Vind det nye Double Serum fra Clarins

Posted In: Konkurrence | Reklame | Skønhed

Måske har du tidligere læst om det nye Double Serum fra Clarins, som jeg personligt er rigtig glad for. Hvis ikke, kan du klikke her og læse lidt mere serummet og hvorfor jeg synes, det er så godt. 🙂

Clarins, Double Serum, planteekstrakter,

Og nu har du chancen for at vinde et serum til dig selv, for jeg har fået muligheden at sætte hele 5 serum på højkant i en konkurrence her på bloggen. Og dette serum er virkelig værd at gå efter og har en værdi på 750 kr. 🙂

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om et styks lækker Double Serum skal du svare på, hvilket årstal det første Double Serum fra Clarins blev lanceret. (Svaret kan du finde i linket om serummet længere oppe.) Skriv dit svar under billedet på konkurrencen på instagram og nævn også gerne en veninde, som du synes skal deltage i konkurrencen. Chancerne er store, for der er jo hele fem styks serum at vinde, så go for it.

Vinderen bliver offentliggjort på instagram onsdag, d.20. september efter kl.17.00. Held & lykke! 🙂

 • Helle Lillelund
  september 17, 2017

  Min elskede mor (IngeMarie Pedersen) fortjener den mere end nogen… Hun har altid været der for os alle. Mig og min psyke… far ogbjans blodprop i hjernen.. Hun tilsidesætter alle andre… Ville så gerne forkæle hende med en gave. <3 Tak igen for den bedste beauty blog Silke. Kram fra Holstebro

 • Kamilla Øbro
  september 17, 2017

  1985.

  Gad godt vinde ?

 • Karina Knaack
  september 17, 2017

  1985…lyder virkelig lækkert. Stor Clarins fan?

 • Katrine B
  september 17, 2017

  Med dine fine beskrivelser vil jeg mere end gerne vinde! Og svaret er 1985 😉

 • Trine Isholm
  september 17, 2017

  1985 er årstallet & svaret ?

 • Winnie
  september 17, 2017

  1985, – WAUUW! Den serum lyder simpelthen fantastisk ☺️

  Jeg krydser fingrene A L T hvad jeg kan og håber på en masse held 🙂

 • Tascha
  september 17, 2017

  1985 ??

 • Gitte M
  september 17, 2017

  Året er 1985, og jeg håber, at jeg er så heldig at vinde en lækker serum ??

 • BeritK
  september 17, 2017

  Selvfølgelig 1985 – forrige århundrede!! ???

 • Susanne Lang Pedersen
  september 18, 2017

  1985 ❤?

 • Anette Ninon
  september 18, 2017

  ???1985

 • Henriette Mosgaard
  september 18, 2017

  1985 🙂

 • Lene
  september 19, 2017

  1985, den lyder helt fantastisk, vil meget gerne vinde.

 • Sandie Petersen
  september 19, 2017

  1985, sikke en lækker konkurrence!

Add Comment

Kvinder der hylder kvinder – send lidt kærlighed ud!
Rosacea eller ansigtsrødme?

Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]

Test af naturlig deodorant fra Relevant

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test
Når jeg hører ordene naturlig deodorant tænker jeg med det samme, at det ikke virker  - på mig i hvert fald. Jeg hører nemlig desværre til typen, hvor det kræver lidt af holde mig lugtfri. Ikke fordi jeg sveder specielt meget, men jeg har endnu ikke mødt en naturlig deodorant, som virker på mig i længere tid. Og da jeg fik denne nye Deo Roller fra Relevant ind ad døren var jeg igen super skeptisk, men er selvfølgelig altid frisk på at teste det af alligevel. :) Nyt, dansk og naturlig på flere måder Jeg vil[...]

Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud

Posted In: Guide | Hudpleje | Personligt
De sidste cirka tre år har Carla været plaget af en teenagehud med mange indkapslede urenheder og hudorme. Vi har prøvet forskellige behandlinger og produkter uden held. Men nu har vi simpelthen knækket koden! Med få behandlinger og produkter der passer, så hendes teenagehud på få uger blev markant forbedret. Jeg fået lov til at dele billederne med Carlas tilladelse her, for jeg ved hvor mange andre der har samme udfordringer. :) I øvrigt har hun taget alle billeder selv, nogle i dagslys, nogle med blitz. Når int[...]