Flydende pudder – sådan fungerer den!

Posted In: Anmeldelse | Makeup | Test

Flydende pudder, hvad er nu det for noget? Personligt er jeg ikke særlig glad for pudder, da jeg synes det nemt kan sætte sig i de små linjer og rynker. Optisk lægger det nemt 5 år til alderen, men jeg blev alligevel nysgerrig efter at prøve denne flydende pudder fra Kat von D. 🙂Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Foundation eller pudder?

Jeg bruger gerne cremede foundations, som får min hud til at stråle og undgår for alt i verden alt der er mat. Også matte foundation, men jeg ved også at mange er glade for det pudder eller det matte look. Jeg tror, at denne True Portrait Foundation kommer til at ramme rigtig mange, da den fungerer som en flydende pudder. 🙂 Den er meget tyndtfyldende og skal rystes godt inden brug, da der ellers kan komme en meget vandet konsistens ud.

Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Den flydende pudder

Jeg fik tilsendt to farver af True Portrait Foundation og ingen af dem passede. Men til gengæld kunne jeg blande mig frem til min egen farve med de to. Jeg fik farven Light 012 og Tan 70, som jeg blandede nærmest 50/50.  🙂Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait FoundationJeg blev VILDT overrasket over hvor lækker og luftigt konsistensen føles på huden. Nogle matte foundations kan føles ret tørre på huden og det kan jeg ikke lide.  Faktisk kan jeg overhovedet ikke mærke True Portrait Foundation og man kan godt mærke, at det er en makeupartist, der står bag produkterne. Den glider meget nemt på huden lægger sig sindsygt flot – uden at rynkerne bliver fremhævede. Jeg har bare brugt fingrene til at lægge den på med. Dækkeevnen er medium og så er den langtidsholdbar.Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Hvem kan bruge den?

Der står, at den er beregnet til normal og fedtet hud, da den heller ikke tilstopper porerne. Men jeg vil sige, at jeg sagtens kunne finde på at bruge den, når jeg har brug for at makeuppen holder ekstra godt. Jeg synes nemlig stadigvæk, at min hud ser levende og pæn ud, hvor andre matte foundation får mig til at ligne en indtørret rosin. Jeg har taget den på på billedet nedenfor og huden ser stadigvæk naturlig og pæn ud. Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait FoundationSå en super flydende pudder til alle, som ikke bryder sig om følelsen af foundation på huden eller som ønsker en naturligt mat udseende hud. Du kan få True Portrait Foundation i dette reklamelink hos Matas til 290 kr. Kat von D, makeup, foundation, pudder, flydende pudder, True Portrait Foundation

Læs også mit indlæg “5 gode foundations til forskellige behov” her. 

 • Lise/walkinrunout
  februar 19, 2020

  Det lyder spændende… jeg kan nemlig godt lide den type og har siden, jeg engang havde én a la det fra Helena Rubenstein, ikke kunnet finde én der var god. Håber 😉😊

  • Silke
   Lise/walkinrunout
   februar 21, 2020

   Ja, så kan det være denne kan erstatte den du g´havde engang. 🙂 Skriv endelig tilbage hvad du synes. Kh, Silke

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  februar 20, 2020

  Tak for en super fin gennemgang af produktet, som nu er sat på ønske listen😊

  • Silke
   Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
   februar 21, 2020

   Tusind tak, dejligt det kunne bruges. Hav en dejlig weekend! 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  februar 20, 2020

  Flot og meget flot beholder den er i 🙂
  En god dag ønskes du på atter en regnvejrsdag 🙂

  • Silke
   Tina
   februar 21, 2020

   Ja, mega flot – og lidt noget andet. 🙂 Dejlig weekende til dig, kære Tina! 🙂

Add Comment

Her er den bedst sælgende øjencreme i USA
De 5 bedste skønhedstips jeg har lært

Den fineste forårsmakeup

Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame
Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. :D For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. :) Enkel og smuk forårsmakeup Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let[...]

Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt
Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]