Sådan blev jeg klar til Danish Beauty Award

I fredags var jeg til Danish Beauty Award, som er den danske skønhedsbranches eneste “Oscar-uddeling”. Her havde jeg æren af at skulle uddele en pris og det forpligter jo en anelse i den branche. 😀 I hvert fald gjorde jeg mit for, at jeg følte mig godt tilpas blandt de velsmurte og velduftende mennesker fra skønhedsbranchen.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Her er mit fulde outfit til Danish Beauty Award 2019. 🙂 Jeg ved I spørger, så jeg skrive det lige med det samme her: Kjolen (med spagetti-stropper) er fra butik Berg. Den hvide blazer er fra Cocouture. Stiletter fra Bianco sko. Taske fra Carlend Copenhagen. Halskæde og ankelkæde fra Annilu – armbånd fra Relove & Roses. 😉

Flot hud på ansigt og krop

Jeg er altid særligt optaget af, at min hud er flot – både i ansigtet, men så sandelig også på kroppen. Jeg havde en enkel, rosa kjole på med en udskæring og bare ben. Det kræver, at man har en lille glød på kroppen og til det har jeg mit all-time vidunderprodukt fra Vita Liberata. Nemlig Body Blur, men i en ny variant, som hedder Body Blur Sunless. Det vil sige, at den har en indbygget selvbruner i også. 349 kr.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Hollywood-hud på tube

Konsistensen er som en rig creme og så er den farvet, for at du med det samme kan se hvor du smører den på henne. Den dækker alle små ujævnheder, karsprængninger og rødme, så huden fremstår smuk og ensartet. Faktisk vil jeg gå så langt at kalde den Hollywood-hud på tube. Nogle kalder den også instagramfilter på tube og det er lige præcis sådan den ser ud på huden. 🙂 Det næste billede viser min udskæring uden Body Blur Sunless.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Før jeg brugte Body Blur Sunless fra Vita Liberata, hvor de små ujævnheder kan ses tydeligt på brystkassen.

Jeg har stillet mig foran en ringlampe for at få det samme lys på mine før- og efterbilleder og for at fange hudens smukke glød bedre.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Jeg brugte bare fingrene til at smøre den ud med på de mindre områder, men på arme og ben bruger jeg altid handsken. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at vaske hænder, når man bruger den med fingrene.

Og nedenfor har jeg fået tryllet den flotteste hud frem. Det er en rigtig god idé ikke at have tøj på, når du smører det på, så du ikke får det på tøjet. Og vent lige nogle minutter og lad den tørre før du trækker i tøjet, for den kan godt smitte en smule af. Skulle uheldet være ude, så kan det heldigvis godt vaskes af tøjet igen.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Totalt Hollywood-hud med en ensartet hudtone og en smuk glow.

Derudover giver Body Blur Sunless fra Vita Liberata også en selvbrunereffekt. Huden får jo en omgående farve, men den indbyggede selvbruner giver en flot og naturlig glød, men selvbruneren holder i op til 7 dage. Selve den del, hvor den dækker huden som en makeup holder i 24 timer, medmindre du selvfølgelig går i bad inden.

Aftenens hår

Personligt er jeg mest til opsatte frisurer, der ikke er for perfekte. Der må gerne hænge lidt totter og det må gerne se lidt “tilfældigt” ud. Det look forstår min seje, dygtige frisør Dianna fra Nordic Hair Concept at lave. Hun krøllede det, flettede den ene side og samlede det i nakken. Bagefter hev hun lidt totter ud hist og pist og sprayede en glansspray henover.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Den flettede side, som blev snoet rundt om selve hestehalen. Jeg er vild med det!

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Hårspændet er fra Sui Ava.

Makeuppen til Danish Beauty Award

Når man skal give en pris, får man tilbudt at få lagt makeup af en makeupartist. (Man kan også få sat hår, men der brugte jeg min egen frisør, fordi hun kender mit hår.) Jeg ville gerne have en flot hud, brune og guld nuancer på øjnene og rosa læber.

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Det var sådan aftenens look til Danish Beauty Award blev skabt. Jeg håber, at det kunne inspirere lidt og at du fik lyst til at prøve den nye Body Blur Sunless fra Vita Liberata. Den er hvert fald uundværlig for mig, nu når der gerne må vises lidt mere hud. 🙂

Hvis du har lyst, kan du også læse et indlæg, hvor jeg har testet den originale Body Blur (uden selvbruner) på benene. Det vil sige, kun på det ene ben, så du virkelig kan se forskellen. Læs indlægget her. 

Vita Liberata, Body Blur Sunless, kropsmakeup, Danish Beauty Award, selvbruner,

Ps.: Hvis du vil se billeder af de  nominerede og  prismodtagerne fra Danish Beauty Award, så klik her. 

 • Pia T
  april 28, 2019

  WOW 🙂 🙂 Du ser fantastisk ud 🙂

  • Silke
   Pia T
   april 29, 2019

   Tak kæreste Pia! 🙂

 • Anette Waaben
  april 28, 2019

  Du er så smuk Silke og sikke et flot outfit du har på.

  Jeg har prøvet body blur fra VL men synes desværre ikke det fungerede så godt for mig….det var lidt for mørkt til min meget lyse hud, og det smittede en del af i løbet af dagen.
  Ved ikek om jeg skulle give det en chance i morgen . hvor jeg godt kunne bruge lidt hurtig wauw-effekt.

  • Silke
   Anette Waaben
   april 29, 2019

   Hej Anette, har du prøvet farven som hedder Latte Light? Men den er selvfølgelig heller ikke superlys. Og ja, den kan godt smitte lidt af, så man skal lige være lidt forsigtig. Vi må håbe, at der kommer flere farver til med tiden. 😀 Knus, Silke

 • Charlotte
  april 28, 2019

  Du ligner en million 😍 Men det er sjovt jeg tænker oftest når du får lagt makeup af andre, at du er flottest når du selv har lagt den.

  • Silke
   Charlotte
   april 29, 2019

   Tak Charlotte! Ja, det har du faktisk også skrevet til mig før. Det tager jeg da selvfølgelig som en stor kompliment. Tror bare, at jeg nyder når andre gør det – og så ender jeg heller ikke med at lægge det samme hver gang. 🙂 Knus og dejlig dag til dig

 • May
  april 28, 2019

  SUPERflot (y)

  • Silke
   May
   april 29, 2019

   Tusind tak. 🙂

 • Marianne Zehler
  april 28, 2019

  WOW – meget flot! 🙂

  • Silke
   Marianne Zehler
   april 29, 2019

   Tak kære Marianne! 🙂

 • Lone
  april 29, 2019

  Du ser helt fantastisk ud 😊

  • Silke
   Lone
   april 29, 2019

   Tak Lone! 🙂

 • Maria
  april 29, 2019

  Flot enkelt

  • Silke
   Maria
   april 29, 2019

   Tusind tak Maria! 🙂

 • Helene
  april 30, 2019

  Piift, så smukt og virkelig fantastisk frisure!

 • Malene
  maj 4, 2019

  Hej Silke
  Sikke et smukt vedhæng. Hvor er det fra?
  Bedste hilsener fra Malene

  • Malene
   Malene
   maj 4, 2019

   Hov- har nu set at det er fra Anni Lu😊
   Er dit så 16 eller 28 mm i størrelsen ?
   Bh Malene

   • Silke
    Malene
    maj 6, 2019

    Hej Malene, undskyld sent svar. 🙂 E det halskæden med muslingen du mener? Jeg vidst faktisk ikke, at der var to størrelser på den, men min er i hvert fald ikke større end de 16 mm. 🙂 Stort knus, Silke

 • Sofie Vendelbo Brandt
  september 27, 2019

  Virkelig smuk!
  Hvilken øjenmakeup har du på/hvilke produkter?
  Bh Sofie

Add Comment

Mindre appelsinhud på 30 dage – sådan gik min test
5 geniale måder at bruge ren sheasmør på