Flydende pudder – sådan fungerer den!

Posted In: Anmeldelse | Makeup | Test

Flydende pudder, hvad er nu det for noget? Personligt er jeg ikke særlig glad for pudder, da jeg synes det nemt kan sætte sig i de små linjer og rynker. Optisk lægger det nemt 5 år til alderen, men jeg blev alligevel nysgerrig efter at prøve denne flydende pudder fra Kat von D. 🙂Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Foundation eller pudder?

Jeg bruger gerne cremede foundations, som får min hud til at stråle og undgår for alt i verden alt der er mat. Også matte foundation, men jeg ved også at mange er glade for det pudder eller det matte look. Jeg tror, at denne True Portrait Foundation kommer til at ramme rigtig mange, da den fungerer som en flydende pudder. 🙂 Den er meget tyndtfyldende og skal rystes godt inden brug, da der ellers kan komme en meget vandet konsistens ud.

Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Den flydende pudder

Jeg fik tilsendt to farver af True Portrait Foundation og ingen af dem passede. Men til gengæld kunne jeg blande mig frem til min egen farve med de to. Jeg fik farven Light 012 og Tan 70, som jeg blandede nærmest 50/50.  🙂Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait FoundationJeg blev VILDT overrasket over hvor lækker og luftigt konsistensen føles på huden. Nogle matte foundations kan føles ret tørre på huden og det kan jeg ikke lide.  Faktisk kan jeg overhovedet ikke mærke True Portrait Foundation og man kan godt mærke, at det er en makeupartist, der står bag produkterne. Den glider meget nemt på huden lægger sig sindsygt flot – uden at rynkerne bliver fremhævede. Jeg har bare brugt fingrene til at lægge den på med. Dækkeevnen er medium og så er den langtidsholdbar.Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Hvem kan bruge den?

Der står, at den er beregnet til normal og fedtet hud, da den heller ikke tilstopper porerne. Men jeg vil sige, at jeg sagtens kunne finde på at bruge den, når jeg har brug for at makeuppen holder ekstra godt. Jeg synes nemlig stadigvæk, at min hud ser levende og pæn ud, hvor andre matte foundation får mig til at ligne en indtørret rosin. Jeg har taget den på på billedet nedenfor og huden ser stadigvæk naturlig og pæn ud. Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait FoundationSå en super flydende pudder til alle, som ikke bryder sig om følelsen af foundation på huden eller som ønsker en naturligt mat udseende hud. Du kan få True Portrait Foundation i dette reklamelink hos Matas til 290 kr. Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Læs også mit indlæg “5 gode foundations til forskellige behov” her. 

 • Lise/walkinrunout
  februar 19, 2020

  Det lyder spændende… jeg kan nemlig godt lide den type og har siden, jeg engang havde én a la det fra Helena Rubenstein, ikke kunnet finde én der var god. Håber 😉😊

  • Silke
   Lise/walkinrunout
   februar 21, 2020

   Ja, så kan det være denne kan erstatte den du g´havde engang. 🙂 Skriv endelig tilbage hvad du synes. Kh, Silke

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  februar 20, 2020

  Tak for en super fin gennemgang af produktet, som nu er sat på ønske listen😊

  • Silke
   Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
   februar 21, 2020

   Tusind tak, dejligt det kunne bruges. Hav en dejlig weekend! 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  februar 20, 2020

  Flot og meget flot beholder den er i 🙂
  En god dag ønskes du på atter en regnvejrsdag 🙂

  • Silke
   Tina
   februar 21, 2020

   Ja, mega flot – og lidt noget andet. 🙂 Dejlig weekende til dig, kære Tina! 🙂

Add Comment

Her er den bedst sælgende øjencreme i USA
De 5 bedste skønhedstips jeg har lært

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]