Smart 4 ugers peeling

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed | Test

Der er en smart ny peeling fra Elizabeth Arden på trapperne (lander i butikkerne i uge 6) og jeg er allerede i fuld sving med at teste den. Normalt er jeg altid lidt forsigtig med at bruge peelinger, da min hud er lidt sensitiv og jeg har rosacea på kinderne. Men nu er jeg lidt over halvvejs og begynder at se nogle forandringer. 🙂 Men lad mig lige starte helt forfra.

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,

Effektiv, intelligent peeling

Den nye fire ugers peeling kur hedder Progressive Renewal Treatment og er beregnet til hjemmebrug. Den består af fire ampuller, hver ampul rækker til én uge og for hver uge bliver peelingen en smule stærkere. Peelingen hører under Elizabeth Ardens absolutte anti-age luksusserie Prevage, som især er kendt for at indeholde noget, som hedder idebenone.

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,
Ved at trykke på den orange del på låget, frigives idebenonen ned i ampullen og den er klar til brug.

Hvad er det der idebenone?

Idebenone er en kraftfuld og yderst effektiv antioxidant og stjerneingrediensen i hele Prevage serien. Idebenone beskytter huden mod iltning, som er det der er med til ælde huden. Den aktiverer også hudens egen reparation af gamle skader, udvisker små linjer, mindsker alderspletter og giver en mere klar hud. Alt det os med moden hud gerne vil have. 🙂

Sådan bruger jeg peelingen

Ved at trykke på låget frigives der helt frisk idebenone ned i ampullen. Den lille flaske skal lige rystes, pipetten sættes på og vupti, så er peelingen klar til brug. Det er da nemt! 🙂 Konsistensen er flydende og – mod hvad jeg forventede – dufter den helt vildt godt på sådan en eksklusiv måde. Jeg starter med at give et par pump i min håndflade og fordeler det derfra. Der går lige et lille øjeblik og så kan jeg svagt fornemme en lillebitte prikken, som på ingen måde er ubehagelig. Jeg bliver hverken rød eller irriteret, men skal dog lige passe lidt på mine sarte rosacea kinder, som jeg springer over hver anden aften. Har du normal hud behøver du ikke at gøre det.

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,
Idebenonen sad i låget og er nu rystet sammen med væsken i ampullen.

Hvordan ser huden ud bagefter?

Huden får med det samme den flotteste glans og ser struttende sund ud. Når peelingen lige har siddet på huden et minuts tid, kommer jeg min nærende natcreme ovenpå. Peelingen skal altså ikke skylles af, men må gerne arbejde i huden resten af natten. 🙂 For hver morgen jeg vågner, ser min hud en smule mere forfinet og frisk ud. Jeg er ikke helt færdig med testen, så jeg skal nok skrive et indlæg med det endelige resultat.

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,
Min absolutte favorit, når ansigtet skal beskyttes mod UV-strålerne.

Det er supervigtigt at beskytte huden med en høj spf, specielt mens du bruger Progressive Renewal Treatment. Heldigvis havde jeg stadigvæk noget af min all time favorit City Smart. Den har jeg også skrevet om tidligere og du kan læse mit indlæg om City smart her.

Prøv en minifacial med den nye peeling i Magasin

Har du lyst til at prøve peelingen på egen hud, så har du mulighed for at få den lækreste lille speedservice i Magasin Lyngby og Magasin Kongens Nytorv i perioden 4. til 10.februar.

Behandlingen hedder Tranformation Today og er bygget op omkring den nye Prevage Progressive Renewal Treatment. Så kan du allerede efter én behandling fornemme hvad denne peeling går ud på. Den koster kun 100 kr og oven i købet får du 1 full size Eight Hour Intensive Lip Repair Balm med i en goodiebag. 🙂 Og skulle du have lyst til at købe Progressive Renewal Treatment med hjem, så får du en City Smart med i gave. (værdi 500 kr).

Behandling kan kun bookes online på www.eaklubben.dk

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,
Progressive Renewal Treatment koster 1.250 kr med 4 x 10 ml.


 • Tina
  januar 26, 2019

  Spændende serie, den vil jeg ønske mig til min fødselsdag 🙂
  Det som virker bedst for mig hud pt. er Elisabeth Arden kapsler med olie hver aften og så en fed neutral Nivea i dagtimerne. Det har fået min hud lidt på plads den sidste tid.
  Så denne nye serie du så flot har beskrevet, den skal absolut ønskes hjem 🙂
  Jeg ønsker dig en smuk weekend i det smukke vinter snevejr 🙂

  • Silke
   Tina
   januar 26, 2019

   Hej Tina, ja så har du da fundet dine mærker. 🙂 Dejligt du er glad for kapslerne, dem har jeg også været rigtig glad for selv. Den nye peeling kur kommer i uge 6, så god idé at ønske den i fødselsdagsgave. 🙂 God weekend til dig også! Kh, Silke

 • Anita
  januar 31, 2019

  Skønt med en anmeldelse, har også læst godt om den andre steder. Lyder meget interessant! Har læst at den – selvfølgelig og forventeligt – er dyr, men ikke set prisen noget sted endnu. Ved du, hvad serien kommer til at ligge på?

  • Silke
   Anita
   januar 31, 2019

   Hej Anita, ja jeg mener også, at det står i selve indlægget. Men det kan måske være lidt svært at finde. 🙂 Kuren koster 1.250 kr. Kh, Silke

Add Comment

Mine forårsfavoritter fra Ellos
Trådløs hjælp, når jeg er på farten!