Vind 3 White Tea parfumer fra Elizabeth Arden

Posted In: Konkurrence | parfume | Reklame

Juhuuu, så er der igen tid til en dejlig konkurrence. Elizabeth Arden har nemlig lige lanceret to nye White Tea parfumer, som er heeelt vidunderlige. 🙂 Og i dag er der mulighed for at vinde dem PLUS den originale, som også er en virkelig dejlig duft. Samlet værdi 900 kr.

Elizabeth Arden, White Tea, parfumer, Reese Witherspoon, konkurrence

Lidt om den originale duft

For cirka 3 år siden var jeg faktisk så heldig at være med til lanceringen af den første, originale White Tea duft hos Elizabeth Arden i New York. Det var en stor oplevelse og jeg har aldrig glemt duften.  Det er  nemlig en af de dufte, som man kan lide med det samme. Den er blød, aromatisk, ren og ukompliceret, sådan en duft som de fleste vil kunne lide. Den har nogle træagtige duftnoter, som er noget jeg altid falder for og som gør den elegant.

Elizabeth Arden, White Tea, parfumer, Reese Witherspoon, konkurrence

Vidste du forresten, at Elizabeth Arden bruger den smukke skuespillerinde Reese Whitersoon som deres kampagnemodel? Jeg synes, at hun passer perfekt til duften og den afslappede stil på billedet viser hvilken “type” dufte det er. 🙂

Elizabeth Arden, White Tea, parfumer, Reese Witherspoon, konkurrence

To nye White Tea udgaver

Jeg bliver som regel skeptisk, når der lanceres nye udgaver af en parfume, som (efter min mening) er helt perfekt. MEN de to nye kan altså også noget. Personligt er jeg især vild med den, som hedder White Tea Vanilla Orchid.

Elizabeth Arden, White Tea, parfumer, Reese Witherspoon, konkurrence Arden, White Tea, parfumer, konkurrence

Den er også blød og ren med den karakteristiske hvid te-duft. Men jeg synes den er mere cremet og komplimenteres med friske noter fra citrus og lys kvæde. Elizabeth Arden selv beskriver som en fredfyldt, sval aften – og det giver mening. Det er en rigtig behagelig, blød og rar duft – eller som at blive puttet i et blødt tæppe. 🙂

Elizabeth Arden, White Tea, parfumer, Reese Witherspoon, konkurrence

Den sidste duft hedder White tea Wild Rose og er en mere frisk og delikat blomsterduft. Du får en blid rosenduft, som på ingen måde er overvældende, men fin og delikat. Der er også friske havnoter og selvfølgelig noter frahvid te, som gør duften lækker og frisk.

Vind de 3 White Tea dufte

Nu har du muligheden for at vinde alle 3 dufte på én gang, det er da en vildt lækker gave. 🙂 For at deltage i konkurrencen skal du selvfølgelig følge mig, like billedet (hvis det er på instagram) og skrive hvorfor lige præcis DU skal vinde dem. Nævn også gerne et par  andre, som  du gerne vil dele dem med. Held & lykke!

Jeg trækker den heldige vinder allerede nu på fredag, d. 29.marts. 

 • Dorthe Werenberg
  marts 26, 2019

  Jeg ville elske at vinde og jeg ville dele med min skønne veninde Mette, som trænger til forkælelse 🦋❤️🍀

 • Maria Jørgensen
  marts 26, 2019

  Virkelig dejlig gevinst, som jeg ville elske at prøve 😘

 • LoUise Eckhardt
  marts 26, 2019

  Den almindelige er min mors ynglings så den skal hun naturligvis have 😊. Hun er i øvrigt trofast Arden-pige og har trods 69 levede år en fin hud og et velplejet ydre. Jeg shopper lidt mere rundt, er er selv blevet super glad for City snart serien og så lyder den nye duft med rose som lige noget for mig ❤️

 • Sveta
  marts 26, 2019

  Jeg skal vinde fordi jeg vil så gerne for engangsskyld prøve at føle, hvordan det er at vinde. Der er nogle der siger at så har man held i kærligheden – og det er rigtig nok, men hvor må det være fedt og ikke kun vinde noget, men vinde noget som man kan faktisk bruge! Jeg vil tænke på det hver gang jeg skal bruge et par pift om morgen!!!!
  Jeg vil dele med min datter og min veninde. Så bedre kan det ikke blive. KH Sveta

 • christina ulrikka Solveig Osther Kristiansen
  marts 26, 2019

  Sikken en fin præmie, elsker dufte og kunne godt trænge til at prøve nye dufte

 • Jeanne corinth
  marts 26, 2019

  Jeg vil dele med mine 2tøser🙏

 • Eva Mikkelsen
  marts 26, 2019

  Jeg ville elske at vinde denne gevinst, som jeg ville dele med min mor og min datter.

 • Lotte
  marts 26, 2019

  Uh denne vil jeg gerne vinde. Jeg deler med min skønne kollega

 • Maibrith H. Poulsen
  marts 26, 2019

  Jeg mangler nogle skønne dufte, så jeg kan dufte super godt og disse 3 lyder som vidunderlige herligheder😊 håber og krydser fingre

 • Camilla dollerup
  marts 26, 2019

  Det er min yndlings parfume 😍😍😍 Vil dele med min moar og min søde datter ❤️❤️❤️😍

 • Kirsten V
  marts 26, 2019

  Wowww 😍 Jeg ville blive meget glad og yderst taknemmelig for at vinde.🙏🍀🤞
  Jeg vil dele min kære mor og veninde. ❤
  Det ville glæde mig MEGET at vinde i en svær tid.

 • Annette Sohn
  marts 26, 2019

  Det ville være sådan en fin lille gave, at vinde på min fødselsdag.
  Hvis jeg vandt, ville jeg dele med min søster og min datter, tænker jeg.
  ✨🍀🍀🍀

 • Lis Vinter
  marts 26, 2019

  Jeg har hørt om de lækre dufte og jeg vil meget gerne prøve dem !

 • Anja Kaas Striib
  marts 26, 2019

  Kender den almindelige og er pjattet med den. Vil elske at vinde og dufte de to nye.

 • Susanne Dall Jensen
  marts 26, 2019

  Jeg vil rigtig gerne vinde disse lækre dufte, så jeg kan forkæle min teen-datter ❤️ (og mig selv).
  Vi er i forvejen begge to vilde med White Tea – og jeg synes det er ret fantastisk, at duften appelerer både til ungdommen og os lidt “ældre” – ikke alle dufte formår dette 🌸

 • Karen Kryger Edvardsen
  marts 26, 2019

  Dem ville jeg ælske at vinde😍

 • Stine
  marts 26, 2019

  Dem vil jeg meget gerne vinde. Lyder som skønne dufte der ville være perfekte til forår og sommeren. Og så er jeg altid vild med at prøve nye dufte.. ville dele med min dejlige mor ❤

 • Louise Christensen
  marts 26, 2019

  Jeg ville elske at vinde, og jeg ville dele med to skønne veninder, som jeg har kæmpet en solid kamp med i 3 måneder i forbindelse med vores afsluttende bachelorprojekt. De fortjener lidt ekstra forkælelse <3

 • Camilla
  marts 26, 2019

  Vil rigtig gerne vinde fordi jeg skal bruge en ny duft til mit bryllup i juni 2019 💒☺️ Vil dele med min søde svigerinde

 • Heidi Nicoline
  marts 26, 2019

  Jeg ville så gerne vinde dem til min mor. Hun oplever en stor skillevej i sit liv lige nu og hun klarer det med oprejst pande og konstant tanke og omsorg for alle andre. Hun glemmer bare sig selv, så det kunne denne præmie måske hjælpe hende med 🤗🌼

 • Helle Rick
  marts 26, 2019

  Jeg har over et par år arbejdet en del i USA og i den forbindelse stiftede jeg bekendtskab med EA produkterne. Altid en fornøjelse at møde deres stande i stormagasinerne. Fik super behandling og altid mange prøver med hjem. Fik lagt makeup og prøvede deres dufter. Der er blevet købt stort ind hver gang. Jeg er bare fan af brandet, produkterne og White Tea parfumen den er jeg helt pjattet med 🙂 Jeg vil med garanti også kunne lide de 2 andre. Ih, hvilken skøn gave.

  • Dorte Beyer
   Helle Rick
   marts 26, 2019

   Jeg vil dele denne skønne præmie sammen med min datter @clarabeyer🌸❤️🌸

 • Dorte Beyer
  marts 26, 2019

  Jeg vil dele denne skønne præmie sammen med min datter @clarabeyer🌸❤️🌸

 • Eva
  marts 26, 2019

  Prøver lykken og deler med min søster der fortjener noget forkælelse 🤞🍀🍃

 • Maria Ørum
  marts 26, 2019

  Nøjj hvor kunne det være lækkert at vinde,jeg trænger til en ny signaturduft,så kunne være heldig at den var her iblandt.

 • Rie Viola
  marts 26, 2019

  Skønt at vinde hele 3 dufte. jeg vil være første vælger, og så dele med min datter og søster :O)

 • Pernille
  marts 26, 2019

  Wow en lækker præmie som jeg vil dele med min bedste veninde 🌸🌸🌸

 • Lone Vallentin unger
  marts 26, 2019

  Fordi Elisabeth Arden laver nogle fantastiske parfumer og jeg har aldrig prøvet nogen af de 3 nævnte parfumer 🤞🍀

 • Rikke noesgaard
  marts 26, 2019

  Vil nyde at blive forkælet med nye dufte og vil helt klart dele med min dejlige datter 😍♥️

 • Linda Gunneklev
  marts 26, 2019

  Hvis jeg var den heldige vil jeg dele med min datter Michelle Kinnerup og min svigerdatter Ronja Mahon 👌🤞🍀🤗

 • Knudsen
  marts 26, 2019

  – Fordi jeg vil ELSKE at blive forkælet med Vanilla Orchid ! Er vild med duften af vanilje.
  Jeg vil glæde min reserve mutti og 1 veninde med de andre 2.

 • Birgit Walløe
  marts 26, 2019

  Det ville bare være så dejligt at vinde den præmie og dele den med min datter 😍

 • Birgitte kæseler
  marts 26, 2019

  Jeg er KÆMPE fan af Elisabeth Arden, fik nærmest EA ind med modermælken.
  Min mor brugte Red Door da jeg var barn, og jeg husker, at min mor havde de små guldfarvet serum kapsler stående på vores badeværelse.
  Idag er jeg selv mor til en teenager datter.
  Jeg ville ELSKE at dele min passion for EA med min datter.
  Hvis jeg vinder, vil jeg dele de tre dufte med min datter og mor.
  3 generationer med hver sin Elisabeth Arden duft, det er da STØRST!

 • sofia jørgensen
  marts 26, 2019

  Jeg er en pige som elsker forkælelse, så når ordet vanilje og parfume indgår i samme sætning, så bliver jeg YDERST nysgerrig 😜😍 og når så ordet Elisabeth Arden også indgår, så bliver jeg foralvor tændt 😜
  Jeg vil fluks tjekke de to nye varianter ud på torsdag – er så heldig, at der åbner en ny Matas i Herning, mon ikke de har alle tre varianter på hylen? 🥰

 • Tina
  marts 26, 2019

  God aften Silke,
  Spændende at du var med til lanceringen i NY 🙂
  jeg elsker Elisabeth Arden dufte og synes det er luksus med hele 3 dufte 🙂
  Jeg ville dele med min voksne datter og min voksne plejedatter, da de også er vilde med Elisabeth Arden.
  Aften hilsner herfra !

 • Lana
  marts 26, 2019

  “To be beautiful and natural is the birthright of every woman.” EA
  Og med lidt hjælp fra hendes dufte til min veninde og jeg, så er vi godt kørende.

 • Pernille Skov Thorsted
  marts 26, 2019

  Min datter Mia, og jeg, er begge meget begejstrede for den almindelige White Tea parfume.❤️
  Men de to andre dufte lyder også rigtig skønne. Så mon ikke de bliver flittigt delt imellem os. 😍
  Krydser fingre, og håber heldet er med mig/os🤞🙏🍀

 • Lone
  marts 27, 2019

  Elsker original duften….så vil rigtig gerne prøve de andre to dufte og dele med bedste veninderne Anne og Lis 😍😍😍

 • Birgit
  marts 27, 2019

  Wauu en Skøn Forårs Præmie …
  Jeg ville elske at Nyde en frisk og delikat blomsterduft.
  Blid rosenduft vil minde mig om 17 skønne Arbejdsår i en Rosengartneri
  Vil gerne dele med Min Datter …
  gode Forårshilsner til Alle
  Fra den gamle Gartner

 • Sus
  marts 27, 2019

  🌸 Skøn præmie som jeg ville elske at dele og overraske min bonusdatter samt svigerdatter med 🌸 🌸

 • Marie
  marts 27, 2019

  Jeg vil gerne vinde, da jeg også har elsket duften siden første gang jeg så den. Jeg vil vildt gerne dufte og spritze mig med de nye varianter 😊

 • Iben Hahne
  marts 27, 2019

  Jeg vil elske at vinde den, elsker den oprindelige og har samtidig lyst til at prøve en ny. Så oplagt mulighed 💃🧚 og jeg vil elske at dele med min dejlige datter 🥰❤️

 • Inge
  marts 27, 2019

  Trænger lige nu til lidt ekstra forkælelse🌹🌹🌹

 • Birgitte Andersen
  marts 27, 2019

  Vil rigtig gerne vinde, for trænger til en ny duft efter at jeg har brugt den samme i mange år ☺️🌞

 • Elisabet R.
  marts 27, 2019

  Jeg ville dele med min datter ❤️

 • BIRTHE Hansen
  marts 27, 2019

  Min søster, datter og jeg trænger til lidt selvforkælemse, da vi er en rigtig hård tid igennem. Så vi håber at vi vinder. 💖😊

 • Anette Ninon
  marts 27, 2019

  🍃🌸🍃 Dele med min veninde🍃🌸🍃

 • Daniel H.
  marts 27, 2019

  Vil forære dem til min kæreste 🙂

 • Gitte Leth
  marts 27, 2019

  Lækker præmie:-) vil vildt gerne vinde, så jeg kan gå foråret i møde med en ny skøn duft;-)

 • Brita Keller
  marts 27, 2019

  Jeg vil gerne dele med min tro følgesvende igennem mere end 25 år Anette og Kisser 🙏🤗

 • ZS
  marts 27, 2019

  Kunne være dejligt at vinde da jeg gerne vil prøve nye parfumer

 • Jannie Justine Ørsted
  marts 27, 2019

  Krydser fingre for den fine, fine præmie. Jeg ved hvordan du har det med duften som man ikke glemmer. Duftede til den i en butik for laaaang tid siden, og den popper stadigvæk op i hukommelsen fra tid til anden.

 • Pia Hansen
  marts 27, 2019

  uhmmmm jeg husker godt den første parfume, ihhh guder den vare lækker 😀 så hvis denne nye bare er ½ så lækkert så vil jeg elske den 😀

 • Maria Seidelin
  marts 27, 2019

  Fordi jeg i mange år pga fertilitetsbehandling ikke brugte duft – så nu hvor alting er lykkedes og vi efter mange års kamp har to skønne børn, vover jeg at bruge duft igen. Så jeg trænger virkeligt til en opgradering på den front <3

 • Malene H B
  marts 27, 2019

  Det vil være en god supplering til de to faste parfumer der altid befinder sig i skabet. Måske naboen skal forkæles med den ene… 🙂

 • Bibi
  marts 27, 2019

  Det ville være en lækker fødselsdagsgave til mig selv i april – og hyggegave til mine søstre ❤️

 • Nina HC
  marts 27, 2019

  Jeg skal vinde dem, fordi mit duftbibliotek trænger til fornyelse – yndlingsflaskerne er ved at være tomme, og dem, der ikke er tomme, er jeg ikke vild med. Det tror jeg, at jeg ville være for disse – dog skal min mor have vaniljeduften, for det er ikke lige mig 🙂

 • Birgitte Maxwell
  marts 27, 2019

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg læsker at prøve nye lette dufte. Deler med @gitte2620 ❤️❤️

 • Camilla Nyegaard
  marts 27, 2019

  Øj, hvor kunne det være lækkert og jeg vil forære en til min søster og min datter.

 • Ditte Juul
  marts 27, 2019

  Trænger til/har lyst til at prøve en ny lækker duft 🤗… Min mor har snart 🇩🇰, så kunne være en super 🎁🤞

 • Helle Etlar AnderSen
  marts 27, 2019

  Åh hvor lækkert, husker tydeligt hvor diskret og frisk den oprindelige er. Fik en mini behandling i magasin hos Elisabeth Arden og de fristede selvfølgelig med et lille pust, men jeg måtte vælge og købte istedet hudpleje.☘️☘️☘️😘

 • Tina Rindom
  marts 27, 2019

  Jeg er bare helt vild med White Tea-duften og vil glæde mig til at være den heldige vinder af to nye dufte, som jeg uden tvivl vil nyde.
  Så pøj pøj til mig 🙂

 • Katja
  marts 27, 2019

  jeg vil elske at vinde da jeg godt kunne bruge noget forkælelse i en tid hvor jeg er Max presset

 • Karina Jacobsen
  marts 27, 2019

  Kun være fantastisk dejlig 🌸🌸🌸🌸🌸

 • Jessie holmslykke
  marts 27, 2019

  Ville dele med min datter de lyder så lækre ❤️❤️

 • Pia Rotbøl
  marts 27, 2019

  Fordi jeg vil elske at forkæle min søde søster og mor❤️

 • Louise R
  marts 27, 2019

  Jeg ville elske at vinde. Jeg trænger til noget selvforkælelse og de parfumer lyder til at være lige noget for mig 😍

 • Tatjanaamina
  marts 27, 2019

  Sikke en forårs giveaway. Det er bare duft paradise…har dufter til en i Matas og fald for den. Kan være så dejligt at vinde! Vil dele med min mor og svigermor ❤

 • Gitte Frigaard
  marts 27, 2019

  Det ville da være luksus at vinde ❤️

 • Tine Lindgreen
  marts 27, 2019

  Jeg vil gerne vinde og dele med min mor og datter, 3 dufte til 3 generationer 💃🏻

 • Charlotte
  marts 28, 2019

  Jeg holder af en god parfume og dette ‘bundt’ med hele 3 vil være skønt at vinde☀️. Jeg vil beholde den klassiske selv, give den med orkide og vanille til min mor og den med Wild rose til min veninde. Begge har været der for mig de sidste måneder hvor livet har bidt hjemme hos os ♥️

 • Rikke stauning
  marts 28, 2019

  Jeg vil dele med min datter 💕💕 Jeg har altid elsket Elizabeth Ardens dufte. Året 2019 er MIT år 💕 synes jeg fortjener en duft at toppe det hele med💕💕

 • Lisbeth brünings
  marts 28, 2019

  Jeg vil selvfølgelig dele med min datter og min mor❤️❤️

 • Tania
  marts 28, 2019

  Uh det ville være dejligt! 🌱🌸 Har ikke prøvet nogle af duftene før, men vil rigtig gerne… Jeg deler med min mor, hvis heldet skulle være med mig 💜

 • Annette Bjerrum
  marts 28, 2019

  Jeg håber på Fru Fortuna 🍀🍀🍀 Tænk om man kunne gå foråret i møde med den skønne duft.

 • Edith Nielsen
  marts 28, 2019

  Jeg ville blive lykkelig som i over-lykkelig for at vinde dem 😍 har kørt i lang tid med den dejlige Green Tea, både parfume, cremedeo og lotion og elsket dem😍 Så er så spændt på den nye – og ja kommer automatisk Wupti til at dele med min teenager, som sjovt nok oz dufter af den nogle morgener 😉

 • Diana godske
  marts 28, 2019

  Jeg blev tagget i denne konkurrence da min søde kollega ved at det er min yndlings parfume af alle 🤗🤩❤️😘 jeg elsker den og vil self også gerne prøve de nyeste 🤗🙏😘 jeg føler mig heldig og håber at vinde 🤗😘

 • Mathilde
  marts 29, 2019

  Jeg vil meget gerne Vinde 🤞🏽🍀
  Denne flotte præmie 🌷
  Og dele med min Mor og Mormor 🥰

 • Anja RIEDEL Andersson
  marts 29, 2019

  For en gangs skyld, vil jeg sige, mig mig mig, og være mega egoistisk og kun dele med mig selv
  Sjældent jeg forkæler mig selv.

 • Kirsten V
  marts 29, 2019

  Hvor ser man den heldige vinder?

  På forhånd tak.😊

 • Lou
  marts 29, 2019

  Fordi det er min yndlings

Add Comment

Flotte sommerben på 30 dage
Anti Wrinkle hudpleje til 35+ år