Trådløs hjælp, når jeg er på farten!

Posted In: Anmeldelse | Livsstil

I perioder er jeg jo rigtig meget på farten og tager mange billeder, laver stories på instagram, svarer på emails, sms’er og ringer. I det hele taget bruger jeg virkelig min mobil til ALT, også til at se Netflix på i sengen om aftenen. Og hvis jeg har haft en lang dag ude, så kan det knibe med strøm nok til sidst. Kender du det? 🙂

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone

UUNDVÆRLIG NÅR JEG ER UDE LÆNGE

Derfor er jeg simpelthen blevet SÅ megaglad for min nye CHARGEit, som er en trådløs oplader og powerbank i ét. For det første synes jeg, at den virkelig er pæn at se på og den rosa farve passer perfekt ind i mit feminine univers. 😀 Men bare rolig, er du ikke til den farve, fås den også i grå og sort. I øvrigt også en god gaveidé til manden! 🙂 Den er pæn at have stående frem derhjemme, men også lille nok når jeg er ude hele dagen og ikke har mulighed for at oplade i løbet af dagen.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit er lille nok til at tage med rundt, så på lange dage kommer den med i håndtasken.

Sådan bruger du den

Det er så simpelt at bruge den. Hvis jeg blot vil have ladet min telefon op, lægger jeg den bare på krydset og bum, så lader den. 🙂 Men den kan faktisk lade to telefoner på én gang, en på krydset og én via kablet. Det er sgu da smart!!! Den lader i øvrigt lynhurtigt, jeg synes det går noget hurtigere end med det almindelige opladerkabel til mobilen. Der følger et USB-C kabel med, men ikke en adapter. Men der kan man bare bruge den fra din almindelige oplader.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
Den kommer i sådan en fin lille velourpose. Og kablet er bare på billedet, så du lige kunne set det også. 🙂

To fulde opladninger

Når CHARGEit er fuldt opladet (det tager ca. 3 timer) kan den lade din mobil helt op to gange. Det eneste der er vigtigt, inden du anskaffer dig en selv, er at sikre dig at din mobil understøtter trådløs opladning. Du kan købe den hos SACKit.dk, som i øvrigt også har mange andre fine og lidt anderledes ting til hjemmet.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit koster 599 kr.

 • Annelise Jørgensen
  januar 27, 2019

  Sådan en må jeg have 👍🌸🌸❤️

  • Silke
   Annelise Jørgensen
   januar 31, 2019

   Ja, den tror jeg du blive glad for Annelise. Husk at tjekke, om din tlf understøtter trådløs opladning. Jeg er så vild med min. 🙂
   Knus

Add Comment

Smart 4 ugers peeling
Et år ældre og hvordan jeg fik styr på overgangsalderen

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]