Låge 9 – Serum og creme fra Estée Lauder

Bag dagens låge på denne lørdag gemmer der sig et skønt sæt med et serum og en lækker creme, som Estée Lauder har sponsoreret og som du kan være heldig at vinde i dag. 🙂

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Og det er ikke et hvilket som helst serum, men all-time klassikeren Advanced Night Repair, som mange af mine skønhedskollegaer sværger til. Mange kender det allerede og hvis ikke du gør, så kan du læse hvad jeg tidligere har skrevet om dette serum ved at klikke her.

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Det er Estée Lauders mest solgte serum, som passer til alle hudtyper. Serummet er helt uden parfume, oliefrit og dermatologisk testet. Det har mange gode egenskaber og for at nævne nogle af de vigtigste (hvis du spørger mig), så reducerer den ældningstegn, fugter intensivt, gør hudtonen mere klar, blødgører, plejer og hjælper huden med at rense sig selv for affaldsstoffer om natten. Selvom serummet hedder Advanced Night Repair, kan du sagtens bruge det om dagen – ja, jeg HAR spurgt hos Estée Lauder!  🙂 Dette serum var en øjenåbner for mig og et, som jeg har vendt tilbage til mange, mange gange, når jeg føler min hud lige skulle have dét lille ekstra. Konsistensen er ret som en meget let lotion og trænger lynhurtigt ind i huden.

Og så er der cremen!

Estée Lauder, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme Light +, hud, hudpleje, creme, serum

Revitalizing Supreme Light+ er en oliefri creme, som er virker opstrammende, giver fornyet elasticitet og mindsker linjer og rynker. Huden får fornyet også glød og vitalitet. Cremen indeholder nærende moringa-ekstrakt, som gør huden fastere, mere elastisk, strålende og fugtmættet. Konsistensen er cremet, men alligevel let og smelter bare ind i huden. Jeg er kæmpe fan af denne creme, som sammen med serummet er et rigtigt powersæt. Samlet værdi: 1.390 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig bloggen her, husk også at besvare den bekræftelsesmail, du får efterfølgende, for ellers er du ikke tilmeldt bloggen. 🙂  Hvis du oplever problemer med dette, så send mig endelig en besked, så sørger jeg for at få dig tilmeldt. Skriv også gerne en lille hilsen om, hvorfor du skal være den heldige vinder af produkterne. Jeg glæder mig over og læser hver eneste hilsen, men har desværre ikke mulighed for at svare på alle. Jeg trækker lod blandt alle mine følgere herinde og skriver også hver dag på det næste indlæg, hvem den heldige vinder blev. 🙂  Held & lykke!:)

Vinderen af Rodial hudplejesættet blev Stinna Guldmann, stort tillykke! 🙂 Jeg har sendt dig en email, Stinna! 

 • Susanne Paulsen
  december 9, 2017

  Jeg skal være den heldige vinder, da jeg er ved at løbe tør for både serum og creme og kunne vældig godt tænke mig dette sæt, da det er super godt – rigtig glædelig jul:-)

  • Charlotte Voetmann
   Susanne Paulsen
   december 9, 2017

   Min mor har fortalt mig om serummet som hun selv bruger ? hun roser det, ville være vidunderligt at få chancen for selv at prøve det???❤

  • Sara
   Susanne Paulsen
   december 9, 2017

   Jeg bruger kapslerne og elsker dem. ❤️ Kunne rigtig godt tænke mig at prøve creme og serum, da min hud er under stort pres med en lille baby, der ikke giver mor meget søvn om natten?

 • SofieA
  december 9, 2017

  Nej, det gad jeg godt vinde.? Det er nogle gode låger, du åbner for jeg tænker “wauw” ved så mange af dem.
  Jeg er lige blevet 30 år, og har lidt krise over et nyt tal forrest. Derudover kan jeg læse mig til, at det er nu, jeg skal i gang med at tage mig ordentligt af min hud. Noget, jeg ikke har været så god til. Jeg har tit læst som netop det serum, og jeg vil så gerne prøve det ?

  Ps. Kan du tjekke om jeg er ordenlig tilmeldt bloggen? Det fik fint med oprettelsen, men jeg får ingenting i min inbox ?

 • Sus L. Hanse
  december 9, 2017

  Jeg håber at blive den heldige, så jeg kan komme min vinterhud til undsætning. Det skal næsten mirakler til, men Estee Lauder plejer at kunne gøre underværker ❤️

 • Camilla milla
  december 9, 2017

  Endnu en flot præmie ???.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg bare elsker Estée Lauder ?

 • Metteline Lykke
  december 9, 2017

  Jeg trænger til at teste ny hudpleje fordi min hud har ændret sig 🙂

 • Anette Ninon
  december 9, 2017

  Drømmeønske???

 • Gitte
  december 9, 2017

  Lækkert ????

 • Lise
  december 9, 2017

  ❤️Lækkerhed over Lækkerhed ?

 • Camilla S
  december 9, 2017

  Hej Silke,

  Min kære mormor – som er en ældre dame efterhånden 😉 – bruger både Estee Lauder serum og creme i sin daglige beauty rutine og det har hun gjort så længe jeg husker.
  Hun er kærlig, generøs, bekymrer sig for os og hjælper altid alle sine børn, hvis vi har behov for det.
  Jeg håber, at jeg kunne vinde denne gave, da jeg så har muligheden for at give en gave tilbage, som jeg ikke normalt ville have mulighed for at forære hende grundet, at jeg er studerende. Ved min mormor vil blive meget rørt.

  Kh. Camilla

 • Helle BG
  december 9, 2017

  Jeg kender også den gode serum, men ville være vild med at få cremen også.

 • Tina
  december 9, 2017

  Ville sådan elske at prøve de lækre produkter, så ligger meget gerne et lod i puljen og krydser alt der krydses kan ???❤️

 • Trine Wollenberg
  december 9, 2017

  Estee Lauder er efter min mening nogle af de bedste til ansigtscremer. Min faste er daywear og nightwear, men det ville være skønt at prøve noget nyt☺️

 • Marlene
  december 9, 2017

  Er nu i 40+ kategorien, og min hud kunne virkelig godt trænge til fugtgivende nærende pleje, som denne ?
  PS. Modtager stadig ikke dine mails??

 • Lotte
  december 9, 2017

  Skøn gave. Passer fantastisk til min hud❤️??❄️??

 • Maria Garsing
  december 9, 2017

  Har aldrig prøvet denne serum ? vil rigtig gerne vinde den ♥️

 • Kamilla Al-Mashadani
  december 9, 2017

  Den ville jeg så gerne vinde fordi jeg så gerne vil prøve den serum. Jeg har hørt så meget godt om den, at den skulle være blandt de bedste og hvem vil ikke elske at have noget på hylden der var blandt de bedste ? Det ville være en dejlig jule forkælelse til mig selv, så ville glæde mig meget at vinde ???

  Glædelig 9. december ?

 • Pernille O
  december 9, 2017

  Lækkert – det gad jeg godt prøve!

 • Annette
  december 9, 2017

  Lækkert. En flot præmie ?

 • Pia
  december 9, 2017

  Præcis de produkter jeg bruger hver evig eneste dag. Jeg er kæmpe fan af dem da de virkelig giver glød til mit ansigt. Drømmer om held. ??❤️?

 • Marie-Louise Jønsson
  december 9, 2017

  Det ville være så skønt at vinde fordi jeg har altid haft problemer med min hud både med hormon “udbrud” og dermatitis perioralis. Og der er jo nogle super produkter du har i denne pakke ???

 • Janemaria leander
  december 9, 2017

  Lækker præmie ❤️
  Det kunne min hud godt trænge til
  Rigtig god weekend

 • Anita Skafte
  december 9, 2017

  Mega god beskrivelse du har lavet om disse Estee lauder produkter ❤

 • Helle Kanding Fluegel
  december 9, 2017

  ✨ Dette her er simpelthen den skønneste, mest fortryllende forkælelse til huden ✨ Det er uden tvivl det bedste, du overhovedet kan gøre for dig selv og din hud ✨ Hvis jeg vandt behøver jeg slet ingen julegaver ✨ Glædelig 9. december skønne Silke ✨?9️⃣?✨

 • Line Lustrup
  december 9, 2017

  Hvilken fantastisk gave at vinde ?? Jeg har aldrig prøvet serummet fra Estee Lauder men jeg vil meget gerne ??

 • Henriette
  december 9, 2017

  ⭐️Det kunne være fantastisk at prøve sådan et lækkert sæt. Kender ikke Estée Lauder’s produkter. ⭐️

 • Anne Grand
  december 9, 2017

  Jeg har aldrig prøvet produkter fra Estee Lauder, så det kunne være fantastisk at vinde. Har kun hørt gode ting om deres Advanced Night Repair

 • Christina ulrikka jensen
  december 9, 2017

  Det kunne min middelaldrende hud da godt bruge, den der serum ser Mega god ud??? dejlig weekend

 • Pia T.
  december 9, 2017

  Kunne være et SKØNT sæt at vinde 🙂 Ville helt sikkert være et godt boost til huden 🙂 Krydser fingre..

 • Malene Nielsen
  december 9, 2017

  Krydser fingre :))

 • Lotte Greve
  december 9, 2017

  Ønsker ønsker ønsker ????

 • caroline m
  december 9, 2017

  Krydser fingre- det kunne huden trænge til

 • Gitte
  december 9, 2017

  Vil ææælske at vinde denne skønne præmie ✨✨✨ Har kun hørt gode ting om produkterne og vil gerne prøve at opleve det på egen hud ???

 • Lone H
  december 9, 2017

  Husker jeg prøvede denne i mine unge dage men den gjorde jo ikke den store forskel dengang?. Har prøvet den i Salling for nylig og wauw? havde altså glemt hvor lækker den er. Den er straks kommet på ønske listen men det bliver nok først næste år? med mindre jeg er heldig?

 • Mai O.
  december 9, 2017

  Kære Silke

  Jeg har aldrig sådan for alvor fået en serum-rutine ind i mine hudplejesessions, men nu får jeg lyst. Selvom jeg er doven!

  God weekend 🙂
  Kh Mai

 • Susan Tybirk
  december 9, 2017

  Kære Silke. Tror min hud vil have godt af denne serum. Har altid beundret dette produkt “lidt på afstand”- det er jo ikke helt billigt. Så please vælg mig ?????????❤️❤️❤️

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  december 9, 2017

  Krydser fingre ?

 • inger laursen
  december 9, 2017

  jeg elsker disse produkter og jeg vil glæde mig i denne skønne tid hvis jeg nu vandt god week end

 • Susanne Rehlund
  december 9, 2017

  Jeg har kun hørt godt om denne Serum og cremen. Når man som jeg er fyldt 60, er det vigtigt med gode og plejende produkter, at at passe på en “lidt træt” hud. Dejlig weekend til dig ?❄️

 • M
  december 9, 2017

  Hvis jeg vandt ville jeg give præmien til min mor – det fortjener hun <3

 • Anna A. Nielsen
  december 9, 2017

  Har aldrig prøvet deres serum, men cremen er altså bedste ven her i den kolde vintertid 😉

  Krydser fingre!
  Dejlig weekend afsted til dig 🙂

 • Helle Lillelund
  december 9, 2017

  Okay det er jo næsten en 24 Dec gave!!! Jeg ville give alt for at vinde det sæt… Det ultimative mærke <3 Krydser både hænder og fødder samt hjerte.
  Glædelig weekend Silke. Kram

 • Jeanne corinth
  december 9, 2017

  Elsker,elsker??

 • Lis
  december 9, 2017

  Jeg kigger spændt hver dag – tak for at hygge om mig i december

 • Majbritt Birkholm
  december 9, 2017

  Jeg vil gerne vinde fordi, jeg endnu ikke har prøverne det lækre mærke som ikke indeholder diverse “giftstoffer”. Min hud virker stresset, så nogle gode produkter vil forhåbentligt hjælpe mig. Glædelig jul.

 • Rikke Langkow
  december 9, 2017

  Endnu en flot præmie ?
  Min veninde Fru Smidstrup ville elske ar få den i julegave, da jeg ikke selv
  Kan tåle den. ??☃

 • Natascha Therkelsen
  december 9, 2017

  Sikke en skøn præmie. Jeg er indlagt på hospitalet med min datter, der er født 6 uger for tidligt. Luften er simpelthen så tør her og jeg er overbevist om at fine dette sæt vil kunne hjælpe på det ??

 • Helene L
  december 9, 2017

  Fordi jeg elsker Estee Lauders cremer, og især night repair. Er også vild med at de udvikler cremer og serum men beholder navnene sådan man nemt kan finde rundt og købe det samme igen, men samtidigt få ‘det seneste’ produkt! Meget mere letoverskueligt end mange andre mærker. Jeg har brugt en ældre variant af global cremen og var virkelig glad for den, og ser nu at den også er videre udviklet igen, sikkert endnu bedre. Min trætte vinterhud ville blive så glad at få testet en bedre variant af en allerede fantastisk creme, og med det prisvindende serum under så er jeg klar til vinter. Håber, håber! Glædelig jul!

 • Marianne Juhl
  december 9, 2017

  Krydser fingre for lidt forkælelse. I en hektisk hverdag får jeg ikke forkælet mig selv nok.

 • Malene R
  december 9, 2017

  Lækre produkter 🙂

 • Maria Ørum
  december 9, 2017

  Det er så lækre produkter..rigtig glædelig jul til alle der læser med herinde ?

 • Camilla m
  december 9, 2017

  Min hud er ikke tilfreds med vejrskiftet og mine nuværende produkter. Jeg ville bruge disse produkter med stor glæde hver dag. Dine og andres anmeldelser af denne serum gør, at jeg er sikker på, at den er helt fantastisk ☺️

 • A / Anne
  december 9, 2017

  Det lyder som nogle meget nærende fine produkter ♡
  …Og sikke gaveboxe de disker op med i julemåneden, E. Pauser, “man” har vel næsten ikke råd til at lade være med at købe dem så meget man sparer tænker jeg lige ?
  Kh, A

 • A / Anne
  december 9, 2017

  Ups..skulle stå Lauder

 • karin c
  december 9, 2017

  Ville være så lækkert at vinde 🙂 min hud har lidt svært ved kulden her om vinteren

 • Malene H B
  december 9, 2017

  Aldrig prøvet produkterne, men lyder da helt klart til, at det skal prøves. Smider et optimistisk lod med i puljen, og ønsker dig en dejlig weekend 🙂

 • Annette F.
  december 9, 2017

  Dem vil jeg gerne vinde, da min hud trænger til noget kærlig omsorg. Estee Lauder er et rigtig godt mærke. Glædelig jul <3

 • Anne Skauenborg
  december 9, 2017

  Min hud har altid været fin, men efter årevis med kronisk sygdom og skrap medicin og en alder der er rundet de fyrre, så driller den mig med en blanding af tørre partier og urenheder ? Jeg har læst en del om disse produkter og ville elske at prøve dem på min hud ????

 • Amina El-Halabi
  december 9, 2017

  En skøn præmie ?? Min hud trænger til det? krydser fingre?

  A. H

 • Ida
  december 9, 2017

  Tænk engang at være den heldige vinder af de her fantastiske produkter – har længe haft øjne på advanced night repair men ikke haft råd til den – måske juleheldet kunne være med mig ❤️

 • Helle Midtgaard
  december 9, 2017

  At vinde de lækre produkter ville være en skøn og dejlig julegave 🙂

 • Helle Vesth
  december 9, 2017

  Sikke du forkæler os!!! ?❤️ God weekend ?

 • Gitte Frigaard
  december 9, 2017

  SIKKE en fantastisk gevinst <3 <3

 • Mette Holmgaard
  december 9, 2017

  Kunne virkelig godt bruge den gevinst til selvforkælelse. Men er for nordjysk nærig til at købe den selv. Sørgeligt men sandt!

 • Malene Rosenkrands
  december 9, 2017

  Sammen med alle de andre fantastiske kvinder, håber jeg at blive den heldige vinder?❤️?

 • Cecilie Nielsen
  december 9, 2017

  Håber meget at blive vinderen af denne fine konkurrence 🙂

 • Knudsen
  december 9, 2017

  ? Mit 47 årige trænger i den grad til ekstra pleje – så ja TAK – vil meget gerne deltage ?

 • Birthe knudsen
  december 9, 2017

  Min hud trænger til at prøve noget nyt og godt
  SÅ jeg HÅBER jeg er heldig ?⭐️?

 • Runa
  december 9, 2017

  Krydser fingre ???

 • Bodil larsen
  december 9, 2017

  Hot Hot??

 • Katrine Hansen
  december 9, 2017

  Åååhh hvor jeg husker, da du skrev indlægget og teasede om en konkurrrence… Jeg var den første der lagde en kommentar, om at jeg glædede mig til konkurrencen og så skete det selvfølgelig, at min datter blev syg natten over og jeg glemte at deltage!
  Jeg har endnu ikke fået prøvet vidunder-midlet og krydser virkelig alt hvad jeg har, for at jeg vinder denne gang! ?

 • Betina Varsted
  december 9, 2017

  Woow vil ELSKE at blive den vildt heldige til de skønne produkter ❣️ Har længe ledt efter en serum der kunne komme følelsen af tør hud til livs❤️ Krydser fingrer??

 • Ditte Juul
  december 9, 2017

  Prøvet den lækreste øjenserum i dette mærke – derfor vil jeg vildt gerne prøve andre produkter i dette lækre mærke også… ????

 • Lise Lotte
  december 9, 2017

  Min serum er snart brugt op så det vil være skønt at vinde en ny ?

 • Marianne Feld Bak
  december 9, 2017

  Jeg er i 40+ kategorien. Jeg begyndte at bruge serummet i slut 1990’erne?!?? Fandtes det dér?? Jeg husker det, som ‘noget’, jeg ikke måtte løbe tør for… De seneste 6+ år har jeg desværre valfartet ind og ud af både ambulancer og hospitaler. Og har intet turde at bruge af produkter. Men frekvensen af ‘episoder’(omkring mit helbred) er løbende faldet drastisk, så jeg burde altså begynde at vende tilbage til den kvindelige æstetiske verden!?

 • Eva B
  december 9, 2017

  Min moster introducerede mig for Estee Lauder. Vi boede langt ude på landet og min mor var en rød skolelærer uden hang til andet end 8 hour. Ikke moster. Hun havde allerede for 32 år siden et walk-in closet m et megalangt bord m den lækreste makeup – og hudpleje. Min kærlighed til samme blev grundlagt den gang, og jeg har ofte brugt Night Repair lige siden. Verdens første serum. Pt har jeg ikke råd, og min hud har ikke ligeså meget glød som når jeg bruger Night repair. Så. Please lille lykkerul ?

 • Jeanet Sørensen
  december 9, 2017

  Ville jeg gerne vinde. Har kun hørt så meget godt om det men aldrig prøvet det selv. Så krydser fingre for at jeg er den heldige ??

 • Berit Lyed
  december 9, 2017

  Åhhh – jeg elsker den serum, men har aldrig prøvet creme… xx fingre??

 • Cathrine Guldberg
  december 9, 2017

  Sikke en skøn gave ????. Glæder mig til at følge dom blog ??.

 • Lene Kathrine Jensen
  december 9, 2017

  Advanced Night Repair Serum er gudedråber på min hud after en lang, hård dag. Jeg har kun brugt den til natten og så benytte noget andet serum om dagen. Jeg elsker den…❤️ Cremen har jeg endnu til gode at prøve, men jeg kan jo håbe…????

 • MieS
  december 9, 2017

  Jeg elsker det serum, det beroliger altid min hud, hvilket jeg virkelig har brug for lige hvor jeg og min hud er top stresset over semesterprojekt på min kandidat uddannelse!

 • Sarah
  december 9, 2017

  Jeg har hørt så meget godt om disse produkter 🙂 Min vinterhud trænger til ekstra pleje, eftersom den er ret tør, så jeg krydser fingre! 🙂

 • Sanne Høj
  december 9, 2017

  Super hurtig st anvende

 • Louise O
  december 9, 2017

  Glædelig december

 • Helle Rick
  december 9, 2017

  Helt klar blandt mine favoritter <3 Advanced Night Repair har jeg altid stående. Den trænger dog snart til en opfyldning. Glød og vitalitet er der hårdt brug for i denne grå og triste tid. Man går aldrig galt i byen med de lækre produkter.

 • Birna Lambaa
  december 9, 2017

  Jeg er også faldet for denne serum, har ikke prøvet cremen endnu, men er løbet tør for serummen, så krydser fingre for, at være den heldige??

 • Nanna L.F
  december 9, 2017

  Ej ej en lækker konkurrence ! Prøver lykken :-*

 • Annelise K
  december 9, 2017

  En rigtig lækker gave❤️Jeg krydser hvad jeg kan for at jeg bliver den heldige vinder ??

 • Karoline Kirkebøg
  december 9, 2017

  Jeg vil gerne vinde da min hud trænger til ekstra kærlighed, nu hvor det er blevet koldt udenfor??

 • Gitte Leth
  december 9, 2017

  Vildt lækker præmie, årh hvor kunne det være skønt at være så heldig??

 • Christina Brøchner P.
  december 10, 2017

  Dette er en vild og skøn præmie, WOW!!;)
  Jeg ville elske at vinde dette sæt fra Estee Lauder. Jeg har tidligere brugt Advanced Night Repair Serum, men har ikke prøvet cremen. Det tiltaler mig, at begge produkter er oliefri. Da min serumhylde er ved at løbe tør og jeg meget snart også skal have en ny creme, er dette for mig et drømmesæt? krydser alt jeg kan?

 • Tina Hjortlund
  december 10, 2017

  Lækreste præmie, lækreste produkter ?. Jeg ville elske at vinde det – har brugt serum’et altid (hvilket må være den bedste anbefaling af et produkt) og vil virkelig gerne prøve cremen også?

 • Eva Sjælland
  december 10, 2017

  Sikke lækre præmie, du disker op med hver eneste dag! Hvor er man forkælet som læser hos dig ?
  Min tøre skandinaviske vinterhud reagerer på nyt job; nyt arbejdsklima og efterårets høje stressniveau – så jeg trænger til forkælelse!

 • Rie Viola Dyrnes
  december 11, 2017

  Total yndlings :O)

 • Lis Vinter
  december 12, 2017

  Skønne produkter

Add Comment

Låge 8 – Rodial Bee Venom hudpleje
Låge 10 – Clean Reserve Blonde Rose parfume