Forkæl en du kender med Forever Living

Har du lyst til at forkæle en du kender? I dag har jeg nemlig lavet julekalenderen en smule anderledes, for det er din tur til at pege en ud du holder af. Eller måske er der en person, som har været igennem en svær tid og som trænger til lidt forkælelse. I hvert fald er der et gavekort på 1.000 kr på højkant til Forever Living, som især er kendte for deres brug af aloe vera. 🙂

Forever Living, hudpleje, aloe vera, ansigtsmaske, serum, kosttilskud

Lidt inspiration

Personen du udpeger kan jo selv vælge hvad hun vil snolde de 1.000 kr op på. Men måske kan hun bruge lidt inspiration til sine valg? 🙂 Der er både creme, serum, ansigtsmasker eller måske endda noget kosttilskud. Personligt har jeg været meget begejstret for deres sheetmasker Aloe Bio-cellulose til ansigtet. Selve masken er fugtmættet med et serum, som indeholder Forevers stjerneingrediens aloe vera. Aloe Vera er især kendt for sine fugtbevarende egenskaber. Forever Living, hudpleje, aloe vera, ansigtsmaske, serum, kosttilskudSå den er god her om vinteren, hvor huden kan blive mere tør og stram. Den føles i øvrigt skøn på huden og tørrer ikke ud, da den er lavet af bio-cellulose. Samtidig får huden tilført godt med fugt. Jeg har brugt den om aftenen inden min natcreme og er vågnet med en superfin og blød hud.

Forever Living, hudpleje, aloe vera, ansigtsmaske, serum, kosttilskud

Mere hudpleje

En anden ting, som man altid kan bruge er et godt serum. Gerne et, som kan give et ordentligt fugtboost til huden – det kan alle bruge! Jeg bruger serum hver eneste dag under min dag- eller natcreme, fordi min hud er blevet ret tør med alderen. Så serum er helt uundværligt for mig.  Her vil jeg gerne slå et slag for Forevers superfugtende Infinite by Forever™ Firming serum. Serummet indeholder naturligvis fugtende aloe fra, men også valleprotein, mælkesyre og C-Vitamin. Så det parfumefri serum giver ikke kun fugt, men virker også opstrammende og gør hudtonen mere jævn. Stor anbefaling herfra!

Forever Living, hudpleje, aloe vera, ansigtsmaske, serum, kosttilskud

Den indre skønhed

Hver vinter starter jeg op med fiskeolie, som jeg bruger til at “smøre kroppen lidt indefra”. Jeg er meget glad for at spise Arctic Sea fiskeolie, da det indeholder de vigtige omega 3 fedtsyrer. Omega 3 er faktisk godt at få lidt ekstra af, da der ofte er mere omega 6 end omega 3 i mad generelt. Men begge dele er vigtige at spise! Jeg er ikke så god til at spise fisk til hverdag, så på den måde er jeg sikker på at få nok af begge dele. En anden ting er at jeg føler den gør noget godt for min hud indefra. Det er ikke noget Forever Living claimer, men min egen fornemmelse. Er min hud meget tør om vinteren skruer jeg lidt ekstra op for fiskeolien i nogle uger. Den normale dosis med denne fiskeolie fra Forever Living er 3-4 kapsler dagligt. Jeg tager alle mine vitaminer sammen med morgenmaden, så jeg husker det. 🙂

Forever, favoritter, aloe vera, hudpleje, serum, dagcreme, kosttilskud, fiskeolie, øjencreme, Infinite

Får du nok?

Det kan godt være, at dette ikke er decideret hudpleje, men måske alligevel indirekte. 🙂 For får du ikke spist nok frugt og grønt, vil det i sidste ende afspejle sig i din hud. Men indrømmet, det er ikke altid nemt at få den mængde grøntsager man skal have hver dag. Og her er der kommet nogle smarte portionspakninger med Forever Supergreens, som skal røres op i et glas vand eller en anden drik. De er en vitaminbombe spækket med alt det du har brug for, som bl.a. spinat, grønkål, broccoli, samt magnesium, Vitamin C og E.

Konkurrence – Forkæl en du kender!

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr til Foreverliving.dk skal du selvfølgelig følge mig. Og så skal du selvfølgelig nævne den person du vil forkæle og skrive hvorfor. Jeg trækker vinderen d. 7. december, som får direkte besked. Men jeg opretter ligesom sidste år en side herinde, så man hver dag kan gå ind og se hvem der har vundet. Held & lykke! 🙂

Ps.: Har du nået at læse mit indlæg om den dejlige Infinite hudplejeserie fra Forever? Hvis ikke, kan du læse det her.

Kærlig hilsen,

Silke

 • Harriet rud
  december 6, 2019

  Jeg vil dele med min svigerdatter

  • Tina
   Harriet rud
   december 6, 2019

   Min datter @MayaRyom på stram studie økonomi ville blive glad og overrasket⭐️

 • Lotte
  december 6, 2019

  Tror min mor skal forkæles med denne

 • Ferogh
  december 6, 2019

  Jeg vil dele med min lillesøster, fordi hun læser døgnet rundt og virkelig fortjener at blive forkælet. 🍀🤞

  • Tanja Drachmann
   Ferogh
   december 7, 2019

   Jeg vil forkæle min datter Freja. Hun har døjet med tør hud på hænderne og propolis creme fra forever Living har hjulpet på hendes tørhed. Hun fortjener at blive forkælet med en masse produkter fra forever living.

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  december 6, 2019

  Kære Silke

  Mit lod skal gå til min lille søster, som lige nu er hårdt ramt af sygdom hos børnene og hende selv. Alle hendes tre børn, på 8år -7 år og 5 måneder, har haft en hård opstart på livet, både hun og hendes mand har erhvervets skader i ryggen, alligevel kæmper hun med et smil for både hendes børn og mand. Hun fortjener i den grad en pakke med selvforkælelse. 😊

 • Maibrith H. Poulsen
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min skønne mor❤️ Hun er der altid for mig, står altid klar til at hjælpe og støtte, hun trænger til forkælelse🥰

 • Louise Eckhardt
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min mor som lige er fyldt 70 år med en ekstra adventsgave. ❤️

 • RunA
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min Mor, hun forkæler altid andre og sætter dem først. 🌲

 • Majbrit
  december 6, 2019

  Hvis jeg vinder denne skønne gevinst, vil jeg forære den til min skønne svigermor Else ❤️ Mine egne forældre døde desværre alt for unge, men hun bredte sine vinger og tog mig til sig, som var jeg hendes egen datter ❤️❤️

 • Jessie holmslykke
  december 6, 2019

  Ville forkæle min skønne datter ❤️

 • Jessie holmslykke
  december 6, 2019

  Ville forkæle min skønne datter ❤️ Hun er så sød til at hjælpe mig

 • Charlotte Riis
  december 6, 2019

  Min dejlige veninde Heidi Hallengreen fylder snart rundt. Hun er en fantastisk mor og veninde, som altid sætter andres behov først…. jeg vil blive ultra ekstremt glad, hvis jeg kan give hende denne præmie 🤞🏻

 • Helle vesth
  december 6, 2019

  Min kære søster, hvis jeg skulle være så heldig 🙏🎄🤶😍

 • Sofie Nielsen
  december 6, 2019

  Jeg vil dele med min søster ❤️❤️
  krydser fingre! 🤞🏼

 • Anette ninon
  december 6, 2019

  Min datter trænger

 • bodil larsen
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min gode veninde Helle som har haft et hårdt år med sygdom. det ville hun trænge til

 • ZS
  december 6, 2019

  Jeg tror jeg vil give det til min mor, da hun trænger til ny hudpleje rutine

  • Marie
   ZS
   december 6, 2019

   Jeg ville dele med min dejlige tvilling,
   som trænger til noget forkælelse❤️

 • Lone Romby
  december 6, 2019

  Jeg vil købe kosttilskud, som jeg vil dele med mine to drenge på 13 og 16. Derudover vil jeg rigtig gerne selv prøve deres ansigts sheets eller serum

 • Tina KH
  december 6, 2019

  Glædelig 6.december kære Silke 🙂
  Sikke skønne produkter fra Forever, jeg tænker på min veninde som mistede sin søn for nogle måneder siden, hun trænger til forkælelse.
  Hilsner og juleklang!

 • caroline m
  december 6, 2019

  Det lyder som nogle skønne produkter jeg gerne vil prøve

 • Anne
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min søde mor 😍

 • Laura Preuthun
  december 6, 2019

  Kære Silke,

  Jeg ville elske at forkæle min mor – hun har overlevet kræft to gange, døjer med en stofskiftesygdom, og arbejder derudover 50 timer om ugen. Hun er den sejeste, klogeste og smukkeste jeg kender♥️ Ville elske at give hende noget, som mine SU penge ikke normalt ville række til.
  De bedste jule hilsner
  Laura

 • Rie Viola Dyrnes
  december 6, 2019

  Min veninde Rie, hun er vild med disse produkter <3

 • Maria Jørgensen
  december 6, 2019

  Jeg trænger selv til lidt forkælelse 😍

 • Amanda
  december 6, 2019

  Jeg vil forkæle min skønne mor <3
  Hun har altid lidt frygteligt af angst og depressioner og gør det stadigvæk. Julen er altid en svær tid for hende fordi hun altid er bange for ikke at gøre tingene godt nok for os andre. Jeg syntes hun fortjener en rigtig dejlig forkælelse så hun kan føle at vi elsker hende lige som hun er og at det hun gør er helt perfekt <3

 • Sun
  december 6, 2019

  Jeg ville give det til min mor❤️

 • Stina
  december 6, 2019

  Allerhelst vil jeg dele gavekortet mellem min mor og mine to søstre. Min mor er igennem et kemo- og stråleforløb og hun er supersej (og det er mine søstre også), men det er hårdt og jeg forestiller mig bare en hyggelig stund, hvor vi sidder sammen og vælger æteriske olier og lækker shampoo og Aloe lotion.

 • K Nielsen
  december 6, 2019

  Min mand og jeg trænger til forkæelse, efter en meget svær tid, efter mine forældre gik bort.❤❤
  Håber meget at vi er heldige.🙏🤞🍀
  Meget flot præmie.😍
  Glædelig Jul 🎄❤

 • sara rasmussen
  december 6, 2019

  Jeg vil gerne forkæle min mor. Hun har nemlig været meget artig i år 🙂

 • Line
  december 6, 2019

  Min kære svigermor holder meget af lækker hudpleje af høj kvalitet, som faktisk virker. Ingen unødvendige dikkedarer eller fancy fjol.

  Som uddannet biolog og forsker i aldring indenfor molekylærbiologi har hun også godt styr på ingredienser, og hvad der faktisk virker og har effekt på alderstegn.

  Så jeg tror, at hun vil elske Forever Living og deres produkter samt hudplejefilosofi. Jeg kunne forestille mig, at i særdeleshed infinite by Forever™ firming serum og infinite by Forever™ restoring crème ville være lige noget for hende. Dem har jeg i hvert fald også dit ord for at skulle være gode. Og det sætter jeg højt 🙂

  Der er ingen, der kommer til nogensinde at erstatte min kære, elskede mor, som jeg desværre mistede for tre år siden alt, alt for tidligt til kræft. Hun nåede kun lige at nå at fylde 40. Men jeg har været utrolig taknemmelig for, hvordan min kærestes mor har været der og er her for mig og os. Så hun fortjener i den grad forkælelse.

 • Tine Lindgreen
  december 6, 2019

  Min datter skal forkæles, hun er igennem en hård pille kur mod acne, som hun har fået i en alder af 21 pga. hormoner.

 • L. NIELSEN
  december 6, 2019

  Ville forære min kæreste det

 • Line
  december 7, 2019

  Min mor, hun er syg men stadig det aller dejligste menneske i verden.

 • Camilla m
  december 7, 2019

  Jeg vil forkæle min mor med lækre produkter, hun måtte desværre aflyse en fredagsmiddag i går, da hun er blevet forkølet, har mistet stemmen og hoster, så dejlige produkter, ville nok hjælpe på humøret og den dårlige samvittighed over at aflyse vores familie middag ❤️

 • Camilla H
  december 8, 2019

  Jeg vil forkæle min søster fordi det er super fedt at hun vil lægge hus til julen 🙂

Add Comment

Vil du prøve det kollagenpulver jeg sværger til?
Perfekt vinterpleje med D-Vitamin