Sommerpleje til kroppen fra Nivea

Posted In: Hudpleje | Krop | Skønhed

Min kæreste synes det er lidt skægt, når jeg gang på gang fortæller ham, at jeg elsker Niveas bodylotion. Ikke fordi han ikke synes, at Nivea er et fint mærke, men når nu jeg via mit job er så heldig at kunne teste alverdens skønne og meget eksklusive cremer – hvorfor så være så glad for at bruge et billigere mærke som Nivea? 🙂 Men for mig frembringer Niveas duft først og fremmest altid barndomsminder og noget, som jeg altid har elsket duften af og forbinder med noget trygt og godt. Det gælder både Niveas kropsprodukter og solcremerne, som jeg den dag i dag gerne køber, når jeg løber tør for solcreme sydpå.

Og nu er der altså kommet tre nye bodylotions i sommervarianter, som er perfekte at bruge her efter sommerferien, hvor huden måske trænger til lidt ekstra fugt og næring.

Nivea, Oil in Lotion, Vanilla, Cherry Blossom, Rose, hudpleje, krop, blød, duft

De tre Oil in Lotion bodylotions byder på forskellige varianter, nemlig Vanilla & Almond Oil, Cherry Blossom & Jojoba Oil samt Rose & Argan Oil. Det betyder, at alle tre indeholder en smule olie som nærer huden, men samtidig føles ingen af dem tunge eller fedtede. Konsistensen er dejlig nem at smøre ud og huden er fuldstændig blød, smidig og får en sund satinagtig glød.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kan mærke forskellen på konsistenserne eller om der er forskel, de har alle tre det samme effekt. Huden bliver dejlig blød og smidig uanset hvilken af dem jeg har prøvet. Men der er selvfølgelig forskel på duften! Min personlige favorit er Vanilla & Almond Oil, den er blød og mild og ikke for sød – og man kan stadigvæk dufte den originale Nivea-duft i dem alle tre, til trods for de forskellige dufte.

Nivea, Oil in Lotion, Vanilla, Cherry Blossom, Rose, hudpleje, krop, blød, duft

De er alle tre allerede i butikkerne rundt omkring, men hvis du vil finde en butik nær dig med dem, så klik på nivea.dk her. Og som med de fleste andre Nivea produkter, så er prisen også meget budgetvenlig, nemlig 50 kr for 200 ml. 

 • Eva Bacher
  juli 31, 2017

  Ja, dufte og hvad de relaterer sig til, betyder rigtigt meget. Personligt er jeg helt vild m duften af Body Shops kukuicream, når vi taler bodylotions. Selvom fx Rudolph Cares, Tromborgs og Kiehls bodybalms/-lotions også dufter FAB. Men konsistens betyder mindst ligeså meget -for mig, ihvertfald – og jeg er vild m kukuicremens balm-agtige konsistens.
  Apropos de forskellige produkter, man får tilsendt som skribent/journalist i beautybranchen, PLUS selvfølgelig den kæmpeinteresse, jeg selv har for samme verden – så kan jeg godt fortryde, jeg ikke valgte jeres fag:-)
  Synes det er spændende og kan blive helt opslugt af at teste beautyprodukter. Ved du, Silke, om man kan stå som fx fast tester nogle steder? Eller gør de det som oftest ligesom Lauder og udskriver en konkurrence el lign.?
  Det blev langt at læse, det må du undskylde!

  • Silke
   Eva Bacher
   august 1, 2017

   Hej Eva, ja det er vildt hvad dufte gør ved en. 🙂 Der er helt sikkert mange, som gerne ville teste helt frivilligt, men jeg ved faktisk ikke om de bruger det andre steder i branchen. Jeg ved, at Anette fra Beautyspace, som du jo også følger, har haft et testpanel på sin blog. Det er også mega spændende at teste produkter, jeg har også snart gjort det i 20 år og elsker det stadigvæk hver eneste gang. Håber du får den dejligste dag! Kh, Silke

 • Eva Bacher
  august 2, 2017

  Ja, det er vi nok ret mange der finder sjovt. Plus lækre produkter for free.
  Nu læser jeg noget andet??‍? men har været sygepl i 20 år, og de cremer var gode, men absolut på et helt basalt plan ?
  På den anden side skal i vel også teste produkter, der måske ikke lige -ihvertfald før test- falder i jeres smag, og huden er altid i arbejdstøjet ?
  Skøn dag til dig Silke ! Sikke nogle søde beskeder du skriver ?

 • Eva Bacher
  august 2, 2017

  NB. Tak for råd til datteren. Hun er heller ikke særlig flittig med rutinen! Har forresten godt set et billede af din langbenede datter et sted – Instagram?

Add Comment

Estée Lauder vil gerne forkæle dig med et helt nyt produkt
Nye ansigtsmasker med hurtig effekt

Anti-age serum i Rolls Royce klassen

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Hvis du ønsker et anti-age serum, som kan dække alle behov din hud måtte have, så læs videre. Elizabeth Ardens luksusserie Prevage har nemlig lanceret en opgraderet version af deres bedste anti-age serum. Og det nye serum har mange fordele, som jeg synes du skal høre om. :) Arbejdshesten i din hudpleje Hvis du allerede var glad for det første Prevage Advanced Anti-aging Serum, så glæd dig. De ingredienser, som var i det første serum er også i det nye Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0. Men med det nye får du en[...]

3 dages juicekur – sådan gik det!

For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille "udrensning" og mærke hvad det kan gøre for mig. Dag 1 - knaldende hovedpine! Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt[...]

5 gode makeup budgetkøb

Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed
Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. :) Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.   Let foundation med naturlig dækning Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er e[...]