-->
Makeup

Verdens bedste mascara tip!

Jeg bruger mascara hver eneste dag og bruger nok en mascara op på cirka 2 måneder før jeg synes den begynder at blive tør og give mindre. Og jeg ved intet værre end når min mascara pludselig lægger sig i små klumper på vipperne – og jo mere jeg prøver på at rette op med mascarabørsten, jo værre bliver det med sammenklumpede vipper.

Hele øjenområdet bliver lige pludselig lidt mere træt at se på, makeuppen er tung og det klæder de færreste med sorte drys under øjnene. Jeg har tidligere prøvet det med at stille mascaraen i et glas varmt vand, så den blive blødere i konistensen, men det virker kun til den er kølet ned igen og så kan varmen i øvrigt også kan få bakterierne til at stortrives i din mascara – så nøjes med at gøre det en enkelt gang og køb så en ny hurtigst muligt.

MEN der er ingen grund til at smide din dyre mascara ud, når den begynder at klumpe eller blive tør. For jeg har afprøvet et tip, som jeg selv har fået og gerne vil dele med dig – for det virker rigtig godt! Du kan nemlig forlænge din mascaras levetid i et par uger ved blot at komme en 4 -5 øjendråber i mascaraen. Jeg gjorde det med samme mærke, som jeg fik anbefalet, nemlig Visine øjendråber til tørre øjne. 

Mascara 1 Mascara 2 Hånd

Da min mascara var meget tør, brugte jeg 5 dråber direkte ned i mascarabeholderen, puttede børsten i, kørte den rundt nogle gange og voilà, en cremet mascara som fungerer perfekt igen. På billedet af min hånd er beviset ret tydeligt, stregen forneden hvad mascaraen gav før med de uønskede klumper og oven over, hvordan den på sekunder blev cremet og helt sort igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marie-Louise Jønsson januar 13, 2017 at 10:44 pm

  Hej jeg har også et tip der virker i en tør mascara, ihvertfald for mig og det er at dryppe lidt makeup fjerner ned i beholderen. Det kan både være de cremede og dem med væske ??

  • Reply Silke januar 14, 2017 at 4:59 pm

   Det skal testes på næste tørre mascara! 😀 Tak for tippet.

 • Reply Marie-Louise Jønsson januar 13, 2017 at 10:50 pm

  Noget andet der også virker er at dryppe lidt øjenmakeup fjerner ned i mascara beholderen ??

 • Reply LIVING WITH LESS januar 14, 2017 at 2:11 pm

  Smart! Jeg bruger Cliniques Lash power mascara, og den bliver temmelig hurtigt tør, men det kan afhjælpes ved at fugte øjenvipperne med koldt vand lige inden man lægger den på.

  Bliver mascaraen ødelagt af øjendråberne efter et par uger, eller hvad er grunden til, at du skriver, at dens levetid bliver forlænget i “et par uger” (og ikke længere).

 • Reply Silke januar 14, 2017 at 4:57 pm

  Det var da også et smart tip, som jeg skal prøve med vand på vipperne. 🙂 Tak for at dele det! I forhold til levetiden mente jeg bare, at så har den ikke meget mere at give af og er stort set brugt op. 🙂
  Kh, Silke

 • Leave a Reply