Ny fantastisk duft fra Zarkoperfume

Skal du have en ny duft inden længe, vil jeg varmt anbefale dig at tage et lille snif hos ZARKOPERFUME duftene. Her taler vi om super sofistikerede moleculedufte, som alle udviklet og håndlavede her i Danmark. Er det ikke sejt? 🙂 Nu er der kommet en ny duft til den eksklusive parfumesamling, nemlig PURPLE MOLéCULE. Og i dag har jeg mulighed for at lave en konkurrence, hvor jeg  udlodder hele to dufte, nemlig en til dig og en veninde. 🙂

Zarkoperfume, Purple Molecule, 070 07, parfume, konkurrence, Magasin,

De særlige molekyledufte

Jeg har faktisk engang besøgt den lille parfumefabrik, som ligger i Hornbæk. Den skønneste lille – og meget velduftende – fabrik, hvor Zarko selv står og med stor passion håndfylder hver eneste duft. Det var en stor oplevelse og samtlige dufte er inspireret af Norden, luften, lyset og naturen.

Molekyledufte har nemlig en evne til at udvikle sig forskelligt fra person til person, så du vil altid have din egen unikke duft med en Zarkoparfume. Nogle af molekyleduftene kan være svære at dufte på et stykke papir, men når den kommer på huden udvikler den sig langsomt. Derfor er det vigtigt altid at teste en duft fra ZARKOPERFUME på huden, hvor den får lov til at udvikle sig på dig. Den kan sagtens ændre sig fra første pift til senere på dagen.

Zarkoperfume, Purple Molecule, 070 07, parfume, konkurrence, Magasin,

Den nye PURPLE MOLéCULE

Men nu til den nye duft PURPLE MOLéCULE. Ærligt, så troede jeg at jeg havde fundet min absolutte favorit fra ZARKOPERFUME. Nemlig den klassiske MOLéCULE som for mig er den mest molekyleagtige duft af dem alle. 🙂 Jeg bruger den alene eller nogle gang under en anden parfume, for at lave mit eget miks. Men ærligt, den nye PURPLE MOLéCULE har altså taget mig med storm – og jeg er super kræsen med dufte!

PURPLE MOLéCULE er en rigtig feminin sommerduft. Blandt duftnoterne finder du (selvfølgelig) molekyler, vilde blomster, hvid orkidé, sandeltræ og silver musk. Men skal jeg beskrive den lidt mere personligt, er det en meget luftig, varm og blomstret molekyleduft. Den er sødmefuld, men også frisk og luftig – eller som en varm sommerdag. Den koster 800 kr for 100 ml eau de parfum.

Prøv den selv

I dag var jeg en tur i Magasin på Kongens Nytorv for at og se den flotte duftstand – kun for den nye PURPLE MOLéCULE.

Zarkoperfume, Purple Molecule, 070 07, parfume, konkurrence, Magasin,

Her er der også mulighed for at prøve duften selv og hvis du er hurtig, kan du faktisk få 20% rabat på den deruden i morgen torsdag, d.2.maj, da der er goodiedays. Så skynd dig derind, så du kan få den til 640 kr i stedet for.

Zarkoperfume, Purple Molecule, 070 07, parfume, konkurrence, Magasin,

En smuk og enkel duftstand i Magasin – lige i ZARKOPERFUME ånden. 🙂

Konkurrence

Vind den nye PURPLE MOLéCULE til dig selv og en veninde til en samlet værdi af 1.600 kr. Ja, du bestemmer selvfølgelig selv, hvem der skal have den anden duft. Men for at deltage i konkurrencen skal du følge mig og @elements_group på instagram. Det er dem, som forhandler den dejlige duft. 😉 Like billedet og skriv hvem der skal have den anden duft. Jeg trækker vinderen søndag, d.5.maj. Held & lykke!

Zarkoperfume, Purple Molecule, 070 07, parfume, konkurrence, Magasin,

 • Karina Normann
  maj 1, 2019

  Det er lige noget for
  min datter og jeg 🌸👏🏻

 • Rie Viola
  maj 1, 2019

  Har været omkring instagram og håber på mit held💜

 • Maria seidelin
  maj 1, 2019

  Min søde veninde <3

 • Birna Lambaa
  maj 1, 2019

  Jeg var nemlig også i Magasin i dag for at dufte til den, siden jeg ELSKER Pink molecule – og må sige, at Purple molecule også er vanvittigt lækker og helt sikkert skal i mit sortiment – er nemlig også kræsen med dufte, så dem, jeg bliver vild med, dem må jeg eje😍😍❤️

 • Lotte
  maj 1, 2019

  Åh jeg elsker elsker elsker Zarko dufte. Og denne nye dufter bare helt fantastisk. Hvis jeg er heldig deler jeg med min mor på morsdag💕💕💕

 • Pia Leth
  maj 1, 2019

  Helt igennem en fantastisk parfume som jeg vil elske vinde sammen med min søster. Vi vild blive elle vilde glade 💛💫☀️😃

 • Anja Kaas Striib
  maj 1, 2019

  Krydser fingre til på søndag. Har deltaget på IG😍

 • Lovecandyprettymuch
  maj 1, 2019

  Wauw en lækker præmie

 • Nina
  maj 1, 2019

  Min mor skal da også have den luksus at prøve den sikkert skønne duft!

 • Maria Garsing
  maj 1, 2019

  Åhhh den vil jeg gerne vinde og så skal Karina også vinde 💜💜

 • HElle
  maj 1, 2019

  Vil dele med min datter Emma

 • IngeR laursen
  maj 1, 2019

  Vil dele med min søde veninde Tove Flarup

 • Helle
  maj 1, 2019

  Den bedste duft – Den vil jeg vildt gerne vinde <3
  Ville elske at kunne give den til Tina Thejll

 • Mette Ørveile
  maj 1, 2019

  Min dejlige mor❤

 • Kristina
  maj 1, 2019

  Det er lige noget for Emilia og mig, jeg har selv 234.38 og er vild med den.

 • Rikke Bisgård Sørensen
  maj 1, 2019

  Jeg følger dig selvfølgelig på Instagram, og ville gerne forkæle min søde veninde Helene ❤

 • Maibrith H. Poulsen
  maj 1, 2019

  Til min søster Annika🥰

 • Charlotte Ascanius
  maj 1, 2019

  Jeg vil meget gerne vinde denne lækre duft og dele med min dejlige søster 🙂

 • Heidi
  maj 1, 2019

  Følger på instagram. Den anden skal min søde kusine Camilla have. Hun er lige blevet mor og trænger til noget godt efter en lægesjusk og en 4 dages lang fødsel.

 • Malene Kruse
  maj 1, 2019

  Vil dele med min skønne datter ❤ vi er begge store fan af denne nye duft.

 • Lone
  maj 1, 2019

  Elsker deres dyre dufte og deler gerne ed bedsteveninden Lis 😍

 • Birgitte Andersen
  maj 2, 2019

  Så vil jeg gerne forkæle min veninde Michele, som også har ledt længe efter en ny duft.

 • Kirsten v
  maj 2, 2019

  Jeg følger med glæde jer begge og deltager på Instagram.😍
  Jeg ville blive meget glad og yderst taknemmelige for at vinde den vidunderlige duft.😍
  Jeg vil dele med min mor. ❤
  Håber meget at vi er heldige.🍀🙏🤞

 • Helle Kanding Fluegel
  maj 2, 2019

  Jeg er SÅ nysgerrig på hele molekyle-konceptet og ville ELSKE at indhylle mig i denne magiske sommerduft. Den ville være fantastisk at bære, når min datter og jeg til sommer går rundt i Colorado’s smukke natur og reklamerer for skønne, velduftende Danmark 🌸☀️🌸

 • ViEke
  maj 2, 2019

  Vildl med min skønne datte👍❤️😀🙏

 • Susanne dall jensen
  maj 2, 2019

  Mangler en ny, skøn sommerduft 🌸🌸🌸
  Så det vil passe perfekt med denne ☀️
  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg dele med min datter ❤️

 • Pia damgaard
  maj 2, 2019

  Jeg vil forkæle min teenagedatter ❤️

 • Christina
  maj 2, 2019

  Jeg har en veninde, der både fortjener og trænger til forkælelse. 🌸🤞🏼🍀

 • Janne Pedersen
  maj 2, 2019

  Jeg ville dele med min veninde, det har fødselsdag d. 21 maj 🥰🌞🇩🇰

 • Susanne Nielsen
  maj 2, 2019

  Åhhh … jeg elsker de lækre dufte fra Zarko, og vil da vildt gerne ha´ fingrene i den nye duft

 • Pia Rotbøl
  maj 2, 2019

  Jeg vil dele med min søde søster

 • Winnie
  maj 2, 2019

  Følger dem👍👌håber på held vi lige haft indbrud og bla fået stjålet alle mine parfumer🙄😟😥 , så ville gøre lykke her😍🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Winnie
  maj 2, 2019

  Vil glæde min datter hvis jeg den heldige😍🍀🍀🍀🍀🍀

 • Camilla Kaae
  maj 2, 2019

  Ihhh den ville jeg gerne vinde, sammen med min søde, smukke og kærlige datter, som har fortjent en fin gave <3

 • Anita
  maj 2, 2019

  Den ville vi elske hjemme hos os 😍💜

 • susanne
  maj 2, 2019

  Jeg ville blive så lykkelig hvis jeg vandt og jeg vil dele med min skønne veninde

 • Dea
  maj 2, 2019

  Den gevinst ville jeg dele med min betænksomme datter😊

 • Mai
  maj 2, 2019

  Den vil jeg dele og glædes over med min bedste veninde.

 • Else
  maj 2, 2019

  Luv luv luv luv luv luv luv luv

 • Pernille Skov Thorsted
  maj 2, 2019

  Uha uha en lækker give-away ❤️
  Elsker Zarko perfume duftene 😍
  Det gør min datter også, så både for at glæde hende, og for at have min egen duft i fred, skal hun overraskes med den anden duft😉

 • Anette Lyng
  maj 2, 2019

  Jeg vil dele den flotte præmie med min veninde Lotte 🍀

 • Jytte V
  maj 2, 2019

  Jeg vil dele med min datter🍀 Hun er vild med Pink Molécule og stjæler af min, når hun er på besøg😆

 • Kristina Tina Jensen
  maj 2, 2019

  Jeg ville elske at vinde denne lækre duft til mig og min søster @riat100

  • Maiken hermansen
   Kristina Tina Jensen
   maj 2, 2019

   Min søde søster vil jeg dele med ❤️😍👏🏼 Waaaauuuuuwww en lækker giveaway!!!🏆🤩 Jeg håber VIRKELIGT at jeg bliver den heldige!!!🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀 Krydser fingre!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Maiken hermansen
  maj 2, 2019

  Min søde søster vil jeg dele med ❤️😍👏🏼 Waaaauuuuuwww en lækker giveaway!!!🏆🤩 Jeg håber VIRKELIGT at jeg bliver den heldige!!!🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀 Krydser fingre!!🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Heidi Lindhardt
  maj 3, 2019

  Ååååårh, jeg håber så meget jeg kan få lov til at give no 2 duft til min elskede mor, Jonna, hun fortjener at blive forkælet!!!

 • Line
  maj 3, 2019

  Ihhh den er så skøn! Jeg vil dele med min veninde der også vil elske den ❤

 • Marlene Sick
  maj 3, 2019

  Den duft er helt fænomenal – ville passe så godt ind herhjemme og hos min veninde, som har fødselsdag i næste uge😍

 • Berit
  maj 3, 2019

  Vil forære den anden purple molecule til en veninde 💜💜💜

 • Rikke
  maj 3, 2019

  Skulle jeg være så heldig, så skal min mor osse forkæles 💜💜💜

 • Tina Rindom Svejgård
  maj 4, 2019

  Hvor ville jeg være lykkelig, hvis denne duft kom hjem til mig og min datter, lea_svejgaard ❤️🍀🤞🏻

 • Bodil
  maj 4, 2019

  Vil dele denne skønne duft med min søde veninde Charlotte

 • Ann kristin
  maj 4, 2019

  Det er svært, jeg tænker hvis den er lige fantastisk som Pink Molecule ville jeg beholde begge selv 🙂

 • Helle Rick
  maj 4, 2019

  Den skal min søde veninde have.

 • karina sørensen
  maj 5, 2019

  åhhhhhhhhhhhhh jeg ville knus elske at vinde denne skønne parfume med min søde kusine Tanja <3 <3 <3 jeg krydser alt & håber heldet er med os <3 <3 <3 mange knus & tanker herfra RIBE

 • Marlene
  maj 5, 2019

  Elsker molecule duftene. Ville helt grådigt beholde den selv 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

 • Sidsel SA
  maj 5, 2019

  Wow. Den vil jeg og min dater gerne prøve.

Add Comment

5 geniale måder at bruge ren sheasmør på
Tips til overgangsalderen