Estée Lauder vil gerne forkæle dig med et helt nyt produkt

Posted In: Konkurrence | Skønhed

Har du lyst til at teste et nyt øjenkoncentrat fra Estée Lauder? Så vær med i konkurrencen her, for Estée Lauder udlodder hele 10 styks af deres nye Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix. Den er faktisk så ny, at den først kan fås i Danmark fra d. 14.august, så du vil være en af de først i landet til at prøve dette koncentrat af. Jeg er også først selv lige gået i gang med at teste det. 🙂

Estée Lauder, Advanced Night Reapir Eye Concentrate Matrix, øjne, pleje, øjencreme, konkurrence

Hvis du kender klassikeren Advanced Night Repair serum, som du kan bruge som hudpleje under din creme, så ved du hvilke underværker den kan udrette, så jeg er meget spændt på dette nye produkt.

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix indeholder en dobbeltkoncentration af to typer hyaluronsyre, som leverer øjeblikkelig fugt til det sarte øjenområde og effekten skulle holde op til 24 timer. Den indeholder selvfølgelig også de kraftfulde ingredienser fra serummet , så det er nærende, reparerende, styrkende og har også en 360 graders Matrix teknologi, som skulle sørge for at bevare hudens egen, naturlige “stødpudeeffekt”. Altså med andre ord, så puffer den huden på igen, så rynkerne bliver væk. Den modvirker også mørke rande under øjnene, hævelser, linjer, rynker og en ujævn hudtone og endeligt hjælper den på sigt med at få huden til at opbygge mere fugt indefra selv – så den lover mange gode ting!

Estée Lauder, Advanced Night Reapir Eye Concentrate Matrix, øjne, pleje, øjencreme, konkurrence

Sådan bruges den

Du kan bruge den morgen og aften, brug den specialdesignede 360 graders massage applikator til at påføre og massere koncentratet ind i huden med. Afslut med at duppe produktet ind med ringfingeren.

Vind og skriv en anmeldelse

Estée Lauder udlodder som sagt hele 10 styks af Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix. Til gengæld forpligter du dig til at teste produktet i en måned og så skal du skrive en lille anmeldelse på esteelauder.dk – så du er faktisk med i en form for anmelderpanel. Cirka en måned efter du har fået tilsendt produktet, får du en lille mail fra Estée Lauder om at det nu er tid til at skrive din anmeldelse.

Så følg mig på instagram, tag andre under billedet som du synes også skal deltage i konkurrencen og så vil jeg trække 10 heldige vindere allerede på mandag, d.31.juli efter kl.17.00. 

Held & lykke! 🙂

 • Helle Lillelund
  juli 28, 2017

  Jeg vil da næsten gøre alt for at vinde produktet, har læst SÅ meget om det…. Et af mærkerne jeg rent faktisk kan tåle er Estée Lauder samt Lancome. Krydser alt for det. Lover jeg vil skrive en fyldig og saglig anmeldelse af EL produktet ❤️❤️❤️???

 • Rikke Langkow
  juli 28, 2017

  Uha hvor lækkert, elsker deres produkter.
  Min pengepung er desværre alt for sjældent til så dyre produkter ?
  Ville elske at anmelde den ❤️

 • Eva B
  juli 29, 2017

  Wow en fed anmeldertjans! Jeg har da som oftest Night Repair; den er uovertruffen. Og faktisk verdens første serum, har jeg læst!
  Den er smuk, flakonen!

 • Birna Staschen
  juli 29, 2017

  Det lyder spændende ?? Vil gerne teste ? Mon ikke du trækker de 10 vindere på mandag den 31. juli og ikke 31. august??! ?

  • Silke
   Birna Staschen
   august 1, 2017

   Hej Birna, Haha, nå ja – det var da lige en måned for meget – godt spottet. 😀 Ha’ en dejlig dag! Kh, Silke

 • U. Østergaard
  juli 29, 2017

  ELSKER advanced Night Serum, har brugt den i mange år, er storforbruger? Vil vildt gerne teste dette nye produkt, det er lige det mine trætte øjne trænger til?❤️❤️

 • Gitte Søndergaard
  juli 30, 2017

  Står og skal have ny??
  Vil rigtig gerne teste og anmelde

 • Tanja
  juli 30, 2017

  Ville elske at teste . Synes mange øjencremer svier under øjnene så håber virkelig at denne kunne være lykken. Krydser fingre ?

 • Anette Ninon
  august 1, 2017

  Det ville være en fornøjelse at teste.

Add Comment

Prisvenlig og skøn hudpleje til sensitiv hud
Sommerpleje til kroppen fra Nivea