige vinder på fredag, d.16.november her på bloggen og vinderen vil blive kontaktet direkte af mig.

 • Tanja
  november 13, 2018

  Det lyder vildt spændende😊Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg tage min mor med😊

 • Trine Lodberg
  november 13, 2018

  Jeg ville elske at komme til det nye event i Vejle – i N’age’s nye lokaler og måske med en masse nyheder indenfor skønhedspleje og fif..
  jeg vil tage en veninde med, vi er nået til den tid hvor en creme ikke altid er nok 😉

  Bedste hilsner
  Trine

 • Lone Karina Holmgaard
  november 13, 2018

  Nøj det vil jeg virkelig gerne – følger dig på instagram og vil da super gerne møde dig live og høre mere om hva du syntes skønhed er – kombineret med en tøsetur til det jyske 😍❤ Kan det kun blive en go aften 😊❤

 • Astrid
  november 13, 2018

  Det ville være en mega skøn luksus oplevelse og jeg ville elske at møde jer alle og Emmi som jeg ikke har set i flere år ❤️ Ville dele med en god kollega og veninden der trænger til forkælelse og luksus ❤️

 • Trine Norup
  november 13, 2018

  Hvor har jeg bare ventet på at de ville flytte tættere på mig 😀 Vil SÅ gerne med til dette arrangement og høre mere om behandlingsmuligheder for mig og hvad jeg selv kan gøre 🙂 kys og krydsede fingrer!

 • Anja Petrea
  november 13, 2018

  Smukke smukke Silke – dine skønheds hemmeligheder vil jeg gerne hører 🙂 Krydser mine små fine fingre og håber jeg bliver den der får lov at tage min søde veninde Edel med ❤️ Kunne være SÅ hyggeligt med en tøse aften til Vejle for at få spændende viden og inspiration.

 • Lone H
  november 13, 2018

  Uhh det lyder virkelig skønt. Jeg kommer gerne og tage min søster med. Hvem vil ikke gerne se yngre ud😊

 • Trine kamp
  november 13, 2018

  Uhh vil gerne vinde så vil jeg invitere min skønne veninde med, hun trænger til lidt opmuntring da hendes mand har forladt hende😢
  Vi vil begge have godt af en opgradering😂👍

 • Kamilla Hviid Øbro
  november 13, 2018

  Jeg ville tage min svigermor med, som bor i Vejle. Det er jeg sikker på ville være hit for hende 🤗

 • Anette Ninon
  november 14, 2018

  Jeg vil tage min søde svigerdatter med😍

 • Lisbeth steffensen
  november 14, 2018

  Vil elske at komme afsted🙏 Og dele denne skønne oplevelse med en sød veninde😘 🙏

 • Susan Bray
  november 14, 2018

  Jeg vil utrolig gerne, kunne invitere min gode veninde med til en ren forkælelse aften, netop i hendes (og min) ånd. 😉
  Er altid interessant at følge med i de forskellige produkter du afprøver og se hvad der rør sig, indenfor skønhed og velvære. 😍🙏
  Derfor ville jeg syntes, at det kunne være super fedt, at vinde to billetter til eventet.

 • Nicolina Ambrose
  november 14, 2018

  Jeg har overvejet at tage turen til N’age i Århus før, og vidste slet ikke at de starter op i Vejle. Ville SÅ gerne vinde to billetter til mig og min veninde Tina, som endnu er jomfru i forhold til kosmetiske behandlinger, men er MEGET interesseret i at få en omgang filler. Og her kunne hun jo blive introduceret til det i meget trygge og professionelle omgivelser. Jeg har selv prøvet Juvederm, men ville også gerne prøve Restylane for at se, om det giver et endnu bedre resultat😍 Krydser alt, som krydses kan 🤞

 • Anna A. Nielsen
  november 14, 2018

  Vil meget gerne lære mere om hvad der rører sig – Også bare generel viden på creme vs. mere end bare en god creme 😉
  Vil krydse fingre for en hyggetur til mig og min mor 🙂

 • Tina Langkilde Larsen
  november 14, 2018

  Jeg tænker at mere viden kunne omvende en skeptiker som hidtil har holdt sig til almindelig kosmetologiske behandlinger 😎☺️ Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg arbejde på at overtale min mand til at deltage så vi begge får indblik i mulighederne.

 • Pernille Michaelsen
  november 14, 2018

  Årh det vil jeg rigtig gerne – er mega træt af min hud i forandring, jeg er 54 år, og trænger i den grad til vejledning 🌸 Vil invitere min ældste datter med, som gerne vil bevare sin fine hud.

 • Line Dam Gotfredsen
  november 15, 2018

  Vil mega gerne vinde, så min veninde Lise og jeg kan komme med ☺️ Lise er vildt god til hudpleje mv og hjælper mig altid når jeg har brug for det, så kunne være så fedt at kunne invitere hende med til sådan et arrangement. ☺️

 • Lise Bruun
  november 15, 2018

  Jeg håber, at jeg er heldig og vinde, så jeg kan invitere min dejlige veninde Line med og vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi kan pleje os ❤️

 • Camilla Gaudesen
  november 15, 2018

  Vil jeg er super gerne vinde <3

 • JetteK
  november 16, 2018

  Spændende arrangement. Jeg ville tage min datter Melanie Bromm med. Hun går ligesom hendes mor, meget op i hudpleje. Der er heldigvis ikke så langt fra Kolding til Vejle 😊🤞🏻🍀

 • Majaloisie Sofie stens Reenberg
  november 16, 2018

  Ville jeg super gerne sammen med min veninde 🎉

 • Kristine Ryberg
  november 16, 2018

  Det kunne være så dejligt at vinde, jeg ville invitere min datter med, sikke en oplevelse 🙏☺️

 • Marianne Vibe
  november 16, 2018

  Åhh mon jeg kan nå at være med i konkurrencen.? 🙏🏻🌸💞
  Jeg vil SÅ gerne med håber jeg er heldig at vinde et par billetter til dette lækre arrangement hvor min søde veninde skal med 🌺

Add Comment

Mit bedste trick med en molekyleduft
Brug dit serum som makeupbase