Vind det nye Double Serum fra Clarins

Posted In: Konkurrence | Reklame | Skønhed

Måske har du tidligere læst om det nye Double Serum fra Clarins, som jeg personligt er rigtig glad for. Hvis ikke, kan du klikke her og læse lidt mere serummet og hvorfor jeg synes, det er så godt. 🙂

Clarins, Double Serum, planteekstrakter,

Og nu har du chancen for at vinde et serum til dig selv, for jeg har fået muligheden at sætte hele 5 serum på højkant i en konkurrence her på bloggen. Og dette serum er virkelig værd at gå efter og har en værdi på 750 kr. 🙂

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om et styks lækker Double Serum skal du svare på, hvilket årstal det første Double Serum fra Clarins blev lanceret. (Svaret kan du finde i linket om serummet længere oppe.) Skriv dit svar under billedet på konkurrencen på instagram og nævn også gerne en veninde, som du synes skal deltage i konkurrencen. Chancerne er store, for der er jo hele fem styks serum at vinde, så go for it.

Vinderen bliver offentliggjort på instagram onsdag, d.20. september efter kl.17.00. Held & lykke! 🙂

 • Helle Lillelund
  september 17, 2017

  Min elskede mor (IngeMarie Pedersen) fortjener den mere end nogen… Hun har altid været der for os alle. Mig og min psyke… far ogbjans blodprop i hjernen.. Hun tilsidesætter alle andre… Ville så gerne forkæle hende med en gave. <3 Tak igen for den bedste beauty blog Silke. Kram fra Holstebro

 • Kamilla Øbro
  september 17, 2017

  1985.

  Gad godt vinde ?

 • Karina Knaack
  september 17, 2017

  1985…lyder virkelig lækkert. Stor Clarins fan?

 • Katrine B
  september 17, 2017

  Med dine fine beskrivelser vil jeg mere end gerne vinde! Og svaret er 1985 😉

 • Trine Isholm
  september 17, 2017

  1985 er årstallet & svaret ?

 • Winnie
  september 17, 2017

  1985, – WAUUW! Den serum lyder simpelthen fantastisk ☺️

  Jeg krydser fingrene A L T hvad jeg kan og håber på en masse held 🙂

 • Tascha
  september 17, 2017

  1985 ??

 • Gitte M
  september 17, 2017

  Året er 1985, og jeg håber, at jeg er så heldig at vinde en lækker serum ??

 • BeritK
  september 17, 2017

  Selvfølgelig 1985 – forrige århundrede!! ???

 • Susanne Lang Pedersen
  september 18, 2017

  1985 ❤?

 • Anette Ninon
  september 18, 2017

  ???1985

 • Henriette Mosgaard
  september 18, 2017

  1985 🙂

 • Lene
  september 19, 2017

  1985, den lyder helt fantastisk, vil meget gerne vinde.

 • Sandie Petersen
  september 19, 2017

  1985, sikke en lækker konkurrence!

Add Comment

Kvinder der hylder kvinder – send lidt kærlighed ud!
Rosacea eller ansigtsrødme?

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]