4. Hårvitaminer til 3 måneder fra HairLust

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame | Skønhed

Jeg har selv haft stor succes med at teste disse hårvitaminer fra HairLust. Men det kræver tålmodighed at få resultaterne, hos mig tog det cirka 3 måneder før jeg begyndte at fornemme noget selv. Derfor har jeg fået lov til at udlodde en dejlig julepakke med hele 3 måneders forbrug af hårvitaminerne Hair Growth Formula Gummies. Jubiii! 🙂 Værdi 747 kr.

Hair Lust, hårvitaminer, 3 måneder, konkurrence, julekalender

 

Lækre bamser

Jeg har testet deres hårvitaminer i både de almindelige tabletter og vingummierne, begge dele fungerer lige godt. Men hvis du f.eks. har svært ved at sluge piller, er vingummierne et super alternativ. Og de faktisk bare sødt og lækkert, uden mærkelig bismag eller vitaminsmag. De indeholder et minimalt kalorieindhold, så her kan du synde med god samvittighed. 😉 Du skal spise 3 bamser dagligt i forbindelse med et måltid, jeg plejer selv at tage vitaminerne til morgenmaden for at huske dem. HairLust anbefaler også, at man tygger bamserne grundigt for at aktivere vitaminerne.

Hair Lust, hårvitaminer, 3 måneder, konkurrence, julekalender

Hvad er der i?

Kigger jeg på ingredienslisten, så indeholder disse hårvitaminer alle de rigtige vitaminer og mineraler. Der er et højt indhold af bl.a. biotin, folsyre, B5, B6 & B12, som er den perfekte kombination til at vedligeholde og styrke håret indefra.

Hvordan virkede de på mig?

Jeg tog pillerne i to-tre måneder før jeg pludselig fik mange små “strithår” ved hovedbunden. I starten troede jeg, at det var knækkede hår jeg kunne se. Men efter et besøg hos frisøren fik jeg bekræftet, at “antennerne” faktisk var helt nye hår der var vokset frem. Og der var kommet mange!! 🙂

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Da jeg kom tilbage igen efter at have taget hårvitaminer i 4 måneder i alt, skulle jeg have lyse striber. Der var to frisører, som skulle lægge striberne og den anden frisør bemærkede med det samme, at hun godt nok synes jeg havde fået mange nye hår. Vi tog nogle billeder for at jeg kunne vise billederne her på bloggen. Du kan læse hele indlægget her. 

Vind 3 måneders forbrug af Hair Gummies fra HairLust

For at deltage i konkurrencen om de lækre hårvitaminer skal du tilmelde dig bloggen, like billedet (hvis det er på instagram) og skrive en lille hilsen til mig om hvorfor du skal vinde. Det kan gøres her eller på instagram og du finder svaret her i indlægget. Jeg glæder mig over og læser dem alle, men fordi der kommer mange svar, kan jeg desværre ikke nå at svare på dem i konkurrencerne.

Vinderen bliver trukket dagen efter hver konkurrence i julekalenderen.  Jeg har oprettet en side herinde, hvor man kan se hvem der har vundet, men vinderen får også direkte besked. Held & lykke!

Kærlig hilsen,

Silke

 • Dea
  december 4, 2018

  Sikke en lækker præmie, den ville jeg gerne vinde😊

  • Mette
   Dea
   december 4, 2018

   Lækker konkurrence. Jeg er selv igang med samme tur, og vil elske at vinde en 3 mdr kur til min mor, som pludselig har fået store skaldede pletter i hovedbunden.

  • Janne
   Dea
   december 5, 2018

   Den vil jeg gerne vinde, mit hår er fint og tyndt kunne være rart med mere hår 🍀🍀❤

 • Birgitte Andersen
  december 4, 2018

  Har tynd fint hår så man tydeligt kan se min hovedbund hvis jeg ikke retter på håret hele tiden. Derudover har jeg heller aldrig kunnet få håret længere end til lige over skulderen før det knækker eller er blevet så rørt at det skal klippes. Så efter en masse forskellige plejeprodukter og vitaminer kunne det være så fantastisk at vinde denne skønne præmie 🤞🎅🎄

 • Anette Waaben
  december 4, 2018

  Dem vil jeg rigtig gerne vinde, for nu mister jeg hår…igen !

 • Miatilda A.
  december 4, 2018

  Der er mange gode ting ved at ramme midt 40’erne, men flere hår er ikke en af dem. Så jeg har nok brug for lidt hjælp.
  Glædelig december..

 • Susanne Dall Jensen
  december 4, 2018

  Dem vil jeg rigtig gerne prøve 😍
  Mit tynde, fine hår trænger til et boost 💪🏼
  Ha’ en super, dejlig dag ☀️

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  december 4, 2018

  Åh, det ville være fantastisk at få mere hår😊 jeg har meget fint hår og tænker at sådan en omgang med de produkter kunne være godt for mit hår… Og ikke mindst selvtilliden, det lyder måske underligt, meeen for mig er selvtillid også lækkert hår 😊

 • Anna A Nielsen
  december 4, 2018

  Er gravid lige nu og nyder det kraftige hår – Men ved også godt hvad der sker, når baby er ude lige om lidt! Mon ikke de små vingummi’er kunne få håret til at blive? 😉

 • Beritlyed
  december 4, 2018

  Det ville være skønt om vitaminer kunne skubbe hårproduktionen igang igen🙏🏼

 • Iben
  december 4, 2018

  Mit hår er pisten, vinter træt og kraftig på vej til gråt, så trænger 😋😍

 • Bente Justesen
  december 4, 2018

  Det er lige noget for mig🤩🎅🏻

 • Tine Bjerre
  december 4, 2018

  Det ville være skønt at vinde. 😊

 • Louise Andersen
  december 4, 2018

  Sikke en skøn præmie, det ville mit hår elske!

 • Dorthe Kihm
  december 4, 2018

  Ja tak👏🏻👏🏻 Dem skal jeg da vinde, da mit tynde hår er blevet mere pisten og livløs med alderen trods en masse pleje😍👏🏻🙏🏻😊

 • Cathrine Guldberg
  december 4, 2018

  Sikke skønne december gaver 🎅🏼🌲🙏🏻 Jeg vil elske at vinde, da mit lyse lange hår trænger til næring og styrke og jeg vil elske at prøve “hår bamserne” 🙍🏼‍♀️💇🏼‍♀️🍀🤞🏻

 • sanne brøndum
  december 4, 2018

  Ja tak – jeg er 63 og har mumset de lækre bamser i 6 måneder – og wow mit hår er i bedre form end da jeg var 20 – så ja, jeg vil elske at vinde de små lyserøde bamsebjørne…..som får en til at føle sig som “guldhår”…

  sanne

 • Jeannette Mollerup
  december 4, 2018

  Det ville være pragtfuldt at prøve
  et produkt, der styrker og nærer hovednummer. Bliver af og til noget forskrækket , når jeg samler hår op i bruseren😧🤔😀🌼🌸

 • Karen Kryger Edvardsen
  december 4, 2018

  Dem vil mit fine skandinaviske hår gerne prøve

 • Jeannette Mollerup
  december 4, 2018

  Ja, der skulle jo stå hovedbunden😂😅😂😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣😀🌼

 • Tanja
  december 4, 2018

  Det kunne jeg godt bruge til mit tynde hår🤞🎄🎁❤️

 • Emillia M
  december 4, 2018

  Jeg har utrolig tyndt hår, det er ganske enkelt forfærdeligt til tider. Jeg har faktisk selv forsøgt mig med vingummier fra to forskellige mærker, først fordi jeg bare lige ville prøve en måned (og de var på tilbud) og så fordi jeg fandt et billigt mærke, men har ikke haft råd til at købe dem siden. Og når man gerne skal tage dem i tre-fire måneder for at se resultater … så har jeg selvfølgelig ikke set nogen endnu. Men jeg vil utroligt gerne igang med dem.

 • Mia
  december 4, 2018

  Et spændende produkt, som jeg virkelig gerne vil prøve oven på en graviditet, hvor mit hår forsat, efter nu 11mdr. fortsat falder af i store mængder efter hver hårvask! 🙁

 • Camilla
  december 4, 2018

  Det er virkelig en lækker gave. Syns mit hår er blevet tyndt og træls – krydser fingre for at jeg vinder.

 • Natascha Therkelsen
  december 4, 2018

  Mit hår er blevet meget tyndt siden min graviditet. Her et år efter fødslen er det desværre stadig kritisk. Har længe ønsket mig at prøve vingummierne og håber virkelig at jeg vinder

 • Pia T.
  december 4, 2018

  Uha…. krydser fingre 🙂 🙂 🙂

 • Christina ulrikka jensen
  december 4, 2018

  Sikken en fin præmie, har læst så meget godt om dem, og jeg kan jo læse og se i dit opslag at det virker. Skal giftes til næste år, og jeg vil da elske at få et godt sundt og tykkere hår til denne store dag❤️ Rigtig dejlig dag

 • Louise S
  december 4, 2018

  Lækker julekalender du har bikset sammen til alle dine læsere ☺️
  Efter tre graviditeter trænger mit hår virkelig til at finde tilbage til hvad det var engang og kunne håbe på at disse hårvitaminer kunne være en hjælpende hånd.

 • Eva Vangsgaard Andersen
  december 4, 2018

  Så lækker en præmie.. 🤗
  Mit stress-plagede hår kunne virkelig godt tænke sig nogle nye hår-venner, så jeg vil elske at vinde..
  Og hov – glædelig 4. december.. 🎄🎄

 • Louise EP
  december 4, 2018

  Mit hår er også blevet svækket af graviditet og for lidt søvn. Og så er farvning heller ikke så godt for håret, men grå hår pibler frem 😂. Så ville være dejligt med en masse nye hår som jeg kan se du har fået på billederne.

 • Luna
  december 4, 2018

  Drømmer om langt hår – det er SÅ mange år siden, da jeg er ret glad for meget lyst hår ahem 😂 måske disse ville hjælpe det lidt på vej …. 💫

 • Trine H
  december 4, 2018

  En super lækker præmie…
  Ville så gerne kunne få et langt og sundt hår, med mange krøller skal der altså noget længde til da det trækker sig sammen og op… Måske disse kunne hjælpe 🍀🎄🙏

 • marlene
  december 4, 2018

  jaaa ville være en rigtig god julegave at vinde. KH Marlene

 • Maria Ørum
  december 4, 2018

  Kunne være lækkert med nogle sunde lange lokker

 • Linda Schack Gundersen
  december 4, 2018

  Sikke en dejlig præmie, det vil være godt til mit tynde hår😂

 • Mette
  december 4, 2018

  Lækker konkurrence. Jeg er selv igang med samme tur, og vil elske at vinde en 3 mdr kur til min mor, som pludselig har fået store skaldede pletter i hovedbunden.

 • Teresa
  december 4, 2018

  Har haft lyst til at prøve dem siden jeg læste dit indlæg om dem for noget tid siden!

 • Natja baun
  december 4, 2018

  Spændende produkt – det vil jeg gerne prøve <3

 • anne-Sophie
  december 4, 2018

  dem vil jeg genre vinde – mit hår trænger til forkælelse, det er skadet og trist nu hvor jeg er sygemeldt m stress

 • Mia Jeppesen
  december 4, 2018

  Mit hår trænger til kærlighed indefra. Jeg håber at blive den heldige❤️❤️

 • MetteMM
  december 4, 2018

  Det ville virkelig være en præmie sendt fra himlen. Jeg har købt mig fattig i special hårprodukter mod hårtab, da jeg lige nu taber helt enorme mængder hår pga. stress. Så det ville helt sikkert være godt at supplere hårprodukterne med kosttilskud, så jeg forhåbenligt kan få lidt hår på hovedet igen.

 • Pia
  december 4, 2018

  Mit hår er så filteret og fedtet med den store manke jeg har. Det trænger til kærlighed og pleje. Håber jeg vinder 😃⭐️👍

 • Stinna
  december 4, 2018

  Mit hår trænger virkelig til at blive styrket efter en stor operation. Jeg er begyndt at fælde helt vildt og mit hår ser bare trist ud. Jeg ville elske at prøve disse.

 • Birgitte
  december 4, 2018

  Fordi jeg mister hår i forbindelse med min overgangsalder. I perioder knækker det og der er hår i vask, bruser og gulv i badeværelset, Ja også maden 🙄

 • Birte
  december 4, 2018

  Mit behandlingsskadede hår (farvning og varmebehandling) ville elske dette indvendige boost😍

 • Gitte Søndergaard
  december 4, 2018

  Jeg er udstyret med meget tyndt fint skandinavisk hår og har nu ikke farvet hår i næsten to år i kampen om bedre manke😊 måske er hair lust det er skal til🤞🏻🤞🏻 Vil i hverttilfælde gerne forsøge🤞🏻🤞🏻💕🎄

 • Helle
  december 4, 2018

  Efter en længere periode med stress, er min “hårpragt” næsten halveret. Til min store sorg. Så jeg vil rigtig gerne i gang med vitaminerne og den indre genopbygningen.

 • Ditte Juul
  december 4, 2018

  Et sundt og lækkert tykt hår kunne på alle måder pynte på enhver kvindes hoved; så kan jo bare håbe julemanden 🎅 har hørt mit ønske om at vinde dagens lækre præmie 🙏. Rigtig dejlig dag til skønne dig Silke 😘

 • Pernille juul
  december 4, 2018

  Jeg taber hår pga overgangsalder så jeg vil virkelig gerne prøve om hairlust og se im det kan hjælpe mig. Kh Pernille

 • Lena
  december 4, 2018

  Uhh… dem vil jeg rigtig gerne prøve :o)
  Mit hår er så tyndt og jeg fælder rigtig meget.
  Tak for en god blog:)

 • Lene Vad Pedersen
  december 4, 2018

  Jeg ville faktisk gerne vinde til min ældste søn, som er lidt bekymret for sit hår

 • Maria Jørgensen
  december 4, 2018

  Ville elske at vinde denne lækre præmie.

 • Betina Varsted
  december 4, 2018

  Woooow jeg ELSKER de skønne vingummier🤩🤩 Har selv taget dem i ca. 5 mdr. og har også de små strithår. Jeg har kun en halv bøtte tilbage og vil juble hvis jeg blev den vildt heldige🥰🥰
  Rigtig dejlig 4. December til dig🎄🎄

 • Katrine B
  december 4, 2018

  Jeg har længe kigget på dem, og tænkt, om de mon var et forsøg værd til mit tørre krøllede hår – og nu har jeg jo endnu mere lyst til at prøve 🙂 Så krydser fingre for mit held!

 • Gitte Leth
  december 4, 2018

  Virkelig skøn præmie:-) er tiltrængt til mit meget tørre hår:-)

 • Helle Gregersen
  december 4, 2018

  Efter at have haft en kæmpe-succes-oplevelse med et vippe-serum, har jeg i den grad fået troen på at det lange træk nytter og vil ELSKE at prøve disse “vingummier”. Efter vipperne er jeg nemlig lige præcis kommet til at få styr på lokkerne 🤞🙏💕💆‍♀️

 • Dina
  december 4, 2018

  Det ville simpelthen være den bedste julegave. Døjer med hårfældning siden graviditet for et par år siden og har prøvet meget forskelligt, men det har ikke virket ordentligt, desværre. Krydser fingre for at vinde 🙂
  God jul til dig

 • eva
  december 4, 2018

  Efter en lang og ubehagelig periode med stress og sorg, har jeg mistet en hel del af mit hår. Det kunne være dejligt med lidt førstehjælp, så håber jeg vinder 🙂

 • Maibrith H. Poulsen
  december 4, 2018

  Mit hår er tørt og trist, jeg fælder meget og det knækker. Så mit hår vil elske forkælelse🥰

 • Louise R
  december 4, 2018

  Mit hår har lidt under 2 graviditeter og er blevet noget tyndt i det. Så disse hårvitaminer vil være en kæmpe hjælp.

 • Mette
  december 4, 2018

  Ja tak! Jeg har det tyndeste fehår. Hvis de virker vil jeg tage dem ind i min klinik.

 • Nanna Benn
  december 4, 2018

  Grundet et ret stort pres fra både fuldtids praktikplads og projektskrivning på sidelinjen, har jeg de sidste mange måneder tabt så vanvittig meget hår, at det vitterligt kan mærkes på tykkelsen af hestehalen 😅 så vitaminer der vil få nyt hår til at vokse hurtigere ud, vil virkelig falde på et tørt sted 😃

 • Jytte Jensen
  december 4, 2018

  Lige hvad mit hår kunne bruge😍
  Jeg er pludselig i en alder af 43 år, begyndt at fælde😱 Hårtabet startede lige efter, at jeg var afsluttet en medicin kur ved hudlægen 😳 Så lige nu, kunne mit hår godt trænge til et BOOST 💪

  Så både jeg og mit hår er klar til at vinde denne skønne præmie 😍💪

 • Jannie
  december 4, 2018

  Det ville være så dejligt at vinde, til mit trætte hår:-)

 • Helle Lillelund
  december 4, 2018

  Har kun hørt godt om
  Vitaminerne. Er ikke god til piller, så derfor er dette “alternativ” fantastisk! 😋 Tak for en god konkurrence.

 • Susanne D
  december 4, 2018

  Jeg har lidt længere hår end skulder langt hår, men desværre taber jeg simpelthen så meget hår pt. og har gjort det de sidste mange måneder. Jeg ved ikke om det er mine 47 år, der nu pludselig viser sin bistre bagside. Er det mon ikke nok med rynkerne og den tørre hud ? 😉 Det er værst, når jeg vasker hår, hvor jeg efterfølgende står med en hel håndfuld tabte hår… Så jeg vil da så gerne vinde denne SÅ fine kalendergave.. 🙂

 • Rikke Langkow
  december 4, 2018

  Smider et lod i puljen.
  Er i gang med projekt langt hår så det vil lige være ideelt for mig at vinde.
  🎄🎄👼🏻👼🏻

 • Lisbeth Brünings
  december 4, 2018

  Jaaa dem vil jeg gerne prøve👍

 • Mia L.
  december 4, 2018

  Det ville være skønt om vitaminer kunne skubbe hårproduktionen i gang igen🙏🏼

 • Mia T.
  december 4, 2018

  Det ville være så dejligt at vinde, til mit trætte hår:-)

 • Maria Hjørngaard
  december 4, 2018

  Jeg er ved at miste mit tykke, fyldige hår i en alder af 45 år..😱😱..
  Mon dette kan hjælpe en kvinde i krise????🎄🎄

 • Lone
  december 4, 2018

  Det ville mit skandinaviske fehår gerne prøve 🎄

 • Lene R
  december 4, 2018

  Er blevet så tynd i toppen, at jeg skal tænke over frisure samt bruge bestemte produkter, for at det ser nogenlunde ud….

 • Tina
  december 4, 2018

  Glædelig 4.december Silke:-)
  Så flot du laver julekalender til os hver dag, jeg ved jo hvor stort et arbejde det er:-)
  Jeg vil meget gerne prøve at vinde og få små synlige strithår som du.
  Mit hår trænger virkeligt, da det pga. sygdom er faldet af i store totter, hvilket er lidt et mareridt når jeg altid har haft et flot langt kraftigt hår.
  Jule nisse hilsner herfra!

 • Anne
  december 4, 2018

  ❤Jeg ville elske at forære dem til min mor. For efter graviditet og stress tabte hun så meget af sit hår og det er aldrig blevet som det var før

 • Lotte Abildgaard
  december 4, 2018

  Skøn skøn gevinst. Den vil jeg elske at prøve

 • Lise andersen
  december 4, 2018

  Mit meget fine, tynde hår og få hårstrå trænger virkeligt til et boost, så jeg måske kan få hår jeg kan være tilfreds med uden at være bange for at vise bare pletter. Selv som 40+ er jeg enormt bevidst om min manglende hårpragt😳

 • Annika
  december 4, 2018

  Mit hår vil elske de lækre bamser🌸

 • Charlotte
  december 4, 2018

  Ville jeg gerne vinde om se om de kan hjælpe på mit fine, tynde hår😀🎄

 • Sarah
  december 4, 2018

  Sikke en fin præmie 😀 jeg krydser fingre! 😉

 • Elisabet Soffi Dea Rudaa
  december 4, 2018

  Vil gerne vinde denne gave 🥰🥰

 • Vera Mou Kleffel
  december 4, 2018

  Sikke en fin præmie 😁. Mit hår kunne godt trænge til et vitaminboost. Jeg taber vildt mange hår. 🙂

 • Astrid
  december 4, 2018

  De står på min datters ønskeseddel, så dem skal hun have

 • Camilla
  december 4, 2018

  Den vil jeg elske at vinde, jeg synes at jeg fælder så gevaldigt (det gør min mand også😉) og jeg tror det vil gøre mit hår godt😎

 • Susanne L.
  december 4, 2018

  Dem ville jeg virkelig gerne vinde.
  Efter et ret stressende halvt år er mit hår mere porøst og slidt, end det plejer. Trods jeg bruger gode produkter. Så måske pleje indefra kan gøre noget godt for mig.

 • Josephine
  december 4, 2018

  Jeg har bare det tyndeste, sjaskede fehår – ville være skønt med flere hår og mere fylde 🙂

 • Pernille Skov Thorsted
  december 4, 2018

  Min datter er fortvivlet over at fælde så mange hår dagligt. Så hun skal have vitaminerne, hvis jeg bliver den heldige vinder.
  Krydsede fingre herfra.🤞🙏🍀

 • Sofie V
  december 4, 2018

  Jeg ville forære dem til min søde steddatter, som er ked af sit fine hår 🌟

 • Pia Rotbøl
  december 4, 2018

  Mit hår trænger i den grad til få et vitamin boost, så håber, at jeg bliver den heldige

 • Heidi
  december 4, 2018

  Lækker konkurrence! Det har jeg drømt om at prøve lige siden at de kom frem. Og hvem ved… Men dem i tasken tør jeg måske endeligt bevæge mig ud i en frisk pixie cut 🙂 Dejligt med de friske nye hår som du har fået af det i hvert fald.

 • Miriam
  december 4, 2018

  Spændende gave – jeg kan godt huske indlægget, som var interessant læsning! Jeg ville mægtig gerne have et “boost i bunden”, så jeg krydser fingre! 🤞❤

 • Malene R
  december 4, 2018

  Jeg ville elske at vinde, så mit hår kunne få et boost.

 • Helle S.
  december 4, 2018

  Hvor fint med de små, nye hår😍 Jeg fælder helt vanvittigt, hele året, kunne så godt tænke mig at prøve de her vitaminer!

 • Maria Caprani
  december 4, 2018

  Mit meget fine hår, som også er ved at blive gråt – kunne her i begyndelsen af overgangsalderen godt trænge til et ordentligt boost – så jeg vil elske at være den heldige, der vinder denne kur 🙏🏻😍🎅🏻

 • Lis
  december 4, 2018

  Dem vil jeg gerne prøve

 • Mia Flannov
  december 4, 2018

  Kære Silke
  Jeg døjer selv med en meget sparsom hårpragt og har længe ledt efter noget der måske kunne hjælpe bare lidt, så jeg deltager med krydsede fingre 🙂 håber du får en skøn jul.

 • Malene H B
  december 4, 2018

  Det vil min tynde “fimsede” hår elske, i håb om der sker bare en lille smule.

 • Helle Rick
  december 4, 2018

  Jeg er ved at være lidt tynd i toppen, og vil synes rigtig godt om at få ‘strittere’ ligesom du har fået. Sjovt billede.

 • Kristina Tina Jensen
  december 4, 2018

  Jeg ville elske at få et lækkert kraftigt hår. Det kommer nok ikke til at ske. Men så et sundere hår. Ja det kunne være så lækkert.

 • katja
  december 4, 2018

  Jeg vil elske at vinde da mit hår godt kunne bruge noget fornyet styrke . plus det kunne være dejligt med en julegave til mig selv da jeg ikke står til at få nogen hver i år

 • Camilla Hovej
  december 4, 2018

  Fordi mit vintertrætte hår godt kunne bruge lidt energi 🙂

 • Janni Skjærlund
  december 4, 2018

  Jeg ville elske at vinde et vitaminboozt til mit hår, da jeg har fældet meget det sidste halve år og min hårpragt efterhånden er lidt pjaltet.

 • Louise
  december 4, 2018

  Jeg fælder meget….

 • Signe
  december 5, 2018

  Jeg er inde i en livsfase, hvor jeg forsøger st lære at gi mig selv en masse kærlighed igen. Dette gælder også mit hår, som i den grad trænger til lidt kærlig omsorg. Måske det så ville kunne vokse længere end til skulderene uden det knækker hele tiden. Dejlig dag og tak for skøn blog 🙂

 • Maria
  december 5, 2018

  Jeg trænger til en god “hårkur” indefra efter en stresset periode! 🙈🙈🙈🤞🏻🤞🏻🤞🏻💖

 • Eva Sjælland
  december 5, 2018

  Mit skandinaviske fine fehår reagerede for et halvt år siden pludselig på en alt for travl og stresset periode. Mystisk nok knækkede mit hår af, så jeg nu har en frisure, der minder om en ung Aron Carter 😵 – ikke på den fede måde vel at mærke!
  Pludselig går det op for én, at hår ikke kun er noget med stil og look at gøre, men hvor meget af vores personlighed, der faktisk er bundet i de lokker, der gror på hovedet af os!
  Jeg vil derfor elske at prøve, om HairLust kan få noget power tilbage i min nu tjavsede frisure!

Add Comment

3. Økologisk hudpleje fra Ecooking
5. Elegant og sensuel powerduft fra Versace