Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Står du og mangler mild hudpleje til sensitiv hud, så skal du så meget læse med her! For Matas har lavet de fineste, superskånsomme hudplejeprodukter til lige præcis sensitiv hud. Faktisk er der kommet tre helt nye serier, som kan noget for forskelligt, men i dag vil jeg gerne have fokus på sart og sensitiv hud. Jeg kommer tilbage til de to andre nye serier på et andet tidspunkt. 🙂

Nyt udseende

Først og fremmest vil du møde et nyt udseende. Selvfølgelig vil du stadigvæk kunne genkende produkterne med de ikoniske striber, men hele ansigtsplejen har fået et mere let og moderne udtryk. Krops- og hårprodukterne følger også snart efter. Striberne er blevet lettere og tyndere og så er emballagen designet med stor omtanke for miljøet. Det betyder, at Matas har reduceret plastmængden med hele 30 procent. Især denne del synes jeg er mega sej!

Matas, Matas Mild, parfumeret, svanemærket, Den Blå Krans, hudpleje, budgetvenlig,

Mild, mildere, mildest

Da jeg selv tester rigtig mange produkter, kan min hud til tider også reagere ved at slå ud, blive irriteret eller prikke lidt. Lige pt er jeg dommer for Danish Beauty Award og tester på livet løs og jeg elsker det – men det gør min hud ikke altid.  Så når min hud bliver irriteret, er der ikke andet for end at bruge den mest skånsome, milde hudpleje jeg kan finde. Og her er Matas Mild serien til sensitiv hud intet andet end perfekt! De beroliger, fugter, dulmer irriteret hud og plejer så dejligt.

Matas, Matas Mild, parfumeret, svanemærket, Den Blå Krans, hudpleje, budgetvenlig,

Serien kan nemlig bryste sig af flere gode ting: de er svanemærkede, allergivenlige (med Den Blå Krans), uparfumerede, vegansk og så endda mega budgetvenlige. What’s not to like? 🙂 For mig er Matas Mild produkter, som jeg kan bruge, som jeg med god samvittighed kan smøre min datter ind i og som hele familien faktisk kan bruge. Og så er et ekstra plus, at de fleste produkter nu kommer i lufttæt emballage og med en pumpefunktion. Det er hygiejnisk, gør det nemt at dosere og sparer faktisk plads i skabet.

Hvad er der i?

Der findes en dagcreme, natcreme og øjencreme i serien til den sensitive hud. Dejlig enkelt, ik? Og så kan du få serien til sensitiv, normal og normal/kombineret hud. De har alle tre de samme beroligende egenskaber og indeholder bl.a. nærende jojobaolie, styrkende sheasmør, kreatin som stimulerer cellefornyelsen og Provitamin B5, de plejer og reparer. Konsistenserne er dejlige, trænger nemt ind og fugter godt. Øjencremen er en smule lettere i det en dagcremen. Disse tre produkter koster 65 kr pr styk.

Dog skal jeg om natten supplere med lidt ekstra, da min hud er meget tør. Her har jeg prøvet den nye  olie fra den nye Matas Anti Wrinkle serie -den olie er jeg kæmpe fan af og den skal I snart høre mere om!

Matas, Matas Mild, parfumeret, svanemærket, Den Blå Krans, hudpleje, budgetvenlig,

Denne nye olie må I høre mere om snart, det er blevet en ny favorit hos mig. Skal dog lige sige, at den ikke hører under Matas Mild serien.

Forskellige rensemuligheder – og min favorit!

Du kan vælge mellem forskellige rensemuligheder, der er alt fra rensemælk, rensemousse eller vaskegele, skintonic, renseservietter og en Micellar Water.  Jeg synes de alle er fine, men personligt er jeg mest til Micellar Water. Mest fordi det er så dejlig nemt, den fjerner også øjenmakeup, svier ikke og udtørrer heller ikke huden. Min hud er heller ikke så glad for vand, når den er irriteret, så på den måde kan jeg skånsomt rense huden uden brug af vand.

Matas, Matas Mild, parfumeret, svanemærket, Den Blå Krans, hudpleje, budgetvenlig,

Micellar Water koster 70 kr for 500 ml.

Til sidst skal jeg bare lige vise en sød lille detalje på Micellar Water. For ikke nok med, at selve åbningen er foroven i låget og åbnes ved at dreje på låget. Men bemærk lige den lille smiley – den fik i hvert fald også mit smil frem. 🙂

Matas, Matas Mild, parfumeret, svanemærket, Den Blå Krans, hudpleje, budgetvenlig,

Alle produkter er online hos matas.dk nu. 🙂

  • Charlotte Ascanius
    marts 10, 2019

    Tak for dit indlæg om de nye “striber” fra Matas – deres nye produkter lyder lækre og må prøves. Priserne er jo også gode.

Add Comment

Bedre hud på 4 uger
3 nye foundations, som tryller huden flottere