Mindre appelsinhud på 30 dage – sådan gik min test

For lidt over en måned siden fik jeg tilsendt fem kropsprodukter til test fra Beauté Pacifique. Nogle af produkterne er målrettede mod appelsinhud. Jeg er stor fan af mærket, for jeg synes at deres produkter er super gennemførte og altid har en effekt.

Så jeg kastede mig selvfølgelig fluks ud i denne test med deres kropsprodukter. Jeg fik tilsendt deres Anti-Cellulite Gel, Enriched Moisturizing Body Lotion Dry Skin, Seriously Mild Shower Gel, Softly Exfoliating Body Scrub og en Cellulite Roller. Jeg har introduceret lidt nærmere produkterne i et tidligere indlæg, som du kan læse  ved at klikke her. 

Beaute Pacifique, appelsinhud, flotte sommerben, test, flotte ben, cellulite, glat hud

Selv da jeg skulle på ferie o Berlin, kom produkterne med. Her Anti-Cellulite gelen, som arbejder på appelsinhuden.

Hvad er appelsinhud egentlig for noget?

Appelsinhud er en ophobning af fedt under huden, men alle kan få appelsinhud uanset om de er tykke eller tynde. Det har heller ikke noget med alderen at gøre, men fordi man med alderen ofte får lidt mere sul på kroppen, ser man det oftest hos voksne. Det vil sige. at så snart du har for meget fedt på særlige områder, kan appelsinhuden begynde at vise sig som buler under huden. Hos nogle ser det mere nubret ud og hos andre som store ujævne “huller” i huden.

Beaute Pacifique, appelsinhud, flotte sommerben, test, flotte ben, cellulite, glat hud

Enriched Moisturizing Body Lotion og Anti-Cellulite gelen er de produkter, som jeg har brugt mest.

Til kamp mod appelsinhuden

Helt ærligt, så findes der ikke noget produkt som ene og alene kan trylle appelsinhuden væk. Hvis det fandtes, så ville det virkelig være en verdenssensation. 🙂

MEN du kan alligevel gøre en her del. Først og fremmest er det jo godt at bevæge sig jævnligt. Uden at dette skal give dig dårlig samvittighed eller blev et fanatisk sundhedsindlæg, så er det bare godt at motionere. Motionerer du, vil du også tabe fedt, som langsomt erstattes af muskler. Derfor vil du også kunne mindske appelsinhuden på den måde. Dette er jo ikke raketvidenskab, men bare en lille reminder. 😉 Men ved at smøre huden ind i et anti-cellulite produkt og massere kraftigt på huden, kan du faktisk også gøre en forskel.

Beaute Pacifique, appelsinhud, flotte sommerben, test, flotte ben, cellulite, glat hud

Begge produkter koster 249 kr pr styk.

Min fremgangsmåde

Jeg bruger selvfølgelig bodyscrubben Softly Exfoliating Body Scrub cirka en gang om ugen. Den hjælper ikke på appelsinhuden, men kan fjerne de døde hudceller og tørre plamager man kan have. Huden bliver dejlig blød af den og hjælper også med at optage Anti-Cellulite gelen bagefter. Den brugte jeg til gengæld hver dag på lår og numse, bagefter har jeg rullet hen over området med cellulite rullen. (Rullen koster 149 kr).

Det går også fint uden rulle!

Jeg glemte faktisk rullen, da jeg skulle til Berlin og fandt en god, effektiv “knibe-teknik” med hænderne. Den var faktisk lige så effektiv som rullen og huden blev godt rød. Og netop den røde hud har været min egen målestok for om jeg gjorde det ordentligt,  så blodcirkulationen for alvor blev sat i gang. Jeg brugte ikke mere end max et par minutter på massagen, men det var også nok til at få røde lår. 🙂

Beaute Pacifique, appelsinhud, flotte sommerben, test, flotte ben, cellulite, glat hud

Resten af kroppen blev forkælet med den superfugtende Enriched Moisturizing Body Lotion. Og her må jeg altså sige, at den gav så meget fugt, at jeg efter få gange nøjes med at smøre hele kroppen hver anden dag. Det har jeg ALDRIG gjort før. Men det er en vild bodylotion og den vil jeg virkelig anbefale, hvis du døjer med tør hud. Og den blødeste effekt vil du altså få, hvis du exfolierer huden med Softly Exfoliating Body Scrub.

Kom jeg af med appelsinhuden?

Jeg har jo ikke haft de allerstørste udfordringer med bulerne, men lidt er der da og der er også sket noget på den måned. De små buler synes mindskede og især hele hudens overflade ser mere fast, spændstig og ser glattere ud. Jeg tog jo mine egne private før- og efterbilleder, som jeg kan sammenligne med. Jeg er for blufærdig til at vise numsen frem her på bloggen, men det er længe siden den har været så fin og glat. 😀

Beaute Pacifique, appelsinhud, flotte sommerben, test, flotte ben, cellulite, glat hud

Jeg kommer i hvert fald ikke til at stoppe med at bruge produkterne, nu min 30 dages testperiode er forbi. Jeg vil gerne beholde de glattere lår og pænere sommerben. Og om lidt skal stængerne luftes i kjoler og lette gevandter og så er det jo rart, at de er velplejede og klar til sommer. 🙂

Følg i øvrigt Beauté Pacifiques egen “Smækre sommerstænger Bootcamp”, som er en lukket gruppe på Facebook. Den kan du finde ved at klikke her. 🙂

 • Tina
  april 25, 2019

  Spændende testforløb og smuk er du jo 🙂
  Lyder som gode produkter 🙂
  En smuk dag ønskes du herfra landet !

  • Silke
   Tina
   april 28, 2019

   Tak Tina, du ønskes også en rigtig dejlig dag og tak for alle dine søde kommentarer herinde. Sætter stor pris på hver og én. 🙂 Knus og dejlig søndag, Silke

 • Anja Hellberg
  april 25, 2019

  Okay, jeg skal ned og have DET HELE!

  • Silke
   Anja Hellberg
   april 28, 2019

   Ja søde Anja, så er det i gang inden sommeren starter for alvor. 😀 Kh, Silke

 • susanne
  april 26, 2019

  ja, ja, jeg har meget eller havde meget appelsinhud på mine lår, så jeg begyndte den dag, jeg læste dit “opstartsbrev” altså ca. samme tid som dig – og hokus pokus nu har jeg blot lidt “clementinhud ” tilbage, og den forventer jeg bliver mindre de næste uger , så TAK TAK TAK!
  sanne

  • Silke
   susanne
   april 28, 2019

   Hej Susanne, ej hvor er det bare fedt at høre!!!! 😀 Tak for din tilbagemelding og DEJLIGT, at det også virker for dig. God søndag og stor knus, Silke

Add Comment

Nærende hudpleje til 50+ år
Sådan blev jeg klar til Danish Beauty Award

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]

Mine bedste tips til tørshampoo

Posted In: Guide | Hår | Silkes favoritter
Nogle bruger tørshampoo,  når de springer hårvasken over - andre bruger den som et stylingprodukt. Selv prøver jeg at skåne min hovedbund, men bruger det, når håret klasker eller jeg har brug for lidt mere struktur i det. Men der er faktisk mange, som ikke bruger tørshampoo som den egentlig skal. Så jeg har samlet nogle af mine bedste tips til at få det meste ud af din tørshampoo. :) Derfor skal du IKKE rede håret først Når du bruger din tørshampoo i stedet for en rigtig hårvask, så er det vigtigt at foku[...]