De 5 bedste skønhedstips jeg har lært

Efter at have arbejdet i skønhedsbranchen i mere end 20 år har jeg hørt en del skønhedstips. Ofte fra kosmetologer, hudlæger og makeupartister, men også kendisser jeg har interviewet igennem tiden. Jeg har selvfølgelig også gjort mig mine egne erfaringer igennem mange års testen af utallige produkter. Så her er fem af de bedste skønhedstips jeg har lært. 🙂

Skønhedstips, makeup, hudpleje, favoritter

1. Undgå at mascaraen smitter af

For at undgå, at din mascara smitter af rundt om øjnene er der et par håndgribelige skønhedstips. Du må nemlig ikke være for fugtig på selve øjenlåget eller under øjnene. Nogle cremer og foundations indeholder olier, som opløser mascaraen og på den måde smitter af  på huden. Så undgå olieholdige produkter tæt på øjnene.

Sørg for at fiksere din concealer med en smule rispudder, som suger fedtet op uden at du bliver helt tør at se på. Har du brugt en cremeøjenskygge, så vent til den er tør før du lægger mascara på.

2. Fjern neglelak med neglelak

Dette tip har jeg lært på min første rejse som makeupartist for mange år siden. Det vil sige, jeg var færdiguddannet fra skolen, men jeg skulle jo også have noget praktisk erfaring. Derfor var jeg assistent til en anden, mere erfaren makeupartist for at lære alle de tricks man ikke lærer på skolen. Vi stod på en strand i Sydafrika og skulle skyde en modeserie til Woman og modellen havde en gammel neglelak på, som vi skulle have af. Men vi havde ingen neglelakfjerner og var langt fra butikker. Makeupartisten puttede et lag klar lak ovenpå den gamle lak, som så kunne fjernes med det samme. Tricket er at gøre det mens lakken stadigvæk er våd.

3. Skip forstørreslesspejlet

Blandt mange skønhedstips fik jeg dette af Marianne Tromborg og jeg elsker det. Hun sagde, at man skulle lade være med at kigge i et forstørreslesspejl, for der ser man alt det som ingen andre ser.  Små uønskede hår, karsprængninger, pigmentpletter, rynker – alt bliver større og ser værre ud. Og helt rigtigt, for det er  jo ikke sådan man går rundt og ser ud. 🙂 Men det er selvfølgelig genialt, når der skal plukkes bryn. ;D

4. Gem de lange rutiner til om aftenen

Dette skønhedstips er faktisk noget jeg selv praktiserer. Om morgenen skal det tit gå lidt stærkt, så jeg gemmer de længere rutiner til om aftenen. Så jeg har en meget enkel hudplejerutine om morgenen, hvor ansigtet renses kun med vand under bruseren – og så på med serum og creme. Til gengæld bruger jeg lidt mere tid på mine rutiner om aftenen. Jeg fjerner først øjenmakeuppen og renser derefter huden ordentligt. De døde hudceller bliver fjernet et par gange om ugen med en enzympeeling. Og ellers fugter jeg med en mist, så serum, øjencreme, en fed maske eller natcreme.

5. Hævet om morgenen

Føler dig lidt hævet om morgenen, så opbevar din jaderulle i køleskabet om natten. Rul så huden med den kolde jaderulle, mens du drikker din morgenkaffe. Det stimulerer både blodcirkulationen i huden, giver glød og dulmer hævelserne. Brug gerne dit yndlingsserum eller olie under, så du får arbejdet det godt ind i huden.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Det var mine fem tips, som jeg håber du kunne bruge til noget. Har du selv nogle gode at tilføje, så smid dit tip her under indlægget. Det er så dejligt, når vi kan dele! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Betina berg holm andersen
  februar 23, 2020

  Læg øjnmakeup før Foundation og concealer (og hvad du ellers bruger for at opnå et flawless look) så undgår du at ødelægge noget hvis øjnskyggen drysser eller mascaraen klatter.

  • Silke
   Betina berg holm andersen
   februar 27, 2020

   Tak Betina, også et trick mange makeupartister faktisk bruger. Så tak for at dele her. 🙂 Kh, Silke

 • EDith lia
  februar 23, 2020

  Jeg skrubber mine læber med en tandbørste inden jeg skal have en pæn læbe på. Eller bare når de ser triste ud. Man får en fin rød blød mund af det – elsker det 💋

  • Silke
   EDith lia
   februar 27, 2020

   Hej Edith, tak for tippet, dejligt med nogle brugbare og nemme små tips. 🙂 Kh, Silke

 • Joan Østergaard
  februar 23, 2020

  Det var nogle skønne tips, og virkelig smart med neglelakken 😊
  Noget der gør en forskel for mig er, at bruge en god frugtsyremaske aftenen inden jeg skal noget, og så en god sleeping mask, jeg kan se så tydelig en forskel med de produkter.😍

  • Silke
   Joan Østergaard
   februar 27, 2020

   Jaaaa, det er altså også lækkert. Det er jo nærmest som en miniansigtsbehandling og ret effektivt. 🙂 KH, Silke

 • MarLene Frahm-Nielsen
  februar 23, 2020

  Tak for de gode tips, som alle var virkelig brugbare😊
  Jeg peeler min hud med havregryn opløst i meget lidt vand/grøn the el. mist. Masser massen ind og lad den derefter virke som maske i 10 min. Huden bliver silkeblød!

  • Silke
   MarLene Frahm-Nielsen
   februar 27, 2020

   Hej Marlene, tak for tippet. Fedt med noget fra køkkenet, jeg tænker de fleste har lidt havregryn derhjemme de kan prøve dit tip af med. 🙂 Kh, Silke

 • Karina Normann
  april 26, 2020

  Vil dele den skønne pakke med min kære datter ☘️🌸🌷🌼🌺

 • MYGLAMCLUB
  august 15, 2020

  Wow. Elsker din blog. Jeg er så enig i at gemme de lange rutiner til om aftenen. Især de sammenhængende hudplejeserier.

  • Silke
   MYGLAMCLUB
   august 15, 2020

   Tusind tak for dine søde ord! 🙂 ja, jeg har sjældent tid til det om morgenen og synes egentlig også, at det er ret hyggeligt at gøre om aftenen. 🙂 Kh, Silke

 • Marianne
  september 4, 2020

  Hej Silke! Må jeg spørge dig, om du kan anbefale en enzympeeling? Jeg har mild rosacea, som dog ikke gør det store væsen af sig, men jeg plejer at undgå peeling af samme grund. Kan se at du engang har testet Guinot, Biological Peeling Radiance Gel med flot resultat – så måske den? Tak for svar og bedste hilsner – Marianne

Add Comment

Flydende pudder – sådan fungerer den!
Lidt nyt til mit hjem

Forkæl huden med japansk silke fra Sensai

Glædelig 3.søndag i advent, hvor jeg udlodder en luksuriøs hudplejepakke fra japanske Sensai til en værdi af 3.400 kr. :) Kort fortalt er Sensai kendt for at indeholde den reneste Koishimaru Silke. Silken findes i hjertet af hvert produkt og har mange fine egneskaber. Den giver en helt vidunderlig tekstur til produkterne, der plejer, udglatter og gør huden smukkere. Og i dag kan du deltage i konkurrencen om et komplet sæt til dig selv. Men nu lidt mere om de enkelte produkter, som jeg også gennemgår  hele den kommen[...]

Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. :)  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. :) Mine favoritter fra Cocopanda Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og s[...]

Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden

Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame
Så blev det den 1.søndag i advent, hvor du kan deltage i konkurrencen om en yderst eksklusiv hudplejepakke fra Elizabeth Arden. Værdi 3.400 kr. Jeg har besluttet, at fremfor mange små gaver, så er der store eksklusive præmier de fire søndage i advent i stedet for. Og i dag er det altså de lækre hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden, der venligst har sponsoreret produkterne.  Eksklusiv hudpleje til morgen og aften Med denne komplette pakke har du alt hvad du skal bruge for at holde din hud toptunet. Pakken er samm[...]