Trådløs hjælp, når jeg er på farten!

Posted In: Anmeldelse | Livsstil

I perioder er jeg jo rigtig meget på farten og tager mange billeder, laver stories på instagram, svarer på emails, sms’er og ringer. I det hele taget bruger jeg virkelig min mobil til ALT, også til at se Netflix på i sengen om aftenen. Og hvis jeg har haft en lang dag ude, så kan det knibe med strøm nok til sidst. Kender du det? 🙂

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone

UUNDVÆRLIG NÅR JEG ER UDE LÆNGE

Derfor er jeg simpelthen blevet SÅ megaglad for min nye CHARGEit, som er en trådløs oplader og powerbank i ét. For det første synes jeg, at den virkelig er pæn at se på og den rosa farve passer perfekt ind i mit feminine univers. 😀 Men bare rolig, er du ikke til den farve, fås den også i grå og sort. I øvrigt også en god gaveidé til manden! 🙂 Den er pæn at have stående frem derhjemme, men også lille nok når jeg er ude hele dagen og ikke har mulighed for at oplade i løbet af dagen.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit er lille nok til at tage med rundt, så på lange dage kommer den med i håndtasken.

Sådan bruger du den

Det er så simpelt at bruge den. Hvis jeg blot vil have ladet min telefon op, lægger jeg den bare på krydset og bum, så lader den. 🙂 Men den kan faktisk lade to telefoner på én gang, en på krydset og én via kablet. Det er sgu da smart!!! Den lader i øvrigt lynhurtigt, jeg synes det går noget hurtigere end med det almindelige opladerkabel til mobilen. Der følger et USB-C kabel med, men ikke en adapter. Men der kan man bare bruge den fra din almindelige oplader.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
Den kommer i sådan en fin lille velourpose. Og kablet er bare på billedet, så du lige kunne set det også. 🙂

To fulde opladninger

Når CHARGEit er fuldt opladet (det tager ca. 3 timer) kan den lade din mobil helt op to gange. Det eneste der er vigtigt, inden du anskaffer dig en selv, er at sikre dig at din mobil understøtter trådløs opladning. Du kan købe den hos SACKit.dk, som i øvrigt også har mange andre fine og lidt anderledes ting til hjemmet.

Sackit, Chargeit, trådløs, oplader, powerbank, iPhone
CHARGEit koster 599 kr.

 • Annelise Jørgensen
  januar 27, 2019

  Sådan en må jeg have 👍🌸🌸❤️

  • Silke
   Annelise Jørgensen
   januar 31, 2019

   Ja, den tror jeg du blive glad for Annelise. Husk at tjekke, om din tlf understøtter trådløs opladning. Jeg er så vild med min. 🙂
   Knus

Add Comment

Smart 4 ugers peeling
Et år ældre og hvordan jeg fik styr på overgangsalderen

Mine kjolefavoritter fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]