Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum
Hudpleje, Konkurrence, Reklame

Låge 9 – Serum og creme fra Estée Lauder

Bag dagens låge på denne lørdag gemmer der sig et skønt sæt med et serum og en lækker creme, som Estée Lauder har sponsoreret og som du kan være heldig at vinde i dag. 🙂

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Og det er ikke et hvilket som helst serum, men all-time klassikeren Advanced Night Repair, som mange af mine skønhedskollegaer sværger til. Mange kender det allerede og hvis ikke du gør, så kan du læse hvad jeg tidligere har skrevet om dette serum ved at klikke her.

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Det er Estée Lauders mest solgte serum, som passer til alle hudtyper. Serummet er helt uden parfume, oliefrit og dermatologisk testet. Det har mange gode egenskaber og for at nævne nogle af de vigtigste (hvis du spørger mig), så reducerer den ældningstegn, fugter intensivt, gør hudtonen mere klar, blødgører, plejer og hjælper huden med at rense sig selv for affaldsstoffer om natten. Selvom serummet hedder Advanced Night Repair, kan du sagtens bruge det om dagen – ja, jeg HAR spurgt hos Estée Lauder!  🙂 Dette serum var en øjenåbner for mig og et, som jeg har vendt tilbage til mange, mange gange, når jeg føler min hud lige skulle have dét lille ekstra. Konsistensen er ret som en meget let lotion og trænger lynhurtigt ind i huden.

Og så er der cremen!

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Revitalizing Supreme Light+ er en oliefri creme, som er virker opstrammende, giver fornyet elasticitet og mindsker linjer og rynker. Huden får fornyet også glød og vitalitet. Cremen indeholder nærende moringa-ekstrakt, som gør huden fastere, mere elastisk, strålende og fugtmættet. Konsistensen er cremet, men alligevel let og smelter bare ind i huden. Jeg er kæmpe fan af denne creme, som sammen med serummet er et rigtigt powersæt. Samlet værdi: 1.390 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, husk også at besvare den bekræftelsesmail, du får efterfølgende, for ellers er du ikke tilmeldt bloggen. 🙂  Hvis du oplever problemer med dette, så send mig endelig en besked, så sørger jeg for at få dig tilmeldt. Skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne. Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker lod blandt alle mine følgere herinde og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. 🙂  Held & lykke!:)

Vinderen af Rodial hudplejesættet blev Stinna Guldmann, stort tillykke! 🙂 Jeg har sendt dig en email, Stinna! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply Susanne Paulsen december 9, 2017 at 8:10 am

  Jeg skal være den heldige vinder, da jeg er ved at løbe tør for både serum og creme og kunne vældig godt tænke mig dette sæt, da det er super godt – rigtig glædelig jul:-)

  • Reply Charlotte Voetmann december 9, 2017 at 3:14 pm

   Min mor har fortalt mig om serummet som hun selv bruger ? hun roser det, ville være vidunderligt at få chancen for selv at prøve det???❤

  • Reply Sara december 9, 2017 at 7:28 pm

   Jeg bruger kapslerne og elsker dem. ❤️ Kunne rigtig godt tænke mig at prøve creme og serum, da min hud er under stort pres med en lille baby, der ikke giver mor meget søvn om natten?

 • Reply SofieA december 9, 2017 at 8:17 am

  Nej, det gad jeg godt vinde.? Det er nogle gode låger, du åbner for jeg tænker “wauw” ved så mange af dem.
  Jeg er lige blevet 30 år, og har lidt krise over et nyt tal forrest. Derudover kan jeg læse mig til, at det er nu, jeg skal i gang med at tage mig ordentligt af min hud. Noget, jeg ikke har været så god til. Jeg har tit læst som netop det serum, og jeg vil så gerne prøve det ?

  Ps. Kan du tjekke om jeg er ordenlig tilmeldt bloggen? Det fik fint med oprettelsen, men jeg får ingenting i min inbox ?

 • Reply Sus L. Hanse december 9, 2017 at 8:19 am

  Jeg håber at blive den heldige, så jeg kan komme min vinterhud til undsætning. Det skal næsten mirakler til, men Estee Lauder plejer at kunne gøre underværker ❤️

 • Reply Camilla milla december 9, 2017 at 8:19 am

  Endnu en flot præmie ???.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg bare elsker Estée Lauder ?

 • Reply Metteline Lykke december 9, 2017 at 8:22 am

  Jeg trænger til at teste ny hudpleje fordi min hud har ændret sig 🙂

 • Reply Anette Ninon december 9, 2017 at 8:31 am

  Drømmeønske???

 • Reply Gitte december 9, 2017 at 8:33 am

  Lækkert ????

 • Reply Lise december 9, 2017 at 8:37 am

  ❤️Lækkerhed over Lækkerhed ?

 • Reply Camilla S december 9, 2017 at 8:37 am

  Hej Silke,

  Min kære mormor – som er en ældre dame efterhånden 😉 – bruger både Estee Lauder serum og creme i sin daglige beauty rutine og det har hun gjort så længe jeg husker.
  Hun er kærlig, generøs, bekymrer sig for os og hjælper altid alle sine børn, hvis vi har behov for det.
  Jeg håber, at jeg kunne vinde denne gave, da jeg så har muligheden for at give en gave tilbage, som jeg ikke normalt ville have mulighed for at forære hende grundet, at jeg er studerende. Ved min mormor vil blive meget rørt.

  Kh. Camilla

 • Reply Helle BG december 9, 2017 at 8:40 am

  Jeg kender også den gode serum, men ville være vild med at få cremen også.

 • Reply Tina december 9, 2017 at 8:44 am

  Ville sådan elske at prøve de lækre produkter, så ligger meget gerne et lod i puljen og krydser alt der krydses kan ???❤️

 • Reply Trine Wollenberg december 9, 2017 at 8:44 am

  Estee Lauder er efter min mening nogle af de bedste til ansigtscremer. Min faste er daywear og nightwear, men det ville være skønt at prøve noget nyt☺️

 • Reply Marlene december 9, 2017 at 8:48 am

  Er nu i 40+ kategorien, og min hud kunne virkelig godt trænge til fugtgivende nærende pleje, som denne ?
  PS. Modtager stadig ikke dine mails??

 • Reply Lotte december 9, 2017 at 8:51 am

  Skøn gave. Passer fantastisk til min hud❤️??❄️??

 • Reply Maria Garsing december 9, 2017 at 8:51 am

  Har aldrig prøvet denne serum ? vil rigtig gerne vinde den ♥️

 • Reply Kamilla Al-Mashadani december 9, 2017 at 8:52 am

  Den ville jeg så gerne vinde fordi jeg så gerne vil prøve den serum. Jeg har hørt så meget godt om den, at den skulle være blandt de bedste og hvem vil ikke elske at have noget på hylden der var blandt de bedste ? Det ville være en dejlig jule forkælelse til mig selv, så ville glæde mig meget at vinde ???

  Glædelig 9. december ?

 • Reply Pernille O december 9, 2017 at 8:52 am

  Lækkert – det gad jeg godt prøve!

 • Reply Annette december 9, 2017 at 9:00 am

  Lækkert. En flot præmie ?

 • Reply Pia december 9, 2017 at 9:03 am

  Præcis de produkter jeg bruger hver evig eneste dag. Jeg er kæmpe fan af dem da de virkelig giver glød til mit ansigt. Drømmer om held. ??❤️?

 • Reply Marie-Louise Jønsson december 9, 2017 at 9:03 am

  Det ville være så skønt at vinde fordi jeg har altid haft problemer med min hud både med hormon “udbrud” og dermatitis perioralis. Og der er jo nogle super produkter du har i denne pakke ???

 • Reply Janemaria leander december 9, 2017 at 9:06 am

  Lækker præmie ❤️
  Det kunne min hud godt trænge til
  Rigtig god weekend

 • Reply Anita Skafte december 9, 2017 at 9:09 am

  Mega god beskrivelse du har lavet om disse Estee lauder produkter ❤

 • Reply Helle Kanding Fluegel december 9, 2017 at 9:14 am

  ✨ Dette her er simpelthen den skønneste, mest fortryllende forkælelse til huden ✨ Det er uden tvivl det bedste, du overhovedet kan gøre for dig selv og din hud ✨ Hvis jeg vandt behøver jeg slet ingen julegaver ✨ Glædelig 9. december skønne Silke ✨?9️⃣?✨

 • Reply Line Lustrup december 9, 2017 at 9:24 am

  Hvilken fantastisk gave at vinde ?? Jeg har aldrig prøvet serummet fra Estee Lauder men jeg vil meget gerne ??

 • Reply Henriette december 9, 2017 at 9:31 am

  ⭐️Det kunne være fantastisk at prøve sådan et lækkert sæt. Kender ikke Estée Lauder’s produkter. ⭐️

 • Reply Anne Grand december 9, 2017 at 9:33 am

  Jeg har aldrig prøvet produkter fra Estee Lauder, så det kunne være fantastisk at vinde. Har kun hørt gode ting om deres Advanced Night Repair

 • Reply Christina ulrikka jensen december 9, 2017 at 9:40 am

  Det kunne min middelaldrende hud da godt bruge, den der serum ser Mega god ud??? dejlig weekend

 • Reply Pia T. december 9, 2017 at 9:41 am

  Kunne være et SKØNT sæt at vinde 🙂 Ville helt sikkert være et godt boost til huden 🙂 Krydser fingre..

 • Reply Malene Nielsen december 9, 2017 at 9:50 am

  Krydser fingre :))

 • Reply Lotte Greve december 9, 2017 at 10:19 am

  Ønsker ønsker ønsker ????

 • Reply caroline m december 9, 2017 at 10:54 am

  Krydser fingre- det kunne huden trænge til

 • Reply Gitte december 9, 2017 at 10:57 am

  Vil ææælske at vinde denne skønne præmie ✨✨✨ Har kun hørt gode ting om produkterne og vil gerne prøve at opleve det på egen hud ???

 • Reply Lone H december 9, 2017 at 10:59 am

  Husker jeg prøvede denne i mine unge dage men den gjorde jo ikke den store forskel dengang?. Har prøvet den i Salling for nylig og wauw? havde altså glemt hvor lækker den er. Den er straks kommet på ønske listen men det bliver nok først næste år? med mindre jeg er heldig?

 • Reply Mai O. december 9, 2017 at 11:04 am

  Kære Silke

  Jeg har aldrig sådan for alvor fået en serum-rutine ind i mine hudplejesessions, men nu får jeg lyst. Selvom jeg er doven!

  God weekend 🙂
  Kh Mai

 • Reply Susan Tybirk december 9, 2017 at 11:11 am

  Kære Silke. Tror min hud vil have godt af denne serum. Har altid beundret dette produkt “lidt på afstand”- det er jo ikke helt billigt. Så please vælg mig ?????????❤️❤️❤️

 • Reply Birthe Dalgaard-Madsen december 9, 2017 at 11:13 am

  Krydser fingre ?

 • Reply inger laursen december 9, 2017 at 11:14 am

  jeg elsker disse produkter og jeg vil glæde mig i denne skønne tid hvis jeg nu vandt god week end

 • Reply Susanne Rehlund december 9, 2017 at 11:31 am

  Jeg har kun hørt godt om denne Serum og cremen. Når man som jeg er fyldt 60, er det vigtigt med gode og plejende produkter, at at passe på en “lidt træt” hud. Dejlig weekend til dig ?❄️

 • Reply M december 9, 2017 at 11:33 am

  Hvis jeg vandt ville jeg give præmien til min mor – det fortjener hun <3

 • Reply Anna A. Nielsen december 9, 2017 at 11:33 am

  Har aldrig prøvet deres serum, men cremen er altså bedste ven her i den kolde vintertid 😉

  Krydser fingre!
  Dejlig weekend afsted til dig 🙂

 • Reply Helle Lillelund december 9, 2017 at 11:35 am

  Okay det er jo næsten en 24 Dec gave!!! Jeg ville give alt for at vinde det sæt… Det ultimative mærke <3 Krydser både hænder og fødder samt hjerte.
  Glædelig weekend Silke. Kram

 • Reply Jeanne corinth december 9, 2017 at 11:52 am

  Elsker,elsker??

 • Reply Lis december 9, 2017 at 12:13 pm

  Jeg kigger spændt hver dag – tak for at hygge om mig i december

 • Reply Majbritt Birkholm december 9, 2017 at 12:21 pm

  Jeg vil gerne vinde fordi, jeg endnu ikke har prøverne det lækre mærke som ikke indeholder diverse “giftstoffer”. Min hud virker stresset, så nogle gode produkter vil forhåbentligt hjælpe mig. Glædelig jul.

 • Reply Rikke Langkow december 9, 2017 at 12:28 pm

  Endnu en flot præmie ?
  Min veninde Fru Smidstrup ville elske ar få den i julegave, da jeg ikke selv
  Kan tåle den. ??☃

 • Reply Natascha Therkelsen december 9, 2017 at 12:33 pm

  Sikke en skøn præmie. Jeg er indlagt på hospitalet med min datter, der er født 6 uger for tidligt. Luften er simpelthen så tør her og jeg er overbevist om at fine dette sæt vil kunne hjælpe på det ??

 • Reply Helene L december 9, 2017 at 12:46 pm

  Fordi jeg elsker Estee Lauders cremer, og især night repair. Er også vild med at de udvikler cremer og serum men beholder navnene sådan man nemt kan finde rundt og købe det samme igen, men samtidigt få ‘det seneste’ produkt! Meget mere letoverskueligt end mange andre mærker. Jeg har brugt en ældre variant af global cremen og var virkelig glad for den, og ser nu at den også er videre udviklet igen, sikkert endnu bedre. Min trætte vinterhud ville blive så glad at få testet en bedre variant af en allerede fantastisk creme, og med det prisvindende serum under så er jeg klar til vinter. Håber, håber! Glædelig jul!

 • Reply Marianne Juhl december 9, 2017 at 12:54 pm

  Krydser fingre for lidt forkælelse. I en hektisk hverdag får jeg ikke forkælet mig selv nok.

 • Reply Malene R december 9, 2017 at 1:16 pm

  Lækre produkter 🙂

 • Reply Maria Ørum december 9, 2017 at 1:32 pm

  Det er så lækre produkter..rigtig glædelig jul til alle der læser med herinde ?

 • Reply Camilla m december 9, 2017 at 1:34 pm

  Min hud er ikke tilfreds med vejrskiftet og mine nuværende produkter. Jeg ville bruge disse produkter med stor glæde hver dag. Dine og andres anmeldelser af denne serum gør, at jeg er sikker på, at den er helt fantastisk ☺️

 • Reply A / Anne december 9, 2017 at 1:50 pm

  Det lyder som nogle meget nærende fine produkter ♡
  …Og sikke gaveboxe de disker op med i julemåneden, E. Pauser, “man” har vel næsten ikke råd til at lade være med at købe dem så meget man sparer tænker jeg lige ?
  Kh, A

 • Reply A / Anne december 9, 2017 at 1:51 pm

  Ups..skulle stå Lauder

 • Reply karin c december 9, 2017 at 2:17 pm

  Ville være så lækkert at vinde 🙂 min hud har lidt svært ved kulden her om vinteren

 • Reply Malene H B december 9, 2017 at 2:25 pm

  Aldrig prøvet produkterne, men lyder da helt klart til, at det skal prøves. Smider et optimistisk lod med i puljen, og ønsker dig en dejlig weekend 🙂

 • Reply Annette F. december 9, 2017 at 2:53 pm

  Dem vil jeg gerne vinde, da min hud trænger til noget kærlig omsorg. Estee Lauder er et rigtig godt mærke. Glædelig jul <3

 • Reply Anne Skauenborg december 9, 2017 at 3:02 pm

  Min hud har altid været fin, men efter årevis med kronisk sygdom og skrap medicin og en alder der er rundet de fyrre, så driller den mig med en blanding af tørre partier og urenheder ? Jeg har læst en del om disse produkter og ville elske at prøve dem på min hud ????

 • Reply Amina El-Halabi december 9, 2017 at 3:17 pm

  En skøn præmie ?? Min hud trænger til det? krydser fingre?

  A. H

 • Reply Ida december 9, 2017 at 3:17 pm

  Tænk engang at være den heldige vinder af de her fantastiske produkter – har længe haft øjne på advanced night repair men ikke haft råd til den – måske juleheldet kunne være med mig ❤️

 • Reply Helle Midtgaard december 9, 2017 at 3:19 pm

  At vinde de lækre produkter ville være en skøn og dejlig julegave 🙂

 • Reply Helle Vesth december 9, 2017 at 3:56 pm

  Sikke du forkæler os!!! ?❤️ God weekend ?

 • Reply Gitte Frigaard december 9, 2017 at 4:01 pm

  SIKKE en fantastisk gevinst <3 <3

 • Reply Mette Holmgaard december 9, 2017 at 4:02 pm

  Kunne virkelig godt bruge den gevinst til selvforkælelse. Men er for nordjysk nærig til at købe den selv. Sørgeligt men sandt!

 • Reply Malene Rosenkrands december 9, 2017 at 4:10 pm

  Sammen med alle de andre fantastiske kvinder, håber jeg at blive den heldige vinder?❤️?

 • Reply Cecilie Nielsen december 9, 2017 at 4:22 pm

  Håber meget at blive vinderen af denne fine konkurrence 🙂

 • Reply Knudsen december 9, 2017 at 4:34 pm

  ? Mit 47 årige trænger i den grad til ekstra pleje – så ja TAK – vil meget gerne deltage ?

 • Reply Birthe knudsen december 9, 2017 at 4:51 pm

  Min hud trænger til at prøve noget nyt og godt
  SÅ jeg HÅBER jeg er heldig ?⭐️?

 • Reply Runa december 9, 2017 at 4:53 pm

  Krydser fingre ???

 • Reply Bodil larsen december 9, 2017 at 5:08 pm

  Hot Hot??

 • Reply Katrine Hansen december 9, 2017 at 5:51 pm

  Åååhh hvor jeg husker, da du skrev indlægget og teasede om en konkurrrence… Jeg var den første der lagde en kommentar, om at jeg glædede mig til konkurrencen og så skete det selvfølgelig, at min datter blev syg natten over og jeg glemte at deltage!
  Jeg har endnu ikke fået prøvet vidunder-midlet og krydser virkelig alt hvad jeg har, for at jeg vinder denne gang! ?

 • Reply Betina Varsted december 9, 2017 at 6:21 pm

  Woow vil ELSKE at blive den vildt heldige til de skønne produkter ❣️ Har længe ledt efter en serum der kunne komme følelsen af tør hud til livs❤️ Krydser fingrer??

 • Reply Ditte Juul december 9, 2017 at 6:23 pm

  Prøvet den lækreste øjenserum i dette mærke – derfor vil jeg vildt gerne prøve andre produkter i dette lækre mærke også… ????

 • Reply Lise Lotte december 9, 2017 at 7:02 pm

  Min serum er snart brugt op så det vil være skønt at vinde en ny ?

 • Reply Marianne Feld Bak december 9, 2017 at 7:04 pm

  Jeg er i 40+ kategorien. Jeg begyndte at bruge serummet i slut 1990’erne?!?? Fandtes det dér?? Jeg husker det, som ‘noget’, jeg ikke måtte løbe tør for… De seneste 6+ år har jeg desværre valfartet ind og ud af både ambulancer og hospitaler. Og har intet turde at bruge af produkter. Men frekvensen af ‘episoder’(omkring mit helbred) er løbende faldet drastisk, så jeg burde altså begynde at vende tilbage til den kvindelige æstetiske verden!?

 • Reply Eva B december 9, 2017 at 7:31 pm

  Min moster introducerede mig for Estee Lauder. Vi boede langt ude på landet og min mor var en rød skolelærer uden hang til andet end 8 hour. Ikke moster. Hun havde allerede for 32 år siden et walk-in closet m et megalangt bord m den lækreste makeup – og hudpleje. Min kærlighed til samme blev grundlagt den gang, og jeg har ofte brugt Night Repair lige siden. Verdens første serum. Pt har jeg ikke råd, og min hud har ikke ligeså meget glød som når jeg bruger Night repair. Så. Please lille lykkerul ?

 • Reply Jeanet Sørensen december 9, 2017 at 7:59 pm

  Ville jeg gerne vinde. Har kun hørt så meget godt om det men aldrig prøvet det selv. Så krydser fingre for at jeg er den heldige ??

 • Reply Berit Lyed december 9, 2017 at 8:16 pm

  Åhhh – jeg elsker den serum, men har aldrig prøvet creme… xx fingre??

 • Reply Cathrine Guldberg december 9, 2017 at 8:29 pm

  Sikke en skøn gave ????. Glæder mig til at følge dom blog ??.

 • Reply Lene Kathrine Jensen december 9, 2017 at 8:43 pm

  Advanced Night Repair Serum er gudedråber på min hud after en lang, hård dag. Jeg har kun brugt den til natten og så benytte noget andet serum om dagen. Jeg elsker den…❤️ Cremen har jeg endnu til gode at prøve, men jeg kan jo håbe…????

 • Reply MieS december 9, 2017 at 9:00 pm

  Jeg elsker det serum, det beroliger altid min hud, hvilket jeg virkelig har brug for lige hvor jeg og min hud er top stresset over semesterprojekt på min kandidat uddannelse!

 • Reply Sarah december 9, 2017 at 9:00 pm

  Jeg har hørt så meget godt om disse produkter 🙂 Min vinterhud trænger til ekstra pleje, eftersom den er ret tør, så jeg krydser fingre! 🙂

 • Reply Sanne Høj december 9, 2017 at 9:10 pm

  Super hurtig st anvende

 • Reply Louise O december 9, 2017 at 9:39 pm

  Glædelig december

 • Reply Helle Rick december 9, 2017 at 9:55 pm

  Helt klar blandt mine favoritter <3 Advanced Night Repair har jeg altid stående. Den trænger dog snart til en opfyldning. Glød og vitalitet er der hårdt brug for i denne grå og triste tid. Man går aldrig galt i byen med de lækre produkter.

 • Reply Birna Lambaa december 9, 2017 at 10:07 pm

  Jeg er også faldet for denne serum, har ikke prøvet cremen endnu, men er løbet tør for serummen, så krydser fingre for, at være den heldige??

 • Reply Nanna L.F december 9, 2017 at 10:11 pm

  Ej ej en lækker konkurrence ! Prøver lykken :-*

 • Reply Annelise K december 9, 2017 at 10:47 pm

  En rigtig lækker gave❤️Jeg krydser hvad jeg kan for at jeg bliver den heldige vinder ??

 • Reply Karoline Kirkebøg december 9, 2017 at 11:10 pm

  Jeg vil gerne vinde da min hud trænger til ekstra kærlighed, nu hvor det er blevet koldt udenfor??

 • Reply Gitte Leth december 9, 2017 at 11:40 pm

  Vildt lækker præmie, årh hvor kunne det være skønt at være så heldig??

 • Reply Christina Brøchner P. december 10, 2017 at 6:54 am

  Dette er en vild og skøn præmie, WOW!!;)
  Jeg ville elske at vinde dette sæt fra Estee Lauder. Jeg har tidligere brugt Advanced Night Repair Serum, men har ikke prøvet cremen. Det tiltaler mig, at begge produkter er oliefri. Da min serumhylde er ved at løbe tør og jeg meget snart også skal have en ny creme, er dette for mig et drømmesæt? krydser alt jeg kan?

 • Reply Tina Hjortlund december 10, 2017 at 7:25 am

  Lækreste præmie, lækreste produkter ?. Jeg ville elske at vinde det – har brugt serum’et altid (hvilket må være den bedste anbefaling af et produkt) og vil virkelig gerne prøve cremen også?

 • Reply Eva Sjælland december 10, 2017 at 8:13 am

  Sikke lækre præmie, du disker op med hver eneste dag! Hvor er man forkælet som læser hos dig ?
  Min tøre skandinaviske vinterhud reagerer på nyt job; nyt arbejdsklima og efterårets høje stressniveau – så jeg trænger til forkælelse!

 • Reply Rie Viola Dyrnes december 11, 2017 at 3:52 pm

  Total yndlings :O)

 • Reply Lis Vinter december 12, 2017 at 6:48 pm

  Skønne produkter

 • Leave a Reply