Skumfiduser til kroppen

Posted In: Hudpleje | Krop | Skønhed

Nu kan du både rense og fugte din krop med de skønneste skumfiduser fra Sephora. Med skumfiduser mener jeg mousse til kroppen. Det jeg elsker ved Sephoras produkter er, at de har formået at lave gode, innovative produkter til få penge. Ofte kommer de oven i købet i en meget indbydende emballage, så det rent faktisk er noget man gider at have stående fremme – men det er også gode dufte, fine konsistenser og produkter, der virker. 🙂 To af deres seneste nyheder er disse to kropsprodukter i mousseform, vaskemoussen Detoxifying Foam Cleanser (100 ml, 150 kr) og den fugtgivende crememousse Nourishing Mousse Body Oil (100 ml, 150 kr).

Detoxifying Foam Cleanser er en lysegrå mousse, som indeholder noget der hedder ghassoul-ekstrakt, som skulle have en detoxeffekt på de døde hudceller, snavs og hudorme. Jeg har lidt svært ved at mærke den detox-effekt, men moussen er simplethen så dejlig blød og lækker at smøre på kroppen i badet, så jeg føler mig ren og blød efterfølgende – og det er nok for mig.

Skønne kropsprodukter fra Sephora

Den anden Nourishing Mousse Body Oil er den fineste mousse til at smøre kroppen ind med bagefter. Moussen har en rig konsistens og forvandler sig til en let olie på huden, men uden at fedte. Noget lidt anderledes og faktisk meget nemmere at fordele og styre end en flydende olie. Det koncept er jeg helt vild med! Og så dufter den helt blidt og efterlader huden blød og fugtmættet.

Det er næsten som at smøre flødeskum på kroppen, når man bruger denne bløde og fugtende kropsmousse.

I øvrigt åbner Sephora snart igen i Købmagergade i København, men indtil da kan du få alle deres skønne produkter online på Sephora.com.  Derudover fås de også i butikkerne i Magasin i København, Odense, Århus, samt Frederiksbergcenteret. Og nu du er i gang, må jeg også anbefale dig at kigge nærmere på deres makeupprodukter, ansigtsmasker, kropssæber, bodylotions, håndsæber og makeuppensler, som hver i sær byder på god kvalitet til fornuftige priser.

 • Tanja
  maj 17, 2017

  Hej silke. Lækre produkter, og jeg blev glad da du fortæller at sephora s produkter nu kan fåes online. ? Det kan de da vidst ikke endnu desværre. Kikker på sephora .dk og der kan man jo ikke shoppe så vidt jeg lige kan se. Kh. Tanja

  • Silke
   Tanja
   maj 18, 2017

   Kære Tanja, du har så ret! Jeg har lavet en lille fejl, for det er indtil videre kun online på sephora.com. Den danske Sephora er ikke klar endnu, så det skynder jeg mig at få rettet.
   MEN du kan få mousserne i butikkerne i Magasin i København, Odense og Århus eller Sephora i Frederiksbergcenteret. Hvis klikker på dette link: http://www.sephora.dk/kontakt/pid1012.html, kan du se butikkerne og deres telefonnumre (hvis du vil ringe og få lagt dem til side). 🙂 Håber det hjalp lidt og at du får fat i dem. Ha’ en dejlig dag! Kh, Silke

Add Comment

Rigtig god og mild ansigtsrens til sart hud
Ærligt! Kan du lide at solbade?