Biotin Strong – sådan gik det med testen

Tilbage i november ledte jeg efter 3 testpersoner, som sammen med mig ville teste kosttilskuddet Biotin Strong. Biotin Strong er beregnet til den indre pleje af hår og negle. Testen sluttede for en lille måneds tid siden og de tre testere har alle brugt produktet i 2 måneder. Det synes jeg jo er en god og meget ærlig måde at teste på, fordi hver enkelt har forskellige udfordringer og kan måske også reagere forskelligt på kosttilskud generelt. 🙂

Hvad er Biotin Strong 

Før du får resultaterne, vil jeg lige hurtigt ridse op hvad Biotin Strong er for noget. Det er et kosttilskud, som du  kan købe der hvor du ellers køber dine kosttilskud eller på Biotin Strongs egen hjemmeside.   

Biotin Strong, test, resultat, kosttilskud, hår, negle, indre skønhed

Der er 60 tabletter i en pakke og du skal tage en tablet hver dag. Det er især ingrediensen Biotin (også kaldet Vitamin B7), som der er skruet op for i Biotin Strong. Det vil sige, at mængden er betydelig højere end i lignende produkter på markedet. Biotin er kendt for at være det, som bedst kan styrke hår og speede neglenes vækst op indefra. 

Biotin Strong, test, resultat, kosttilskud, hår, negle, indre skønhed

Ingredienslisten bliver gransket. 🙂

Derudover er to andre vigtige ingredienser i Biotin Strong zink, som vi i forvejen har naturligt i kroppen. Mangler du zink i kroppen, kan du blandt andet opleve hårtab og skrøbelige negle. Og endelig indeholder den methionin, som indeholder svovl. Svovl og zink er vigtige for at kroppen kan danne keratin. Så kombinationen af disse tre ingredienser er en styrkende cocktail til hår og negle. Og endelig er det et stort plus, at Biotin Strong er ret budgetvenligt i forhold til lignede mærker. (60 tabletter, 159 kr).

Testernes vurdering

Alle tre tester har kunnet mærke små forbedringer med forskellige ting, men da et kosttilskud jo tager tid, skal du nok have god tålmodighed og egentlig gerne teste 3-4 måneder i stedet for. Specielt med håret kan det tage længere tid, hvilket jeg også personligt har erfaret.

Stærkere negle 

“Jeg har kigget grundigt efter for at se, om jeg kunne se en forskel på hårvæksten, men der er ikke sket det store der. Til gengæld har mine negle altid været slemme til at knække og det er klart blevet bedre. De føles stærkere og knækker ikke lige så nemt, så det har været dejligt.” Tina, Tølløse.

Bedre bryn og negle

“Jeg har forvejen et hår, som vokser normalt, men jeg synes ikke det er begyndt at vokse hurtigere. Men det er ret tydeligt, at mine øjenbrynshår er vokset mere, så der skal plukkes lidt oftere. Min negle er også blevet pæne og stærke og knækker ikke lige så let som de plejer.” Liv,  København N.

Mere hår i tindingerne

“Mit hår vokser faktisk ret hurtigt og jeg kunne især se, at håret i tindingerne er vokset lidt mere. Så hos mig er det dér jeg kunne fornemme den største forskel. Desværre har jeg ikke oplevet den store forbedring på neglene, som stadigvæk har tendens til at skalle af i lag.” Anne, Næstved.

Biotin Strong, test, resultat, kosttilskud, hår, negle, indre skønhed

Biotin Strong, en negleolie og en god fil – så kommer man langt med pænere negle.

Min egen erfaring

Jeg tog et andet kosttilskud til håret inden jeg startede på Biotin Strong, så mit hår var i forvejen aktiveret med mange nye hår. Den proces fortsatte og stoppede i hvert fald ikke, så der kom fortsat nye hår ud. Det blev også tjekket hos min frisør sidst, som sagde, at der stadigvæk pibler mange nye hår frem. På neglene kunne jeg bedst mærke det ved at de føltes stærkere og ikke knækkede så hurtigt. Men jeg døjer stadigvæk lidt med de der lag, som man kan skubbe af.

Har du selv fået mod på at prøve Biotin Strong, kan de købes blandt andet hos Matas her. 

 • Tina
  april 4, 2019

  Spændende at læse om, hvordan det har hjulpet 🙂
  Jeg vil nok hoppe på holdet og tage pillerne gennem en god tid og så håbe på hår der titter frem, som du har 🙂
  Aften hilsner og en smuk april ønskes 🙂

  • Silke
   Tina
   april 6, 2019

   Godt Tina, jeg fortsætter også med dem. 🙂 Rigtig dejlig weekend til dig. Kh, Silke

Add Comment

Et par sko til fem outfits
Øjencreme til moden hud