Lidt nyt til mit hjem

Indeholder reklame for BGA.dk, men har selv betalt for de ting jeg viser i dette indlæg. Jeg elsker alt med indretning og køber tit lidt nyt til mit hjem. En lille vase, en ny lampe, et gulvtæppe eller nye billeder på væggen gør underværker. Og det er virkelig noget jeg nyder og kan glæde mig over længe. Det er ikke altid jeg har råd til de helt store forandringer, men denne gang var det overkommelige ændringer. Og dem skal I da selvfølgelig se. 🙂

BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, bolig

Den fineste hjemmeside

Jeg har længe været lidt træt af det billede jeg havde hængende over sofaen og har ledt efter noget andet. Jeg finder meget af min inspiration til mit hjem på instagram og fik inspiration til en hel billedevæg. Det er jo blevet så populær med mange billeder samlet på en væg, så jeg gik i krig med at kigge hos BGA.dk.  Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter derinde og de er virkelig med på noderne.BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, boligFaktisk synes jeg der var så meget fedt, at jeg havde svært ved at vælge hvilke plakater jeg skulle bestille hjem. 😀 Her er nogle af dem jeg var særlig vild med, men tænkte at det måske alligevel blev liiidt for lyserødt hjemme hos mig. Godt nok bor jeg alene sammen med min datter Carla og kan selv bestemme, men alt med måde. 🙂

BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, bolig

Mine valg

Jeg gik efter et sort/hvidt udtryk og besluttede mig for at vælge fire plakater i forskellige størrelser. Alle plakater jeg kiggede på hos BGA.dk kunne fås i forskellige størrelser. Jeg faldt fuldstændig for billedet Goldfinger, som fås i forskellige varianter, men det her er klart min favorit. Det er jo svært at forklare hvad der lige præcis gør, at man vælger et billede, men jeg blev vildt draget af dette. Dette er det største billede hos mig i str. 70 x 100 cm. 174 kr. BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, boligJeg har også valgt to mindre, som jeg synes passede godt sammen. De er begge samme størrelse på 30 x 40 cm. Det med tyldballonen hedder Wait hold this og det med kvinden på altanen hedder Newly awake. Begge til 69 kr pr styk.BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, boligDet sidste er lidt mere abstrakt, men det gav en god pendant til de tre med fotokunst. Det hedder Sitting Woman og var det dyreste af de fire. 300 kr for 40 x 50 cm.

BGA, plakater, billeder, indretning, bolig

Det praktiske

Jeg havde egentlig tænkt, at billederne skulle hænges op med selvklæbende tape og købte noget fra mærket Tesa i Bog & Idé. Jeg har dumme betonvægge, der er svære at bore i, så det var for mig en genial løsning. Jeg havde bare ikke tænkt på, at det kræver at tapen kan sidde på kanten af et stykke ramme. Mine ramme havde kun meget smalle kanter, som tapen ikke kunne hæfte på. Men heldigvis har jeg en god ven, der kunne hjælpe med at få de fire billeder op og jeg er meget tilfreds med resultatet. 🙂BGA, plakater, billeder, hjem, indretning, boligJeg kunne godt mig, at bygge lidt mere på med tiden. Men for nu nyder jeg de billeder jeg har og kan summe lidt over hvad jeg skal have næste gang. 😀 Håber det kunne inspirere lidt til noget nyt til dit hjem.

Har du forresten læst mit indlæg 5 ting jeg har lært af at blogge? Hvis ikke kan du læse det her.

Kærlig hilsen,

Silke

 • Marie-Louise
  marts 29, 2020

  Må jeg spørge om hvor dit gulvtæppe er købt?

  • Silke
   Marie-Louise
   marts 30, 2020

   Ja da, det e købt hos Ellos. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

De 5 bedste skønhedstips jeg har lært
Tid til en lækker luksusmaske

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]