Trådløs hjælp, når jeg er på farten!

Posted In: Anmeldelse | Livsstil

I perioder er jeg jo rigtig meget på farten og tager mange billeder, laver stories på instagram, svarer på emails, sms’er og ringer. I det hele taget bruger jeg virkelig min mobil til ALT, også til at se Netflix på i sengen om aftenen. Og hvis jeg har haft en lang dag ude, så kan det knibe med strøm nok til sidst. Kender du det? 🙂

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone

UUNDVÆRLIG NÅR JEG ER UDE LÆNGE

Derfor er jeg simpelthen blevet SÅ megaglad for min nye CHARGEit, som er en trådløs oplader og powerbank i ét. For det første synes jeg, at den virkelig er pæn at se på og den rosa farve passer perfekt ind i mit feminine univers. 😀 Men bare rolig, er du ikke til den farve, fås den også i grå og sort. I øvrigt også en god gaveidé til manden! 🙂 Den er pæn at have stående frem derhjemme, men også lille nok når jeg er ude hele dagen og ikke har mulighed for at oplade i løbet af dagen.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit er lille nok til at tage med rundt, så på lange dage kommer den med i håndtasken.

Sådan bruger du den

Det er så simpelt at bruge den. Hvis jeg blot vil have ladet min telefon op, lægger jeg den bare på krydset og bum, så lader den. 🙂 Men den kan faktisk lade to telefoner på én gang, en på krydset og én via kablet. Det er sgu da smart!!! Den lader i øvrigt lynhurtigt, jeg synes det går noget hurtigere end med det almindelige opladerkabel til mobilen. Der følger et USB-C kabel med, men ikke en adapter. Men der kan man bare bruge den fra din almindelige oplader.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
Den kommer i sådan en fin lille velourpose. Og kablet er bare på billedet, så du lige kunne set det også. 🙂

To fulde opladninger

Når CHARGEit er fuldt opladet (det tager ca. 3 timer) kan den lade din mobil helt op to gange. Det eneste der er vigtigt, inden du anskaffer dig en selv, er at sikre dig at din mobil understøtter trådløs opladning. Du kan købe den hos SACKit.dk, som i øvrigt også har mange andre fine og lidt anderledes ting til hjemmet.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit koster 599 kr.

 • Annelise Jørgensen
  januar 27, 2019

  Sådan en må jeg have 👍🌸🌸❤️

  • Silke
   Annelise Jørgensen
   januar 31, 2019

   Ja, den tror jeg du blive glad for Annelise. Husk at tjekke, om din tlf understøtter trådløs opladning. Jeg er så vild med min. 🙂
   Knus

Add Comment

Smart 4 ugers peeling
Et år ældre og hvordan jeg fik styr på overgangsalderen

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]