Sommerpleje til kroppen fra Nivea

Posted In: Hudpleje | Krop | Skønhed

Min kæreste synes det er lidt skægt, når jeg gang på gang fortæller ham, at jeg elsker Niveas bodylotion. Ikke fordi han ikke synes, at Nivea er et fint mærke, men når nu jeg via mit job er så heldig at kunne teste alverdens skønne og meget eksklusive cremer – hvorfor så være så glad for at bruge et billigere mærke som Nivea? 🙂 Men for mig frembringer Niveas duft først og fremmest altid barndomsminder og noget, som jeg altid har elsket duften af og forbinder med noget trygt og godt. Det gælder både Niveas kropsprodukter og solcremerne, som jeg den dag i dag gerne køber, når jeg løber tør for solcreme sydpå.

Og nu er der altså kommet tre nye bodylotions i sommervarianter, som er perfekte at bruge her efter sommerferien, hvor huden måske trænger til lidt ekstra fugt og næring.

Nivea, Oil in Lotion, Vanilla, Cherry Blossom, Rose, hudpleje, krop, blød, duft

De tre Oil in Lotion bodylotions byder på forskellige varianter, nemlig Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Jojoba Oil samt Rose & Argan Oil. Det betyder, at alle tre indeholder en smule olie som nærer huden, men samtidig føles ingen af dem tunge eller fedtede. Konsistensen er dejlig nem at smøre ud og huden er fuldstændig blød, smidig og får en sund satinagtig glød.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan mærke forskellen på konsistenserne eller om der er forskel, de har alle tre det samme effekt. Huden bliver dejlig blød og smidig uanset hvilken af dem jeg har prøvet. Men der er selvfølgelig forskel på duften! Min personlige favorit er Vanilla & Almond Oil, den er blød og mild og ikke for sød – og man kan stadigvæk dufte den originale Nivea-duft i dem alle tre, til trods for de forskellige dufte.

Nivea, Oil in Lotion, Vanilla, Cherry Blossom, Rose, hudpleje, krop, blød, duft

De er alle tre allerede i butikkerne rundt omkring, men hvis du vil finde en butik nær dig med dem, så klik på nivea.dk her. Og som med de fleste andre Nivea produkter, så er prisen også meget budgetvenlig, nemlig 50 kr for 200 ml. 

 • Eva Bacher
  juli 31, 2017

  Ja, dufte og hvad de relaterer sig til, betyder rigtigt meget. Personligt er jeg helt vild m duften af Body Shops kukuicream, når vi taler bodylotions. Selvom fx Rudolph Cares, Tromborgs og Kiehls bodybalms/-lotions også dufter FAB. Men konsistens betyder mindst ligeså meget -for mig, ihvertfald – og jeg er vild m kukuicremens balm-agtige konsistens.
  Apropos de forskellige produkter, man får tilsendt som skribent/journalist i beautybranchen, PLUS selvfølgelig den kæmpeinteresse, jeg selv har for samme verden – så kan jeg godt fortryde, jeg ikke valgte jeres fag:-)
  Synes det er spændende og kan blive helt opslugt af at teste beautyprodukter. Ved du, Silke, om man kan stå som fx fast tester nogle steder? Eller gør de det som oftest ligesom Lauder og udskriver en konkurrence el lign.?
  Det blev langt at læse, det må du undskylde!

  • Silke
   Eva Bacher
   august 1, 2017

   Hej Eva, ja det er vildt hvad dufte gør ved en. 🙂 Der er helt sikkert mange, som gerne ville teste helt frivilligt, men jeg ved faktisk ikke om de bruger det andre steder i branchen. Jeg ved, at Anette fra Beautyspace, som du jo også følger, har haft et testpanel på sin blog. Det er også mega spændende at teste produkter, jeg har også snart gjort det i 20 år og elsker det stadigvæk hver eneste gang. Håber du får den dejligste dag! Kh, Silke

 • Eva Bacher
  august 2, 2017

  Ja, det er vi nok ret mange der finder sjovt. Plus lækre produkter for free.
  Nu læser jeg noget andet??‍? men har været sygepl i 20 år, og de cremer var gode, men absolut på et helt basalt plan ?
  På den anden side skal i vel også teste produkter, der måske ikke lige -ihvertfald før test- falder i jeres smag, og huden er altid i arbejdstøjet ?
  Skøn dag til dig Silke ! Sikke nogle søde beskeder du skriver ?

 • Eva Bacher
  august 2, 2017

  NB. Tak for råd til datteren. Hun er heller ikke særlig flittig med rutinen! Har forresten godt set et billede af din langbenede datter et sted – Instagram?

Add Comment

Estée Lauder vil gerne forkæle dig med et helt nyt produkt
Nye ansigtsmasker med hurtig effekt